Dünyanın en şanssız insanı benim.

Ulan kimi sevdiysem 21 yıllık hayatımda hep reddedildim . ,

Bi insan 10 ay peşinden koştuğu kişinin adını bilmez mi hiç kenara çekip konuşamaz mı? Dün aksam ilk defa büyük fırsat yakaladım ama kalpten gidiyordum çok heyecanlandım konuşmaya çok kararlıydım. 100 metre kadar onu takip ettim ve boğazım düğümlenerek " pardon bakabilir misin " dedim 2 kez ama bakmadı adımlarını hızlandırdı ben de pardon bakar mısın dedim 3.kez ama yine bakmadı beni iplemedi yıkıldım bağırıp ağlayacaktım. Sinirlendi binanın kapısını açtı kapatırken de sert sekilde yüzüme bakmadan kapattı.

Ben çok mu şey istiyorum Allahım neden hep ön yargılı insanları seviyorum ya da kendini beğenmiş mi demeliyim bilmiyorum ama BEN ONA ÖYLE BİR SEVDALANDIM Kİ yine konuşcam adını öğrencem ve "ya benim olacaksın ya da kara toprağın " anlayışıyla onu kendime çekmeye çalışcam.

Lan mk ben her gün dua edip ağlim her dua ettiğimde uzun süre sonra karşıma çık ansızın ama kaybedeceğimi bile bile senle konuşmayı deneyeyim ve yıkılayım vay be ne kadar kolay insanları iplememek küçümsemek ...

Ben çok saf biriyim hele bu tür konularda özgüvenli de olsam dün kolundan tutup sana bir şey söylemek istemiyorum demeyi unuttum heyecandan ... Ama var ya onu bir daha göreyim bana isterse "sapıkkk git başımdan" diye bağırsın ailesini arasın ne olacaksa olsun SEVİYORUM lan sevmek suç mu? 10 aydır kalbimi ve beynimi meşgul ediyo nolur bir şans verse bıktım bu anlaşılmayan kızlardan ..

NAPMALIYIM , SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ AKIL VERİN ZİRA BEN DE KALMADI :(

Ya da şöyle sorayim herşey tip mi lan ( tipimi bir beğeniyorum bir beğenmiyorum ama çirkin değilim ne bilim sorun ne)% 100 eminim onun tipi olsam 10 ay önce bu iş bitmişti ama benim gibi saf ve günahsız insanlar bu dünyada mutlu olamayacak .
Güncellemeler
+1 yıl
başkasını seviyor mu bilmiyorum ama seviyorsa bile umutlu olurum valla ama eğer sevmiyorsa ve ben onla birlikte olmayı hayal ederken başkasıyla bir anda aşk yaşarsa aklıma gelen şeyi yapmak istemem çünkü ben bunu hak etmiyorum hem de hiç lanet olsun bana .
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar eğer benimle bir kere bulusmayı kabul ederse ona kimsenin aklına gelmiyecek inanılmaz bir sürpriz yapmak istiyorum ve % 100 kabul edeceğinden eminim teklifimi ama ilk önce onu bulusmaya ikna etmeliyim ki bunu nasıl yapıcam ? sorumda napmalıyım diye de sordum ama kimse ilgi göstermemiş tekrar soruyorum arkadaşlar NAPMALIYIM MÜTHİŞ HAYALLERİM VAR , ben bu dünyadaki olumlu yönde en ilginç insanlardan biriyim ( sitede kimse birbirini tanımıyor diye böyle rahat konusuyom yanlıs anlamayın )
Dünyanın en şanssız insanı benim.