+1 yılBence sen yeterince olgunlaşmamışsın kusura bakma. Hayat her zaman acımasız bir yarıştan ibaret değildir, kimi gerçekten sever ve romantik davranır, kimi avantaj sağlamak için. Ama sen tüm "çirkin" ve kilolu insanları çaresiz romantik olarak sınıflandırırsan seni sevecek ve sana gerçekten değer verecek birini kacırmış olursun. Sonra sen onu kalıba koyup reddedersin adamı üzersin, gün gelir o adam spora başlar ve inanilmaz bir vücut yapar. Bu sefer sen ona yazılırsın ama adam seni tanıdıysa bir kere bir daha asla sevemez seni. Ondan sonra sen de umursamaz p*çlerin elinde hedere bir hayat yaşarsın. Bu sebeple insanları acımasızca sınıflandırmak çok yanlış.
64 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınn 👍👍
- +1 yıl
Eleştiriyi kabul etme erdemini göstermen çok güzel bir incelikti, teşekkür ederim:) Herkes bu erdemi gösteremez.
Soran+1 yılHuyumu kendim de beğenmiyorum zaten bu konuda muzdaribim
Rica ederim. Asıl ben teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılBir söz var ya:
"Beni en kötü halimle kabul etmiyorsan, iyi halimi hak etmiyorsun demektir.."
Kilolu, göbekli ve kel oluşum benim kusurum.. Herkesin olduğu gibi..
(Kimi gösterir, kimi göstermez.. Çok şükür biz gösterenlerdeniz) Allah kusurlarını gizleyenlerden korusun..
#Vesselam71 Yorumla
Soran+1 yılGüzell 👏👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun bir insanı dış görünüşüne göre yargılayamazsın.
Belki çirkindir ama sana çok değer verir çok mutlu eder ama bazı insanlar içinden önce dış görünüşüne önem verdiği için öyle düşünüyorlar. Bencr bu kadar kibirli olma sende dünya güzeli değilsindir özellikle gizli sorduğun için neye benzediğini çok merak ediyorum başkalarını bu şekilde eleştirirken yazık senin gibi zavallılara acıyorum hepiniz hayatınız sonuna kadar yalnızlığa mahkumsunuz bu zihniyeti değiştirmeden senin hayatına istediğin gibi birisi girmez hatta o hor gördüğün hakaret ettiğin erkekler varya şişman ve çirkin diye işte onları bile asla hak etmiyorsun12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim doğruları söyledim sadece
Çirkinliklerini başka nasıl çekilebilir hale getirebilirler ki? 😄
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılBen çirkinde değilim kiloluda değilim. Romantikmiyim? evet ama romantik davranmıyorum neredeyse. Sebebide basit, kadının hak etmesi lazım bu davranışımı. Genelde senin dediğin şu çirkin kilolu tipleme ota boka romantik davranan kişiler.
15 Yorumla
Soran+1 yılSevgilinse hakediyor demektir zaten. Ben zaten ota boka romantik olanlardan da nefret ediyorum
- +1 yıl
Bende nefret ediyorum hatta yüzlerine karşı aptalmısın? sorusunu sorduğum bile var.
- +1 yıl
Ha birde sevgilimse hak ediyordur evet ama sana soruyorum senin bir sevgilin var diyelim ve herzaman romantik davranıyor. Bir süre sonra seni sıkmazmı bu durum? Her zaman aynı yemeği yemekle aynı şey bence. Bu yüzden romantiklikte tadında olmalı diye düşünüyorum
Soran+1 yılEvet aynı fikirdeyim her zaman romantik olunmaz ama yeri geldiğinde nasıl davranacağinı bilmeli
- +1 yıl
Aynen öyle
ben romantik değilim kiloluyum tip desen hiç kendime bakmıyorum o da yok napalım yani ölelim mi beni seven olucaksa böyle sevsin o kişi o zaman benim gözümde dünyalardan daha değerli olur ama sen böyle düşündüğün için sadece erkeklerle beraber olursun adam çıkmazsa
10 YorumlaNe alakasi var abi bak bir erkek herkese yani her konuştuğu kıza romantik olmaz özel olana yani aşık olduğu kadına olur ben kitap okumayı siir okumayı çok severim sevdiğim kıza siir yazmıştım jsjsns lisede okul dergisinde siir yazardım
12 Yorumla
Soran+1 yılYaw he tamam
Ben de zaten yoldan geçene şiir yazsın demiyorum ki
+1 yılGüzel baksaydınız illaki bir güzellik görürdünüz 😍 romantik mi? e tamam demekki ruhu-kalbi güzel bir insan.. her insanda bir güzellik vardır.. kimisinin ruhuna yansır, kimisinin yüzüne... yeterki görmeyi bilelim❤❤❤ p. s:bana bir şeyler oldu😂ben böyle romantiksghshdna değildim😁🔫
11 Yorumla
Soran+1 yılNeresinden bakarsam bakayım yağ tulumu 😅 ve pis kokuyor 😷😷😷😷 içini göremiyorummmm
+1 yılSeni merak ettim bak simdi... çocuklarım yarım tonluk baba istemezler demissin. sen ileride yarım tonluk olursan ne yapacaksın acaba..
24 Yorumla
Soran+1 yılHer yolu deneyeceğim normal olabilmek için
Çunkü fazla kilo hastalıktırrr- +1 yıl
Adı üstüne hastalık diyorsun ve bazı hastalıklar kiloya sebeb oluyor her yolu denesende gitmiyor büyük konuşma
Soran+1 yılBüyük konusmak istemiyorum ama gerçekten çok kötü kokuyorlar sevemiyorum
- +1 yıl
O zaman hayatının mentollu erkeğini bulmak için bekle 😊
Yani kilolu değilim, çirkin olduğumu da söyleyen olmadı şimdiye kadar. Demek ki zorunda değil..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı odunlar olmazsa çirkin romantiklerin kıymeti anlaşılmaz. İki açıdanda tam ortada bir yerde olduğum için benlik problem yok 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılEvli mutlu çocuklu musun?
- +1 yıl
Bekar çocuksuz ama mutluyum 😊
+1 yılYoo yakisikli ve kasli olup romantik olanda cok ama bizleri kapiyorlar sahipleniyorlar sizede kilolu ve cirkinler kaliyor :)
110 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 yazık bizee
- +1 yıl
Yazikmi degilmi bilmem ama bizleri daha 15 imizde kapiyorlar sadik ve romantik ve ilgili oldugumuz icinde birakmiyorlar, dolar gibi önceden yatirim yapan sonradan degerimiz yukselince anliyor :)
Soran+1 yıl15 mi 😑 yuh
İptal oldum ben şu an- +1 yıl
3 yildir beraberim sevgilimle ben ilk sevgili oldugumuzda 15 dim o 17 simdi ben 18 o 20
Soran+1 yılTebrikler
- +1 yıl
Hem sadik hem romantik hem ilgi gösteriyorum birakirmi beni hic :)
Soran+1 yılAyy böyle övünen tipleri de hiç sevmem
- +1 yıl
Ya birak az övunuyum :(
Soran+1 yılSen sus sevgilin konuşsun
- +1 yıl
O her zaman der zaten senle birlikt eoldugum icin cok mutluyum ve sansliyim der, evlenecegim adamsin der
+1 yılevet oyle turk dızılerınde ıstedıgın gıbı olmuyo zaten boyle bır yorum yaptıysan bı bpoku haketmıyon sen
18 Yorumla
Soran+1 yılDizi izlemem zaten ben ama romantik diye de yağ tulumuyla yatmak zorunda değilim. Hem bakımlı hem de romantik olsun istiyorum ćok mu 😕
- +1 yıl
tabı sonuna kadar haklısın ama rencıde etmıcek sekılde soyleyedın keske
Soran+1 yılYa çok bunaldım ama
- +1 yıl
1 dk nı alabılırmıyım ozele gelebılırmsın
Soran+1 yılHyr
- +1 yıl
yaw ne kezosun sanırsam pesındem kocacm sızdekı bu ozguvene hastayım
Soran+1 yılKimligimi ifşa etmek istesem gizli soru sormazdım değil mi beyefendi azcık anlayışlı olun
- +1 yıl
ıfsa ıcın gı<lılıgı kardırmanız lazım neyse sızın bu aman herkes ban oluyo gıbı haller gırmenız komedı bu grupta bır kısıyı bıle rahatsız etmemısım ben bende kızlarda bu gereksız hareketlerı sevmıyom neyse umarım boyle boll baklavalı romantkık komedıe cıkan bırını bulurusn
Sen gibi beyinsiz olmaktansa bırak öyle olsunlar. Biz sayıp seviyoruz onları
16 Yorumla
Soran+1 yılBeyin büyüdükçe göbek de büyüyor sanırım sizin felsefenize göre 😒
Soran+1 yılNe istediğimi gayet iyi biliyorum daa istediklerimin nesli tükenmis
Soran+1 yılSenin gibilere kalacaksak neslimiz tükensinnn
+1 yılSendeki kafayı kediye taksak, küçük dostuma yazık olacak. Kendini geliştirmemiş insan müsvettesi :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂hahaj
+1 yılYok ya sana öyle denk gelmiş. Yakışıklı romantikler de var.
13 Yorumla
Soran+1 yılNerde var
- +1 yıl
Fitness salonunu dene belki orda denk gelir.
Soran+1 yılOrdakiler de fit olayım derken beyinlerini de eritiyorlar. Türkiyede normal insan kalmamış
+1 yılyok benm eski sevgilim çok romantikti ve yakışıklı ydı ama şunu anladım önemli olan tipi değil benm istediğim karaktere yapıya sahip olmasıymış ben ayrılmak istemiştim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki sende sorun var insanları burda asalama sorduğun soruları seçerek sor. Yakışıklılarda romantik yoksa demekki aşık edemiyorsun kendine.
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılAyıp birşey yani burda insanlar belkide kızlardan hoşlanıyor erkekler böyle iğrenç beyanlar yüzünden acilamiyolar belkide içe kapanıyorlar. Yanlış birşey yani sevmeye sevilmeye hakkı yok mu o insanların sen güzel olabilirsin evet ama hiç bir zamn insanlara tepeden bakma Allah yanlizlarla konuşur diye bir video var onu dinle youtubeden sonuna kadar demek istediğimi anlayacaksın senai demirci seslendiriyor.
Soran+1 yılHer kızın zevki faklıdır ben kendi görüşümü söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılİste o zaman sorunu insanlarda arama derim herkesin duyguları aynı hisleri onu ortaya çıkartmak mesele. Çiçek dikersin şu gerekir toprağın üstüne çıkması için. Anladim mı demek istediğimi. Insanların sevgisini hissetmek istersen sevgiyle yaklaşacaksın her şeyi güzel doğru bir şekilde yasiyacaksin ilk önce Allahın emrettiği şekilde yasiyacaksin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBana da kilolu denk geliyor. Balık ve akrep olmama rağmen :)
110 Yorumla
Soran+1 yılPatates çuvalı gibi olmuş gençlik yaa fit birini bulmak samanlıkta iğne bulmaktan daha zor
- +1 yıl
Sen de fit olman gerekiyor ama. Selülit çatlak falan varsa olmaz :)
Soran+1 yılGayet fitim
Görücü usulu isteyenim çok var ama aşk evliliği yapmak istiyorum
Doğru düzgün birini bulamadım 😑- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl24 yıl efendim
- +1 yıl
Yaş aralığın nedir?
Soran+1 yıl25 -30
- +1 yıl
32'ye yeni girdim olmaz mı? :)
Soran+1 yılHaha 😅 olmaz. Teşekkür ederim nezaketinizden dolayı 😊
- +1 yıl
Ne yapalım. Kısmet :) Çay içemeden ayrıldık :)
+1 yılCanm hayata yanls yerden bakiyosun. Tipsiz ve kilolu cirkin usaklar romantik olmak zorunda cunki baska turlu kiz tavlayamazlar. Yakisikli erkek zaten her turlu isini yuzdurur bu yuzden.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaksızlık ama sırf yakışıklı diye de bir odunla birlikte olamam
- +1 yıl
Merk etme seni bir yakisikli severse o romantikde olur.
+1 yılDeğişik bir görüş yapısına sahipsin geliştirmen gerek kendini
14 Yorumla
Soran+1 yılNe tarafa geliştireyim bayım
- +1 yıl
Düşüncelerini tek yönlü değil de çift yönlü olarak olabilir
Soran+1 yılGayet de çift yönlü düşünuyorum. Eminim ilerde olacak çocuklarım da yarım tonluk bir baba istemezler
Kilo bir hastalıktırrr- +1 yıl
Ondan bahsetmedim ben hem romantik hem fit insanlar varken sana kilolular denk gelmiş diğerlerini goremiyorsun mesela bak hala aynı kafadasin ki kendinin de ileride kilo almayacağının garantisi varmıdır?
+1 yılÇirkin ve kilolu erkek Ama seni herkesden daha çok seviyor o erkek yakışıklı olsa nolacak gözü hep başkalarında olacak sonra hep üzülen sen olacaksın
10 YorumlaYakışıklı insanin romantik olmaya ihtiyacı var mi elini sallasa ellisi fakat çirkinler güzel sever bu sadece erkekler için geçerli değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Güle ulaşmak için dikenine nasıl katlanıyorsan , romantikliğe ulaşmak için de çirkinliğe katlanacaksın:D
10 Yorumla
+1 yılDirimizi beğenmediniz ki ölümüzü beğenesiniz yazdıracagim mezar taşıma en sonunda
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha 😂😂 tuttum bunuu
- +1 yıl
Tut ama bırakma
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSon çare romantizm, canım cicimli konuşmaktır. Kısacası yalakalık yapmak içindir böyle şeyler. Yoksa ne gereği var böyle şeylerin, hiç samimi bulmam
10 Yorumla
+1 yılErkekler de sana yalvarıyordu "Allah aşkına benle çık" diye. 🙄🙄
20 YorumlaSenin şişman ve çirkin dediğin adamlar belki sana göre yakışıklı olanlardan daha insan olamaz mı böyle bir ayrım yapamazsın
10 YorumlaKilolu veya çirkin olan erkekler icine kapanık olur bunun sebebi senin gibi ayrımcılık yapıp dış görünüşe gore yargılanlardır
12 Yorumla
Soran+1 yılBir yıl sonra bu soruma neden görüş gelmiş anlayamadım
ben öyle olmadığımı düşünüyorum 179 boy 65 kilo yaşımı da göstermem
10 Yorumla
+1 yılBen onu öyle kabul edersem kim takar kelliği ve kiloluğu😊
10 Yorumlaiki güzel klişe ezber laf söyleyince kendini romantik sanacaksa lütfen romantik olmasınlar
10 YorumlaTipin mq fiziğin de mq karakter olmadıktan sonra...
10 Yorumla
+1 yılNe alaka şimdi huyu güzel her erkek romantiktir zaten kilo ile alakası yok
11 Yorumla- +1 yıl
Ezilmekten kibarlasiyorlar
+1 yılMuhtemelen yakışıklı ve fit romantik erkekler de vardır ama karşına çıkmamış işte))
22 Yorumla
Soran+1 yılNerdeler bir bilsem 😂
- +1 yıl
Çıkar bir gün karşına merak etme 😬
bir yerden olan dgerine önem vermiyo 😂 tipi olmayanda romatik oluyor ki en azından bişey olsun diye
10 Yorumla
+1 yılBeyler kendinize çeki düzen verin kızların diline düştünüz spor yapın spor bakın kendinize
10 YorumlaYoo kalbi pamuk gibi su gibi kendi de yakışıklı erkekler var..
11 Yorumla- +1 yıl
Şiir gibi yazmışsın sevdik seni :)
ne alaka ya romantikliğin dış görünüşle ne alakası var? adamin karakteri iyi olunca zaten sevenin gözünde dünyanin en yakisikli erkegi olur. insan sevdikce tanidikca dahada cok etkilenir sevdiginden..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. yani çirkn ve kilolu olunca diğer özelliklerinle etkilemek zorunda kalıyor
10 Yorumla
+1 yılBen öyle değilim ki. Ama fazla romantik olan erkeği sevemeyen kızlar var
10 Yorumla
+1 yılYakisikli erkek neden romantik olsun ki ellini sallasa ellisi. Benim gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTip olmayınca mecbur romantik olmak zorunda kalıyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyim ;)
eee ne yapsınlar tip olmiğinca ellerinde tek kalan kibarlıkları mecbur onu kulanırlar
10 YorumlaÖnemli olan insanlık şeref ahlak dış görünüş yetmiyor güzelim :) şu dış görünüşe bakmayın önce insanlığına bakın yargılamayın tanımaya çalışın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana öylesi denk gelmiş 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılİsyannnnnn
- +1 yıl
İsyan etme hiç bulamazsın bak😋
+1 yılİllaki birinden geçmek gerekiyor 😅
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik bir çalışmaya göre bu dediğin her iki cinsiyet için geçerli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılyooo ben çok romantiğim çirkin kilolu değilim
13 Yorumla
Soran+1 yılSen de fazla yakışıklısın
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
yani yakışıklılarda romantik olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çirkin ve ayı gibiyiz biz
14 Yorumla- +1 yıl
Lazımmı
Soran+1 yılYok almıyım
- +1 yıl
Ok bye
Soran+1 yılByy
+1 yılbelki de sen bakış açını değiştirmelisin
20 YorumlaYoo hicte bile. Sana öyle denk gelmis
20 Yorumla
+1 yılAlakası yok denk gelmiyorsunz bence
10 YorumlaDigerlerini zaten kapiyolar sana kalan onlar
10 Yorumla
+1 yılSende çirkin ve kilolulari sev
12 Yorumla
Soran+1 yılSevemiyorummm
- +1 yıl
O zaman yalnızlığa devam
+1 yılÇirkinlerin ne sucu var
13 Yorumla
Soran+1 yılHem çirkin hem kilolulardan bahsediyorum. Sadece çirkinlere sözüm yok
- +1 yıl
Bırı amcası bırı dayısı sonucta
- +1 yıl
Her bır malın alıcısı var ama
+1 yılKilolu erkek tatli oluyor ama
10 YorumlaOnlarda ekmeğini öyle kazanıyor
10 Yorumla
+1 yılHayır, genelleme yapmayalım lütfen.
10 Yorumla
+1 yılÇirkin olsun göbekli olsun ama adam olsun
13 Yorumlatam ben
- +1 yıl
Kendini övenlerden kaçacaksın
doğru
+1 yılHyr olmaz sana öyle denk gelmiştir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. yani neye vakıt harcanıyorsa
10 Yorumla
+1 yılNe ararsan öyle bulursun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaltak kahpe bacım surtuk yollu faise kizlarin hepsi guzel diyormuyuz biz
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat