Sevgilim var ama başkası benden çok hoşlanıyor, onla konuştuğumda aldatmış mı oluyorum?

Sevgiim var uzun süre bir birlikteliğimiz var. Fakat 2 ay öncesi birisiyle isim den dolayı tanıştım ve bir sürü ortak iş arkadaşımız oldu ve benden hoşlandığını söyledi bir kaç hafta önce ayrıca sürekli evlilikten başediyor bana. Bana mesaj atıyor ve dolayısıyla bende cevap veriyorum, fakat sevgilim olduğu için karşılık vermiyorum. Arkadaş olarak hayatımda kalmasını tercih ediyorum. Peki bu şekilde konuşmamız sevgilimi aldatığım anlamına geliyor mu?

dürüst olmak gerekirse sevgilimi çok seviyorum ve ona aşığım ve güzel bir ilişkim var. Fakat bu ikinci kişi benden çok hoşlanıyor ben onu sadece beğendim çünkü yakışıklı bir insan onun dışında başka bir duygu beslemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sagol arkadaslar yorumlariniz icin, iletisimi kesicem hic acik kapi felan birakmayi dusunmuyorum arkadaslik olarak.
Güncellemeler
+1 yıl
iletisimi kestim arkadaslar. gittim is cikisi bulustum bu 2inci sahisla, dedim boyle boyle, bana mesaj atman gereksiz cunku aramizda birsey olmayacak. ben sevgilimi seviyorum dedim onla ilerde ne olur bilemem ama baskasi israr ediyor diye de birakmam dedim. arkadas olarak da gorusmeyelim, sadece is sirasinda normal profesyonel bir iliski yurutelim. dedim bitti olay :) yemin ediyorum uzerimden koca bir yuk kalkti. Ayrica bana karsi takik olmasinin sebebi de o istedi diye onla birlikte olmamam.
Güncellemeler
+1 yıl
yani bu kisi yakisikli oldugu icin bir cok kizi kolayca elde etmis duyduguma gore, o yuzden onun istedigi gibi karsilik vermemem onu daha cok israrci haline getirmis. herhalde hic rededilmedi.
Sevgilim var ama başkası benden çok hoşlanıyor, onla konuştuğumda aldatmış mı oluyorum?