Sevgilimden soğudum mu? Onu seviyorum ama çok kararsızım...

Merhaba arkadaşlar..yazacaklarımı kınayanlar olabilir.ama ben artık içimde tutmaktan yoruldum,acaba benim durumumda olan var mı..empati yapın desemde başarılı olacağınızı sanmıyorum..

2 buçuk yıllık ilişkim var.. ilk zamanlar çok aşıktım şimdi de çok seviyorum ama zamanla kavgalar kıskançlıklar biraz uzaklaştırdı bizi.. çok kavga ediyoruz, çok aşırı kıskanç, bi kez ara vermek istedi ve ara verdiğimzde ben çok üzüldüm ağladım.. ona çok kızdım. o ise kafasını dinlemiş. onun için çok fedakarlık yaptım.. bu dönemde birisini gördüm uzaktan.hala da görüyorum. tanışmam çok kolay olur ama bilerek tanışmıyorum. çünkü sadece görmeme rağmen sürekli aklıma geliyor. çok ağladım neden bunu yapıyorum diye cevap bulamıyorum. sık sık rüyamda gördüm. gördüğümde bi keresinde kahve döktüm o farkında bile değil uzaktan izliyordum sadece..

sizce bu durumun sonu ne olur..aklımdan çıkarmaya çok çalıştım sevgilime daha çok ilgi gösterdim.ama onunla tam tersine birbirimze girdik herzamanki gibi.ona asla kıyamam ama o insanda beynimin içinde sürekli.onun için ayrılmam da ama benim asıl dert edindiğim acaba ben artık sevığlime aşık değil miyim..yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler..
Sevgilimden soğudum mu? Onu seviyorum ama çok kararsızım...