1-dekolte bluz kot pantolon mu?
2-kapalı bluz mini etek mi?

Ilk bulusma icin cok acik senin hakkinda yanilgiya dusebilir ama sen bilirsin hepsi de çok şık özellikle kot ve dekolteli bordo bluz kombini😘
Abartma bu kadar pantolon tişört giy git dikkat et kendine fazla güvenme
niye kendine güvenme dedin
Kendine dikkat et dedim fazla güvenme karşındaki kişiye dedim sanal ortam la gerçek ortam farklı olur
Erkek arkadaşına bağlı. Şahsen son 4 resimdeki gibi gelse kalpten giderim 😂 kıskançlık var da biraz..
1- Dekolte bluz, kot pantolon
Herkes farklı bir şey söyluyor, kafam karıştı, bakalım..
Bak arkadaşın rahat biriyse minili olan çok daha güzel ama benim gibi biriyse öyle giyme derim onu sen tanıyorsun sonuçta. Yoksa mini eteklilerin hepsi daha güzel
Sonunda hem mini giyeceğim hem dekolte vereceğim galiba. Çok hoşlar. O da idare etsin bakalım. Tepkisi iyi olmazsa bir daha onun yanında giymem.
Eee ne kadar vücut gösterirsen seni o kadar çok beğenir. Erkekler böyle. Dediğin en iyisi aslında dekolte + mini.
Ama kıskanç olanlar başkalarının da sana baktığını düşününce deliye dönüp bu kadar açık giymesen diye kibarca uyarabilir.
Şimdiden başarılar. Umarım güzel flört, sağlıklı bir ilişkiye düşünür.
Tıpkı benim de planladığım olaydı ama biz daha buluşamadan anlaşamadık 😂
Heyecanlı oluyor bu buluşma fasılları bayağı. Her şey gonlünce olsun. Teşekkür ederim görüslerin için.
senin göğüslerde bunların ki gibiyse ortası açık küçükse dekolte giyme sakın
Göz var nizam var modellerin göğüsleri hiç büyük değil ki muhtemelen ölçümüz aynıdır fotoğraftaki kadınlarla, taş çatlasın 80B dir göğüs ölçüleri
büyük demedim zaten küçük dedim bende
senin göğüsler buradakilerinki gibimi onu bir söyle
Evet, buradakiler gibi. Bedenlerimiz benziyor diye bu kızları seçtim zaten.
o zaman kapalı bluz ve mini etek giy bence ama iç giyime dikkat et
Neden böyle söyledin merak ettim? Dekolte veremezsin zaten boşuna açma mantığımı güttün
yok yani öyleyse göğüslerin dikkat çekmez yani sevgilini soğutma demek istedim hani dekolte büyük göğüslülere yakışıyor iş görmek açısından seninkide görürde dekolte küçük göğüse olmuyor
Evet, ben seni anladım. Gerçi sütyenle filan iyi duruyolar. Bakacağım duruma göre. Hem mini giyerim hem de dekolte veririm belki de bana belli olmaz. İstanbul'da yanımda güvenebileceğim bir erkek varken tadını çıkarırım.
tadını çıkar tabi ama destekli taksan flan nasıl olur seninki bilmem bazıları yapıyor minide giyersen iç çamaşırını iyi seç renkleri iyi seç
Haklısın çok önemli iç çamasırı seçimi. Yardımların için sağol.
rica ederim ne demek ben sevgilimede söylerim hatta ben alırım iç çamaşırlarını çok zevkliyimdir sadece görmekle kaldırabilir
Cevap
13Cevap
Hepsi de çok güzelmiş ama en alttaki ikili daha cok güzelmiş internetten öyle kolay kolay kimseye güvenemezsin sen hayırdır nasıl güveniyorsun ve böyle şeyler giyiyorsun dikkat et kendine
bunlar olmaz normal pantolon tshirt yapıştır dikkatli ol aşırı bağlanma sanal ve reel fark eder
Bordo tişortlu kombin hoş ve uygun
tamam tshirt iyi de pantalon bozmuş ilk buluşmada mutlaka etek olmalı bence seksi olmalı hatun
zorunda mı dedim ben? daha özgüvenli kalite ve çekici görünsün diye dedim.
yani eski kafalı bir tipse o da olabilir tabi ama oğlanı tanıyormuş ona göre giyinmeli bence şahsen ben ilk buluşmaya pantalonla gelen hatunlara bir sonraki buluşma planları yapıp hiç bir şey yokmuş gibi davranıp sonra bir daha aramıyorum bile
kadın dediğin biraz özgüvenli olacak bu bir kalite göstergesidir.. aman beni hafif mi görürü yollu mu görür kaşar mı görür kaygısında olan hatun zaten kezodur uğraşmaya bile değmez haksızsam haksızsın de
Düşüncen saçma. Biyerlerini açmak cesaret mi oluyor ya da yanına biyerini açmadan gelen kezo mu nice insanlar var açık giyinmeyip manevi değeri yüksek olan. Ben açık giyinme demiyorum ama sınırı vardır hele ki böyle bir ülkede yaşadığın ortam çevre buna hoş bakmıyorsa ailen uygun görmüyorsa mecbur kalıyosun
Evet. Bu kadar ap*tal erkeklerle birlikte yaşıyoruz. Sa*lak şey. Git buradan.
sen seksi giyinmeyi bir yerlerini açmak olarak mı görüyorsun hem manevi değerleri olanların ne işi var karşı cinsle buluşmada ayrıca herkesin değerleri var ama bu ülkede her haltın adiliğin alası yapılır değerler nedense bir tek bu konularda ve kadın cinselliğinde hatırlanır asıl saçma olan bu işte
İlla acıkcaksın kendini illa ucuz yollu kız modeline gireceksin sana birşey söyleyim mi beni karşıma ilk gün öyle gelmesen akşamına seni skrm acık ve net
bordolu iyi ama gogus biraz daha kapali olsa iyi olur ilk gorusme icin
Bulusmadan sonra basbasa biyere gitcekseniz seksi bişeyler giy nolur nolmaz biseyler yaşayabilirsiniz :)
ben mini etek giymeniisterdim
Ucuz kaçabilir.. öyle yapmam muhtemelen. Ama normalde hep öyle giyiyorum. Erkek beynini anlamak zor. Benim için çok uğraşmış diyip aşağılamasindan korkuyorum içten içe. Bakalım.
Ahaha :) öyle oldu gerçekten de, her an cayabilirim cesaret istiyor ama.. aklımı çeldin
Ben de öyle düşunuyorum, beğenilen bir kızım biraz da ona güveniyorum.. bakalım, hayrolsun
Olur, yazarım unutmazsam, iyi günler
2. Ve 5. Fotoğraf güzel beybi
hepsi de güzel istediğini giy
en sondaki güzel olur
Mutlaka mini bişeyler giy
İkinci gayet güzel bordo kot
Kot ve büstiyer tarzı güzel bence
ilk aşamada açma o kadar bence
Bende de aynı durum var😅
2. kombin olabilir
2, resim
2. Çok hoş