Selam görmemişler,
Ne denilir anasının babasının evinde göremediğini koca evinde görmek isteyenlere?

Selam görmemişler,
Ne denilir anasının babasının evinde göremediğini koca evinde görmek isteyenlere?

Görmemiş sonradan görme gibi ifadeler cok hos ifadeler değil. Herkesin bir sebebi vardır dinlemeden anlamadan yargılamamak lazım. Kız yetiştirme yurdunda büyümüştür ailesi yoktur aile kavramından uzaktır aile ister çok çok ekonomik olarak kısıtlı yaşamıştır evinde rahat yasamak icin daha fazla ister. Çünkü insan psikolojisi en çom neyde eksikse dilinde de en çok istekleri o olur. Maddi manevi her anlamda gayet yerinde olan psikoloji mezunu tespitleri😉😌
Hemcinsimden örnek verdim ben kadın olarak tuhaf bir durum yok verdiğim cinste @fukibaba dikkatli okumanı öneririm😌
Tamam sensin kendini öyle ikna et:)) Ruh bilimci olarak tavsiyem hayattan az nefret et ve pozitif bak ıssız adam hallerin karşı cinsi iter ve yalnızlık sendromuna gömülürsün simdi değil belki ama ileride:))
Zaten 5 sene+yüksek lisans hayatımda 2 kitap okuduğumu sen belirliyordun değil mi? pardon bu detayı bak nasıl atlarım çok üzüldüm bak şimdi😅😅
😅😅ingilizceli okudum sevgili @fukibaba engin bilgilerle dolu birinin bunu bilmemesi olmadı bak bu😁
Ona sen karar veremiyorsun şekercik senato karar veriyor😉😁
Cevap
3Cevap
Türk kızı denir
kızları bu kadar yargılamayın , annesinin babasının evinde görememiş sevgiyi ilgiyi evlenince eşinden isteyebilir.
Onun dışında selam vs dersen o kötü birsey onu yapmamasi
Canım karım denir
Nereye geleyim
Hemdeeee 😎 patlamış mısır da var mı
Kırıcı
Geçmiş olsun
Türk kızı denir
Sen denir 😀
Erkek denir 😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?