final haftası. aynı üniversitede aynı fakültedeyiz bölümler farklı.
son 4 gündür ödev yapıyorum diyor.
2 gün önce kütüphaneye gidiyordu ben de dün dedim beraber gidelim.
ablam geldi bugün gelemem dedi.
bugün dedim beraber gidelim.
çok ödevim var evde yapacağım dedi.
kütüphaneye yalnız gittim eve dönerken 5dk göreyim dedim evler yakın ona yakın parka gidecektim.
aradım açmadı, yarım saat sonra yazmış sonra arayayım diye ben de dedim 5dk göreyim diyecektim.
o da demiş sonra haberlesiriz diye ben de 😊 emojisi koydum hiçbir şey demeden
benim emojime 👍 ifadesi bıraktı. ne anlama geliyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aldatılıyorsun geçmiş olsun
en azından attığım mesaja 💜 ifadesi koyardı şimdi 👍 koymus ben bunu trip atıyor diye algılarım
Trip değil, seni önemsemiyor eskisi gibi ve aynı zamanda birakmak da istemiyor aldattığı kişiyle de anlık yaşadığı için.
Bundan dolayı bir anlığına bence evine baskın yapmalısın.
hiç öyle darlamadım biliyor musun. hiç kısıtlamadım. sadece ilgi ve sevgi verdim. her fırsatta gösterdim. hatam burada.
Hata burada evet, siz kızlar erkeklerin popon kaldiriyorsunuz onlarda sizi cepte gördüğü için aldatiyor bu kadar basit.
Ondan vazgecebilecegini goster, yazma bir kaç gün o yazdiginda da donuk ol
kafasında silmiş ya seni ayrıl gitsin
en azından attığım mesaja 💜 ifadesi koyardı şimdi 👍 koymus ben bunu trip atıyor diye algılarım
trip değil canım adam silmiş seni görmek bile istemiyor anlamak zor gelebilr seviyorsundur ama maalesef durum bu
ne yapsam anlamıyorum. hiçbir zaman sıkmadım, kısıtlamadım. nerdesin diye arayıp hesap sormadım. sadece ilgisini eksik etmesin istedim. yine üzerime düşeni yapıp çabalayayım dedim ama yok. her erkek aynı değildir bilemem ama ilgilenen kız görünce "bu nasılsa uğraşıyor cepte" mi diyorsunuz? senin ilişkiye bakışın nedir?
Bunun kadını erkeği yok aslında ya. İlgilenmeyeceksin , üstüne düşmeyeceksin. O zaman kim olursa olsun köpek olyor. Ben de senin gibi yaptım sonunda üzülen taraf oluyorsun :)
ben bundan bekledim 2 gün yazmadı duramadım aradım işte ödev yapıyorum falan dedi konuşamadık hiç dedim evet konuşuruz diyor ben de dedim bir sıkıntı mı var neden konusmuyoruz dedim. bilmem neden dedi tekrar sordum bir sıkıntın mı var diye yok dedim ya olum belki senin var arayıp soran ben miyim belki senin sorunun var Allah Allah dedi beni terslediğini dusundum tamam Canim dedim kapattım ama sonra yine ben yazdım sabahları günaydın'ı yine ben yazdım istiyorum ki baslardaki gibi cabalasın ama sınav ödev bahane ediyor benim yok mu sanki
yok yok o seni salmış hiç zorlama istemiyorum de direk ayrılan sen ol. Yazmak isteyen adam gecenin köründe de yazar görüşür sabah da.
ben öyleyim uykumdan alırım yine de konusurum ama yok yani bir arkadasim bana 2 ay önce demisti bu iliskinin erkegi sen olmussun kadini o diye hakliymis
Şehir dışındaki sevgilisi gelmiştir.
Fatih terim hareketi o ya 😂
en azından önceden attığım mesajlara kalp ifadesi koyardı şimdi bunu koymuş niye?
Seni çantada keklik görmüş biraz, istediği zaman çantadan çıkarıp oynatıyor istemediği zaman geri sokuyor cantaya 😂
son zamanlarda dikkatimi çeken bu. ben ne kadar yoğun olsam da, ki ondan yoğun olduğum zor dönemler de oldu, ilgimi eksik etmedim. o ise keyfine göre. sen olsan kız arkadaşına nasıl davranırdın? ve kız arkadaşın senden ilgisini, sevgisini bir an bile esirgemese sen de onu cepte görür muydun?
Görürdüm de yine de farklı davranırdım ona el üstünde tutardım, sıradan biri gibi davranmazdım
bundan 2 hafta önce dedim ki ben heyecanımızı kaybetmek istemiyorum normalleşsin istemiyorum dedim. niye diyor. nasıl niye dedim. zamanla her şey normalleşmez mi diyor. saçma
Üfff beni de sıktın 2 dakikada normaldir onun yaptığı 👍 🤣 şaka şaka…
gücüm yok artık kardeş
Kıyamam sana üzülme 🥹
sallıyor seni
en azından attığım mesaja 💜 ifadesi koyardı şimdi. 👍 koymus ben bunu trip atıyor diye algılarım
trip yapacak bişey geçtimi aranızda
hayır son zamanlarda ödevim var sınavım var diyor sanki benim yok. 5-10dk göreyim istedim evinin yanındaki parka gidecektim açmadı telefonu saatler sonra cevap yazıyor eve döndüm zaten.
işte bahaneler üretiyor görüşmek istemiyor neyi anlamıyon
kesin aldatıyor