Seven insan her türlü fırsat yaratmaya çalışır. İnsanın bir dakikasını bile almıyor mesaj yazmak. İlgilenmek istemiyordur, bahane üretiyordur, sandığın kadar sevmiyordur... İnsan ilgisi olunca hemen telefona bakayım da mesaj yazayım ya da mesaj gelmiş mi modunda oluyor. Hatta hissediyorsun bazen.
Yorumlara bakıyorum da hep bir olumsuzluk hep bir olumsuzluk. Belki gerçekten müsait değildir veya konuşmayacak kadar sıkıntısıyla boğuluyordur ve sana söyleyemiyordur.
Müneccim miyim ben arkadaşım :D Arkadaş hakkında fikrim olması için en ufağından da olsa tanıyor olmam gerek. Misallerden gidecek olursam uzun bir metin olur burada :D
ilk zamanlar nasıldı diyalogunuz akıcımıydı. seven kişi bu gibi şeyleri çok takıyor kendimden biliyorum fakat sevilen isterse çaresini istemezse bahanesini buluyor
vallahi kardeşim bende bugun bir fikir danıştım buraya olay seninkine benzer yani en azından konumuz aynı bir konu hakkında cvp verdi sebebiini sordum yazarım müsait olunca dedi demekki günahını almak istemem bahane bulamadı 2 gündür yazmıyor bende artık nerdeyse 1 haftadır yazıyorum sürekli ilk ben yazıyorum kısa cvplar felan çok seviyorum ama ilgisizligi beni bitirdi gerçekten yani olur yolunu istemiyor karşındakı kendi konumdan örnekledim sanada
kardeşim üstüne çok düşmüssün diyosun fakat bir anda ne oldugunu anlamadıgım anda muhabbetimiz kesildi yoksa nişanlıyızda evlenme aşamasında gibi konuşuyorduk herşey olagandı yani o beni yaralayan senin olayınada bir erkek olarak bakıyorum iş felan bahane kalbini kırmak istemem gönlü yok gibi
gönlü yok diye senin olayyına dedim zaten benimkininde gönlü yok gibi fakat tam kadınlarıda çözmemiz mümkün değil ama sen kalbini ferah tut eger oda seviyorsa dönecektir
bak daha 2 hafta once gecelere kadar konuştugum kız simdi hiç yazmıyor anlam veremiyorum hiçmi merak etmiyor bilmiyorum nasibim deilmiş diyorum kardeşim sen elinden geleni yap olmassa dedigim gibi
En İyi Cevaplar