- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yle yapiyor acaba; sen ona yeterince ilgi mi gostermiyorsun ki? Biraz olgunlasmamis bir hali var. Bu tur insanlar direk 'benimle ilgilen" demez (net olmazlar, isteklerini belirtmezler acikca) onun yerine sacma sapan harektler yaparlar cinku boyle yaptiklari zaman karsidaki insan onlara ilgi gosterir (olumsuz sekilde ilgi istemek denir buna psikoloji de). Derdin nen diye sor bir bakalim ne yapacak.
06 Yorumla- +1 yıl
Sordum zaten derdin ne diye. Adam akıllı cevap vermiyor. Ben ilgi gösteriyorum ona her aradıgında ulaşabiliyor. Onun işi oluyor ben evdeyim. Zaten müsait oldumu sürekli konuşuyorz. Dışarı çıkmam onu kıskansrcak güvenini saracak hiçbişey yapmam. Merak eder yazar ararım daha napayım ki ben bilmiyorum
- +1 yıl
demek ki bu couckta bir dengesizlik var uzgunum ama cok acayip davraniyor sana. Dusunsene yarin obur gun evlenirsen en ufak birsey de cekitini alip kacar bu! Iyi dusun kardesim bu adamla ilerde daha da buyuk problem yasarsin.
- +1 yıl
Kendine de dedim bunu ilerde evlendiğimizde en ufak kavgada evimi terk edicen sen dedim. Yaptığı şeyler normal değil işte iyiyken çok iyi
- +1 yıl
Valla dengesiz, bir psikologa gorunse keske. Iyiyken iyi kotuyken de cok kotu; borderline midir nedir cocuk? Ben olsam buna guvenemem, iliskiyi bitiririm. Ama baska bir senaryo geldi aklima simdi; seni usandirmak icinmi yapiyor acaba? Hani sana kotu davranarak seni onu terketmeye mecbur mu birakmak istiyor ki? Bazen erkekler iliskiyi bitirmis oluyor kafalardina ama korkak olduklari icin direk soylemiyorlar bu tir hareketlerle kizi bezdirip kendinden sogutup kizdan bu sekilde kurtulmaya calisiyorlar.
- +1 yıl
Öyle olsa kendi geri dönmezki dönüyor terk ettiği gibi bir dahada atamaz sormaz zor değilki bu yapsa yapar
- +1 yıl
eh o zaman sen bence iyice bir dusun (duygularini bir kenara birakarak) cunku persembenin gelisi carsambadan belli olur. Bu adamla sen bir omur boyu nasil ugrasacaksin, resmen cocuk gibi biri. Sana olgun, kontrollu mantikli birir gerekir; koca mi alacaksin yoksa cocuk mu evlatlik alacan? Iyi dusun bu senin omrunu bitirir, hayatan sogutur.
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım birdaha ayrılırsa çocuk oyuncağı ettin sevgimizi ben yanında oluyorum sen ağlatıyorsun insan sevdiğinin üzülmesini ister mi bunu mu hakediyorum madem istiyorsun bitti de. Döner o hatasını anlasın birkaç gün
18 Yorumla- +1 yıl
Diyorum canım engelledi zaten ben yazıcamıda yazamadım işte. Çocuk oyuncağı etti evet daha bir hafta önce yanımdaydı ya gelecekten konuştuk bir daha ayrılık olmasın dedik neler neler söyledim canım. Beni kıskandırıyor sonra beni suçluyor hata kimde burda
- +1 yıl
Tabiki onda. Saçmalıyor iyice. Ama psikolojikmen sanırım. Sabret ve hatasını anlamasını sağla. Sen yazma alıştı o senin yazmana.
- +1 yıl
O anın sinirliyle psikolojisiyle yapıyor. Ben yazmam zaten asla. Dönmicem dedim oda dönme tamm mı falan dedi. Ayrıldıktan sonra 15 dakka sonra falan bir engeli açto geri engelledi
- +1 yıl
Dönecek o merak etme sen. Daha önce konuştuk biz ya öyle hatırlıyorum
- +1 yıl
Evet konuştuk canım hatırlıyorum. Dönsün ama hatalrını bilsin anlasın artık bunu istiyorum yıprattı beni iyice
- +1 yıl
İyice anlayana kadar sen cevap verme belki değerini iyice anlar
- +1 yıl
Sana özelden yazayımmı canım konuyu
- +1 yıl
Anlatabilirsin canım
+1 yılAsker psikolojisi bu, askerlik yapan birisi hiçkimseyi takmaz.
Ciddiyete bürünür çk üstüne gitme çok fazla telefonla arama, haklı olduğun konuda bile tamam de geç yoksa kaybeden SEN olursun.
Erkekler orada regl'i gibi oluyorlar asla diklenmeyin aşkım affet falan olmaz direkt silerler acıma olmaz söyleyim gam da yemez ayrıldıktan sonra öyle bir psikoloji..04 Yorumla- +1 yıl
Bulunmaz hint kumaşımı bu ya sende görende savaşa gitmiş sanar eski savaşnlar nasıl savaşmış o psikolojiyle
- +1 yıl
psikoloji dediğim şey orada acayip çok zor şeyler yaşıyor demek değil.
Ortamdan dolayı düşünceler değişiyor farklı bir ruh hali içine giriyor.
Mesela bir asker komutanından yediği fırçayı 2 3 gün unutamaz, bunu sana yansıtır. - +1 yıl
Yansıtıyor zaten sinlreniyor bana kızıyor durduk yere anlat bana diyorum kız aşabilir ama terk etmeyi gerektirecek ne durum olabilir ki. Bana askerlik boyunca oradaki bişeye sinirlenip yansıttığı çok oldu çok şeyler yaşadık ne ayrılıklar falan
- +1 yıl
Bak sadece o değil bütün askerler yaşar bunu.
Bende askerdeyken sildim aşık olduğum kızı normal hayatta asla yapamazdım herhalde.
Askerlik öyle bir psikoloji ki tarif edilemez yani yaşamadan savaş gibi değil keşke savaş olsa yani.
Asker tahammülü kalmamış biridir kızar normal silerken de hiç düşünmez dediğim gibi çünkü herşey canına tak etmiş durumdadır. Anlayış göstermezsen kaybedersin söyleyim, en zor yıllarından zorluk çıkarma ona sana düşman bile olur
+1 yılBir kez olsn atıştığında ya da ayrılmak istediğinde ayrıl ve uzun bir süre konuşma tellerini açma mesaj atarsa bitti artk seni çekemem de bak bakalm hizaya nasıl geliyor
214 Yorumla- +1 yıl
Yapıcam bunu zaten hep ayeıldgında geri döndüğümde barıştım ondan bu kadar rahat
- +1 yıl
Eğer iyi bir ders vermek istyrsn yapmalısında zaten sen öyle bir güven vermşkn ben ne yaparsm yapıym gidemez gözyle bakyr ona bulunmaz hinş kumaşı olmadığını hatrlat aklına başına gelir
- +1 yıl
Aynen nasıl olsa geri dönünce hemen dönüyor diyor o yüzden terk ediyor o yüzden rahat ya böyle. Ben doğalım çünkü sevgimi gizleyen biri değilim biliyor kendi nerdeyse 4 sene oldu ilişmiz
- +1 yıl
O zaman akıllanacağı bir ders ver ona hayatı boyuncs unutamasn
- +1 yıl
Napıcam peki napabilirim
- +1 yıl
Her atışmanda ayrılmak mı istyr o zmn sende atıştıpınzda tamam de ayrılmartk seni istemyrm bıktm yeter ya sana nasıl güvencm ben en ufak şeyde ayrılıyrsn ama bu sefer bende kararlym syrılıyrm de ve ayrl biraz sabredip bekle böyle bir kaç gün bir hafta olur bekle ararsa açma msjlarına cvp verme versende çok nadir olsn bitti artk arama istemyrm seni yaz ve glr nasıl adam olacak
- +1 yıl
Seviyor biliyorum. Otogar da uğurlarken ağladı çok bede çok ağladım. Ayrıldı zaten o engelledi. Şimdi dönerse ben istemiyorum mu diyim. Daha öncede ayrıldık dedim aynılarını artık ayrılık istemiyorum yoksa ben yokum diyorum olmıcak diyor sözler veriyor bana ama yine aynısını yapıyor gözünü iyice korkutmam lazım ama nasıl
- +1 yıl
Normalde ayrıldığınzda barışmanız ne kadar sürüyr diyelim 1 hafta bu sefer o süreci biraz uzat ve kararlı olduğunu göster ki oda değişmezsm bu kız cidden ayrılacak düşüncesini aklına soksn ona göre hareket etsn
- +1 yıl
Anladım ben dönmüyorum zaten ayrılan hep kendisi dönende kendisi. Kararlı durcam o zaman hemen yelkenleri suya indirmicem anlasın ciddi olsgumu
- +1 yıl
Aynen bu şekilde ciddiyetini belirt her sefernde affettiğin için vazgeçilmez sanmş öyle olmadıpını göster şansn bol olsn
- +1 yıl
Çok sağol un vazgeçilmez sanıyor evet ben sevgimi gösterdiğim gerçekten sevdiğim için
- +1 yıl
İlerde acı çekmemek için ona bazı gerçekleri göster Allah yarmdcn olsn
- +1 yıl
Denicem umarım yaparım
- +1 yıl
Sana kalmş önerileri vermek bendn deneyip denememk senden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Korkuyor ılımlı davran ve üstüne gitme sözünden çıkma yapma dediği bişeyi ikiletme sonra sını düşünerek hareket et yarın abürgün bende askere gidicem ve nişanlı olmicam takıntılı bir insanım halini anlayabiliyorum biladerimin rabbim yardımcısı ve yardımcınız olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Ben üstüne giden bir insan değilim orda açıklıyorum ve beni suçluyorsunuz. Adam beni uzuyor ya terk edilir ortada sebeb yokken kendi kıskandırıyor kendi terk ediyor burda suçum ne ya Allah aşkınaa insan sevdiğine sığınmazmı ya
O senden uzak ya şimdi, sen işin olup geç cevap verdiğinde bile başka biriyle konuştuğunu düşünür üzülür kendi kendine kurar aklında. Ondan bu halleri fazla üstüne gitme senin yaninda olmadığı için böyle o şimdi.
018 Yorumla- +1 yıl
İşim yok evdeyim hep ulaşıyor bana ulaşamadığı zaman olmadı hiç ben ona ulaşamıyorum sadece o ulaşıyor her an tel yanımda. Üstüne fazla gittiğimde yok onun bana düzgünce davransın başka ne isteğim var zaten iyi olalım demekten başka
- +1 yıl
Ünivtede aynı sınoftaydık. Şehrinden uzaktaydı zaten aynı şehirlerde yaşamıyorx baya arası var. Alışkın uzaklığa zaten
- +1 yıl
Neden bana 4 senedir ümit veriyor ki o zaman
- +1 yıl
Hep yapıyor ki bunu illa birinin olması lazım değil. Kendi sorunlu zaten Ben değil. En ufak kavgayı ayrılığa getiriyor
- +1 yıl
Ben neden sorunluyum ya afedrsğnizde
- +1 yıl
Anladım. Evet o sorunlu işte bir an iyi bir an kötü psikolojik galiba o anki ruh hali değişyor galiba bide askerde ondanmıdır nedir
- +1 yıl
İnşallah düzelir inşallah dualar ediyorum da işte kabul olsun iyi olalım diye
- +1 yıl
Olurum
+1 yılÖncelikle askerligin verdigi bunalim daha sonra onu incitmeden bir sorunmu var diye konuşun ya sizden sogdu sanal alemde birine kafa takti ya da sizi sevmiyor ya da piskolejisi bir bozuldu
020 Yorumla- +1 yıl
Orda yazdgımla dediğinizin ne alakası var ya. Her zaman ayrılık yaşıyorz kıran üzen kendisi ayrılan kendisi siz tutmuş benkırmışım üzmüşüm gibi. Hee başkası var hemen aklınız başka şeylere gidiyor.
- +1 yıl
Sakin diyorumki askerligin verdigi sitres eger size kıymet verse zaten surekli kirmaz askerde olan o bu askerligi bizde yaptik ama evimize gidip kırdillarimizi 1 bardak cayi özledik yani özlemi hasreti askerdeki insan ceker ama o askerden izne geliyo kiriyo dokuyo sizce ne acaba
- +1 yıl
Zaten bir hafta önce gitti yanımdan. İzliyor herşeyi evet bende onu özlüyorum mesela ama kırmıyorum ayeılmıyorum. İllaki orda bunalım geçiriyor psikolojisi bozuluyor ben buna bişey demedim ki ben destek olayım dedikçe yaptığına bak
- +1 yıl
Valla benim gorusum bir insan helede uzaksa eşini ana baba kardes vs vs cok cok özler hasret ceker onlari eskisinden az üzer ama bu ögle yapmiyo üzuyor ya bir sıkıntısı var dısari vuramiyor ya da farkli bir sorunu var
- +1 yıl
Bu arada kıskandırıyo diyosunuz ya benim bildigim erkek askerdeyse kizlar kıskandirir erkegi bunalima sokar yaptiklariyla bu tam tersi sizi nasil kiskandiriyor siz acik acik konusun derdin ne diye eger sizin icin cok degerliyse mutlaka konusun az ama öz cumlelerle ben saba deger veriyorum beni neden kiriyorsun neden canimi yakiyosun de arama bir muddet sorma degerini kiymetini bilsin
- +1 yıl
Ben arayıp sormamzaten ayrılan üzen kendisi bu duruma getiren kendisi. Adam akıllı konuşcanı bilsem herşeyi sorar konuşurum konuştum da zaten neden böyle yapıyorsun diye çok kez ama yine aynı
- +1 yıl
Siz belliki seviyorsunuz ama onu niye böyle davrandiginida anlama calisiyorsunuz bakin madem bu kadar bu konuyu actik ben insanlari artik coźdum calistigim iş gezdigim yerler cevre vs vs bunlardan aldigim tecrubeyle soyluyorum siz deger veriyorsunuz ama degerinizin karşiligini alamiyorsunuz kizlae kirilgandir incir dali gibi pat diye kirilir erkeklerde cinar gibidir zor kirilir yinede kopmaz eger bir surec icindeyse ona bu süreci verin agir takilin fazla ustune gitmeden olusuna birakin bakalim gidisati nasil sizden yanimi yoksa siz hic umrunda degilmisiniz bir bakin
- +1 yıl
Daha öncede ayrıldı benden hiç sebeb yokken aynı böyle sonra pişman oldu bir hafta sonra döndü kaç kez en fazla iki hafta ayrı kaldı. Döndüğünde ağladı sensiz olamıyorum dedi. Hıçkıra hıçkıra ağladı. Yapma o zaman dedim bunları bize yapma ayrılık konusu açma Yoruldum dedim. neler söyledim neler düzeldi bir hafta sonra yine aynısnı yaptı nerdeyse iki seneyi aşkındır böyle uzak olunca bide
- +1 yıl
Ozaman askerlikle alakasi olmayan onun kişilik sorunu var erkek dedigin verdigi kararda arkasimda durandir eger bir kizla bir yola girmissen onu boyle sebepsiz kendi egolarini yumsatmak icin boyle yapiyosa lafim soguk gelmesin seni o cok uzer hep boyle husran yaşarsin sevmek cocuk oyuncagimi hemde nisanlisiniz iyi canim sıkıldi seni birakayim bu olurmu bunlar cok yanlis adimlar seni daha cok kazanmak icin caba sarf etmesi gerekiyor sevdigine helede nışanlisina sahip cikamayan bir adamla evlilik kabus olur bakin sizi tanimam sizde beni tanimazsiniz ben 35 yaşindayim tecrubeme dayanarak bu konu devam ederse buyuklerinizle bu konuyu istişare edin
- +1 yıl
bir insan neden yapar bunu aklım almıyor cidden
- +1 yıl
Akılla hareket etmeyen biri mantikla yaparsa kirar döker ama hic birsey olmamis gibi davranir önce bu yaptigini kendi anlamasi gerekir o sanıyorki bu kız kızsamda bagirsamda konuşmasamda tiripte atsam nasilsa benim diyip bu havalarda ama bilmezki bir insanin tak dedigi bir nokta vardir
- +1 yıl
İşte şu an o durumdayım tak etti artık ya gerçekten yıprandım :(
- +1 yıl
Bakin ben görüşumu fikrimi yazdim sizin bana anlattigiza gore kara fikir düsunce sizin insan dusunerek hareket ederse daha az hata yapar siz aklinizi beyninizi kullanin karari iyi verin ama her kötü gunun sonuda bir ferahlık vardir
- +1 yıl
Seviyorum da vazda geçemiyorum işte orası var
- +1 yıl
Dedimya iş herzaman böyle olacaksa bu iş zor hani gecici bisey diyip zamana birakirsin ama bu devam edecekse sizi cok ama cok yipratir siz de karasislik var karar verirken dusunmek ama arkasindanda kararini vermek en guzelidir siz diyosunuz ki o bana ben ona kaprisli bir iliski yasayalim gecinip gidelim böyle bir yuvadan iliskiden ne bekliyosunuz
- +1 yıl
Seviyorum işte vazgeçemiyorum sorunda orda
- +1 yıl
Napalim ben 1 saat tir yazdim cizdim anlattim ancak ben bile bu ilişkiden yoruluyorsam sizde yorulursunuz iliski bir ögle bir böyle olmaz olamaz iliski karşilikli paylaşmak tir ancak sizin iliski 2 nizide cok yorar cunku bir bag yok sadece seviyorum demekle olmuyor
- +1 yıl
Nasıl bağ yok ya daha bir hafta önce izne geldi yanıma ailesini bile aylardır görmüyor ama benim yanıma geliyor onları görmüyor bağ değilde ne bu sizce ben ta 13 saatlik yolu gidiyorum kız halimle onu görmeye 5 saat görmek için nasıl bağ yok
- +1 yıl
Bag derken ķök hucre vardir baglar bir birine birlesikse o bagi kimsenin koparma şansi yoktur iyi bir birinizi gormek icin gittinuz diye herşey tabammi oluyor iyi ben zamaninda 1 yil konustugum kiz icin bundan kac yil once tek başima onun yanina gitti en az 18 saat simdi o kiz benimmi oldu yoo ögle bisey yok anlaşmak fikir düsunce saygi bir birinizi anlamak anlayis hos göru bunjarin hepsi bir bag dir bag anca boyle kuvvetlenir siz aranizda hic bir sorun yokken baglari koparin sonra bu iliskide ben cok seviyorum de iyi herkes ögle yapsin siz kendinize şu soruyu sorun biz bir birimiz icin ne ifade ediyoruz bu iliski icin ikinizde emek veriyormusunuz büyuklerimizun bir deyimi var tarlaya ne ekersen onu bicersin siz bu iliski icin herseye katlanmişsaniz karşi tarafta kıĺıni kıbirdatmiyosa siz onun gözunde artik erişilmesi güc olan biri degilsinizdir
- +1 yıl
Ama sorun onda zaten bende değil ki psikolojik sorunu var onun. Ben değil bir başkasına da aynısını yapıyor normal birine yani. Sinirli biri bir anda parlıyor yapıyor hatayı sonra pişman oluyor saha önce yaşadım. Onun karakterinde var böyle bişey ama buna çözğm bulmak istiyorum işte nasıl yola getirirm de beni kaybetmekten korkar diye çünkü ben ona verdim ipleri rahat çünkü nasıl olsa dönsem kabul eder diyor. Ben onu terk etmedim hep o etti sorunlu işte
+1 yılKardeşim Merhaba Öncelikle Nişanlını Anlayışla Karşılaman Gerekli Kötü Bir Dönemden Geçiyor Adaptasyon Sağlayamadığı Sürece Psikolojisi Bozuluyor Ve Buna İstinaden Aşırı Kıskanma Vb Şeyler Meydana Çıkıyor Bu Onun Tarafından Oturup Düşünüldüğünde Etrafındaki İnsanları Kırmamak İçin Uzaklaştırma kararına varıyor sonrasında da saçma bir şey yaptığını Anladığın da Aklı Başına Geliyor sıkma canını Gelip Geçici şeyler Bunlar
03 Yorumla- +1 yıl
Pişman olur demi bu yaptıklarına sizce çünkü içini dolduracak hiç bir sebeb yok
- +1 yıl
Senin Tek Yapman Gereken 2 gün boyunca ona zaman vermek Yanlız kalmasını sağlamak sonrasın da geri dönecektir
- +1 yıl
Zaten yazmıcam ki yazmam da dinlesin kafasını düşünsün naptım ben desin
+1 yılBak kardeşim bende askerim
Askerin psikoloji si dışarıdaki insanlar la aynı değil askerlik çok farklı bişey bir anda sinirlenir bir anda ondan iyisi yoktur sana diyeceğim alttan almaya çalış askerden gelinceye kadar çünkü o psikoloji tamamen hayatını alt üst ediyor sıkıntılarını içini dökmesi için konuş benden bu kadar08 Yorumla- +1 yıl
Bunu demekte haklısın ama ben ne kadar alttan alırsam o bir o kadar benden ayrılıp uzaklaşıyor. Sizde bunu anlamıyorsunuz işte. Zaten ben onu üzmedim o beni üzdü. Her zaman destek olan bir derdin olduğunda anlat diyen merak eden yine benim her aradgında mesaj attgında ulaşır geç gelse nerde kaldım diyen merak eden yine benim. Ama içini dolduracak bir sebeb yokken ayrılması ne kadar doğru tamm orda bunalım geçiriyor biliyorum ama bu ayrılmasını gerektrimiyor ki kavga etsin benden çıkarsın sinirini ama ayrılmasın ne var ayrılvak ne var kıskandıracak ne var yani
- +1 yıl
Nerde asker kardesim
- +1 yıl
Karadeniz bölgesinde öyle rahatıda iyi yani. Muhasebe yapıyor
- +1 yıl
Ne kadar oldu
- +1 yıl
3 ayı kaldı bitmesine
- +1 yıl
Kardeşim azda
Kalmış sabret ya - +1 yıl
Üzüldüm şimdi size ne kadardır nisanlisin
- +1 yıl
Dört senedir ilişkimiz var ikimizinde ilk zaten. Nerdeyse bir sene aynı şehirdeydik uç seneye yakın farklı şehirlerde yaşıyorz askerden sonra benim şehrime gelip iş bulucaktı burda yaşıcaktık işte
Ailesini bile görmeden benim yanıma geldi... Belki şehid olacak bir qöt için ailesi satmak nedir ya... Ne evlatlar var.
03 Yorumla- +1 yıl
Bak akıllı konuş mal mal konulmaaaa defol şurdan kitalphamısın Nesin
Belliki el bebek gul bebek yasamış sıkıntıya gelemıyor. Ve pskolojı gıtmıs sra senınkıne gelmiş. Ne dıcemi bilemedim. Destek ol. Idare et. Sevıyorsan sevdıgının yanında ol.
07 Yorumla- +1 yıl
Şu zamana kadar hep destek oldum hep kendimden verdim ve ben yoruldum. üzlmekten ağlamaktan seviyorum tabikide sevmesem nie katlanıyımki bu yaptıklarına işte çıkamıyprum işin içinden
- +1 yıl
Anladım canım zaten dengesi bozuk bir iyi bir sinirli
- +1 yıl
Ben hep yanında oldum zaten oluyorum da ama o elinin tersiyle itiyor
- +1 yıl
Dinlesin ben zaten yazmam arama sormam kendini dinlesin hatalarını anlasın iyice
+1 yılayrill canim beni dinle boyle kisiyle bas etmene gerek kalmiyo kafani dinle ne sen bunu mu bide cekiceksin
07 Yorumla- +1 yıl
hala daha buyuyememis ot kafali
- +1 yıl
cocukk oyuncagi saniyo bu
- +1 yıl
ikinizin burcu ne
- +1 yıl
Benim başak onun oğlak. Daha bir hafta önce yanımdaydı annem anne babama baba diyor o kadar içli dışlıyız ya nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum
- +1 yıl
ayrill yaa hic cevap verme aslinda delirsin kudursin kopek ben senin yerinde olsam at nisani gitsinn bu evliliktede siz bosanirsiniz ben diyimm bu herssyi cocuk oyuncagi gibi yapmis erkek dedigin az agir baslu olur bu ne
- +1 yıl
Kopamyorım ondan işte ilk ilişkim nerdeyse 4 sene olucak onunda ilk ilişkisi. Onca hayal onca yaşanmışılığı bir an silemiyorum sadece ona ders vermek istiyorum bir daha yapmaya korksun diye böyle şeyleri
- +1 yıl
valla siliceksin boyle kisileri hayatindan kendimde Şu an umursamazlik duygusunu cok seviyorum peh banane😂
+1 yılSonrada askerler niye tekediliyor gereksiz yere böyle trip atarsa olacağı o
012 Yorumla- +1 yıl
Hem kıskanrıyor ben surat asıncada terk ediyor. Benim aslında saha fazla tepki vermem gerekirken o beni terk ediyor. Askerliğin arkasına sığınıyor işte
- +1 yıl
Bence sen haklısın terk ederse barışma bu sefer derim askerlik falan bahane ya seven insan hiçbirşekilde kırmak istemez düşünür
- +1 yıl
Terk etti zaten hiç yok yere ortada içini dolduracak bir sebeb yokken hatalı kendi iken. Sevmesem zerre katlanmam ki işte sevgi geçiyor herşeyin önüne ona ders verip akıllandırmak istiyorum sadece.
- +1 yıl
Hatasına rağmen affedersen sınırlarını belli etmezsen herzama böyle yapar alıştırmışın sen onu bu sefer kesinlikle geri adım atma
- +1 yıl
Evet haklısın canım. Hatalrını sadece benle barışasıya kadar anlıyor barıştıktsn sonra yine aynı çünkü ben affediyorum oda sadece o anlık anlıyor hatalrını
- +1 yıl
Affetme o yüzden umursamıyor ya seni istediğini yapıyor oynuyor seninle sonunda affedeceğimi bildiği için rahat
- +1 yıl
Evet canım yanıma geldiğinde de çok ilgilendim sevgimi belli ettim evimizde kaldı her yoldan sevgimi biliyor işte o yüzden rahat şimdi diyorki dönsem bana nasıl olsa döner diyor biliyor rahat
- +1 yıl
O yüzden yüz verme burnunu sürtsün pişman olsun ağırlını koy
- +1 yıl
Tamam canım denicem
- +1 yıl
deneme yap çünkü bidaha aynısını yapacak eminüm
- +1 yıl
Evet canım yalama oldu zaten. Gözünü korkutmam lazım artık
- +1 yıl
Evet kesinlikle
+1 yılbu türk kızları harbiden kezban ya adam askerde rahat bırak adamı gelınce ne halt yersenız yersınız.
10 Yorumla
+1 yılpsikolojik bunalımlar bunlar... bende yaşadım askerde. sonra düzeldim... insanı bozuyor oralar.. hemde çok bozuyor...
01 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum doğrudur kendidd diyor günler azaldıkça çekilmez hale geliyor diyor. Ama neden ayrılıyor engelliyor hiç suçum günahım yokken neden.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen yuları kaptırmışın bir kere bu saatten sonra zor senin durumunu yaşamış biri olarak söylüyorum daha bunlar iyi günlerin
02 Yorumla- +1 yıl
Napıcam peki
- +1 yıl
valla ilişkinizi çok bilmiyorum ama bu saatten sonra yapacağın çok bişey yok anladığım kadarıyla yaşanılan sıkıntılarda ilk adımı atan hep sen olmuşun bu yüzden işin zor acılı bir süreç var önünde
Bende Askerim Mardin Nusaybinde. Üstüne gitme ne derse haksız olsa bile tamam de asker psikolojisi bu orda yasadıklarını kimlerle uğrastığını inann bilemezsiin destek ol.
02 Yorumla- +1 yıl
Destek oluyorumda benimde kalbim benimde duygularım var ağlıyorum kıdkandırıyor üzülüyorum beni üzmek için neden yapıyor askerde diye beni kıskandırıp üzmesi gerekirmi sizce size soruyorum. Ben her an ona destek olan insanım zaten. Bana her an ulaşır her ulaştığında konuşurum destek olurum. Ben ne kadar alttan alırsam o bir o kadar beni uzuyor bende yıpranıyorum üzülüyorum kafaya takıyorum ya ben nolucam o zaman
+1 yılAsker psikolojisi alttan almaya çalış bu süreçte her dediginede göz yumma ama
02 Yorumla- +1 yıl
Alttan aldılça böyle yapıyor ya zaten
- +1 yıl
Alma o zaman
Erkeği yola getirmek nedir. Hayvan terbiyecisi misiniz siz? Bu nasıl bir tabir?
05 Yorumla- +1 yıl
Sen tabirine nie bakıyorsun ki. Demek istediğimi anla yeter. O beni bu hallere getirdi onu çok son vdiğim için çok içime batan şeyler var sevdiysen anlarsın zaten. Benim sevgimi nasıl böyle kullanabilir senelerimi çalabilir ümit verip senelerce yarı yolda koyabilir kolaymı bu kadar birinin hayatıyla oynamak siz söyleyin bana nasıl tabir kullanıyım
- +1 yıl
Başta gerçek yüzünü gösteriyor iştehep iyi davranıyor taki sevdirwne kadar sonra ipleri eline alıyor. Kolay böyle demek gerçek seven için kolay olmuyor işte herkezde sizin kadar kolay düşünemiyor
- +1 yıl
Mesaj olarak anlatıyım
zor bir durum ama onu korkutan nedenler wardır o yüzden sen aglarsan devam eder sana şimdiden böyle davranıyorsa ewlenince nasıl bir davranış sergileyecek.
02 Yorumla- +1 yıl
Yanındayken öyle değil işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimkide öyle askerde değişiyolar inşallah gelince düzelir kız gibi trip atıp duruyor. bence ağırlığını koy seni cepte görmesin
02 Yorumla- +1 yıl
Cepte görüyor zaten şu an o yüzden terk ediyor ya
Cevap sahibi+1 yılaynen boşver üğzülme
+1 yılAskerde psikolojisi insanın çok farklıdır saati dakikasını tutmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bir bak melek gibi bak sinirli
Psikolojisi bozulmuştur.
00 YorumlaSen ayril akli basina gelsin bu ne be oyuncakmisiniz
00 YorumlaBen iyi bisey yaptığında ödül mamasi veriyorum istedemediğim birşey yaptığında da yüksek sesle kızıyorum baya ise yariyo dene bir
01 Yorumla
+1 yılHer şeyden önce kendine değer ver.
00 YorumlaBen öyle birine tahammül etmem şahsen kendi askerde mutsuz diye senide üzmek istiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet beni de kıskandırıp üzüyor insan sevdiğin üzermi ya onada diyorum sevdiğini üzermi insan mutlu eder
Askerde erkeklerin aklı karışabiliyor biraz anlayışlı ol derim
00 YorumlaSenden beklediği bişey vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Ne bekleyebilir benden
Askerde belkide psikolojisi alt üst olmuş
04 Yorumla- +1 yıl
Daha bir hafta önce yanımdaydı izne geldi bir hafta gezdik iyiydik. Daha gideli bir hafta oldu yaltgına bak ya az kaldı bitmesine askerliğinin suçlu kendisi psikolojik sorunu olabilir ama ben ona destek olmaktan başka bişey yapmıyorum o kıskandırıp uzuyor benimde kalbim var ya bende insanım o beni kıskandırcak bende herşeyi kabullencem öylemi
- +1 yıl
Orası öyle onunda bir anı bir anına uymuyor aynen katılıyorum bazen sevgi dolu bazense sinirli. Ama burda beni kıskandrması normalmi. Sevgilin seni kıskandırsa sende tepki gösterirsin illa bende surat astım ben oda terk etti. Çocuk oyuncağımı bu o kıskandıracak ben iyi yaptın dicem normalmi bu yaptığı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılböyle ayrılık olmaz de
güzelce konuş01 Yorumla- +1 yıl
Güzelceden anlamıyor işte sorunda orda
+1 yılAyrıl kurtul ergenlerle ugrasma bosver
00 Yorumla
+1 yılAskerde kimle kıskandırıyor
00 Yorumlaterk ediyorsa snede bırak
02 Yorumla- +1 yıl
Yalama gibi oldu her kavgada ayrılıyor. İnsan her tartışğında ayrılırmı ya nasıl bir kafa nasıl bir sevgi anlayışı bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumdayım ne yapacagımı hiç bilmiyorum
08 Yorumla- +1 yıl
Seninki nasıl canım
Cevap sahibi+1 yılaskerde değil ama en küçük bir şeyi alev topuna çeviriyor benim alttan almamı bekliyor kendini bilgiç görüyor
- +1 yıl
Aynen canım bazen çok iyi melek gibi bazense işte böyle yapıyor. Kavga edersin ama ayrılık ne ya. Hadi bir hatam olsa haklı dicem kendi yağıyor herşeyi beni üzüyor ya
Cevap sahibi+1 yılasker psikolojisi derler ya belki ondandır. Askerden dönmesini bekle bakalım gelince ne yapacak aynı şekilde davranırsa ayrıl gitsin
- +1 yıl
ayrilin ikinizde canim
- +1 yıl
gizlu uye ikinizin burcu ne
Cevap sahibi+1 yıl@dengesizfoncikpincik benim terazi onun akrep
- +1 yıl
ayy hic cekilmez uyumsuzsunuz canim
+1 yılbaşkası mutlu ediyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaram olan ilişkilerin sonu böyle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAskerin derdi başından aşkın. Üstüne gitme derim.
010 Yorumla- +1 yıl
Allah aşkına ya derdi başından aşkınmış ona destek olmaktan başka ne zararın varda bilip bilmeden yazıyorum orda oku ona göre yorum yap
Cevap sahibi+1 yılAskerliğini yapmış biri olarak söylüyorum. Bilip bilmeden yorum yapma. Benzer şeyleri biz de yaşadık.
- +1 yıl
Sen benim anlatmak istediğimi anlıyonmu acaba. Hadi sorun çıkaran ben olsam haklısın dicemde. Nerdeyse 9 ayı atlattık askerlikte ben ona destek oldum hep o bazen elinin tersiyle itti anladınmı bunalım geçiriyorsa bana sığınması lazım benden ona hep iyilik gelir
Cevap sahibi+1 yılEminim ama istediğin kadar destek ol. Birikmiş o.. Bir yerde patlaması lazım. O da sen oluyorsun. Alttan alman şart eğer çpk seviyorsan..
- +1 yıl
Alttan aldıkça böyle yapıyor ya zaten. Almıyorum alttan durduk yere hem suçlu hem güçlü neyini alttan alayımki terk eden adamın seviyorum sonuna kadar oda biliyor ama göz yumamam ki alttan alamamki bu yaptıklarına
Cevap sahibi+1 yılBak sana askerde yazdığım günlüğün tamamını paylaşayım. İster oku ister okuma.. Neler yaşadığımı gün gün yazdım. Aşağı yukarı aynıdır onun da dertleri. En azından neler yapacağını bilirsin. Son bir şans dene..
https://my.w.tt/ndSgBZf2EN- +1 yıl
Problemi varsada bana anlatsın benle paylaşsın ben askerde olsam ona sığınırım anladınmı anlatmak istediğimi hala anlamış değilsin
Cevap sahibi+1 yılNeyse.. Bu çocuk haklı bence.. Sen çok agresifsin. Ben de olsam uzaklaşırım senden..
- +1 yıl
Salak bişeyi bilip bilmeden konuşmaaa benim ne yaşadgımı bilmeden yorum yapma
Cevap sahibi+1 yılBas git, malak.
+1 yılAskerde piskolojisi bozulmuştur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uzaklaş hayatın tarumar olur yazik olur
00 YorumlaIste yrıp bunlar hep
00 Yorumla
+1 yılBence başka biri var bırak gitsinn
02 Yorumla- +1 yıl
Her müsait odgunda benle konuşuyor zaten başkası olsa anlardım. Yanıma geldi bir hafta telinde öyle bişey yakalrdım
- +1 yıl
bilemem ama artık senden sklmıs o zaman
Boşver kendi haline bırak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Üzerine gitme canım
03 YorumlaKıskandırıyor nasıl git miyim üstüne durduk yere beni çıldırtıyor. Suçlu Benmi oluyorum anlamıyorum. Ben ne kadar alttan alırsam bir o kadar uzuyor işte.
psikolojisi bozuktur biraz alttan al bence
00 YorumlaOyun mu oynuyor?
00 Yorumla
+1 yılAskere gitseydin anlardin. Üstüne gitme çocuğun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Bırak ayrıl sen de
00 Yorumla
+1 yılPsikolojisi bozuktur
01 Yorumla- +1 yıl
Bozuk bence de çünkü bir bak çok iyi bir bak çoknsnirli
+1 yılIdare et
00 Yorumla
+1 yılRegl oluyorsa demek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyücek
00 Yorumla
+1 yılSenden sıkılmış
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım