Sana bu yazımda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Öncelikle eğer bir kızı sevdiğini düşünüyorsan ancak kız seni sevmiyorsa, sen üstüne üstüne gidiyorsan ve kızda inat ediyorsa bir kere bu sevdadan vazgeçmelisin. Çünkü sevgi her zaman karşılıklı olmaz. Belkide sevdiğin kız hiç düşünmediğin bambaşka biridir, bilemezsin. Heyecan olayına gelince, o gayet normal birşey, onu yenebilirsin onda sıkıntı yok merak etme. 10 aydır aynı kıza gönül bağlamışsın, ancak bu yaptığın çok yanlış. Bir kızı ilk gördüğünde hoşlandıysan, sevdiysen yanına gidip tanışırsın, baktın olmadı geçer gidersin. Bu işler böyledir. Kız seninle tanışmak istemiyorsa zorlamamalısın. Başka kız mı kalmadı ? Şimdi dediklerimi harfiyen yap herkes mutlu olsun. Saf, özgüveni tam birisin, bu tür durumlarda ise utangaç ve heyecanlısın. Seni anlıyorum. Şu anda yapman gereken kızı unutup başka kızlarda şansını denemen. Çünkü her zaman başaramazsın. Denersin olmaz, yine denersin yine olmaz, ama elbet bir denemende olacaktır. Bu olanlar yüzünden kendini üzmemelisin. Zaten acı olmadan tatlı olmaz ki ? :)
Başka kızlarla şansını dene kardeşim. Çık dışarıya bir gez. Otur bir cafede birşeyler iç, dolaş, sosyal ortamları gez. Bunları sık sık yap. Farklı farklı aktivitelerin olsun. Olsun ki elbet karşına bir kız çıkabilsin. İlla ki bir kız seni ilk gördüğünce beğenecektir ve tanışmaya müsait gösterecektir kendisini. Gözlerine bakacak ve sende bunu farkettiğinde onun gözlerine bakacaksın. Gülümseyecek ve sende gülümseyeceksin. Sonra bir bahane ile yanına gidip tanışmaya çalışacaksın. Muhabbet kuracaksın, biryerden başlayacaksın. Arkadaş olmaya çalışacaksın. Arkadaş ortamını çoğaltmalısın. Ne kadar çok arkadaşın olursan o kadar şanslı biri olursun bu konuda.23 Yorumla- +1 yıl
+1 en iyi cevabi hakediyor
- +1 yıl
teşekkürler ama arkadaşa ihtiyacım yok çünkü kız konularında rahat hissetmiyorum kendimi onların yanında
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorunun hepsini okumaya üsendim kardeşim gitmem gereken bir yer var ama derdini biraz olsun anladım belki bir yararımız dokunur 10 ay dile kolay şimdi: birincisi bir kişiye gönlünü vermeden önce birbirinizle bakışmanız gerekir eğer karşındaki insan gözlerini senden hadi 3-5 defa cekebilir utangaçlık diyelim ama eğer sana bakmamakla inat ediyorsa bırak .. çünkü tek taraflı sevgi kötüdür
2.si sürekli ona odaklanma bu işi uzatma 90 ların kliplerini çekme ! emin olmadığın halde çevrende onun hakkında konuşma belki farketmezsin ama bir başka bayanın ilgisini çekiyorsundur ama çevrendekiler yüzünden o kısmetinide kaybedersin..
3.sü erkekli kızlı bir ortamın varsa oradaki kızları çaktırmadan seyret eğer yeni ortamlara gidecek olursan heyecanlı birisin yeni ortamdaki insanlarla tanışmadan önce mutlaka rahat ve cool olman için 1 veya 2 tane extra iç sakın kafayı fazla yapma kafan hafiften çakır olsun..
4.sü herzaman ne konuşacağını düşünme nasıl rahat hissedebilirim ona odaklan rahat ol...
umarım sana yararı olmuştur...01 Yorumla- +1 yıl
içki içmem sağol yine de
yaklaşımın yanlış kız açısından hiç düşündün mü bunu takip etmişsin ne bekledin ki boynuna atlamasını mı şimdi empati yapalım seni birisi takip ediyor ısrar ediyor sen nerden bilebilirsin ki on aydır onun seni sevdiğini korkarsın kaçarsın sapık zannedebilirsin ne amaçla yaklaştığını anlamak istersin başlı başına ürkersin yani yabancı birine hoooop cevap veremezsin hemen (artı ailesi katıysa böyle şeylerden uzak duruyorsa abisi falan varsa iki kat reddeder) yani senin ne yaşadığın alnında yazmıyo bunu ilk önce bildirmen gerekir e peki kız naptı kaçtı kendini anlatamadın doğru mu? o zaman plan yapacaksın yine konuşmaya çalışacaksın beni yanlış anlamyın tarzı efendi olacaksın sonra tabiki herşey tip değil kız senin davranışlarına bakacak dinleyecek teklif ettin diyelim hemen öyle kabul falan olmaz bekleme kimse hiç tanımadığı birinin teklifini kabul etmez çünkü ilk önce küçük şeyler sor mesela yalandan elinde bişi götür bunu siz mi düşürdünüz de flan yani ilk konuşmada korkutma kızı bir kaç kere muhabbet kurun havadan sudan şeyler sor yani emek lazım anlatabiliyor muyum?
31 Yorumla- +1 yıl
iyi de o kız benim onu 10 ay sevdiğimi biliyor ona rağmen konuşmadı yüz vermiyo hiç :(( hiç konuşmadığım kıza yolun ortasında havadan sudan mı bahsedeyim ayrıca :)
her sey hep aynı gıtmez
senı bekleyen senın kaderınde olan bişey vardır
ve o yuzden dıgerlerı olmuyodur muhtemelen
vaktı zamanı gelınce nasip olan olur
umarım gonlune göre olur44 Yorumla- +1 yıl
Umarim hersey hep ayni gitmez.
- +1 yıl
neden hep aynı gıtsın kı
ınsan dış göünüşünden çok iç güzelliğine önem vermelı
için dışın guzel
ahlaklı onurlu erdemlı bır ınsan olunca
onlar sana pervane olur
Allah cc dua edenlerı mutlaka duyar... kader hep aynı gitmez hele dua eden hiç mahrum kalmaz :) dua etmekten bıkmayın bıkmayınnnn - +1 yıl
çok teşekkür ederim abla dediklerini umursayacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Böyle olmaz işte anlaşılmayan diye bişey yok önce kendine gel ve silkelen böyle ezik erkekleri gördükçe hemcinslerimden utanıyorum mk belki bir faydası dokunur.
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link13 Yorumla- +1 yıl
bu ne hacı dinleyim mi napim
- +1 yıl
dinliyorum şarkı bitsin
+1 yılaslında olaya baktığımız zaman çoğu erkeğin başına gelen bir olayı yaşamışsın.çoğu erkek şu konuda hata yapıyor.çok bekliyorlar.yani kızı görüp hoşlandıkları andan onla gidip konuşana kadar ki süre uzadıkça kız gereksiz yere senin için daha önemli oluyor.bir duygusal bağ kuruyorsun kafanda onla.yaşanmamış anılar,hayaller ve insan bunlara inanıyor ayırd edemiyor gerçekten.bu da aslında hiç kazanmamış olduğun bir kadın için 'kaybetme korkusu' denen illeti doğuruyor.sen 10 ay beklemişsin.bu çok büyük bir süre.bir kadını gördüysen ve hoşlandıysan harekete geçmek için en fazla 3 saniye bekleyebilirsin.aksi halde onun yanına gidecek cesareti bulamazsın.sonrası da malum senin yaşadığın şeyler işte.
11 Yorumla- +1 yıl
dostum o dediğin şeyler filmlerde oluyor ve şartlar da öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş bak kendin söyledin 10 aydır peşinde koşuyorum daha adını bile öğrenemedim diye.Kendine bir sor ben gerçekten bu kızı hakkettim mi ? Haketmek için sevmekten başka bişey yaptımmı diye bir sor kendine ? Kız seni tanımıyor ve muhtemelen senin onun peşinden koştuğunu biliyor.Kızın yerine koy kendini 10 aydır senle tek kelime etmeden birisi senin peşinden koşuyor ne düşünürsün ? Kız belliki farklı düşünüyor kardeş.Önce bir kendine güvenmeyi öğren ortada saf saf dolaşırsan hiç bir kız seninle ağzın gözün için birlikte olmaz.Doğanın kanunu bu kardeşim hiç mi belgesel izlemedin aslan bir kızı elde etmek için türlü numaralar yapıyo önünde avladığı hayvanları bırakıyor.Sende sevmekten başka bişey yapmayı dene ona gerçekten değerli olduğunu hissettir onu tanı çekingenliği bırakıp ona güzel süprizler yapmayı dene.Zaten bu kadar ilgiden sonra kız eninde sonunda seninle olur sandığın gibi kızlar erkekte tipe bakmıyor o kadar temiz gez giyimine kuşamına dikkat et yeter.
11 Yorumla- +1 yıl
sen de haklısın ama benim onu hak edip etmediğimi ben ve o anlaması için bana 1 kere şans vermeli yoksa aynı ortamda olmadığımız için dediğin şeyleri yapamam şartlar elverişsiz
+1 yılAbi gercekten de bu kizlari anlamak cok zor ya, bu kadar KENDINI BEGENMISLIK olur, insan lan bu, kim olursa olsun, ister Antartikadan, ister Somaliden tipi ne olursa olsun ister en tipsiz adam olsun, insan bu pesinden kosan sonucta, yurek tasiyor once deger vermeyi ogrenmeli insana, yoksa oyle bir hale duser ki, kimse kurtaramaz, once insanlik gorevini yerine getirmeli, insanlara deger vermeli, sonra nasil aciklama yapiyorsa yapsin, isterse reddetsin,
11 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun senden aynen
+1 yılKardeş sen 1o ay peşinden koşmuşsun millet yıllarca koşuyor hepsi de en sonunda akışına bırakıyor sen de öyle yap pek umursama , umursadığını belli ettikçe bir tarafları tavan yapıyor hepsi aynı ben yapmam diyenleri de gördük ben farklıyım diyenleri de gördük , bir kızla çıktım dakka başı iltifat isteyen bir tipti yok olmaz en sonunda şımarıcan dedikçe yok asla şımarmam ben o tip kızlardan değilim diyordu en sonunda tabi hepsi gibi bunun da tavan yaptı çekip gitti , yüz verme fazla akışına bırak yoksa sen de benim gibi gecelerce uyumayan salak salak düşünen bir adam olursun ne yapsan yaranılmaz yani senin anlayacağın .
01 Yorumla- +1 yıl
onu istemek onunla konuşmak yüz vermek olarak algılanıyorsa sıçim böyle sorunlara
- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılbazı şeyleri saplantıdan kurtarmak gerekir. saplanıp kalmışsın. bence hayat ta sana uygun senin ruhundan anlayabilecek pek çok insan var. sende fark edeceksin. etrafına bak. bence seninde ilgisini çekebileceğin biri mutlaka vardır. ya da olacaktır. sen bir cümle kurduğunda seni tamamlayacak. bence çok acele ediyorsun. gitme üstüne. bırak merak etsin neden arayıp sormuyor diye. bazen ısrar ters teper. ve malesef bazı insanlar acı çekmekten hoşlanır. ne kadar acıtırsan o kadar seni sevip bağlanırlar. üzülme sonuçta her şey kader. elinden geleni yaptıysan kendisi bilir. senin seçimin nasıl onula birşeyler paylaşmaksa. onun seçimi başka olabilir. buna saygı göster bence. ikna ile başlayan ilişki ne kadar sürer
01 Yorumla- +1 yıl
onu ikna edersem ömür boyu sürer abi
+1 yılkardeşim ben orta okulda bir kıza aşık olmuş tum adı ezgi ydi kız sürekli iilgileniyodum üsreklşi yanına gidiyodum sopett etmeye çalışıyodum yanında olmak için dayak yemeyi bile göz alıyodum ama kızın sikinde bile deyild ineden şişman dım da oyüzden kız lar parası ve fiziği olmuyan erkek lere bakmıyolar ama maşalah yakışık lıyım ama çok kiloluyum zayıf olsaydım o kız kölem olurdu ama şiş manım diye sik lemedi bbile oyüzden boşuna koşturma kendini harap etme bir genç delikanlının daha barzo olmasını izlemeyelim
00 Yorumla
+1 yıl26 yaşındayım iki gerçek ver kolay yoldan aylarca uğraşmadan kız elde etmek için :1)tip2para veya kariyer gerisi faso fiso yani çene çalacan çene kasların gelişecek işte bu zor olan yol tecrübelerim ve gözlemlerim bunlar buradaki tip önemli değil para önemli değil diyen kızları da hiç .ikleme. Hem tipsizliği hm yakışıklılığı hem parasızlığı hem zenginliği yaşamış biri olarak söylüyom
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen işte bayanların gerçek yüzü :) ben de hekim önlüğü giyince benzer Bi durum oluyor :) iki tip kadın vardır:1)zengin koca arayıp bulanlar 2)sürümden kazananlar :)
- +1 yıl
kesinlikle iyi tespit
+1 yılsana uzuuun bir brifing vermek gerekecek kardeşim...ona aşkından ölsen bile yapmaman gereken şeyler var.yapman gereken şeyler var.1-onun olduğu heryerde ol.2-ona sürekli kendini göster.3-vücut dilin önemlidir dik dur espirili ol yüzün gülsün ama sırtar olma.4-o nun seni görmesini sağla ama sakın ona bakma(bu en önemlisi)...kadın doğasıdır paşam...meraklıdır vesselam.o sana gelecektir.böyle yaparsan oturan yerlerini havalandırır ve kaybedersin.
113 Yorumla- +1 yıl
yani böyle yapmazsan ya da peşinden öylece bodoslama koşarsan kaybedersin.
- +1 yıl
bodoslomak bana mahsus bilmiyorum 10 ayın verdiği sabırsızlık mı ama dediklerini dikkate alcam ki zaten bir çoğunu yaptım hep görünüyorum bilerek her fırsatta işi gücü bırakıp ama hiç onu takip edipte bakmamazlık yapmadım .
- +1 yıl
eğer ona bakarsan o senin ona baktığını görecektir.hedefin bir kız unutma...bu tam bir irade savaşı.bakmamak zorundasın.bu dediklerimden birini eksik yaparsan olmaz.kaldıki hepsini yaptın bu sefer de başka şeyler var ona da dikkat etmen gerek.eğer kız peşinden gelen kişinin gerçekte sen olduğunu anlamış ise kiii zannederim anlamıştır,bence bu saatten sonra işin zor.bende uzun bir süre ilgilenme.yani ilgilen ama sakın ona bakma artık.dediklerimi harfiyen uygula ama sakın ona bakma.zamanla düşünür
- +1 yıl
ona bakmim tamam ama önce konuşmam lazım adını öğrenmem lazım telefon numaramı verip onun buluşma ayarlamam lazım çünkü beklemek istemiyorum günler geçmiyo hep onu göreceğim günü bekliyorum .
- +1 yıl
avcı isen sabırlı olacaksın.dediklerimi yaparsan avın önüne gelir o sana ismini sorar o seninle bir sohbet konusu açar acele etme.ama yine de sen bilirsin.belki de doğru biçimde gidersen belki tuttura bilirsin.mesela git onun yanına de.geçen sana seslenen bendim.sanırım münasebetsiz bir zamanda denk geldim.şimdi tekrar geldim.deyip konuyu aç.mesela dersin bir süredir seni görüyorum ve yine bir süredir seninle bir kahve içmeyi istiyodum.tanışmamıza vesile olur filan.seçim senin.
- +1 yıl
güzel diyorsun da abi bir kız bana hayatta adımı sormaz . eyvallah .
- +1 yıl
sana öyle geliyor.ama sen bilirsin.sabredemem diyorsan git konuş.ama sesin titremesin bakışların düz ve kararlı olsun.küçük emrah gibi bakma sakın.DİK DUR! ve konuş onunla.eğer ters yaparsa sen ona daha ters yap dön arkanı ve git.
- +1 yıl
ters yaparsa ben ona ters yapamam yaparım da yüzüne karşı değil evde gider duvarı yumruklarım ama pes etmem o evlenene kadar heralde
- +1 yıl
gerçek bir umutsuz vakasın paşam.
- +1 yıl
umutlu vaka deseydin yerindeydi
- +1 yıl
bak kardeşim.kadın milleti güce önem verir.karşısında dik duran erkek ister.beni seçermisin değil seni seçtim diye bilecek güçte erkek ister.eğer sendeki zayıflığı görürse seninle işi olmaz.
- +1 yıl
dış görünüş olarak güçlü değil karakter olarak güçlüyüm . kilom düşük boyum uzun
- +1 yıl
bunu kıyafetle örte bilirsin.malum kış mevsimindeyiz kalın giyinirsin.karakter olarak güçlüysen ona kendini göster ve bakmamayı başar ya da git adam gibi konuş kardeşim
aşık olup olmamak senin elinde aşk meleği gelipte inatla seni sevmiyecek birini seçmiyor sen aklınla onaylıyorsun düşünmek istyorsun onu ve aşık oluyorsun mesala ben yılladır aşık olmuyorum baktımki sevdiklerim beni sevmiyor ne diye oluyum üzülmek içinmi bide şu 3 günlük dünyada boşa ağlamanın ne önemi var birde kız kaderinde yoksa elden birsey gelmez kısmete kadere inanmalısın sen sadece hayırlısı için dua et ve dış görünüşe tutulup aşık oldum deme çünkü aşkın tiple alakalı olmadığını bilcek yaştayız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 aya aşk deme acı deme sevda deme alışma dönemi de
5 yıldır secdiği çocuk ona 5 kezde aşıkı itiraf etsem bile sonra ona gözükmedne
bazen onu uzaktan enler yaptığını takip edip izlemek yorulmadna 5 yıl peşinedene koşmak
allaha her gün dua edip umutla beklemek , her yeni güne belki bugün sever diye başlamak
onun için öl deseler düşünmedne ölmek , hayatıdaki ilk aşkının seni sevmemesi belkide dünyanın en lanet şeyi bu acını kimseye anlatmama kimsenin anlamaması , seni en sevene annnene bile adam gibi söyleyememn iğrenç bir duygu, oysa birçok kişi güzel bulup reddilmiyicek bir insan olupta sevdiğinin sana bunu yapmaıs çaresizce birşey ama sevmeyenin birgün sevmesi mucize olur
sevmeyen sevmiyor 5 yıl bekledim sonr yavaş yavaş yorulmaya başladım ardından umutlarım kesildi
yaşamay devam ettim ediyorumda edicemde artık gelsede birşey farketmicek çünkü aşk heycan tükendi sende birgün unutucaksın ya da alışıcaksın zamanla
ben aşkın şans olduğuna inanaıyorum herkez yaşayamıyor09 Yorumla- +1 yıl
aşk şans ama doğuştan gelen artıların bir araya gelmesi oluşan bir şans . Ben şimdi eminim ki kaslı yakısıklı biri olsaydım değil 10 ay 1 haftada o benimdi . Onun kriterleri yüzünden büyük haksızlığa uğratılıyor aşk ve benim kalbim .
- +1 yıl
ha bu arada o evlenene kadar onun peşinde olcam asla umudumu kaybetmicem çünkü onu en çok mutlu edebileck kişinin ben olduğunu biliyorum ama tabi önemli olan onun bilmesi :(
Cevap sahibi+1 yılaçık birşey söylemek gerekirse o senin sevgini anlamayacak üzücü ama birgün vazgeçiceksin emin ol
aban görede annesinden sonra onu en çok seven kız bendim kimse benim ona verdiğim değeri özeni sevgiyi veremezdi ,çirkin bir kızda değilimdir ama işte sevmedi :) sen beklemeye devam et belkibirgün olabilir fakat birgün sende yorulucaksın bundan şüphen olmasın aşk iki kişilik yaşandığında anlam kazanıyor tek kişilik ( cem adrianında şarkısı var bu konuda) :)
Cevap sahibi+1 yılyani tek kişilik aşk hastalıktan öte birşey değil
- +1 yıl
ettiğim dualar gözyaşlarım boşa gitmeyecek gitmemeli inatçı ve hırslıyım alacam o kızı :(
Cevap sahibi+1 yılinsanı bukadar umutlandıranda zaten dua :) ahaah ama inana şimdi gülüyorum sadece
gecellerce ne dualar ettiğimi biliyorum , göz yaşları dualar o çok iyi biliyorum rüyalarımdada hep görürdüm onu , hep inandım allah geri çevirmez en beklenmşyicek zamanda çokıcak belki karşıma dedim gerçi küçük d eolsa bir adım bir mucize olmuştu ama beni sevmesine yetmedi işte herneyse benim artık hiç inaancım kalmadı , hırslısın şimdilik nekadar sürecek bakalım :))- +1 yıl
3ümüzde dert ortağıyız bu gidişte içmeye başlıcam duadan vazgeçmem ama öyle :(
Cevap sahibi+1 yılahah :) içmek çözümse içelim ama çözüm değil
bizde sevdik zamanında kardeş ama 3 yıl sürdü bırak 10 yılda sürse sonuç hep boka sarıyor sonuç belli o yüzden kızla flört etme romantik ol çiçek el sanatın varsa portresini yap ben şişe içine portre geçirip küçük güllerle süslemiştim çok sevmşti :D bak sevmişti mişli geçmiş zaman kullanıyorum neyse sonra :D yani bırak bu işleri muhabbete geldiğinde kızı çek kenara konuş "bak kızım ben senden hoşlanıyorum akıllı ol trip istemem! çok arama !mesaj atma! ! deme tabi :D romantik ol hafif maço ol bokunu çıkarma sonra sevgili gibi olunca hemen evlen sonrası işler sarpa sarıyor cidden...
00 Yorumlabende senin durumundayım kardeşim ama ben açıldım kıza 2 yıl boyunca Allaha dua ettim hayırlısı çıkar diye her gece çıkardı belki erken davranıyosundur kardeşim bir kız arkadaşı erkek arkadaşı falan yok mu bir araştır ismini mutlaka öğren ama direk ben seni seviyorum deme bir kıza o sana güvensin zaten seni bırakmaz ben ufak çaplı bir tavsiye verdim daha çok tavsiye almak istersen ne nasıl olur söylerim bende özgüven eksikiği var rahat konuşamam ama yöntem var taktik var neyse lan saçmaladım mesaj at sana yardımcı olcam kardeşim :)
01 Yorumla- +1 yıl
eyvallah
+1 yılvay be böyle seven kalmış mı :O üstelik gram karşılık almadan helal :)
63 Yorumla- +1 yıl
bizede denk gelir inş bigün böylesi :D
- +1 yıl
teşekkürler darısı başınıza
+1 yılkız falan aramıcaksın aşk dedıgın sey daha ısmını bılmeden sadece görmeyle takıp etmeyle olmaz nasip böyle gerçekleşmezz nasip şöyle gerçekleşir güzel kardeşim örneğin nasip se eger bı kafede bırbırınızı görursunuz konusursunuz hatta cep telefon numaranızı bıle ögrenırsınız ama nasıp degılse babanın kankasının kızı dahı olsa veyahut kankanın kız arkadasının kankası dahı olsa ... nasıp degılse olmaz paşam koycaksın yoluna gıdecek emın ol nasıp olduktan sonra herşey 10 sanıye ıcınde gene olur ha ugrasmadan olmaz o ayrı bısey ama bu kadarda ugrasılmaz kardesım s.et gıtsın ya dunya kızlardan veya erkeklerden ıbaret degıl kızlar ıcın erkekler erkekler ıcın kızlardan ıbaret degıl bunlar zamanla olacak işler önemli olan ölümlü bir dünyada yaşıyoken ölümsüz işler yapmak...!
01 Yorumla- +1 yıl
Vay be edebiyata bak, abi su yasamayi bana da ogretsene ya.
+1 yılSevgiden ziyade onu saplantı haline getirdigini dusunuyorum.illa hayatinda biri olucak diye bir sart yok biraz kendine zaman ayirbaska seyler dusun arkadaslarinla zaman gecir.kendini de suclama insan olan istemese de bir durup kusura bakma ama istemiyorum demesi lazim..
04 Yorumla- +1 yıl
inatçıyım o benim olmalı hayallerim ve ilacım onda
- +1 yıl
Inatçi degil saptantilisin canim benimm
- +1 yıl
aşk saplantılıksa evet öyleyim :)
- +1 yıl
Aşk saplanti degildir onu nasil gordugunle yasadiginla alakalı
""ya benim olacaksın ya da kara toprağın " anlayışıyla onu kendime çekmeye çalışcam."
Devamını okumadım. Kadın cinayetleri bu bakış açısıyla geliyor zira. Senin sevdiğini değil, seni seveni almayı bilmeli insan. Çünkü sevgi, senin hiç bakmadığın yerdedir. Senin gözlerini ayırmadığın yerdekiyse sahip olma isteğidir. Sevgi özeldir, sevgi kırılgandır, sevgi saflıktır; ama istek kıskançlıktır, istek azaptır, istek bencilliktir, istek ya benimsin ya...01 Yorumla- +1 yıl
bu kadar takılmayın ciddi değildim o lafta ya
+1 yılya neden hayatın merkezinde sen varsın sanıyorsun
birincisi her kıza öyle sokak ortasında pardon konuşabilir miyim ben sizden çok hoşlanıyorum hafta sonu buluşalım mı demek olmuyor.Türkiye burası kızlarımızın bir kısmı çok çekingen aileler öyle yetiştiriyor
onu geçtim ya benimsin kara toprağın ne demek ya
sen seviyorsun diye seni sevmek zorunda mı
çok büyük yanlışlar içindesin01 Yorumla- +1 yıl
çoğunda haklısın ama başka türlü o kızla konuşma şansım yok sen olsan napardın bir 10 ay daha mı beklerdin ?
Ben senin yerinde olsam bakarmisiniz derim bakmazsa kosarim gecerim karsisina boyle boyle tum duygularimi anlatirim karlisik alamazsin buyuk ihtimalle naz yapar 2 3 tekrarlarim 4 de karsisina dikilip son kez soyluyorum diye baslarim yine umut yoksa sen kac bakalim o kovalicakmi kovalamazsa birak etrafinda bir suru insan var belki seni seven biri vardir ac gozlerini
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Karamsarlığa hiç gerek yok dostum. Yapacağın tek şey kendine güvenmek. Ne kaybedersinki onun karşısına çıkıp onu sevdiğini gözlerine bakarak söylemessen zaten onu kaybedeceksin ama belki kendine güvenir onu kazanabilirsin. Yani kaybedeceğin hiç bir şey yok. Ve her zaman ısrarcı ol,.
04 Yorumla- +1 yıl
kızlar ısrardan hoslanmıyo ama
- +1 yıl
işte onlar erkekler gibi düsünmüyo diyorum ben de
- +1 yıl
O zaman yanlış düşünüyorsun.
Ve o kızla bir buluşma ayarlayamazsın yani hadi buluşalım dediğinde kesinlikle hayır cevabını yiyeceksin. İlk önce ona yakınlaşmalı ve ona hızlı ve çabuk bir şekilde hislerini ona açmalısın. Eğer kız senden hoşlanırsa zaten daha sonra buluşma isteklerini olumlu karşılayacaktır. Şuanda tek yapman gereken kıza kendini unutturmaman ona görünmelisin ona hislerini söylemelisin onu etkilemeye çalışmalı daha sonra buluşma safhasına geçmelisin.
+1 yılbi insan bu kadar üzülmezkı canım ya sana cevap vermemesinden kaba bir kız olduğu anlaşılıyor zaten napcan öylesini :(
31 Yorumla- +1 yıl
o bana ön yargılıysa ben ona yine de olmayacağım çünkü seviyorum
+1 yılBak sekerim tipini bilemem ama bu kizi tavlamak istiyorsan yalniz oldugu bir anda gozune kestircen arada 5m kalana kadar sinsice yaklascan:)sonra birden ataga gecip kiza sımsıkı sarilcan.eger bagirmaya kalkarsa yapistircan dudaklarini:Dilk basta belki tokatı yiyebilirsin ama pes etme işe yarar sonunda
03 Yorumla- +1 yıl
:D :D ver gazı ver gazı olan çocuğa olsun
- +1 yıl
Niye.ise yaramayacagina dair şüphen mi var:))
- +1 yıl
ciddi olsaydın keske
+1 yıltiple alakalı değil. sorunu kendinde ara. eksikliklerini gör.
116 Yorumla- +1 yıl
tek eksiğim onu görünce iki kelimeyi bir araya getirememek olsun ama ona göre tipim sorunsa klasik kız işte
- +1 yıl
abicim. sürekli diyorum dünyada arasan bulamayacağın tipsiz insanlar ne kızları tavlıyo. tip önemli değil demiyorum. ama herşey değil.
- +1 yıl
herşey olmadığı için şansımı deniyorum ama tam ona seslenmeden önce anlamıştım yıkılacağımı ya insan niye arkasını dönüp efendim demez ya da ne var beni niye hep takip etmiyosun gibisinden bişi söyleseydi bari hiç mi hak etmiyorum naptım sanki
- +1 yıl
kızı o kadar takip edersen o olur. pardon konuşabilirmiyiz. ben sizden gerçekten hoşlanıyorum. dedim ben. kızda dinledi sonradan kabul etti. burada olay kabul etmesi değil dinlemesi. ben böyle söylesem bile kız dinledi. senin kıza yaklaşımında kız tehditkar bir şekil görmüş bence ... nokta nokta nokta. yani tanımıyorum seni. genel olarak yorum yaptım
- +1 yıl
iyi de o da biliyor onu her zaman tek yakayalamadığımı onu 10 ayda 100 kere gördüysem sadece 3 kez tek gördüm ve 1 kez konuşma olanağım vardı onu da kullanayim dedim pardon bakabilir misin dedim medenice ama keske önüne geçip yüzüne karşı söyleseydim en azından belki gözlerime bakıp durur dinlerdi telefon numarasını falan alırdım . senin ki sonradan kabul etmiş ama benim onunla bir bağlantım olmalı gerçi daha konuşamıyorum bile hele bir konuşim kabul etmesi için uğraşırım bu seferde of bıktım ya
- +1 yıl
çok düşünüyosun. kız kabul etmiyosa etmiyodur. kızı daha tanımadan değer vermişin sen. senin gibi yapan dolu erkek var neden konuşsun. bak ya benimsin ya kara toprağın demişsin. bunu kızada de. koşa koşa uzaklaşır senden
- +1 yıl
kıza demem ama 10 ay az bir zaman mı niye konuşamadım hiç ne kadar bahtsısızım ben bir de üstüne o bana tavır alınca vallahi isyan edip intihar edesim geliyor . ona aşırı değer veriyorum
- +1 yıl
tavsiyelerin için teşekkür ederim bu arada
- +1 yıl
abi ses tonun böyle az çıkıyosa o anda kız dönüp bakmaz şimdi aklıma geldi :) hani birazcık kendinden emin çıksa dinlerdi bence. bide sana şunu sorcam 100 metre niye takip ettin onu anlamadım ?
- +1 yıl
dükkandaydım bu saaatlerde sonra kafamı cevirdim baktım o gidiyo düştüm peşine kapıyı kilitleyip takip ettim ananemin eski binasında oturuyor yani tesadüfi bir sekilde cocukluğumun geçtiği yerde oturuyor . bizim evinde 60-70 metre ilerisinde . şimdi belki yine 1-2 saat içinde geçer buradan ama maça gidicem başka zaman görmeyi denicem . Sese gelince heycan işte normalde sesim dikkat çekicidir konuşurken ...
- +1 yıl
ama kıza seslenirken sesinin volümünü kıstılar öylemi :D
- +1 yıl
kimse kısmadı etraf biraz karanlıktı aklıma yanlış anlar korkusu gelse de konuşmalıydım sanki hiç konuşmamışız gibi olay bitti ama çok şey oldu ve o kapıyı sert kapatması aklıma kezbanlığı getirdi biraz soğudum ama daha çok bağlandım*
- +1 yıl
kısa kesicem. kız böyle davrandıysa bu iş olmaz. sende fark etmişindir belki.
benim gibi sevecek erkek az deme, insanların yaratılış amacı sevgi zaten. - +1 yıl
hiçbir şey ve yanlış yapmamama rağmen sürekli benzer tepkilere maruz kalmak benim tüm insanlardan soğutuyot o yüzden saplantı dönüşüyor benimki biraz ama aşığım yine de
- +1 yıl
aşk diye bişeyyok çok sevdiğin bağlandığın kişiye aşık olduğunu düşünüyor insanlar :)
kız sende bişey bulmalı çıkmasını istiyosan. mesela mutlu eğlenen bir insan bulmalı. mesela çok güzel konuşabilen bir insan bulmalı. mesela hobileri olan bir insan bulmalı. mesela...
yani kız sende diğer erkekleri görüyosa. diğer erkekler gibi peşinden koşuyosan kız seninle neden çıksın? samimi yorumum bu - +1 yıl
çok teşekkür ederim iyi aksamlar
+1 yılTaktiğin yanlış sevgili kardeşim. Hiç bir kızı yol da yürürken, özellikle de tanıdık çevreye ve evine yakın bir yer de çevirmeye çalışma. Aksi takdir de, gördüğün gibi kapı küt diye çarpıverir. Şans ile alakası yok. Kendi fırsatını kendin tepmişsin.
Kızın nerede çalıştığını öğren. Kamuya açık, hizmet veren bir sektör de ise müşteri gibi gidip tanışma fırsatı yakalayabilirsin.02 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama baska çarem yoktu 10 ayın verdiği sabırsızlık vardı gittim konuştm . bir işte çalışma ihtimali yüksek çünkü görmüyor bu aralar onu dediğini düşünüyordum yapıcam sağol
- +1 yıl
Rica ederim.
öncelikle herşey tip değil nice güzel kızlar yüreği güzel olduğu için çirkin erkeklerle de beraber olabiliyolar bence herşeyden önemlisi konuşmak kendini tanıtmak ya da o fırsatları yaratman lazım başkalarına fırsat vermeden:))
21 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle sağol
paran yoksa reddedilirsin yarın evinin önünde üstü açık ferrariyle görsün seni bakalıp gene reddedebiliyomu
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kizlari anlamak cok zor bro, erkekler daha duygusal gercekten, kizlar acimasiz, para kimdeyse onun yanindalar
- +1 yıl
hepimiz aynı dertteniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu şekilde ya benimsin ya kara topragim mantigi nedir ya daha cok itersin yolda da bu şekilde davranirsan kiz donup bakmaz ben ne kadar beğenirsem begeneyip bakmam yolda dururmusun diyen kisiye.ki kizin sevgilisi var belki tanımıyorsun etmiyorsun hicc kendi kendine gelin guvey oluyosun kimsenin seni uZdugu yok hic tanimadigin insanlar ustunde sen.hayal kuruyorsun kurma o zaman mutlu ol bu kadar basit.
02 Yorumla- +1 yıl
işte senin gibi kızlardan nefret ediyorum kbakma çünkü çok havalısınız yoruma bak ya
+1 yılKızlar aptaldır arkadaşım akıllı insan kendisini karşılıksız seven insana biraz bile olsa değer verir vermelidir kendisi onu sevmese bile.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
Bir insanın peşinden ne kadar çok koşarsan kendıne yazık edersın... koşmayacaksın karşısına dıkılıp dırek söyleyeceksın ıkı cevap vardır ya evet ya da hayır... evet derse zaten devamı gelır. hayır dersede sakın ısrarcı olma ve peşinden koşma... zamana bırak o kendılıgınden sana dönecektır... Ne kadar çok koşarsan kızların genelı böyledır koşturmak ıster koştururkende aptal yerıne koymaya çalışır hıç gerek yok...
01 Yorumla- +1 yıl
ama konusma fırsatım pek olmuyo o yüzden kosuyorum
ergenlik sendromu oğlum kafanı topla lan senin gururun bu kadar basit mi kız dediğin gelir geçer manyak olma kolundan tutup ya benimsin ya kara toprağınsın ne belliki konuşmak istememiş senin erdemin bu mu aklına başına al erkeğin gururu tum kızlardan üstündür
01 Yorumla- +1 yıl
aşk bu gurur erdem ne ki
canım, sakin olur musun bi?
Kendimi o kızın yerine koydum da aslında o kadar garip değilmiş davranışı, yani tanımıyor sonuçta.
Herneyse başka bir şekilde yaklaşmaya çalış arkadaş çevresi vs. ?11 Yorumla- +1 yıl
evet kız haklı galiba ben de düşündüm de olayın sıcaklığının ardından .. Ortak arkadaşım yok malesef ama evimin 70 metre ilerisinde çocukluğumun geçtiği ananemin eski dairesinde oturuyor tesadüfi bir şekilde :)
biri de beni böyle sevsin lan dışarı çıkıyorum insanı geçtim salyangoz bile yok :(
14 Yorumla- +1 yıl
ya bırak Allah aşkına kimi sevdiysem idam edildim
- +1 yıl
benim gibi çok az kişi sever ama gel de anlat
- +1 yıl
soran benım gıbı cok az kısı sever demişinde bu sevgı degıl kardes saplantı bu 1...normal ınsan bu tür sevgı eylemınde bulunmaz bulunmamalı..ben şahsen hoslandıysam 10 ay arkasından koşup kendımı kandırmak saplanıp kalmak yerıne adım atarım eger bana aıt olursada o benımleyken bana ait olan gözlernden enerjı alarak karsılıklı sevme eylemıne geçerim...senın yaptıgın bı bakıma saplantı ve hastalık ama sen dıyorsunki benım gıbı cok az ınsan sever dıye.bence saçma bir dusunce
yahu bir git alah askina,iplememis bilmem be ,gercekci ol kimseye ya benim ya topragin muhabbeti yapamazsin bu arabesk ayaklari gec ilk olarak, kiz seni ipleyip istemek zorunda da degil , git kizla konus olmaz dersede bu coluk cocuk muhabbetlerini birak buyumeye bak,illaki birgun senin sevdiginde seni sevecektir ama bunun icin bile umutlanma aslinda kimse kimseyi gercekten sevmiyor artik,en buyuk asklar bile bir bitisi ceplerinde bekletiyorlar artik
01 Yorumla- +1 yıl
insan insana bunu yapmaz ben onu seviyorum bir menfaatim yok nolur bir dönüp baksa ? iplemiyorsa bu onun vizyonu belki korkmuştur ama 10 ay yüzüme çok az baktı hiç mi hoşlanmaz o kadar değer verdim . benim aşk anlayışım çoğu insandan çok farklı .
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Onu gorunce bole olmasi normal cok goz onunde biriysen yine reddeder cok cekingende cok ozguvende bitiri olayi.
14 Yorumla- +1 yıl
iyi biriyim gerisi önemli mi
- +1 yıl
arkadas olmak da sevgili olmak kadar zor yine red eder edeceği varsa
- +1 yıl
Ama bir sansin olur senin iyi yonlerini bildigi hosuna giden bir seyin mesala durustluk gibi belki bir sans verir. Gerci ben arkadas olmaya calisan pek erkek gormedim. Olabilenlerin sayisi cok az onlarin yeri ayri. Sevmedigimizi unuturuz ama arkadasimizi sevmesekte unutamayiz en azindan seni dusunur hayir dese bile.
+1 yıllan kizi korkutmussun be.normal bir insanla konusur gibi kizla konusacaktin.ilk once guler yuzlu olucan.kiz yururken gidip konusman cok riskli senin gibi bir acemi için.lan keske konusmadan once benden tuyo alsaydin dostum.okiz cok zor artik tava gelmez .ama benim icin imkansiz hic bir sey yoktur.sana yardim edebiliri.
01 Yorumla- +1 yıl
sağol yardımının işe yarıcanı sanmıyorum ama bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. bende aynı durumdayım senınle kımı seçsem kabul etmedı lanet ettım aşka sevgıye ınsanlar ekmek atanı taş atanı bılmıyor seven degıl s*kn yaranır lafı burada kullanılıyor oda bızde yok sevdıkmı dusunmuyoruz oyle şeyı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Allah aşkına bu kadar korku nedir lan kızlar öcümü olm ben yarım saat hiç tanımadığım kızı takip ettim sırf hoşlandım diye zaten bakışıyorduk baya gittim en son tanıştım telefonunu aldım evinide öğrendim ne var yani ne :D
00 YorumlaBasit düşün. Herkes istediqine kolayca ulasamıyo demi. çaba gayret gerektiriyo eqer ki 10 ay önce olsaydı bu kadar kıymetli olmazdı. bunca gayretim çabanın üzerine hala olmuyo mu. yarına çıkacagın belli deqil zorlama derim. Öyle odaklamışsın ki kendini etrafında olan bitenin farkında bile deqilsin.. Bana kalırsa sana qerçekten deqer veren senin sevqini hakeden biriyle olmalısın. o zaman yasarsın mutluluqu.
01 Yorumla- +1 yıl
kızların % 95i aynı olduğu için dediklerinin önemi kalmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. kaybediceğini bile bile diyorsan neden deniyorsun veya neden üzüyorsun kendini cevabını bildiğin seyi endedn zorluyorsun.. bak keyfine umursama uzatma bu akdarr
014 Yorumla- +1 yıl
özgüvenliyim diyorum ya hani aslında gözümde çok büyütüyorum onu ve kimi büyütsem analizlerim % 100 doğru çıkıyo ve böyle iplenmiyom işte
- +1 yıl
ergene bağladım iyice ama varsın ergenlik olsun durum bu kaçan kovalanır ama herşeyi denicem
- +1 yıl
hormon değil de hayal diyelim
- +1 yıl
:)) hormon derken kafan baska yerlere gitmesin;)) bu hormonlar kafamızdaki bütün eylemlerin bir sonucudur yani sevmek nefret umutlanmak gülmek üzülmek aglamak bunların hepsi hormonların sonucudr illaki baska yerlerle alakası yoktur ciddiyim eger denersin hala düzelmezse aklının bir kösesinde kalsın
- +1 yıl
haklısın biliyorum ben de herşey beyinde ve yaşadığın tecrübeler sonucu eylemlerinde gerçekleşir ama beynimin bir köşesinde ölene dek onu negatif olarka saklayamam. Dediğim gibi ya benim olacak YA KARA TOPRAĞIN .
- +1 yıl
karamsar olmayada çalısma bu sorun hep benimle gidicekde deme karsındakine fazla önem verirsen zaten iplenmezsin bu doganın kanunu olmus ilgiyide beklemiceksin herseyi olkuruna bırakıcaksın sonraki ilişkilerinde bunu uygularsan senden iyisi olmaz garanti veriyorumm söylemesi kolaydır uygulaması zordur ama yapılmıcak birsey değil;))
- +1 yıl
herşeyi oluruna bıraktım 10 aydır sabrediyorum ya sevgilisi olursa ?
- +1 yıl
baskasına bağlanmak isteğe bağlı değil ve benim inadım inat dua ettim o kadar hepsi boşa mıydı ?
- +1 yıl
kardeş benim düşünmen güzel eyvallah ama o dediğin sevmek sevilmek omluyo 1 kişiyi seversin olmazsa yapcak bişi yok ama taliplerim az da olsa olursa ciddi bisi ilgilenmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim aynı sorundan bende şikayetciyim ama bu dünyada insanları şey yapan yaranıyor yani iplemiyecen bunları ne halleri varsa görsünler değer vermeyecen
11 Yorumla- +1 yıl
nolcak olm bizim bu halimiz bir gün patlıcam vallahi öldürcem kendimi
+1 yılSapık mısın acaba deli misin ? on yıl be kardeşim obsesif kompülsif takıntılı mısın? git bir psikoloğa görün. olmadı madem gidip kızın sosyal ortamına girseydin hayır natırdamın kamburu olsan bile bu sorunu çözerdin ya hu. bir de akıllı ol muhatabın bir hanım efendi azıcık romantik ol yolda arkasından bağırmak yerine kapısına bir gül bırak hersabah o çıkmdan önce mesela. kız milletinin kalbini seni sevmeye alıştırman gerekir önce yoksa 1 asırda beklersin:/
13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım , adam sapık falan değil de sen aşırı dikkatsizsin adam 10 ay demiş ne yılı .
- +1 yıl
çok yanlış gelmişsin bacım
- +1 yıl
Neyin kafasi bu acaba :d
+1 yılHayat kaybedince dahda güzel olur alışmalısın tatlım
11 Yorumlatiple alakası olan bir durum değil bence tavırla alakalı birşey bu kadar isyankar olacağına biraz kendine zaman ayır sevdiğin şeylerle uğraşmayı dene
13 Yorumla- +1 yıl
ayırıyorum zaten ama tiple alakalı olduğundan eminim . Biraz zayıf erkeğim dikkat çekmiyorum ama zayıflığı kapatınca bakan bakıyor :S
- +1 yıl
kendimi seviyorum her zaman olmasa da . yani özgüven var ama özeleştiri de var kendimi kandırmıyorum ve dediklerim çıkıyor .
arkadaslar ben acemiyimde beni biraz aydınlatır mısınız ? 18 gün önce yazılan yazı nasıl günün sorusu olabiliyor ?
45 Yorumla- +1 yıl
yönetime mesaj at
- +1 yıl
Ms. Holmes yine her zamanki gibi çok dikkatlisiniz :D
şunu felsefe edinmen lazım hiç bir kız bulunmaz hint kumaşı değildir eğer yüz vermiyorsa başka yolla dene oda olmadıysa en basitten senle konuşmak isteyen ama senin hoşuna gitmeyen bir kız vardır mutlaka onla ilişki yaşa kızın gururunu kırma ama sadece biraz tecrübe edin başarılar. =)
00 Yorumlasen peşinden koşarsan olacağı bu kendini ondan daha büyük görmelisin özgüven olmalı güven vermelisin gidip konuşacaksın olmazsa olmaz olursa gelir zaten fazla uzatmayacan yoksa bu 10 ay 10 yıl olsada bitmez
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın
+1 yılBöyle yaptıgın sürece de yalnız kalacaksın.
Kadınlar eglendikleri adamlarla beraber olurlar, kız seni sapık sanmıs, tecavüzcü sanmıs. Öyle pardon pardon diye bagırırsan gecenin köründe olacagı bu.
Ayrıca ''ya benimsin ya kara topragın'' lafı da ne la kıro gibi.
Bu kafayla en sanssız değil ama en kızsız adam olarak kalacaksın03 Yorumla- +1 yıl
kara toprak işin esprisi de gece değildi saat 9 du konusmaktan baska çarem yoktu
- +1 yıl
Sen gerizekalisin baska bir sey degil. Takintili bir manyaksin a..k. O kiz hayatta seninle olmaz
- +1 yıl
s.git nicke bak gelmiş bana sapık diyo beyinsiz çelişkili amele
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etmemek lazım kısmetse bağdattan değilsen ne bk yaparsan yap glmez hiç biyerden akışına bırak elbette nasibin var ama acele etme ben acele etmedim 27 sinde buldum çok ŞÜKÜR... ;)
01 Yorumla- +1 yıl
sağol
Bak Arkadaşım kimsenin senin gibi düşünmesini bekleyemessin değil mi?Senin beğenmediğin seni sevsede sen istemessin bunuda böyle düşün
00 Yorumlaen kısa sürede güzelce duş alman dileğiyle. 3 kere ağıza 3 kere buruna. hadi kolay gelsin.
01 Yorumla- +1 yıl
komik değildi
bence önce kız hakkında bişeyler öğrenmeye çalış birilerinden ne biliyim ortak bir ortamınız varsa onun arkadaşlarıyla konuşup öğrenirsin bişeyler
00 YorumlaBunlar hep o erosun bok yemeleri :) aynen tutucan kolundan seviyorum dicen okadar ...
01 Yorumla- +1 yıl
:)
Hacı 3 ay daha böyle acı çek sonra kitap falan yaz paraya para demessin :D
01 Yorumla- +1 yıl
edebiyatım kötüydü ama :)
dostum sen aşık olmuşsun eyw da..aşk gurura murura bakmıyor kardesm..şansın varsa..denemeye devam et bir umut ama inan hayatta göreceğin çok şey var..bunu görüceksin zamanla..
01 Yorumla- +1 yıl
eyvallah abi
çık ve söyle bırak ne olacaksa olsun. herşey düşeceği yere düşsün. ne kaybedersin elindeki bir hiçimi. sevilmeyi , sevilmemeyi , affedilmeyi , cezalandırılmayı boşver.
01 Yorumla- +1 yıl
hedefim o
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılbende aynıyım kardeşim üstüne düşmee bak kendinden emin ol rahat ol çok ilgili olma
00 Yorumla kardeşim benim boşver herşey karı kızmı ya allahını seversen salla :)
01 Yorumla- +1 yıl
sağol
ben ölsem öldükten hemen sonra ölümsüzlüğü bulurlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"Ulan kimi sevdiysem 21 yıllık hayatımda hep reddedildim" den sonrasını okumadım. Zaten destan yazmışsın, insan okuyacak bunu*. Ya ne biçim insansın. Erkek ol biraz ya. Ne bu eziklik aq.
01 Yorumla- +1 yıl
sen evlenme mk karına yazık olur yoksa
+1 yılKız takip edilirmi 10 ay boyunca kendini ona tanıtamadı isen senin hatan bide kızı takip etme psikopatlık.
03 Yorumla- +1 yıl
sevdiğimi takip etmiyeyim de sevmediğimi mi takip edeyim
- +1 yıl
Takip etme , beraberinde yürüyebiliyorsan yürü.
- +1 yıl
yanında yürüyemem yavaş yürüyo duruyo yolda vitrinlere bakıyo takip en iyisi
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler