İnsanın fikri neyse zikri odur novel kardeş.. valla yeniyiz size göre.. iyi anlamda bilmiyorum ama kötü anlamda çok fena sorunlu arkadaşlar gördüm. ego nirvana Olan mi desem, kendini dünyada tek bakire Olan mi desem, burdaki bayanları şişme kadın olarak goren mi desem... ne desem?
Aynen ama farkındalıkta önemli normal hayatta uzun uzun konuşursun ya da tam tersi uzaklasirsin. Burda karşına çıkıyor hep yaw. Kabus gibi birşey. Engellesemde goruyorum hep saçma yorumlarına devam ediyor.. ya da mod ise hep siliyor benim yorumları.. Yönetim istifa yani novel bu işe bu el at kardeşim. engelli adamların yorumlarını görmese olmaz mı?
Artık şaşırmıyorum arkadasım bu tarz düşüncelere.. En azından sorundaki kişi ve ya kişiler seviyesinden ve kalitesinden dolayı bu hislere kapılıyor ki , doğru bulmasamda saygı duyulabilecek bir durum.. Sitede o kadar saçma ve akıl sınırlarını zorlayan IQ sü yerlerde paylaşımlar görünce! En azından bu arkadaşlar mantıklı olmasada, mantıklı yorumlar ve benceleri olanlara birşeyler hissediyorlar ☺️
Sorun sormak değil arkadasım 😅 Arada kaynayınca görmek zor oluyor.. eleme yolu ile seçiyorum artık soruları ☺️ Birde birşey sormak istiyorum ayarlardan sadece BENCE kısmını nasıl aktifleştirebilirim 🙈
Sorular çok sinir bozucu olunca eğlence pek mümkün değil ☺️☺️ Sorumu yanlış anladın arkadasım, benim bencem profilimde sadece nasıl görünür hale gelebilir.. Profilim kapalı ama sadece bencem görünsün istiyorum..
Ahaha hoslanmak mı? 2 gün önce evlenme tekifi aldım. Senin sorduğun sorunun aynısını sordum görmedin tanımıyorsun ne ara aşık oldun üstelik de evlenmek istiyorsun dedim. Çirkin de olsan benim için farketmez senin için savaşıcam dedi 😅 Sen söyle sence nedir bu üstat? 😃
Soruları, yorumları akılda kalmıştır hoşlanır ama gerçek hoşlantı sayılmaz. Mesala ben Edis'in her halini çok beğeniyorum ama benim olmayacağı gerçeğinide biliyorum. 😀
@novel sapyoseksüel lik tercih meselesi ama bu durumla bir alakası yok mesela benim için kimya Fizikten önce gelir kardeş bir insan çirkin olabilir ama kafa dengi ise benim için kâfi gönlümü boşver başımın üstünde yeri var
Daha ilerisi olmamakla birlikte zararsız ve normal bir durum.. ama bu sevgi veya ilk değildir unutma.. sen o yazan düşünceden hoşlandın sahibinden değil.. çünkü birini yazdığı yazılar kadar tanırsın fazlasını değil.
Hoslantidan ileriye de gidemez zaten. Bu seyin aska donusebilmesi icin olaganustu seyler gerceklesmesi lazim. Bazi insanlar yaptiklari yorumlarla tamamen kendisiyle ters dusuyor. Bu fark edildigi an kicina tekmeyi basmamak elde degil
Olabilir yani, ne bileyim. Dikkat çeker, yaptığı yorumlardan etkilenirsin. Belirttiği görüşler de senin de kafana yatkın olduğu için merak edersin biraz daha stalklarsın sonra bir bakmışsın aslında hoşlanıyorsun. Normal..
Reelde görme engelli vb. kişiler o duyusu olmadan yorumluyor. Sanal ortamda da biz bir şekilde öyleyiz o yüzden olabilir gibi fakat ne kadar güvenilir bilemem..