Fakat kavga eden o bağırıp çağıran yine o
Ağır küfürler eden o ama engeli yiyen de o 😂😂😂😂
Ağır küfürler eden o ama engeli yiyen de o 😂😂😂😂
Sana küfür etmesine izin veriyorsan. Geri de döner daha kötü seyler de yapar rahat ol
Vermeyeceğim bu sefer olmaz 2 yıllık ilişki hep böyle geçti
Aşık oldun mu hiç ben bu gerizekaliya fena aşığım ama tutacağım kendimi
Ben de allah kurtarsın
Dövdüğüm kişiyle barışmam, barışamam.
En önce ben kendimi affetmem.
Çok güzel efsane seni ayakta alkisliyorum bu felsefenden sonra ama detay doven veya dövülen yok
Geri dönülemeyen yola girmişsem, dönmem.
Ufak çaplı ise tabi ki uyum sağlanır orta yol bulunur.
Yok yok en son çok büyük bir o. rospik olduğumu söyledi işte sonra sezon finali
Ya da tamamen final
o... dendiğiyse ya gerçekten hak etmişsindir ya da hiç hak etmemişsindir.
Bilmem beden işçisi değilim. Hiç yatak hayatım da olmadı. Sadece kız kıza doğum günü partisine gittik
Eig için teşekkürler
Kufur eden birisinin sana geri donmesini mi istiyosun? Yanlış anlamisimdir umarim.
Evet dönsün ama başlamasın cunku aşığım ben ona
Döner diye bişey yok görebilecegim tek döner dönerdir başka döner kabul etmem
Döner ekmeğe ne ara bağlandı mevzu ya 😂😂😂😂
😂😂😂
Cevap
6Cevap
donerse senindir donmezse zaten hic senin olmamistir.
Felsefik
doner ama sadece hala seviymu diye yoklamak icin egosunu tatmin icin yani
Sırf gurur ve egodan dolayı geri dönmez
Donmesini istiyorum ama devam etmek istemiyorum
Çok şey istyrsn sende ama cvp verecem
Geri dönmesini istyrsn yapman gereken kendini mutlu göstr onu unutuğunu vazgeçtiğini göster umursama onu bak gör nasıl it gibi geliyor
Biliyor musun bu taktik hep tutuyor sen bu işi biliyorsun bence
Bilmesem akıl vermezdm 😂😂 Ben yandm başkalarıda yansn 😂😂
Öyle yapacağım yaaa
Yapmazsan kaybedersn ama hala buraya fikir danıştığına göre sennde ona karşı birşylern var
Şu beni eksileyeni bir bulrsm her yazdğm yerde bir erkek neden eksiliyr lan şahsi fikrimi yazyrm
Ahahahahhaa 😂 sana garezi var ve birak eksilesin sen cok dogru soyledin 10 tane arti olsa verirdim
evet itiraf ediyorum boş değilim ama unutacağım
Hayr baya sinr oldm ya ciddn bugn nerde yorum yapsam bir erkek eksiliyr kız olsa anlarmda erkek neden ya 😂😂 Tuhafıma gitti bende sinrlenip heekesi eksiledm 😂😂😂 Bencede unutman iyi olur ama blmen gerekn birşey var oda unutacağm demekle unutulmuyr olması
Ajahahahhahah Bence sen kızların hoşuna gidecek şeyler söylüyorsun da onun için diğerleri de çekmediler
Biliyorum paşa paşa çekeceğim aşk acımı dibine kadar hayır bana kalsa tamam da her seferinde unuttum tam ben unuttum pat geldi sinir herif
Eksileyene kadar asalak kendide yorumda bulunsn etkilemek için değil içimdn gelip yaşadğm şeyler için yazyrm hem kimisine sert çıktığım oluyr onda da eksi yiyrm ne iş anlamadm 😂😂 haha desem eksileyeck manyak 😂 Zaten unutmak istediğin ya da tam vazgçtiğinde gelip yeniden herşeyi alt üst ediyorlarya fırım küreğiyle ağızlarnn ortasına vurasm geliyor
Eve fırın küregı şart bizde yok da
İt gibi geri döeneck ama zamanla merak etme pişman olp içi içini yiyck aynı benm gibi olacak sonu herşey gönlnzce olsn iyi gecelr
Iyi geldi şu an hiç tanımadığım birinin yardımı
Iyi geceler farkında olmasan da benim için önemli bir konuşma oldu sağ ol
Yardmm dokunduysa ne mutlu bana her zmn sıkıldığında yazablrsn beni abi kardeş ne olarak görmek istersn dinlerm karşılık olarak dua et yeterli. Burdan beni eksileyene de Alkah belanı versin düş yakamdan demek istyrm
Sen haketmiyorsun. Hiçbirşeyi
Sebep ne yapmam gerekiyor vallahi ilk defa aşık oldum ben çok çabalıyorum ama batıyorum
Dönme ihtimali yüksek de o ilişkiden hayır bekleme
Beklemiyorum zaten 2 yıl oldu bir şeyin değiştiği yok bu sefer iyice bitmiş sevgi falan da
Geri dönerse şayet bir gülüşüm birde tekmem koyar bilmem anlatabildim mi de ve yol ver 😊
Süper anlattın oha ya siz gibilere hayranım vallahi
Yaşanan tecrübeler 🤗
Sinirden gülüyosun şu an
Farkındayım saçımı da boyadım sanırım güzel depresyondayım
Cümleten
Geri dönmesin küfür falan ettiyse
İlişki bitmiş işte.
Farkindayim
Kavga etmem...
Kopekse döner
Döner.
Dönmez