Sevgilim bana canımın içi diyor bana fazla samimi gelmiyor bu laf sizce anlamı ne
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sizde dese kabahat demese kabahat yani nedesin istiyorsun
sordum sadece?
Bende sordum nedesin istiyorsun yani
Kalbimin içinde sen varsın anlamına geliyor
Arkadaş güzel açıklamış canımın içi canımın parçası diyo dediği gibi seni kendinden bir parça olarak görüyor ve çok güzel bir kelime bence
Çok güzel bı anlamı var herkese de kullanılmaz bu cümle herkese kalbinden bı parca veremezsin o yüzden bence mutlu olmalısın. Seni güzel seviyor bence
Aynen herkese kullanılmaz seni özel biri olarak görüyor sevgilin değerini bil bizim değerimizi bilemediler 😑
@Kendinibilmeyenkadin yaa teşekkür ederim ve lütfen üzülme umarım karşına seni gerçekten seven biri çıkar
çok sevindim bunu duyduğuma
Değer bilinmesi veya değer bilmek herkese ne yazık ki nasip olmuyor. Ama illaki ilişkide birisi şart eğer değer bileni bulamazsan sana karşı merhameti olmaz veya tahammülü eğer sen değer verirsen o vermezse enayi yerine koyulursun oda var herşey karşılıklı olacak işin özü,🥴
Elbet çıkacak birileri tabi ki sen de can parçanı üzme sev onu 😘
İşte ilk başlarda ikili sona doğru teke dönüyor iş bu nedenle de yol veriliyor birilerine değer görüyorsan vereceksin de
Dediğin gibi oluyor ne yazık ki. herşey eyvallah çok güzel canım cicim vs.. sonra işte isteksizlik oluyor ya da istediği kişi elde etmiş hissine mi kapılıyor ne oluyor bilmiyorum ama sonunda karşılıklı olmayınca o değer verme olayı o zamanlar ipler kopuyor
Aynen zamanla karşı taraf zaten bende deyip bırakıyor herseyi
Zaten bu kişi cepte gibi götü rahata yasliyor kusura bakma ama aynen böyle. Sonra aman efendim biz anlaşamıyor gereksiz kavgalar vs sonu hüsran
Aşırı derecede haklısın arkadaşım
Aynen öyle çünkü artık standart ayrılma şekilleri bu oldu ötesi yok çünkü ilgisizlik karşılıklı olmayan duygular en başı çekiyor
Evet maalesef öyle hayatta hersey güzel gitmiyor zaten aşk hayatımız da gitmesin ne olacak sanki 😂
Aşk hayatı boş bu saatten sonra açıkçası bizi aşka kusturenler ve umutları söndürenler utansın ne diyelim boşver 😂😂
Aynen bundan sonra kalbi değil mantığı dinleme zamanı 😂
Mantık insanın hayatını kurtarır yemin edebilirim. Çünkü aşkın sonu kesin hüsran herkes biliyor bari mantık olsun ki uzun sürsün ya da evliliğe gitsin 😂😂
Aynen mantıkla hareket etmek daha doğru daima ama kalp dediğin gibi sonunda hep üzüyor
Kalbi duygular harekete geçirir. Artık ne kadar fazla duygularımızla oynadiysalar hissizlestim o yüzden kalbimin ağzına bakmıyorum artık en iyisi gerçekten güzel bı karar verip herşeyi güzel etmek olmalı amaç
Doğru diyorsun senin için herseyin güzel olması dileğiyle
Senin içinde herşey güzel olması dileğiyle hep doğru kararlar ver kendi iyiliğin için
Teşekkür ederim güzel dileklerin için hayırlı geceler diliyorum ☺️
Sana da iyi geceler önemli değil kendine iyi bak ☺️
Canından sayıyor yani, canının bir paracasi gibi düşün
Laf deilde söylerken g.. tüylemi söyluyo yoksa kalptenmi geliyo ona bakmak lazım.
O da doğru be
😉😉
Canımın içi gibi basit anlaşılır sade bir kelimenin anlamını bimiyorsan sevgili yapma derim. yazık olacak karşı tarafa.
aga yani denilen kelimede direk ne anlama geldigini ap açık belli
Içinden gelmis söylemiş adam neden irdeleyip kendi huzurunu kaciriyorsun hayati biraz akisina birak
ya cekirtegini icj kibi isde o tatli yeri kibi
anlamadım?
Saksıda fesleğen anlamı
canimsin demek istedi
öcöbö nö?
ahaha cem yılmaz neyiniz oluyor maşallah çok komiksiniz
valla ne saçma ne anlamsız soru deyip kırmak istemediğim için bu cevabı seçtim
evet saçma bir soru sadece merak ve sıkıldım 😂
İltifat. Êdiyor. Biz erkekler avartmayı sêvêriz
Normal bir söz
Ciger
seks böceğim diyor me olabilir ki anşamı aw