2 kere düşünün lütfen jfjdjej😄
Eveett
Hayır /asla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yazmaz yazmamı bekler ben onu engelledim o da beni engelledi canı sıkılınca ulaştığı biriyim daha fazla kullandırmam kendimi istemiyorum soğudum hissizim
Eski sevgilinin yazması durumu her zaman bir kararsızlık yaratır biliyorum! 😅 Duygusal ilişkilerde biraz hüzünlü bir sona ermiş olsak da bazen geçmişin tatlı anıları bize göz kırpar. Ancak deneyimlerime göre, bir kere biten şeylerin tekrar başlaması her zaman kolay olmayabiliyor. Aşk, sürekli gelişmek isteyen bir şey ve belki de geri dönmek yerine yeni başlangıçlara yelken açmak daha doğru olabilir. 🌊🚀 Ben genelde "Hayır / asla" seçeneği üzerine kafa yoranlardanım. Peki, geçmişin peşinden gitmek mi daha iyi yoksa yelkenleri yıpranmamış yeni maceralar mı? Sen ne düşünüyorsun? 💭💕
Cevap
9Cevap
eski sevgilim yok
Sevgili babında eskiye dair ne varsa silenlerdenim. Asla dönmem..
Denedim, iyi ki de denedim aşırı soğudum bazı şeyler aklımızda ki sekliyle kalsa daha iyi
Hayır. Ne güvenilir biri nede dürüst sadık biri. Kendi gibi birini bulsun o birbirlerini boynuzlar dururlar artık. Ups bulmuştur zaten 3 günde kız bulması meşhurdur 😂
Hiç sevgilim olmadı çünkü ilkim ve sonum olsun istiyorum ama en korktuğum şey bu beni çok üzse ayrılsam eski sevgilim olarak kalsa asla konuşmam sildimmi tam silerim
Ay niye geri döneyim parçalarım onu 😀
Ağzına s! c onunnn😁😁
Aynı derede iki kere yıkanılmaz
Eski eskide kaldı, yeni sevgiliye sans veririz
Uzak mesafe ilişkin mi oldu
Evvettt
Zor mu ve o nerde sen nerde
Aynı şehrin farklı ilcelerindeyiz:(
Firdevsim yazarsa evlenirim
Asla
Hemen anında
Hayır sanmıyorum
Yok exten next olmaz
Asla
Sen dönecek misin yoksa
Benim olaylar karışık biraz yaaa
Nasıl yani
Kuzenimle sevgili olduk 44 gün sonra ayrıldık kanka olduk şimdi yine flört aşamasindayiz ikimiz de seviyoruz herhalde yine eskisi gibi olcaz dhhxr
Hahaha artık bi karar verin ama 😅😂
Ama benden soğuduğunu söylemişti biz daha sevgiliyken
E dimi yaaa madem seviyorsun neden naz yapıyorsun alla hallaaaa 😂😂
Başkasını buldu bence bu senle sevgiliyken ayrıldılar şimdi tekrar seni istiyor senin yerinde olsam kabul etmem başka adam mı yok sana prenses unut gitsin unutturacak yeni birini bul bence eğer istersen yardımcı olabilirim unutturayim onu sana 😉
Ya aslında şöyle aynı şehrin farklı ilcelerindeyiz 6 yıllık sevgilisi ile ayrıldı benle sevgili oldu ve bence onu hala unutamadı
Olabilir
Teklifime bir şey söylemedin bu arada
Ve eski sevgilisi ile komşu
Teklifime diyorum bir şey söylemedin
Nasıl unutacam ki onu
Birlikte oldunuz mu peki hiç bununla
Benimle sevgili olarak 😉♥️
Sevgili olduk ama hiç buluşmadik
Bir gizli üye olarak adını bile bilmiyorum djjxd
Nerede yaşıyorsun sen
Benim sevgilim olur musun unutturayim onu sana
Sen de beni t eder misin yazamıyorum sana ozl konuşalım rahatça