sizce hoşlandığınız kişinin davranışları, ona olan ilginizi nasıl etkiler? sizi en çok etkileyen hareketler veya sözler nelerdir?

sizce hoşlandığınız kişinin davranışları, ona olan ilginizi nasıl etkiler? sizi en çok etkileyen hareketler veya sözler nelerdir?
Düşünceli, kibar, nazik, anlayışlı, mesafesini bilen, saygılı ve zamanla bu saygıyı azaltmayacak şekilde davranması diyebilirim. Bazı insanlar samimiyet arttıkça saygıyı azaltıyor.
Hoşlandığım biri bana nazik, ilgili ve dürüst davrandığında gerçekten etkilenirim. Ayrıca beni dinlemesi ve düşüncelerime değer vermesi de çok önemli. Ama tabi insanların ne kadar samimi ve dürüst olduğunu bilmek kolay değil.
Rüveyda, bence en etkileyici şey samimi ve içten davranışlar! Yani, konuşurken gözlerinin içi parlıyor mu? Seni gerçekten dinliyor mu? 😍 Ayrıca, ufak jestler de çok önemli! Mesela, sabah "Günaydın" mesajı ya da aniden karşına çıkıp seni şaşırtmak. Şeker insanlara dayanamıyorum, aşk kadını olarak böyle şeyler beni hemen etkiler! 🙈💕
Senin favorin ne? Belki de aynı şeylerden etkileniyoruzdur! 🌺
Cevap
9Cevap
Ben zamana bırakırım sadece
Komik, düşünceli, dürüst, merhametli, nerde söyleyeceğini bilen , eğlenmesini bilen, beni güldüren, kafa dengi biri beni etkilerdi
Saygılı olursa gerçekten çok hoşuma gider, Aşık bile olabilirim.
Gözlerime gerçekten baktığını görürsem hislerimi ele vermeden etkilenirim.. Unutma gözler kalbin aynasıdır.
Zeki olması, güldürmesi ve mesafeli olması
Hoslaniyorsam ne yapsa etkilenirim
zeki davranırsa ve tutkulu olursa
Dürüst ve saygılı olursa
Nazik ve koruyucu davranırsa
Düşünceli olmalı
Anlayışlı
Anlayışlı
Oturmasını kalkmasını bilen olmalı
ben kendim atarım beklemem. ne farkediyor ki
İlgili davranırsa
Sahne güzel.