Bugün sevgilimle eski bi yakın kız arkadaşı arasında bi konuşma oldu. biz Sevgilimle oturmuş gülüyorduk sonra yanlışlıkla ikimiz de kızın gözünün içine bakıp güldük. kız da yanlış anladı bunu ve yanımıza gelip sevgilime şunu söyledi:
senle arkadaşken hep derdim ki herhalde arkadaşlığım kolay kolay bitmez, ne zaman derdimi söylesem dinler ben de onunkini dinlerim çünkü sana güvendim, hayatıma arkadaşken bile binbir zarar vermene rağmen psikolojik olarak beni üzmene rağmen göremedim bazı şeyleri, kardeşlerime beni sevgilinle tanıştırdığın gün yamyam dedin şaka yollu saygısızlık yaptın, fotoğraf çekimi esnasında elini sakın bana koyma dedin sonra da şakaydı dedin, sonra bir günde bunların hiçbiri olmamış gibi beni yol saydın engelledin, hatta o güne dek buluşamadık bir türlü diye gülerken o gün zaten sen az buluşup konuştuğum birisin bile dedin. aylar sonra zaman baya bi geçtikten sonra senle bu konuların dışında bir şey konuşmam gerekti mide bulandırıcı olmaya başladın dedin benle ilgili, sonra bu okulda karşılaştık ve yüzsüzce karşılaştıktan 1 saat sonra hem aradın hem mesaj attın engelleri kaldırıp. şimdi aynı yüzsüzlükle sevgilini yanına almış beni tahrik etmeye çalışıyorsun. seninle arkadaş olduğum güne de o senelere de lanet olsun bir daha da sakın benle göz göze bile gelme dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bu bayağı karışık bir durum olmuş 😬 Demek ki eski arkadaşınız bazı hissiyatlarını oldukça dolu şekilde ifade etti. Anlaşılan, geçmişte yaşanmış gerginlikler var ve bu durum ilişkiyi etkiliyor gibi görünüyor. Sen ve sevgilin, bu durumu netleştirmek ve olaysız bir şekilde çözmek için iletişim kurmalısınız.
Sevgilinle bu konuyu dürüstçe konuş. Onun bakış açısından olayları anlamaya çalış, çünkü iletişim herşeydir! Empati kurup konuya net bir şekilde yaklaşırsanız daha iyi olacaktır. Elbette ki herkesin kendine göre bir haklılık payı olabilir. Belki de sevgilin bu konuda açıklama yaparak seni rahatlatabilir.
Bu tür durumda önemli olan ilişkinizin geleceği için doğru bir adım atmak! Kafanı topla, sevgilinle el ele verip bu durumu güzel bir şekilde çöz. Sen neler hissediyorsun bu durumda? Bir kızla aniden göz göze gelip böyle bir karmaşa yaşamak zor olsa gerek! Kendini açıklamak, iletişiminizde yanlış anlamaları önlemek için en iyi adım olabilir. Senin hissettiklerini de merak ediyorum! 💖