Bir gün gerçekten bana güvenip beni sevebilecek (işi zor cidden) birisi olursa tüm benliğimle onunla olmayı istiyorum. Hiç bir şey yapmadan bir kanepede otursak bile bizi mutlu edecek türden bir aşk.
Neyse midem bulandı gidip bir nane limon kaynatayım.
Karavan yolculuğuna çıkmak.. bir deniz kenarında sabahı-güneşi karşılamak... orman yürüyüşü yapmak (bir şey konuşmadan-sessizce).. piknik yapmak... korku filmi izlemek.. bir maç yapmak (futbol veya basketbol).. pamuk şeker yemek.. otobüsle uzun bir yola çıkmak.. birlikte yemek hazırlamak.. bir binanın çatı katında gece şehrin ışıklarına karşı piknik yapmak🌃.. birlikte tatile çıkmak.. kamp kurmak... dans kursuna yazılmak.. esnaf lokantasına gitmek😍.. parkta oturup birlikte 1kq mandalina yemek.. kimseye haber vermeden telefonları kapatıp 2-3günlüğüne eve kapandı kapanmak.. vapura binmek (hiç binmedim).. çarpışan arabalara binmek.. poligona gitmek.. karting-e gitmek.. ve daha neler.. daha neler...❤❤❤
Beraber çılgınlar gibi yağmur altında yürümek, pikniğe gidip beraber top oynamak, beraber pasta yapıp mutfağı dağıtmak sonra beraber toplamak. Hayaller hayatlar..
En İyi Erkek Görüşleri