Bence de öyle 😊
Baba evinde prensesler gibi olan kızlar koca evinde ne oluyor?
Bence de öyle 😊

Baba evinde prensesler evlenince ailesi sürekli takip altinda tutar eziyolarsa bosandirir sahip cikar
diger sekli benimgibi baramda bayrama ailesini görüyor ailemizi görmek bile hayal oluyor diger kadinlar dünyayi gezerken biz alemize hasret aile aile olsaydi böyle bir erkekle evliligim sürmezdi arkolik icip siziyor hep evdeyim gezemiyom
Allah yardımcın olsun abla
Ben her yerde prensesim😇 eşini prensesler gibi yaşatmayan koca vardır. Kocada bitiyor iş.
#kesinbilgi
Her şey kadında bitiyor. Erkeğine saygılı, ilgili, katılan, sokulan,, tutkulu ve arzulu, güler yüzlü, seven bir kadına adam gibi bakmayı da ka... mayıda biliriz...
Anlayışlı, ilgili ve sevdiğine deli gibi aşık olan bir kocaya denk geldiyse prensesi geç kraliçe olurlar 😊
Cevap
47Cevap
Turk erkekleri kadar mali yer yuzunde bulamazsin. Baba evinde ne prensesler gibi yasacak mk. Kredi kartini popona sokan kendini bise saniyo cok prensesse niye evleniyo. Adamla evlenince el ustunde tutulmak icin vermeye calistiklari imaj bunlar zeytin ekmekten baska bise bulamiyolar emin olan beyin yoksunu beyler
Prenses olunmaz, prenses doğulur.
Yani günün birinde bir adam evlendiği bayana prenses gibi davranmasa bile kızına prensen gibi davranarak ne kadar haklı olduğumu size gösterecektir. O zaman evin annesi,
- Ben niye prenses değilim? Ben niye prenses değilim? diye söylenim durmasın,
Bir eve bir prenses yeter.
Benim tavrımda belirler, her şeyi erkeğe atmamak lazım.
Yine prenses olmak istiyor. Ama baba evinde prens olan bir adam olunca o da el üstünde tutulmak istiyor.
Anne baba kiyamadigi icin baba ewinde prenses gibi yasiyolar ama ewlenince ewinin isini bir baskasi yapamayacagi icin ilk baslarda o prenses zorlaniyo ama alisiyo zamanla bence esde yardim ederse o prensese koca ewindede prenses gibi yasar 😎😎
Erkeğin adam olduğu yerde prenses olarak devam ederler.
erkege bagli.. eger sevdigini kolesi gibi aliyorsa kole olur. Fakat onu mutlu etmek ve herseyden onu once goruyorsa, her sekilde yardim eder ona. "Elini sicak sudan soguk suya sokmam" :))
Tabii erkek annesinin emrinde olursa o fena iste.. yoneyilmek mesela :))
Resim çok manidar, sesli güldüm. Prense bak, keyfi yerinde 😂😂. Paşam uzatmış ayaklarını, kara kara düşünüyor gibi ama olsun, hayat ona güzel 😂
Kim ne derse desin eşiniz çok iyi olsa bile yinede o evde kulkedisi oluyorsunuz baba evindeki rahatlik hiçbir yerde yoktur
Bunu alay malzemesi olarak görmen hiç hoş diil. Hepimizi bir anne doğurdu bunu unutma.
Genelde kakılmış oluyorlar hani vardı ya Yasemince'de
Bir kadının prensesliği;
Bir rezili Bir vezire
Bir kurbağayı Bir prense
Ve boş bir bir tahta sultan
Olana kadar...
Görsel çok güzel açıklamış her şeyi , daha üstüne söze gerek yok..
Evet dehrinin dedigine katiliyorum. kocada biter is😊👍🏻
Babasının evinde premmmsseesss olan koca evinde KRALİÇE olur
bir anda seni sırtüstü bırakıp gidiyor hacı.. Acımadan
Görselde de belirtiğimiz üzere üstüne laf söylemek ne hadimize
''Koca Prens Olduktan sonra kadın her yerde PRENSESTİR. ''
@Çapkınpapağan
Bunun cevabı kocaya bağlı tamamen :)) koca kralsa kadın kraliçe olur.
Erkeğe bağlı o kadınına verdiği değerle babasının evini aratmaz bile
Genelde kül kedisi.
Istisnalar var tabiki ama kaideyi bozmuyor😊
Bence bu yanlış bir düşünce. Çünkü kadın ve erkek birbirine destek olur kadına yüklenilmez, erkek'de ve kadın'da büyük yükümlülükleri vardır.
Erkegin adamligina bagli esine nasi davraniosa kralicesi yapan da var tam
Tersi olanda yani kizlar evlenceniz insanlari tipiyle ya da maddiatiyla secmeyin kalbinin temizligiyle ve sevgisiyle saygisiyla secin
Baba evinde kül kedisi gibiyim. Umarım evlenirsem güzel bir hayatım olur.
Baba evinde prenses olanin koca evinde de kralice muamelesi gormesi, olmayandan daha yuksek. Olmayanin ezilme ihtimali yuksek.
Baba evinde orensestim koca evinde de öyleyim. Bu benim kararlarım ve seçimlerimle alakalı
Benim esim olursa benim yanimde hep prenses olur hersey ortak bayanlar kole degil kardesim
Hizmetci oluyor malesef
Vala eşe göre değişir bir yerde köle diyer yede kraliçe
Eşinin baş tacı oluyor olmali 😅
Bilmem, niyetim yok başkasının evinde oturmaya.
Ben dişi spartacus um diyim sen anla😂😂
bilmem test etmedim nolacakm😂
Prensessem hiçbir güç bunu değiştiremez 😌
Prens odunluk yapıyor burada.
Külkedisi gibi oluyor.
Kraliçe olucam tabii 😄
Prenseslerin 👑 oluyı
Koca evinde de köle izavra gibi oluyor :))
Prenslerin kraliçesi oluyo 😅😇
Prensese zehirli elmayı yediren cadı
Hic prenseler gibi olmadimki
koca köylü olduğu için royal hakları düşüyor
Sevdiği adama yemek yapmak kölelik değil.
Kraliçe oluyor tabi😂
Padişah oluyorlar bu sefer.
Koca evinde köle modunda takılıyorlar
prenseslerin seçtiği kocaya bağlı ;)
Presesliğim devam ediyor
Babasinin evinde gormedigini kocasindan istiyor
Koca evinde ne oluyor harbiden
Doğru erkekle kral kraliçe uyumu yakalar.
O yüzden bekarlık sultanlık 😂
Prenskeşler gibi oluyor.
kraliçe veya kül kedisi
Ben evlenincede prenses olurum
Ya evin kraliçesi ya da kül kedisi
Evlenmeyip hep prenses kalırım
Genelde resimdeki gibi oluyor 😅
Valide sultan oluyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar