Çok seviyorum ama yapamıyorum, kararsızım...

Merhaba arkadaşlar.

6 senelik bir ilişkim vardı.Çok güzel anlarımız oldu, paylaşmışlıklarımız çok fazla, birbirimizi çok seviyorduk.son zamanlarda onu biraz yalnız bırakmıştım, ama benim tek niyetim vardı o da onunla evlenmekti.

4 ay önce ipler kopmaya başladı.benden soğuduğunu hissettim, iyice üstüne düşmeye başladım.o aksine bana ters davranıyordu.

tesadüfen öğrendim ki başka bir adamla mesajlaşıyordu (fatura dökümanlarından gördüm).kendisine sorduğumda önce arkadaşım dedi sonra yalanlar uydurmaya başladı.bu öyle arkadaşla mesajlaşma değildi sabahtan başlıyordu akşama kadar 100 lerce mesaj.ben huylanmıştım olayın peşini bırakmadım.söylediği yalanı devam ettiriyordu profesyonelce.bana güvenmiyorsun sürekli takip ediyorsun demeye başlamıştı.

daha bu olaylar yaşanırken msn de ne zamandır görüşmediği biriyle iğrenç yazışmaları olmuş ve adama fotoğraflarını yollamış (ne olduğunu anladınız, yüzü görünmüyordu).gördüğümde deliye döndüm sabahı zor ettim aradım küfür kıyamet ne gelirse söyledim.ağlayarak inkar etti hatta o da bana küfür etti.böyle bir olayı kabul etmeyeceğimi söyledim bitirdim.yalvardı geri dönmem için.tam olarak dönmesemde konuşmaya devam ettim ve olayı anlatmasını istedim.o da itiraf etti fotoğraftaki kişi oymuş.neden yaptın dediğimde bilmiyorum diyordu.

Zorla da olsa devam etmeye çalıştım çünkü çok seviyordum onu.3 hafta kadar böyle geçti.bu arada ben kendimle çatışıyordum.süreklli o konuları açıyordum ayrılıp barışıyordum.sonra o mesajlaştığı adamla yeni tanıştığını, adamın ona evlenme teklif ettiğini, 6 7 sefer görüştüklerini söyledi.

hissettiklerimin hepsi gerçek çıkmıştı.inanmak istemedim nasıl yapabildin dedim.sevgili olmadık sadece görüştük dedi.aptallığıma doymayım seni kaybettim bu yüzden dedi.adam zengin itin biri.birara çalışmıştı kız arkadaşım,otobüsü kaçırmış adam arabasıyla durağın önünde durup birşeyler sormuş,önce yüz vermemiş kız arkadaşım, sonra adam numarasını vermeye ikna etmiş.

oysa ben ona kaç sefer 'gülüm ben sana güveniyorum ama etrafa güvenemiyorum' dedim.hiç dinlemedi beni son zamanlarda.

kaç defa ayrıldım o ağladı, sensiz yapamam dedi kıyamadım geri döndüm.şimdi o da umutsuz ve ayrılırsam üzülecek gibi değil.ben ne yapacağımı bilmiyorum..hala çok seviyorum onun sevgisindende emindim ama son olaylardan sonra emin değilim.bitiriyorum aklımdan çıkmıyor.devam edersem sanki kirlenmiş gibi hissediyorum gururuma yediremiyorum.

ben ona elimi sürmedim hep telli duvaklı hayal ettim öyle benim olacaksın dedim.

şimdi konuştuğumuzda herşeyi anlattı ya onun verdiği rahatlıkla üzülse de bunu belli etmemeyi başarıyor.hem suçlu hem güçlü derler ya aynen öyle oldu.ben biliyorum ki o aslında bu değil bunları yapabilecek biri değil, çok değişti ve düzelmeye çalışmıyor.ama gel gelelim ben ne gönlüme söz geçirebiliyorum ne gururumu onurumu hiçe sayabiliyorum.

Aklımı kaçırmak üzereyim arkadaşlar...
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada kendimi kaybetmişim çok uzun yazmışım.özür dilerim bunun için.okuyup yorum yazacaklara da şimdiden teşekkür ederim.
Çok seviyorum ama yapamıyorum, kararsızım...