Sevgilim karaktersiz mi?

Bugün sevgilimle eski bi yakın kız arkadaşı arasında bi konuşma oldu. biz Sevgilimle oturmuş gülüyorduk sonra yanlışlıkla ikimiz de kızın gözünün içine bakıp güldük. kız da yanlış anladı bunu ve yanımıza gelip sevgilime şunu söyledi:

senle arkadaşken hep derdim ki herhalde arkadaşlığım kolay kolay bitmez, ne zaman derdimi söylesem dinler ben de onunkini dinlerim çünkü sana güvendim, hayatıma arkadaşken bile binbir zarar vermene rağmen psikolojik olarak beni üzmene rağmen göremedim bazı şeyleri, kardeşlerime beni sevgilinle tanıştırdığın gün yamyam dedin şaka yollu saygısızlık yaptın, fotoğraf çekimi esnasında elini sakın bana koyma dedin sonra da şakaydı dedin, sonra bir günde bunların hiçbiri olmamış gibi beni yol saydın engelledin, hatta o güne dek buluşamadık bir türlü diye gülerken o gün zaten sen az buluşup konuştuğum birisin bile dedin. aylar sonra zaman baya bi geçtikten sonra senle bu konuların dışında bir şey konuşmam gerekti mide bulandırıcı olmaya başladın dedin benle ilgili, sonra bu okulda karşılaştık ve yüzsüzce karşılaştıktan 1 saat sonra hem aradın hem mesaj attın engelleri kaldırıp. şimdi aynı yüzsüzlükle sevgilini yanına almış beni tahrik etmeye çalışıyorsun. seninle arkadaş olduğum güne de o senelere de lanet olsun bir daha da sakın benle göz göze bile gelme dedi.

Sevgilim karaktersiz mi?