Karaktersiz sevgili?

Merhabalar. Bugün sizinle bir konu hakkında dertlesmek istiyorum konu ise karaktersiz eski sevgilim. Bir insan sevgilisine akşam 9-10 gibi uyuyorum dedikten sonra gidip sabaha kadar araba sürebilir mi arkadaşlarıyla? Onu geçtim söz verip yalan üstüne yalan söyleyip hala benim haberim yok sanıp bunu defalarca yapmaya devam edebilir mi şaşırıyorum. Yalan söyleyip yalanı da çok doğru bir şeymiş gibi savunması peki. 3-3 buçuk yıldır beraberdik ve o ehliyetini alalı bambaşka birisi oldu yalan üstüne yalanlar arkadaşlarını tercih etmeler ben dışarı çıkmak isteyince asosyal olup arkadaşları çıkalım diyince gece 1-2-3 veya yorgunluk dinlemeden gitmesi? Yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmesi de cabasi. Biliyorum sizi gram ilgilendirmiyor ama anlatmak istedim çünkü gerçekten çok kötüyüm bu ilk hatası değil ama sevdiğim için hepsini affettim sustum sürekli salak yerine konulmaktan da çok yoruldum. Bana devamlı bitmedi diyip yazmıyor da şu an tatilini yapıyor mesela. şu an ne yapayım ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum. Okuduysanız eğer okuduğunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar 🙏
Karaktersiz sevgili?