Düğüne sayılı günler kalmışken çok sevdiğiniz insan karşınıza dikiliyor sizi artık sevmediğini ama geçen yılların ve güvenin hatrına evlilikten geri adım atmayacağını söylüyor... Böyle bir durumda ne yapardınız?
Benden soğudu ama ayrılmak istemiyor ben yolunacak kaz değilim... Bu soğukluk ileride daha büyük problemlere neden olabilir henüz evlenmedik dahi... Bir sebep dahi söylemeden soğudum senden... Evliliği iptal eder kişi ile görüşmezdim.. Ortada bir söz dahi verilmiş olsa ileride huzurumu bozacak bir adım atmamaya büyük özen gösterirdim..
Bunun cidden mi yoksa kasıtlı mı söylediğini sorarım. Eğer ciddiyse derim ki ona; sen kimsin ki hem benden soğuyacaksın hem de birlikte olacaksın. Ben bu dünyaya sana himet için gelmedim madem öyle evlenmeyelim. Bu işin ucu iki tarafı boklu değnek der aileme durumu anlatır kararımı veririm.
Isıtalım anam derdim sjskfl. Şaka maka defolsun gitsin o zaman. Beni sevmeyen bir insanın hayatımda da yeri yok. Cehennemin dibine kadar yolu var pisliğin.
Kızarsın geçer, kırılırsın zamanla affedersin herşey bir şekilde düzelir ama soğuduysan geri dönüşü çok zordur. Öyle bir durumda ayrılmak daha mantıklı sanki
Sacma soru. Kimse kendisini sevmedigini soyleyen biriyle evlenmez. Saplantili biri degilsen, haazir daha evlenmemisken zararin neresinden donulse kardir.
Resimdeki kızın durumuna gelirdim gerekirse ayrılırdım sanırım 😥 çok kötü bir durum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben zaten seni hiç sevmemiştim ki derim, eski sevgilime inat seni kullandım der yüzüğünü de masanın üstüne bırakır giderim. Bana dönebileceği tüm yolları kapatır sehrimi değişirim yoluma bakarım
En İyi Cevaplar