Yakın arkadaş sorunu

Merhaba benim çok yakın bir arkadaşım var. Dilediği gibi gelir bende kalır, duşunu alır, kendi evi gibi rahat eder kısacası. Ha ben de çok memnunum yanlış anlaşılma olmasın, zaten çok eski bir dostluğumuz var.

Bir dönem görüşmemiştik şimdi yeniden görüşüyoruz. Farklı semtlerde yaşıyoruz, bu semte geldikçe (ailesi burada yaşıyor) gelir bende kalır. Yani birbirimizi severiz, neyse.

Şimdi şu aralar annemin birtakım sağlık problemleri var. Ben de dolayısıyla yılbaşında tek başımayım. Bu arkadaşım, dün yine geldi benimle kaldı, yine mutlu olduk vakit geçirdik vs. Ama asıl geliş amacı tabii ki ailesinden para almaktı orayı da geçersek yılbaşında bir planım yok gibi konuşmuştu.

Benim anladığım, yahu biz kafaca anlaşan, denk yaşlarda insanlarız, yeni yıla arkadaşının evinde girecek sanıyorum, artık toplanacaklar mı nedir bilemiyorum. İnsan demez mi "Sen de gel istersen, arkadaşlarımla da tanıştırırım" diye. Şu huyundan gerçekten tiksiniyorum. Yani ancak benimle bu semte geldiğinde görüşüyor.

Şimdi sizce ben enayi miyim? Lütfen gerçek fikirlerinizi söyleyin. Kuruntu yaptığımı da sanmıyorum. Teşekkürler.
Yakın arkadaş sorunu