+1 yılDiyelimki terk ettin. O kız o çocukları doğurdu, baktı, büyüttü. (Ki Türkiyede nasıl bir önyargıyla katşılaşıcağını biliuosundur bence.) Sonrasında pişman olup o çocukları görmek istemiyceksen tamam. Çünkü onları görmek gibi bir hakkın olamaz. O çocukların babası olamazsın yani. Sadece biyolojik babaları olursun. Ki biuolıjik bağ böyle bir durumda hiçte önemli değil bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım peki?
- +1 yıl
Biraz daha cesaretli olsan mesela? bir halt yemişsiniz kız hamile kalmış. Kız aldırmakta istemiyo. Sen okuyosan o da okuyodur. Okumuyosada yaşı çok büyük değil demekki. Senden cesaretli davranıp herkesi karşısına almış kız. Ailesi reddedicek belkide. Toplumdan dışlanıcak. Nası bir yerde yaşadığımızı biliyosun. Hiç mi sevmiyosun kızı? İki tane çocuğun olucak yaa. Sen başından atmaya çalışıyosun
Soran+1 yılkız boğaziçinde uluslar arası ilişkileri okuyor 2. yılını bitirdi bu yıl. ya aslında ben sahip çıkmak isterim ama öğrenci olduğumdan maddi sorunlar olacaktır
- +1 yıl
E o da öğrenci. Ve senin sadece maddi sıkıntın olucak. O koza dışardan nasıl bakıcaklarını bir düşünsene. Ailesi falan çok kötü davranabilir. O bunları göze almış. Seviyosan katlanırsın. Biraz cesaret.
Soran+1 yılbenim ailem kabul edecekmi acaba
En İyi Cevaplar
+1 yıl"Terk etmek" değil de otur konuş. Çocuk istemiyorum, hazır değilim de. Bu çocuklara tek başına bakacak olsan bile doğurmak istiyor musun diye sor. Evet derse ayrılabilirsin ama ayrılsan da onlar senin çocukların. Onlarla ilgilenmen yardımcı olman gerekiyor. Sevgili olmadan da yapabilirsin bunu. Yapmalısın.
03 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı cevabın için teşekkür ederim. kendisine sordum. hayır dedi. illa birlikte olmalıyız yani evlenmeliyiz. ben şu an üniversite 3. yılımdayım. nasıl evlene bilirim?
- +1 yıl
E tamam hayatında ben olmayacağım bir eş/sevgili olarak de. O yüzden gidelim aldıralım, ikimiz için de en mantıklısı bu diyebilirsin.
Soran+1 yıldedim zamanında dinletemedim
Yapma lütfen böyle zamanlar birbirine kenetlenme zamanı. Onu asla yalnız bırakma karnındaki çocuk senin çocuğun senin canın kanın. Sen onu bırakırsan o kız ne yapar, neler düşünür? Kendini çaresiz hissetmez mi? Sen kız olsan sana aynısını yapsalar bırakıp gitseler sen neler hissedersin? Ona bu kadar kolay mı kıyabiliyorsun? Cidden yazık.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenden habersiz bir işler çevirmiş sırf evlenmek için
İşte böyleleri de s. k taşıyor. Adam ile erkek arasında fark var da senin cinsin ne çözemedim. Kızın sikmişsin hayatını sikme. Adam ol sahip çık!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılmoruk biz öyle takılıyorduk işin böyle yerlere geleceğini nereden bilecektim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurum karışık ve berbat ama her yönden bakicam
Kadını terk edersen herşey çok kötü olur
Bebekleri aldirirsan da hem vicdan azabı hem günah kötü yanı berbat
Bebekler doğarsa ne öğrencisinin nerede ve ailenin durumu
Eğer ailenin durumu yok yaşın okulu bitirmek için küçük okuduğun mantıklı bişey değilse terketmek adiliktir kadını ikna eder aldirirsin tabi şartlar boyleyse zaten yeterince linç edilmissindir ama hakettin
Trolse yaz hakkımı helal etmiyorum.09 Yorumla
Sorankoç üniversitesinde işletme 3. sınıfı bitirdim bu yıl, 1 senem var daha. ailem orta düzeyde
Cevap sahibi+1 yılYa kızı ikna ediceksin yalvaricaksin ya da ailen vs konuşup dogurtcaksin terk etme olmaz yıllar sonra bulup yüzüne tukururler aptal misin hiç mi karşına çıkmaz o çocuklar hiç mi ruyalarinda göremezsin saniyorsun kesinlikle yazdıklarımı iyi dusun
Cevap sahibi+1 yılAyrıca çocuk gibi de iş yapmayın o cocuklarin gelecekleri olacak sen o karınla ne kadar dayanırsın ben bilmiyorum sonra bir de aldatır çocuklara da acı yasatirsin canım neyse millete kendini savunma şartlar nasıl oldu bilmiyorum ama kimse seni maalesef insan yerine koymaz
Cevap sahibi+1 yılKadın in aile yaşantısı nasıl? Bebeklerin sana bağlanmak için mi aldırmıyor? Dini ya da kıyamadığı için mi? Ayrıca birşey duymuştum o aldirilan çocuklar bir sinavmis onlar zaten dünyaya gelmeyeceklerse gelmezmiş.
Soran+1 yılkız boğaziçi uluslararası ilişkiler 2. yılını bitirdi o da orta düzeyler galiba. ciddi ilişki olsun diye aldırmıyor bu kadarmı ciddiyet olur (((
Cevap sahibi+1 yılBenim babamda o yaşta evlenmiş. O zaman zamana bırak zaten seneye işin hazır değil mi?
Soran+1 yılpek bilmiyorum inşallah iş bulurum
Cevap sahibi+1 yılNe diyim umarım sanslisindir en mantıksız terk etmek onu deyimde
Soran+1 yılevet haklısın
sevdiğin bir insan değil anladığım kadarıyla ama ileri de doğacak o çocukların hayatını düşünemeyevek kadar da gençsin anlaşılan terk etme destek ol derim :d
023 Yorumla
Soran+1 yılhayır sevdiğim birisi aldırsın yine birlikte olalım sorun yok
Soran+1 yılniye cinayet
Soran+1 yılpek bilmiyorum amma 4. ay mi 3 mu bilemiyorum
Soran+1 yılkardeşim ben de biliyorum o yüzden diyorum ya zaten ne yapayım
Soran+1 yılpeki kabul ediyorum ama aileme nasıl anlatırım?
Soran+1 yıl20 olucak
Soran+1 yılailem orta ekonomik düzeyde orta muhafazakar
Soran+1 yılpek kestiremiyorum ama sonunda kabul ederler yani de kızı pek ne diyeyim gelinleri gibi görmezler saygı duymazlar herhalde tasvip etmezler
Soran+1 yılbugün anlattım aileme
Soran+1 yılYa işte topladım ailemi bir araya söyledim işte böyle bir halt yedim diye kız hamile filan. Onlar da önce bir az kızdılar sonra getir bir görelim kızı filan dediler.
Soran+1 yılUmarım doğrudur
+1 yılSenin zihnini zürriyetini kalıbını karakterini olmayan kişiligini o geniş miğdeni erkeğim diye kendine yakiştirdigin sakalının telini gelmisini gecmisini yapmadiğın empatini silkiyim. Karaktersiz erkek artığı 😡😡😡😡😡😡
00 Yorumla
+1 yılYaparken iyi de hamile kalınca kötü mü olunuyor. Çoğu insan ikiz bebek için ölüyor be sen aldırmaya kalkıyorsun. Öbür dünya da bunun hesabını veremezsin. Adam olup o hamile bıraktığın kıza sahip çık.
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam kabul ediyorum ama aileme nasıl anlatıcam onlar kabul ederlermi ki
- +1 yıl
Gidip adam akıllı anlatacaksın. Yedin bir halt madem arkasında dur. O kızı daha fazla lekeleme
Soran+1 yılpeki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılher penı. s tasıyanın adam olmadıgının kanıtıdır snn su olay :) şeyini tutamadıysan kendını dusunmek senın ıcın lükse gırer belanla basbaşa kal benı ılgılendırmez.
11 Yorumla- 1 yıl
Sen insan değilsin
+1 yılÇocuk yaparken düşünecektin bunu. Başının çaresine niye baksın açar bir dava neyin var neyin yok alır :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbir şeyler yok knk
- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel troll. Böyle bir beyin yapısına sahip olan bir insan olduğunu düşünmüyorum. En azından olmazsın diye umuyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılsorun benim sorunum değil artık
Pisliksiniz başka diyecek birşey bulamıyorum gerizekali adam o kız tek başına yapmadı o çocuğu
11 Yorumla
Soran+1 yılhadi be çözüm üret eleştireceğine.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendinize küfrettirmemek neden bu kadar hoşunuza gidiyor nedeen
15 Yorumla
Soran+1 yılküfredilecek ne var burda
Soran+1 yılbir seferinde kullandırtmadı bana o zaman şüphelendim işte
Soran+1 yılhaklısın
sevmek kolaydır ama bakmak buyutmek zor dur bunu yapmadan once dusunecektiniz aslında devlet bir yasayla engelliyecek sizin gibilere çok agır ceza verilecek
03 Yorumla
Soran+1 yılkadın milleti işte illa evlenmek için numara çevirecek
Soran+1 yılhaklısın geç artık
Ne biçim insansın şimdi gidersin 3-5 sene sonra onlar benim çocuklarım vs diye erkek erkek çıkarsın meydana zorluk atlatilinca
00 Yorumla
+1 yılinsan haklarından faydalanabilmen çok tuhaf dostum.
01 Yorumla
Soran+1 yılfaydalanamıyoruz zaten moruk
- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmelisin kizla çocuklar kiyabilecekmisin yazik gunahtir hem bak yapmasaydin
03 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim asıl düşüncesizlik güven ortamı olmadan çocuk dünyaya getirmektir
- +1 yıl
Sen yapmasaydin ozaman kardeş nasıl yaptıysan öyle bakacaksın
Soran+1 yıldurum çok kötü (
Ay sen nasil bir insansin ya yedigin b*kun arkasinda dur bari terk etsen naoacak o kiz
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes de bunu söylüyor
+1 yılOha ya onu ortada biracak kadar kisiliksz olamazsin.
07 Yorumla
Soran+1 yıldurumlar yüzünden
- +1 yıl
Durumun ne olursa olsun sahip cikmalisn. sonra vay kadinlar niye bu kdr kasar.
Soran+1 yılöğrenciyim daha
- +1 yıl
O isi yaparken ogrenci değil miydn.
Soran+1 yılböyle olacağını düşünmemiştim
- +1 yıl
Dusuncektn iste.
Soran+1 yılsöylemesi kolay
+1 yılMesele çocukların ikiz olduğu öğrenilenene kadar geldiyse, sen hala yaşıyosun ona dua et.
03 Yorumla
Soran+1 yılöğrenciyim kardeşim napıcam nüfusumamı geçireyim Allah Allah
- +1 yıl
Diyorum ki 'kesin yaşanmıştır bu'
İkiz bebeğin durumu net öğrenilene kadar herkes hamileliği çoktan öğrenmiş olurdu, dolayısıyla sen burada bu kadar rahat yazıyor olamazdın..
Soran+1 yılrahat değilim kardeşim kız sürekli tehdit ediyor
+1 yılMadem öyle yapmasaydın kardeşim. Kız çocuğu kendi kendine mi yapmış?
03 Yorumla
Soran+1 yılben korunuyordum amma kız korunmuyormuş
- +1 yıl
Sonuçta babası sensin neticeye bakacaksin
Soran+1 yılne yapmam gerekir sence?
+1 yılsenin bir parcan onlar nasil gozden cikarirsin onlari hic mi merak etmeyecen ne yapiyorlar diye
09 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim bak ben 21 yaşındayım üniversite 3. yılımı bitirdim. daha o kadar olgun değilim
- +1 yıl
uckuruna sahip ciksaydin o zaman bir halti yiyorsan sonuclarina da katlanacaksin
Soran+1 yılevlenmelimiyim sence?
- +1 yıl
bide soruyor musun biraz nefisli ol sahip cik
Soran+1 yılevlenirsek geçim sıkıntısı çekicez
- +1 yıl
en azindan kimse cocuklarina pi*kurusu demeyecek
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
valla o haltlari yemeden once dusunecektin artik
+1 yılTerk edersen senden adı ş... yoktur. Yaparken iyi sahiplenmeye gelince baksın onu hamile bırakmamak icin başta düşünecek aslanım. Birde su soruları neden gizli sorarsınız anlamam kız erkek fark etmez.
05 Yorumla
Soran+1 yılsahipleniriz de durum müsait olursa
- +1 yıl
Olur müsait kardeş sen sahiplen gerisi gelir zaten doğduğunda o çocuklar senin gunahini dunyada omur boyu ceker
Soran+1 yılnasıl çözerim maddi sorunları
- +1 yıl
Eğer kendine güvenirsen okul part-time is felan o da boş Durmaz katkida bulunur elbette evine resmiyete geçerse devletten destek istersin vs aç kalmazsın once güvenmen gerek kendine
Soran+1 yılPeki tamam
nekadar kötüsün yaaa nasıl terkedeceksin yapmasaydın 5 dklık zevk uğruna al çek kahrını
03 Yorumla
Soran+1 yılşartlar zor kardeşim napayım
Soran+1 yılkolay söylemesi gel bir de uygula
işine gelince o çocuğu zevkle yapıyosun kusura bakma it gibi bakmak zorundasın
19 Yorumla
Soran+1 yılparamı var bakmak için
Soran+1 yılnasıl çalışıcam öğrenciyim daha
Soran+1 yıl4 kişilik bir aileye bakmaya yetermi kazanacağım?
Soran+1 yılSöylemesi kolay off
Soran+1 yılOfffff
+1 yılYuh be şerefsiz hamile bırakırken iyi bakmaya gelincemi kotu
130 Yorumla
Soran+1 yılona korunmak için yöntemleri uyguladınmı diye sordum evet demişti kandırmış işte bariz
- +1 yıl
Sus ya sende adammısın be bide bırakimmi diyo ulan kız sana babalık davası açsa donuna kdr alır
Soran+1 yılalsın bakalım donumdan başka ne var ki
- +1 yıl
Cidden sende beyin olduğundan şüpheliyim insan dışı varlık o sabilerin günahını omur boyu çek ınsallh
Soran+1 yılaldırmamakta direndi. ben onu uyardım zamanında
- +1 yıl
Iyi yaptı 2 cana kiymak kolaymi oyle be zalimm
- +1 yıl
Ya kardesim korunmamis falan degil bence toplum da görecegi muameleyi düşünmüştür o. Ama olacağı varsa korunmak ise yaramayabiliyor
Soran+1 yıle iyi de şimdi napıcak bakalım? nasıl destek çıkayım öğrenci halimle? biraz gerçekçi olun
- +1 yıl
Haklısın da gormuyonmu bırakıp gidimde naparsa yapsın diyo buda adam mı be sahip cikmiyo
- +1 yıl
Bana diyorsan eger, ben asla bu sahsin yaptığını dogru bulmuyorum. Sonucta bu ilişki yaşanırken de öğrenci olduğunun farkındaydı. O zman o masum çocuklara bakmamak terk etmek falan yok yaptin bir halt elini tasin altina koy
- +1 yıl
Yok sana değil ona dedim haklısın daha ogrenciysen kalkıp ilişkiye girmek senin neyine demi şimdi adam olsunda sahip çıksın
- +1 yıl
Aynen kiz ne yaparsa yapsın umrunda degil resmen. Sonra nasil yasayacak acaba baba olduğunu bile bile vicdanı nasil rahat edecek
- +1 yıl
Vicdan yokki onda ayrıca çocuklar elbet büyücek ozamn aricaklar ozamn napcak acaba
Soran+1 yıle iyi güzel de ben sevdim onu o yüzden ilişkiye girdik.
- +1 yıl
Lan madem sevdin niye sahip cikmiyon şerefsiz hamile olduğunu duyunca korkak gibi kaciyon adammısin lan sende
- +1 yıl
Sevecek yüreğin varsa yarı yolda bırakmayacak vicdan da lazim. Sevmek kolay her onune gelen seviyor
- +1 yıl
Bunda yürek ne arar korkak bu be anca kaçsın adam degil
Soran+1 yılpeki söyleyin bakalım ne yapmam gerek. ne söylerseniz uygulayacağım
- +1 yıl
Ciddi misin uyguliycanmi
- +1 yıl
Yaptığın seyin arkasında ol, kiza da çocuklarına da sahip çık. Kiz ozgur iradesiyle ilişkiye girmis ama o bebeklerin zerre kadar sucu yok. En sucsuz onlar. Sahip çık elinden geleni yap
- +1 yıl
Aynen haklısın sahip çık okul bitsin veya bitmesin evlen belki ilk zamanlar biraz sıkıntı cekersiniz ama katlanıp durumunuz iyileşir merak etme sahip çık kıza da bebeklerede
Soran+1 yıl1 yıl beklesek olmazmı acaba çünkü daha işim yok
- +1 yıl
Anlasin konusun bekleyebilirsiniz tabiki yeterki sahip çık onlara
Soran+1 yılpeki
- +1 yıl
Iyi ozamn sonunda doğru kararı verdin umarım mutlu bir aile olursunuz
Soran+1 yılpek emin değilim ama görücez
- +1 yıl
Öyle düşünme sen doğrusunu yaptın ztn sevmiyomuydun kizi
Soran+1 yılseviyorum da böyle damdan düşer gibi
- +1 yıl
Ee napcan başka çare yok durum belki şimdi en başa dönmeyelim sen doğru kararı verdin emin ol hem kendin için hem kız ve bebekler icin
Soran+1 yılumarım öyledir
+1 yılMerhaba bebekler doğdu mu? Eğer cinsiyeti kız ise ben evlat edinebilirim. Hatta ikisini de.
00 Yorumla
+1 yılBu işin tek çözümünün kıza sahip çıkmak olduğunun bilincindesindir umarım
01 Yorumla
Soran+1 yılevet de maddi açıdan geniş değilim o kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddimisin yoksa dalgamı geçiyorsun bu soru bana inandırıcı gelmedi
04 Yorumla
Soran+1 yılciddi
Cevap sahibi+1 yılCiddiysen senin suçun var bu sorumluluğu yerine getirmelisin terk etmemelisin kendini onun yerine koy nasıl olurdun vicdanın varsa düşün
Soran+1 yılpeki evleneceğim onunla en yakında (
Cevap sahibi+1 yılAynen evlen
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkede böyle böyle babasız çocuk sayısı artacak ve kimse artık evlenmeyecek
01 Yorumla
Soran+1 yıle bir zahmet
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi birinin altına yatarak hatayı başta yapmış zavallı kızcağız
03 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce böyle ilişki yaşarsan katlanıcan
Cevap sahibi+1 yılBen karşı değilim ilişkiye ama korunabilirdiniz veya sen şerefli çıkıp babası ılduğun çocuğa ve annesine sahip çıkabilirdin
Soran+1 yılher kes de bunu söylüyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılS*kerken demiyosunuz bunu ama. Cok kardeşimsin biliyosun dimi
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKallessin*
Soran+1 yıltecavüzmü ettim kardeşim? kendi rızasıyla birlikte olduk
Cevap sahibi+1 yılCocuk onun mu kardeşim? Beraber yapmışsınız ortak çocuğunuz. O taşıyor diye onun sorumlulugu mu? Yaparken öğrenciyim dememissiniz
Soran+1 yıle kendi kasıtlı korunmamış
Cevap sahibi+1 yılBu hiçbirşeyi değiştirmez ben evliyim korundum hem de pko sorunum var esim kondom kullandı ustune ilaç ictim ama hamile kaldim
Soran+1 yılne yapmalıyım sence?
Cevap sahibi+1 yılSahip çıkacaksın. Gerekirse evleneceksin. Yaptığınin arkasında dur. Ilerde anlasamazsin sevmezsin boşanırsınız anlaşarak. Ama en azindan senin vicdanın sağlam olur
Kiz iyi mi sanıyorsun. Bak ben hamileyim eşime naz yapıyorum, fazla ilgi istiyorum, gecenin üçünde aseriyorum. O kiz çok keyifli bir hamilelik geçirmiyor eminim. Uzme kizi ikinizde hatalisiniz ikinizde o ufak masum çocuklarınıza sahip cikin.
Soran+1 yılpeki anladım evleneceğim malesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin ebeni içli dışlı etmek istiyorum.
Yorum yok.01 Yorumla
Soran+1 yılhadi la ordan
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. terk etmek karektersizliktir eğer bir halt yediysen sonucuna katlanacan kızı terk edersen abisinin yerinde olsam bulur vururum seni yaşatmam
06 Yorumla
Soran+1 yılabisi yok moruk. sonu böyle olmasaydı evlenicektik. şimdi nasıl evlenirim
Soran+1 yılüniversitedemi evleneyim
kanka fb olarak takılıyosanız ve bilerek olmadıysa kıza suç atamazsın burada şrfsz sensindir ama kız bilerek yaptıysa ayrıl gitsin boş ver et kendi çaresini kendi bulsun
00 YorumlaBu senin sorunun. Çözümünü de kendin bul.
01 Yorumla
Soran+1 yılortak sorun
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Iyi denemeydi dostum
Nufusuna gecir bebeleri01 Yorumla
Soran+1 yılzor biraz
+1 yılSana küfür etmek istiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim suçummu kardeşim? insan hiç mi dikkat etmez
+1 yılUlan am**za koyim ! Ne pic insanlarsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılkufur etme lan huur
- +1 yıl
Hak ediyonuz :D
Soran+1 yılbelli olmaz o işler knk
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMal mısın troll müsün
10 Yorumla
+1 yılKaraktersizsin o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var
+1 yılEt et de topuğuna sıksınlar senin :D :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç bir şey yapamazlar
- +1 yıl
Görüşürüz :D
+1 yılEvet terk etmelisin :D
00 YorumlaYazı tura at
01 Yorumla
Soran+1 yılne yazı turası
+1 yılO zaman neden birlikte oldun
02 Yorumla
Soran+1 yılbaba olmak için olmadım herhalde
- +1 yıl
Baba olmak için birlikte olmadıysan condom?
+1 yılpislik
01 Yorumla
Soran+1 yılniyeymiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yükümlülüğün artık
00 YorumlaCool story
01 Yorumla
Soran+1 yıl50 shades of gray
Gizli Üye(30-35)+1 yılserin hikaye kardeş
00 Yorumla
+1 yılbüyük b*k yemissin..
01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba evet