Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Burada zevk veren aldatmadan ziyade, yasak sınırını aşmış olmak, nefsi zevkten deli ededer. Kleptomani de böyle birşey. İnsan bu perdeyi kaldırdığında, kendisinin beyninde kötü olarak algıladığı her şey heyecan ve zevk vermeye başlar, adam
öldürmek, ne biliyim hayvani bir cinsel ilişki, üç beş adam bir kadın, her türlü jakaret aşşağılama, küfür ve acı verici bir ilişliden bile zevk alabilmekte böyle birşey. Mesele kötü olanı yapabilme hazzı.21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi hacım senin sorduğun sorunun cevabı basit değil. Yani kısaca evet daha zevkli demek hata olur. Zevkli olduğu kesin. Ama bu evli olmaktan kaynaklanmaz. İşin psikolojik boyutu var. Anlatmaya kalksak saatler sürer. Bulabilirsen internet ve aldatma güdüsü adlı kitabı oku. İyi açıklamışlar.
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZevk verici olduğunu düşünmüyorum. Lakin bir çok insan ömür boyu bununla mi hayat süreceğim deyip yeni tatlar arama peşinde. Tabi tek sebebi bu değil. Evliliklerin çoğunda sevgi eksikliği var. Bu da gozlerin dışarıya kaymasına olanak sağlıyor. Yani diyeceğim o ki belki zevk boyutu da vardır ama bence sırf evlilikte eksik kalan tarafları dışarda arama arzusu ile oluşmuş bir durum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilere ilişkinin yasağı zevk veriyor. İnsan evladına yasak tatlı geliyor şekil a Hz Adem zaten. Evli bir adamla 4 yıl gizli ilişki yaşayıp sonra evlenen tanıdığım var. 1 yıl dayandı o evlilik. Gizliyken daha heyecanlı daha tatlıydi tabi
43 Yorumla- +1 yıl
Aradığım cvp. Teşekkürler. 😉
Cevap sahibi+1 yılönemli değil. ahlak dışı bulsam da aslında beğeniyorum bende :D her gün aynı evde göreceğine ayrı olup aklının kalması daha güzel yani
- +1 yıl
Sanırım içgüdü ve ahlâk çatışması.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılYapısal olarak cinsellik içerisinde adrenalin barındıran bir eylemdir. Gizem ve adrenalin daha keyifli ve arzulu olabiliyor. Son dönemlerde ki yayınlara kolay ulaşım ve her türlü toplumsal değerleri yok sayılan bu çağda maalesef evlilik müessesi eski kutsallığını koruyamamakta. İnsanlar kadın ya da erkek ayrılmadan anlık hazlara kapılmışlık durumunda. Duygusal yoksunluk, değer algısının kıymetsizleştirildiği günümüzde maalesef evli insanlarla olan birliktelik, içerisinde bir çok çıkar barındırıyor. Haz, sorumsuzluk, anlık şehvetler. Bir başka türü de var ki çok daha endişe verici. Evli insanların eşlerinin kendilerini aldattıklarını izleyip hazsal tatmini cucold. Bir çok vaka var ülkemizde
:(45 Yorumla- +1 yıl
Bir önceki sorumda, her ne kadar bana hakaret etmiş olsan da, evet bu cevabın mantıklı ve güzeldi. Sadece cucold konusuna katılmıyorum ve dile getirilmesini de hoş bulmuyorum. Çünkü her toplumda sapıkça davranışlar vardır ve bir ve ya birkaç eylem, sosyal medya da kolaylıkla çoğullaştıralarak yaygınmış gibi gösterilebilir. Toplumun kolaylıkla etkileyebiliyor. Bu konuları facebook benzeri sosyal medyada bir süre takip ettiğimde gördüğüm şey, birçok cucold çiftin aslında evlilik dışı ve bu işi çıkar karşılığı yapanlardan oluştuğunu fark ettim. Birkaç ay önce böyle ilişki yaşadığını ifade eden bir çiftin aslında kadın satıcılığı yapan bir şebekenin elemanları olduğu ve bunu bir kılıf olarak kullandığı ortaya çıkmıştı.
- +1 yıl
@bilginerkek ben cinsel terapistim mesleğim sebebi ile mevcut vakalardan bahsediyorum. Ve inanın o kadar haklısınız ki tek sosyal medya olsa, o kadar çok mecra var ki insanları sapkınlık algısını normalleştiren. :( Sevgi, saygı, değer önemli kayıplarımız arasına giriyor her geçen gün. Bilinçsizlik geride kalan zihniyetler ve kontrolünü sağlayamadığımız teknoloji. Alt yapısını eğitimini oturtmadan bir çok yeniliği medeniyet diye hayatımıza sokup sonra eyvahlar olsun diyoruz. Acı acı acı...
- +1 yıl
Haklısınız.. Maalesef sosyal medya bunu körüklüyor. Cucold gibi bir davranışın sonuçları aile için tehlikeli olur. Hatta belki de birçok şiddet, cinayet ve boşanma vakalarında dile getirlmeden ana sebep olabilir. Ancak daha önce konuştuğum bir kadın jinekolog doktor, ciddi derecede aile için tecavüz vakalarının olduğunu ve kayıtlara geçmediğini söylemişti. Özellikle baba ve erkek kardeşler tarafından tecavüze uğrayan kız çocuklarının, varoşlarda çok olduğunu belirtmişti.
- +1 yıl
@deryaalageyık evlimisin sen
+1 yılEvli bir adamla ilişki yaşayan kadının iki temel düşüncesi vardır:
1. "Karısı var ama benimle beraber. Demekki ben o kadından güzelim." (Galibiyet duygusu)
2. " Adam sorumluluk sahibi biri ayrıca ailesi olduğu için beni fazla daralmaz. Benim hayatından çıkmamam için maddi rahatlık da sağlar" (özgürlük duygusu)
Evli olduğu halde sevgili yapan erkeğin düşüncesi ise:
- heyecan/adrenalin (yakalanma korkusu)
- farklılık (değişik "tatlar" deneme arzusu)
- ego tatmini ("evliyim ama tüm kadınlar bana hayran)
Bugüne kadar etrafımda gözlemlediğim şeyler bunlar. Ama ciddi anlamda evli insanlarla ilişki yaşayanların veya evli olduğu halde arayaşa giren insanların karakterlerinde ve kişiliklerinde ileri derecede bir bozukluk olduğunu düşünüyorum. Birini aldatmak, bir insana yapılabilecek en büyük haksızlıktır. Onu diri diri yakmak demektir. Allah şaşırtmasın!20 Yorumla
+1 yılEvli insanlar deyip bir kalıba sokmak yanlış tek hatalı evliler miş gibi oluyor ilişkisi olup aldatanlarda var ama nedense bu aldatma olarak kabul edilmiyor. Arada ki fark sadece nikah belkide.. evli olup istemeden sevip aşık olanları aldatma olarak görmüyorum ben bide sevgi insanın doğasında var olan bir duygu ve bence bu hayatta karşılıklı sevgi benim için en değerli duygudur. İnsanların bilmediği çok şey var hayatta bence yüzeysel yaşamak değildir hayat.. ah vah herşeyi günah olarak algılayanlar da çok daha kötü insanlar olarak adlandırıyorum artık kişi kendinden bilir işi diyorum kalb önemlidir bence yüzeysel değildir hiçbirşey...
10 Yorumla
+1 yılEvlilerin aldatması daha zevkli oluyor onlar için. Sebebi de yasak olması günah olması bekara zina haram ama evli olana 2 katı haram. Bekar aldatsa kötü ama evli aldatsa 2 katı kötü. Evlilerdeki olay şu o insanla hayatını birleştirmek için evleniyorsun onu garantileyince ulaşılır kılınca ulaşılmaz olana bakıyorsun. Yani namusludan sıkılıp o... pu/ pezz istiyorlar.
14 Yorumla- +1 yıl
O halde cinsellik, içinde heyecan, adrenalin kendi başına bir anlam ifade etmiyor mu?
- +1 yıl
Dur kız ben bunu da soru olarak sorayım :D
- +1 yıl
Seks heyecan adrenalin salgılatmaz. Ya ilk kez yapıyorsan salgılarsın ya da hiç yapmadığın insanla yapıyorsan salgılarsın defalarca aynı insanla yaparsan neden heyecan ve adrenalin salgılayasın ki
- +1 yıl
Bak seninle iki cümle sohbet ettik, bana soru ilhamı verdin :D
Evli insanlar evli bayan, evli erkek. Bu konular ne kadar rağbet görüyor.
Tabii ki bizim sıkıcı (ev ofis, veya ev ev, veya ofis ofis) hayatta en az cinsellik anlaminda zevk katmak hakkimiz. En ucuz ama en sağlıklı heyecan verici eylemdir - yasak ilişkiler. Gizli, gizemli, yasak daima daha enteresan.23 Yorumla- +1 yıl
Sorana özel mi, aklından geçeni mi yazıyorsun bilmiyorum ama hep aklımı okuyorsun. 👏👏
- +1 yıl
Ben her zaman sıradanım 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİhanetin her türlüsü günah bana göre. Sonuç olarak aldatmanın da bekarı ya da evlisi yok bana göre.
53 Yorumla- +1 yıl
Ama sorum verdiği zevk üzerine. Ahlaki değer üzerine değil.
- +1 yıl
Şöyle düşün evlisin ve eşin seni sadece zevk veriyor diye aldatıyor. Bu ne kadar sana zevk verir peki ala. ya da aaa eşim zevk almış önemli olan bu mu dersin?
Aldatmanın zevkli olduğunu düşünmüyorum. Sadece evli insanın yapması daha aşağılık. Ayrıl her gün biriyle ol. Evlilikte sadakat yoksa eyvah eyvah
38 Yorumla- +1 yıl
Ahlaki tarafı böyle olduğu halde neden yapıyorlar.
- +1 yıl
Bu mantıklı cvp değil. Anlamadığın ya da söylemek istemediğin birşey olmalı.
- +1 yıl
İyi geceler
- +1 yıl
Şeytan yelliyor şeytan
- +1 yıl
@Celomelo06 her cvp verene neden asalak gibi yapışıyorsun? Varsa bir cevabın ayrı yaz.
- +1 yıl
Bu seni neden bu kadar kastı?
Evet. Eşine herangibir sebeple kin tutan kişi aldattgnda mutlu olur. Hemde tatmin olurlar. Fikren bile hemde. Fiziksel duygusal bı durum olmasada sırf hayalle bile daha zevkli olur.
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler güzel cvbın için.
+1 yılBazi insanlar icin oyle olabilir tabi arkadan iş cevirmek zevkli gelebilir ama kendi acimdan bence igrenc bisey bundan bir insan nasil zevk alabilirki
11 Yorumla- +1 yıl
Adrenalin
+1 yılKurallar çiğnenmek içindir mottosunu anlarım ama yasakları cezbedici bulan insanları hiç anlayamam. Düşünmesi dahi berbat olan bir şeyin nesi heyecan verici olabilir ki?
11 Yorumla- +1 yıl
Demek ki anlayacak yaşa gelmemişsin.
şöyle düşünürsek haz azgınlık heyecan olarak bakarsak. işin içinde zevk haz şehvet aldatma adrenali yakalanırmıuım vs. yani korku heyecan yakalanma riski şehvet azgınlık bir araya geldimi normal seksten daha fena zevk alırsın gibime geliyo. insan oğluna haram tatlı geldiği için
10 Yorumla
+1 yılevli ya da bekar olmamasigerekbir durum bence heycan degil utancvermeli
31 Yorumla- +1 yıl
Ahlaki kısmını zaten tartışamayız. Ben alınan haz açısından diğerlerine göre daha mı çok zevk veriyor onu sordum.
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Bilemiyorum şahsen.
Birine iyi günde kötü günde diye söz verip ihanet edenleri anlayamiyorum ben.31 Yorumla- +1 yıl
İnsanoğlu hep ikiyüzlü.
+1 yılGüzel bir konuya ironi yapmişsin amca. Evlilerin yasak iliskisi zevk vermez, ahlakliysa yapamaz zaten.
22 Yorumla- +1 yıl
Vermiyorsa, zorla mı yapıyorlar bunu ufaklık? 😂
- +1 yıl
Vicdan yapiliyor hep. "Aldattim pismanim" zevk verse bu cumle olmaz.
Gaflete ve nefse yenik dusuluyor
+1 yılBir inşam evliyken aldatıyorsa şerefsizdir onun zevk-i mevki de olmaz madem başka birini istiyorsun önce evliliği bitir sonra yap ne yapıyorsan
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar ahlaksızlığını göz önüne alıp, kabullenerek bu eylemi gerçekleştiriyor. Aksi halde bu kadar zevk almazlardı. 😉
+1 yılBir insan durduk yerde aldatmaz bence. Erkek evde tatmin olmuyordur kadin da genelde ilgisizlik sebebiyle kendisine ilgi gösterecek kisilere ihtiyac duyar
11 Yorumla- +1 yıl
Olmasa bile illaki bir kılıf uydurulacak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki bekar olan evli olani evli olduğu için degil özel fotograf paylastigi için eleştirmiştir. Neyse konumuza dönersek evli insanlarin birbirlerini aldatması zevk vericidir herhalde aldattigina göre yeni heyecan arayışlarına girişmiş demektir
217 Yorumla- +1 yıl
Soru burada. Vurguya bak ve kararı sen ver. Evli bir kadının ona buna çıplak? ↗
- +1 yıl
Sanırım evlilikte başkasıyla seks daha çok heyecan veriyor.
Cevap sahibi+1 yılSoruya baktim, kiz bekarlar atabilir evliler atamaz diye bir şey dememiş ki. Milletin işine karışmış sadece. Sen öyle bir anlam yüklemişsin
- +1 yıl
Vurgu kadının evli olmasında.
Cevap sahibi+1 yılNe diye yazsa bekarlari da kast etmis olurdu peki
- +1 yıl
İnsanlar diye yazsa. Net olarak belli ki kız bekarların çıplak foto paylaşmasını normal görmüş. Üstelik ben de ona göre cvp vermişim ve düzeltme ihtiyacı duymamış.
Cevap sahibi+1 yılNiyetini bilemezsin ki. Senin yorumuna cevap verene kadar hesabını silmiş zaten
- +1 yıl
Bak bunu bilmiyordum 😂 . Çünkü açık sormakla ölümcü hata yapmış. Soruyu silemiyor ve kendini gizleyemiyor. Bu durumda sitede ne kadar eli aletinde erkek varsa yüklenmiştir kıza. 😂. Kendini imha etmesi normal. Tıpkı reelde seks yaptıktan sonra intihar eden kızlar gibi. 😉
Cevap sahibi+1 yılGerci guncelleme 2 gun oncesine ait sen daha once yorum yapmışsın. Asagida birine cevap vermis evli bir de demiş yani yaptigi tabi ki yanlış algisi da çıkabilir burdan.
- +1 yıl
Kadınlar duyguları ile hareket ederek bazen acınacak duruma düşüyor. Belki bu yüzden içgüdü kadında erkek himayesi istiyor.
Cevap sahibi+1 yılAcinacak durumda değilim. De da ekinin getirdigi ihtimaller üzerine söyledim. Sen de kendi doğru bildiklerine göre yorum yaptın. Ayrica neden erkek himayesi gerekliymiş
- +1 yıl
Bireysel konuşmuyoruz. Üzerine alınarak yazma.
- +1 yıl
Kadın bir erkeğin kolları arasında güvende olmayı neden ister. ?
Cevap sahibi+1 yılKadinlar diye yazmışsın... neyse gittikçe uzuyor. Bu kadar.
- +1 yıl
Peki iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bu soruya bir cevabım olacak sen de hayir öyle degil diyeceksin. Zaten şu az onceki yorumun neye ithafendi anlamadim. Soruya olan cevabim da şu: Kadinlarin hayattan beklentilerine göre değişir kimi sevildiğini hissetmek ya da korunacak bir liman, şefkatli kollar arayışında oldugu icin bir erkegin kollarinda olmak ister. Cinsellik için de olabilir egosunu tatmin etmek için de olabilir vs vs... ama sen bu soruyu sorduğuna göre sna göre tek bir doğru cevap var
- +1 yıl
Bunların hepsinin kökeninde himaye edilme içgüdüsü var.
sanırım fantazik bir durum evli olmadığım için bilemiyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Yasak ve gizem hep ilgi çekmiştir. Bu yüzden evliler aldatır.
- +1 yıl
O yüzden ilgi çekiyorsun hep :)
+1 yılseninle olmak heyecan verici ne vazgeçebilmek nede evet...
12 Yorumla- +1 yıl
İşte bu beni hep arafta bırakıyor. Seni de.
- +1 yıl
Keşke 😞
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Tatmin olayamayan erkekliğini veya dişiliğini yaşayamayanlar ne yazık ki o nedenle her şeyi yapabilir o zevkleri yaşamak için.. Aynı aç ve susuz kalmak gibi.. Evde su var içemiyorsun yiyecek var yenmiyor ne yapacaksın..
10 YorumlaAldatan heyecan duyacak diye eşine hissettirdiği duyguları düşünse biraz empati kursa yeltenmez bile
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu göze alıyorsa eşine verdiği değer de o kadardır.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaram baldan tatlıdır derler.
Heyecan verici değil ama ilgi çekiyor haram olması bence.22 Yorumla- +1 yıl
Dinsizler için de aynı durum geçerli.
- +1 yıl
Bu herkes için geçerli. Dinsizi ya da müslümanı yok.
Nefis herkeste var sonuçta ;)
Zevk verici olduğu için aldatılmak normal mi karşılanıyor. Ne kötü.. Aldatılan eşler ne kadar yazık..
21 Yorumla- +1 yıl
Buna rağmen ilgi görüyor. Belki burada eleştirenlerin bazıları da ileride aynı şeyi yapacak ve ya yapıyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle birşey yok Aksine yanlış ve sakıncalı.
Boşanıp her bo. ku yapmak mantıklı. Algı oluşmuş artık her 10 mesajdan 1 tanesi bu konu oldu. Garip geliyor artık.18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevabı tekrarlayalım düzgünce evli insanların aldatması yanlış ve sakıncalı.. Ne yapacaksak bosanıp/ayrılıp yapmalıyız..
Cevap sahibi+1 yılO senin görüşün genelleme yapma bence.. karakter meselesi kardeş.
- +1 yıl
Aldatanları teşvik eden ben değilim.
Cevap sahibi+1 yılAldatmayan bizleri de düşün ama.
- +1 yıl
Sorumda herkes aldatıyor mu yazmışım.
Cevap sahibi+1 yılBende cevaben yanlış ve boşandıktan sonra olması doğru dedim. Sen ısrarla yapmak heyecanlı diyorsun. Dinen ve karaktersizlik bir olayı güzel bir iş gibi gösteriyorsun. yurdisindami hep yaşadım kac kere evlendin?
- +1 yıl
Bunu yapanın dini inancı var mıdır?
Cevap sahibi+1 yılBen yapmadim yapanlara sor , uzaktan gordugum dinen zaten bağlantısı olduğunu düşünmüyorum yani kendisini kandırıyor. DInde yeri var, dinimde yani müslümanlıkta haram.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. insanlar aşağılık olmuş bu ahlaksızlıklarıyla övünür olmuş...
12 Yorumla- +1 yıl
Başkasının cvbına girip delikanlı görünümlü asalak olma.. Buradan yaz.
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Genel olarak konuşma ve ifade etme özürlüyüz bütün sorun bu ,
Aldatma her iki durum içinde çok aşağılayıcı ama yalnızlık ve sevgisizlik
insana herşeyi yaptırıyor demekki.20 YorumlaKişilik meselesi bazıları gizi adrenalini entrikayı seviyor
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılİğrençlikden başka bişi deyildir hem kadin için hem erkek
12 Yorumla- +1 yıl
İğrenç ise neden yapıyorlar.
- +1 yıl
Keşke yapan insanciklara sorsaydin neden oldugunu
çok acı. evli kadının aklı kayacak sonra ne olacak? kocasının suçu ne? ya çocukları varsa?
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece kadını göz önüne almanız ilginç.
Rabbim tüm müslüman alemini nefsine, şehvete bir an dahi olsa uymayı muhafaza eylesin. Amin
22 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar bencil olma. Gavurlar için de duacı ol.😊🌹🌹 .
Evli eski sevgilim pesimde. Demekki evlilere daha cok heycan veriyo
211 YorumlaAdrenalin... Yasaklara olan ilgi adrenalini yükseltiyor.
- +1 yıl
Ama sende durup durup şu poponu ortaya atma.. sonra kontrolden çıkabilirim :)
- +1 yıl
Şakası bile etki ediyor :D
- +1 yıl
Normal değil mi.. Rumuzuma bir bak ne yazıyor :D
- +1 yıl
Onu istiyorum.
- +1 yıl
Fena - yım ;)
+1 yılEvli ya da bekar ne farkeder? Aldatmanın medeni hal ile bir alakası yok ki. Bekr olup sevgilisini ya da nişanlısını aldatanlar da ihanet etmiş oluyor.. Yasak her türlü yasak.
11 Yorumla- +1 yıl
Evli olunca aldatmak farklı bir zevk vermez demek istedim zaten ben de. Sen cevabı algılayamamış olabilir misin? Eğer ki yasak tatlı geliyorsa bir insana evli de olsa bekarda olsa aldatmaktan aynı zevki alır yani...
+1 yılHeyecan falan aramıyoruz
Namussuz olan eşine ihanet eder
Net40 Yorumla
+1 yılEvlilik sadakat ister. Heyecan ise ayrı bir şey. Sınırı iyi ayarlamak lazım. Doğru ve zamaninda karar vermek lazım. Gerekirse cesurca radikal kararlar verip yola devam edebilme tercihimiz herzaman var deģilmi 😉😎
10 Yorumla
+1 yılAldatmanın her türlüsüne karşıyım
13 Yorumla- +1 yıl
Ama çok zevk veriyor kabul edelim.
- +1 yıl
Ben bilmem aldatanlara soralım?
- +1 yıl
Sordun söyledim. 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence tam tersi bekar iken daha heyecanlı oluyor çünkü evli insan aldatırken az da olsa vicdan azabı çekiyordur çocukları aklına geliyordur..
10 Yorumla
+1 yılBunun icin
Once bekarken birini aldatmam gerek
Sonra
Evlenip aldatmam gerek
Farki gozetip oyle cevaplamaliyim ustad 😊😊10 Yorumla
+1 yılHayır hiç eğlenceli gelmiyor böyle insanlardan nefret ederim
20 YorumlaDünyanın sonu geldi anlaşılan.. bu tarz şeyler ne zaman bize normal gelmeye başladı..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞeytan bazı şeyleri güzel gösteriyor ondan olabilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı heyecanlar fazla adrenalin arzusu ve değişiklik aramakla alakalı sanırım.
10 Yorumla Aldatmanin evlisi sevgilisi vs olmamalı her ne olursa olsun sadece onursuzluk karaktersizlik dir
10 Yorumla
+1 yılAldatanlara sormak lazım. Bizim mezhebimizde bir soru değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu hayatın heyecanı yok :D bence değildir sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılZevk heycan verici olurmu hic ayrica evli olanlarin bu site de islerine cozemedim bir turlu
11 Yorumla- +1 yıl
@Sırsaklayan ewli olan birisi varsa burda olmasinin nedenini solesin bana merak ediyorum
+1 yılYasak olan herşey heyecan vericidir ancak karakter eksikliğidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek aldatabilit çğnkü kapılmaz sadece fiziksel bir kaçamaktır. ama kadın aldatamaz çünkğ kaptırır kendini.
10 Yorumla
+1 yılSeven insan evliyken de aldatmasin ve aldatmak zevkle yapılacak iş değildir.
10 Yorumla
+1 yılBence bu insanların toplumdan dışlanması ve ayıplanması gerek. Aksi halde düzelmezler.
10 Yorumla
+1 yılbunu bilebilecek yaş ve olgunluktasın bence. kuvvetle muhtemel seninle aynı fikirdeyim😊
10 Yorumla
+1 yılInsan doyumsuz bir canli
31 Yorumla- +1 yıl
Evet bu sadece aldatma da değil, her konuda geçerli..
Yasaklar hep tatlıdır
41 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden daha çok haz veriyor.
Zevk vermese kimse aldatmazdı.
29 Yorumla- +1 yıl
Ben de bunu dile getirdim.
- +1 yıl
Alınan zevk daha mı fazla.
- +1 yıl
Ben de öyle hissettim
- +1 yıl
Aslında hepimizde açık ve ya gizli biraz şerefsizlik vardır.
- +1 yıl
Hiç önemseme yoluna devam et
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden heyecan verici olsun?
11 Yorumla- +1 yıl
Yasak olduğu için
+1 yılYakalanma korkusu heyecan veriyor olabilir 😆
21 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta daha zevkli galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılyasağın cezası büyüdükce adrenalini tetikliyor
40 Yorumla
+1 yılAynen daha tatlı geliyor tabi ben karşıyım
12 Yorumla- +1 yıl
Ben değilim.. Sonuçta içinde varsa engel olmaya gerek yok ;)
- +1 yıl
Büyük konuşmayayım ama inş böyle bir karaktersizlık hiç yapmam
+1 yılAhlaksızlığın evlisi, bekarı olmaz
30 Yorumla
+1 yılYok aldatmak her zaman korkunçtur.😠😠😠
10 YorumlaPskolojık ve ahlaki çöküş
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026