Yakın arkadaş sorunu?

mesaj olaraksa cevap verme görüldü at. arayıp anlatıyorsa açtığında, yine seninkini anlatıcaksan kapatıyorum işim var de ve kapat ve bir süre telefonlarını açma. yüz yüzeyse ciddiye alma dinleme telefonunla ilgilen bir anda sözünü kesip başka bir şey anlat konu yine çocuğa gelince telefonuna dön. sorun sende değil arkadaşının yaptığı saygısızca ve benim için fazlasıyla ondan soğumama neden olucak bir hareket
izin verme o zaman seni suçlamasına ciddi bir baskı ve manipülasyon var farkındaysan. direkt iletişimini kesip bir daha hiç konuşmaman senin için daha sağlıklı
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sorun sende değil arkadaşında içini dökecek birini bulmuş oda sensin bunu sürekli yapması can sıkıcı.
Sende ona aynısını yap sevgilin yoksa bile varmış gibi davran hayali bir sevgili oluştur kendi dünyanda bak bakalım nasıl tepki verecek...
Çok anlayışsız biri o zaman sende ona karşı anlayışsız olmalısın... seni yıpratan insanlar senin hayatında ağırlıktır sadece...
Ben onunla konuşmak bile istemiyorum ama o zorluyor işte. şu an hayatımda bile olmaması gerekiyordu onun
Soğuk yap biraz mesafe koy oda bazı şeyleri anlasın.. en azından seni sıktığını anlar belki...
Bu hayatta iyi insanlar hep kullanılır sende iyi insan olduğun için seni kullanmak isteyenler oluyor.. onun derdini dinlemen bile iyi birisi olduğunu gösterir.
Arada sırada dişlerini göster kulandırtma kendini.. iyi insan olmak güzel şey önemli olan kendini kullandırtmaman...
Bende aynısını yaşıyorum. Bizimkisi daha kötü çocuk şe*efsizin teki. Laf da söyletmiyor.
Uzaklas
şaşkınlar bitmez
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş