Daha geçenlerde haberlerde göstermişti. Genç bir adam, yaşlı bir kadınla serveti için evlendi. Kadın öldü, adam zengin oldu. "Artık zenginim, bir sonraki evliliğim aşk evliliği olacak." diyordu.
Hem para avcısı kadın var, hem erkek. Cinsiyet fark etmiyor.
Ooo var var olmaz mi.. Maasini soran, calisip calismadigini gozleyen bir sekilde kendince normalmis gibi davranip alttan alttan hesap kitap yapan varsa ordan kac..
Erkeği kadını servet avcısı olan kişi kendini para için satmış kişi demektir. parası için karşındakini kullanıp istismar etmekten kandırmaktan başka bişey değildir. genelde bu tarz kişiler sevgisiz veya birleyden eksik yoksun büyümüş kişiler oluyolar.
hiç bir zaman servet avcısı olmadım. Ama babasız ve fakir olarak büyüdğüm için uni yıllarında ve sonrakinde çalışma hayatını başlarında mecburen hatunlara çektirridim kendimi gittiğimiz mekanda. Neyseki artık her şey düzeldi. Zor yıllardı.
%60 erkekler kız parası yer çok sahit oldum.. az miktarda değil..8bin TL 5 bin TL.. borç değil direk kızdan yiyorlar. . hatta şöyle birşeye şahit oldum.. arkadaşı telefon ihtiyacı var mesela 2 bin TL sevgilisine diyor ki babamin telefonu kırdım bana hediye alirmisin sana taksitle veririm diyor ve arkadaşına satıp parasını yiyor kız da hediyem olsun diyor saf enayi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hemde çok var. Bir tanesi de şu sıralar Teyzemin peşinde, teyzem kilolu ama aileden varlıklı biri.3 aydır bu tipi düzgün , yakışıklı öğretmen bayla çıkıyor. Adamın mümkün değil teyzemin tipinden etkilenmesi, parası için tabii, kendini sağlam yere atacak havuzlu villada sefa sürecek asalak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vaaar mesela ben. Zengin olmayan bir kadınla evlenmem. 😛
En İyi Cevaplar