Aşkın bir sebebi olamazken, sevginin bir çok sebebi olabilir.
Aşk neden kısa sürer?
Aşkın bir sebebi olamazken, sevginin bir çok sebebi olabilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü kimse kimseyi gerçekten sevmiyor herkes kendini düşünüyor gerçek sevgi ne görünüşte ne varlıkta olur sadece yürekte olur bu zamanda sistem yanlış örnek vermek gerekirse bir kızın istemeye gidiyorsun ailesi ilk önce soruyor ne iş yapıyor ne kadar kazanıyor evi var mı arabası var mı bunlar akıllarına geliyor hiç düşünmüyorlar ki karakteri nasıl huyu suyu nasıl namaz kılıyor mu merhametlimi aksine ilk sorulması gereken şeylerken sorulmuyor böylece evlilikler aşklar kısa sürüyor sanki kızlarına yakışmayan kişiyi kolayca reddetme imkanı buluyorlar ama bilmiyorlar ki kızlarına yakışmayan biri çok mutlu edebilir kızlarını ama sözde herkes iç güzellik der kimse dışını beğenmediği kişinin içini merak etmez ki bu yüzden evlilikler aşklar günümüzde kolayca bitebiliyor.
Bu söylediklerim her iki taraf için geçerli.
Siz siz olun Allah'tan korkan biriyle evlenin olur da anlaşamazsanız Allah'tan korktuğu için huzurunuzu kaçırmaz.
Oysa ki aşk sadece sevmekti başka bir şey düşünmemekti.🌺
Kısa süren ilişkilere aşk denmez. onun adı geçiçi heveslerdir. bu karaktere sahip insanlar her gördüğü bedeni aşk sanıp ona bağlanırlar. çünkü iradeleri yoktur. anlık heveslerle sadece kendi egolarını tatmin etmek için aşkı kullanır. genelde karakteri oturmamış insanlar partnerini kendi kalıpları içine sokar ve onu yönlendirmeyi sever. çünkü karşısındakini yüreğine alamadığı için bedenini satın almaya çalışır. gerçek aşk ise henüz yaşanmamış olandır.2 bedende bir yürek olabilmektir. karşısındaki sadece o olduğu için kabullenebilme cesaretini ve iradeyi gösterebilme kabiliyetidir. sevgi onu sahiplenebilme, onun varlığıyla cenneti , yokluğuyla cehennemi hissedebilmektir. sevgi karşılık beklemeden sevebilmektir. sevmek aslında akıllı bir deliliktir. sevgi bir eylemdir, sevebilmek ise bir devrim. özetlersek eğer aşk denilen olguyu yaşamak için önce onun yüceliğini benimsemek, ve o kişi için gerçek anlamda sınırlarını zorlamak gerekir. saygılar...
Aşk şey gibi ya, mum gibi.
Önce mum yanıyor, ateş o mumu ısıttıkça mum eriyor.
Sonra da ne ateşten ne de mumdan geriye hiçbir şey kalmıyor.
Aşk, aşk değildir belki. Tutkuyu, hoşlantıyı aşk sanıp büyütmedir
Cevap
51Cevap
Ask bu kadar ucuzmus gibi bilmeyin ask in suresi olmaz asik insan asik oldugu kiseden redde alsa karsilik siz ona bagli olur olunceye dek ben asik bir insan tanimadim bu gune kadar ask zuleyhanin aski gibi dir hz zekeriyanin aski gibidir sevdiginin kokusunu cok uzaklardan ala bilmektir ask
Aşkta şehvet vardır çünkü haz duygusu vardır asıl olan sevgidir
Gercek aski tatmayipta hoslanmayi ask sandiklari icin. gercek ask bir ömür sürer
Cünkü ask beslenmelidir..
Yani beslemekten kasit , ortak bir dil ortak bir iletisim kanali kurulmasi , sonra karsinda ki insana bir birey olarak saygi duyman gerekir.. :/
Kadın erkeğe erkek kadına sahip olunca biter aşk sevgi başlar sevgi de karşılıklı anlayış bitinceye kadar devam eder anlayış devam ettiği sürece sevgi devam eder
Aşk kalıcı değildir aşk içinde sevgi barındırırsa baki kalır sevgi yoksa sen aşık olduğunu sanarsın oysa ki aşkı büyüten de aşkı aşk yapanda sevgidir çünkü odur baki olan sevgi yoksa aşk yoktur
Aşk sevişmek gibidir kimi her anın tadını çıkarır kimi ise sasece kendini tatmin eder...
Çünkü aşk-ı mecazi aşk-ı hakikinin yansımasıdır ve bitmek zorundadır.. bitmese nasıl doyardı kalpler gerçek sevgiye sevginin yaradanına 😊
Aşk geçici bir hevestir. Şu zamanda aşk kalmadı. Nadir uzun süren aşklar var.
Çünkü uzun süren şey sıradan oluyor. Oysa aşk ekstrim bir durum. Onu güzel yapan da bu...
1 yilimi kazımaya 1 yılımı silmeye harcadım. Neresi kısa bunun?
Ask zaten yasanmadikca ask olur yasandikca eskir tipki giyildiginde eskiyen bir don misali 😂😂
cunku insnlar nankor ve doyumsuz ve sikayetcilerdir bu yuzden kisa surer (gunumuzde)
her iett de gördüğüme aşığım ama ciddiye almıyorum aşk güzel duygu
Aşk mı 🤦🏼♂️ Bir de hiç olmama durumu var bak o daha güzel 👍🏼
Öyle olması gerekir bir taraf aşırı değer verir karşı tarafta bu değeri sokar bir yerine biter gide konusturmayın beni ya güzel sevin ya da çekin gidin
aşkla bugüne kadar tanışmamışsın ki. daha aşkın ne demek olduğunu bilmiyorsun
Hayatta guzel olan herşey kısa surer. O yuzden bazı anların degernı ysarken bılmek lazım.
Çünkü hiç bir şey insanın hayal ettiği gibi sürmez onunla ilgili hayallerin onun birkaç saçma harketi ile son bulur ve biter
Bir saat sürse de o heyecanı yeter..
Ondan sonda sevgi vw alışkanlık gelir..
Trafik kazası gibi bir anda gerçekleşir ne olduğunu anlamazsın
Aşk niye üç harflidir bilir misin üç gün sürdüğü için
Herşeyinş bianda verdiysen çabuk doyuma ulaşırsın çünkü
Guvensizlik yalan yoksa sevgi saygi dahilinde bir omur boyu surer Aşk
Yanlış bilgi aşk kısa sürmez
Aşk bambaşka bir durum, ne saman alevi nede kısa bir duygu, aşk bence zannedildiği kadar kolay ve bitebilen birşey değil. Tarif ve tekrar edilmez.
İnsanlar tam olarak Aşkı anlamadıkları için.
kim demiş kısa sürdüğünü, o kısa süren aşk değil heves
Yok çünkü halisünasyonel bir sey
aşk geçici bir hevestir yeğen sevgidir baki olan
Aşk bir tutkudur kısa sürüyorsa o şehvettir sadece
Karşılıklı ve gönülden gelen bir aşk bitmez
Aşık olmuş olsaydım üstüne konusabilirdim😄
Çünkü ikiside en ufak bir kıvılcımda alev alır😉
değerini bilen insanlar olmadigi icin
Tutku olmadığı zamanlarda kısa sürüyor
Aşk diye bir şey yok ki kısa sürsün
Bence öyle değil bir zamanlar sevmiştim baya sürdü
Sanılgılar yanılgı olduğu için olabilir mi?
Kısa süren aşk değildir
Güzel şeyler uzun sürmez ki.
regl dönemleri vardır
Askmi? o neki 😂
Karşıda ki kahpe olduğu için
sonu hüsran her zaman
Yakan yaktıktan sonra sönmezki...
Adam akıllı sevgi ile olmadığı için olabilir mi?
Kulnma süresi dolmustur
Uzunu kafa zikiyorr böylesi daha iyi
o aşk ne demek bilmeyenler için geçerlidir
yaşayana ve yaşatana göre değişir bu süre
Bir nedeni olmadığı icin
Çünkü saman
Her aşk kısa sürmez.
Çünkü heves
Geçici bir heves
Yaşamadım bilmiyorum
Sana öyle geliyor
Sevgi bitmemeli