+1 yılBır kadının baska erkekler tarafından begenılmesi bakılması her kadın tarafından hoşlantı duyulan bir duygudur bu yüzden kendıne suç bulma asla her kadın bunu ıster yapmam diyenin bile ruhunda vardır beğenilmek dikkat çekmek bundan ötürü kendını suçlama... sen gelişime açık bır karaktersin bunu fark ediyorum fakat sevgilin tutuk olabilir bıraz bunda vicdan yapacak bırsey yok sevgilinle vakıt gecırırken sıkılıyorsun bunun başlıca sebebi de sevgilindir bu kadar sorun etme bence
12 Yorumla
Soran+1 yılİçimi rahatlattin valla ya. Her kadın begenilmek ister dimi yani. Evet bakmam hata belki ama düzeltecegim o huyumu.
- +1 yıl
Düzeltmene bile gerek Yok bak bunu kime sorsan sana Yok soyle yok kasar muamelesi yapabilir hiçbirini aldırma her kadının içinde bir cadısı vardır ve baska erkekler tarafından arzu edilmesi beğenilmesi adına ne dersen de ıstegi vardır.. aksine bunu devam ettir ki farkın olsun erkek milleti degil mi elinden gelıyorsa kopegin yapacaksın
En İyi Cevaplar
+1 yılYapma öyle seyler, sevgilin var baska erkkelerle bakisma onlarin bakmasindan hoslanma aldatmaya kadar göturur seni o durum, bak bende hoslaniyordum kizlarin bana bakmasindan ama sonradan fark ettimki sevgilim varken ben ona aitten baskalarinin ana bakmasi benim onlara bakmam dogru birsey degil, sevgilin varken ona aitsin baskalarinin bakmasina izin verme bakiyorlasada sen onlara bakma ve hoslanma
25 Yorumla
Soran+1 yılHicbiriyle göz göze gelmemeye calisiyorum sizin durumunuz böyle yapa yapa düzeldi mi gercekten
- +1 yıl
Sadece herseyin benim dusunce seklim ve davranislarimda bittigini anladim, önce kizlarin sevgilim oldugu halde beni istercesine bakmalari istemelerinden hoslaniyordum, bende onlara bazen bakiyordum ama tabi aldatma dusuncesi ile degil, sonra dusundum benim sevgilim var dedim, benim bu hareketlerim dogru degil sevgilim varken ona aitim, benim sahibim o dedim, baska kizlarin bakmasi dogru degil dusuncesi olurstu, bir an kendimi sevgilimin yerine koydum ve ona birileri baksa ve böyle yapsa nasil hissederdim diye, tek basimayken gözlerimi hep baska yerlere kaydirdim kizlarin olmadigi yerlere, sevgilimle beraberkende sadece sevgilim gözlerine baktim, inan onun gözlerine baktigimda ona olan sevgimi ve onun bana olan sevgisini dahada fazla anladim, baskalarinin dikkatini cekmektense sadece sevgilimin dikkatini cekmek daha guzel bir duyguymus
Soran+1 yılCok tesekkür ederim kardesim bende öyle yapıcam insallah.🙏💛
- +1 yıl
Insallah sende duzelirsin, bak degismeye basla kendinde fark edeceksinki sevgilinin sana gösterdigi ilgi 100 kisinin gösterdigi ilgiden daha iyi, hem sadik olmak birisine ait olma duygusu bir baska guzel oluyor
- +1 yıl
adamsın sen kardeş helal sana örnek ol böyle insanlara
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleydim.
Aşkımdan ölsem bile aldatıyordum.
Sonra hayatımda en sevdiğim insana ihanet ettim ve aylarca hergün ağladım vicdan azabından.. itiraf ettim beni affetmesi için herşeyi yaptım. Zaten günün 24 saati beraberiz aynı ev ve iş. Affetti ve şimdi yanlışlıkla bile biriyle göz göze gelmeye korkuyorum.
Büyük pişmanlık düzeltti beni03 Yorumla
Soran+1 yılOnunla birlikteyken başkasıyla mı oldun yoksa benimki gibi küçük şeyler mi sana kötü hissettirdi
Cevap sahibi+1 yılBaşkasıyla birlikte oldum.
Soran+1 yılAnladım. Hatanızın farkında olmanız ve geri adım atmanız da iyi birşey. Ayrıca bunu ona söylemeniz cok dogru bir hareket. Umarım birdaha böyle şeylerle karşılaşmazsınız. Teşekkür ederim.
Sevgilinin seni begenmesi ilgi göstermesi yetmiyo mu
22 Yorumla
Soran+1 yılSanırım yetmiyor.. :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin elinde gadasi biz napak
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzelicem bilmiyorum ve benim gibi olanlar var mı merak ediyorum
- +1 yıl
İlla ki vardır insan elindekinin kıymetini bilmezse hep muteuz olmaya mahkum
+1 yılÇözüm ilaçlı piskoterapist yardım alman. Ama sen yok ya ben sağlıklıyım gitmem deli doktoruna falan diyeceksin. O zaman aynen devam.
Bu arada yaşadığının şey aslından çok insani. Yani normal bişey ama bunun çözümü falan yok yani söylim yapısal bişey bu.02 Yorumla
Soran+1 yılPsikologa gitmeyi hiç düşünmedim gidilir mi ki bunun için? Öyle ise bir dk bile durmam giderim zaten.
- +1 yıl
Gidilir ama istesende gitmeyeceksin. İçgüdülerin karşı çıkacak.
Iyide sevgilini seviyon oda seni seviyor ama bir yandan da begenilmek hosuna gidiyor demi cok dert etme seni dile getirecek kadar aciksin kendine ama merak etme butun kadinlar hoslaniyor senin gibi begenilmekten yoksa sevgilisi oldugu halde evli oldugu halde o kadar ugrasmalari guzel olabilmek icin onca kiyafet dikkat cekebilmek icin vs... belki senin durtulerin biraz daha fazla olabilir ama inan butun kadinlar ve eekeklerde boyle rahat ol
10 YorumlaErkekler tarafından beğenilmek güzel söz söylemeleri istemeden bir anlık bakışmak vs. Bunlar bence nefsin getirdiği şeyler ve gayet de doğal. Nasıl erkekler kadınların vücudunu her gördüğünde sevgilisi dürtüp bakma diyip devam edebiliyorsa demekki bir ihanet ya da vicdan azabı gerektiren bir durum yok. Nefistir bu mesele karşı cins olunca istemeden bazı şeyler muhakkak olur sen bunu aza indirmeye çalış ya da sevgilinden ayrıl kendine güvenmiyorsan tabii
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. seven insan zaman ayırır sevmeyen ise bahane üretir sevdiğinden emin olmayınız. Ama eğer ki acil bir durumu vardır hastadır. Ailesinden birisi rahatsızdır. Onunla ilgilenmesi gereklidir. Bu durum farklıdır bunun dışında aynı şehirde olup çok nadir görüşmek... düşünemiyorum
00 YorumlaBeğenilmek herkesin hoşuna gider, önemli olan karşılık veriyor musun o kısımdır.
00 YorumlaO zaman bir de şöyle düşün 10 yıl sonra şu an ki halin olmayacak. 10 yıl sonra yanında biri olsun mu istersin yoksa yalnız kalmak ya da seninle çıkar ilişkisi için samimi olan insanlar mı. Bu hareketini devam ettir ya da ettirme ama bu dediğimi düşün ona göre hareket et
10 Yorumla
+1 yılKarşılık vermediğin sürece bu durumdan hoşlanman sadakatsizlik sayılmaz. Ama flört ediyorsan evet düzelmelisin. Sevgi her zaman her şeyi çözmüyor, o yüzden erkek arkadaşının da senin hayatında çaba göstermesi gerek.
10 Yorumla
+1 yılSakinleş ve artık kendini ispatlamaktan vazgeç.
Beğendiğin ve sevdiğin bir erkek ile berabersen diğerlerine bakarak
kredini tüketme.
Zamanı geldiğinde seni diğer kızlardan ayıran özelliğin olsun.10 YorumlaAynı şeyi sevgilin sana yapsa ne hissedersin acaba?
23 Yorumla
Soran+1 yılSorumun cevabı bu mu? Farkınsaysan bende kötü birşey oldugunu bildigim için yardım istiyorum.
+1 yılİlla ki diğer yakışıklı erkekler dikkatini çekiyor ama bir kere bakıp eğiyorsun kafanı. Bakışmak filan söz konusu olamaz benim aklım almıyor öyle bir şey. Karakteristik sanırım
00 Yorumla
+1 yılburcun ne seninn😂aman bosver iyi yapiyosun hepsinijnazina sicc
11 Yorumla
Soran+1 yılİkizler
Sosyal medyada çok fazla takılma. Kafeye gidince falan kendini sürekli uyar. Zamanla geçiyor
22 Yorumla
Soran+1 yılSadece burayı kullanıyorum buradan da kimseyle konuşmuyorum mesaj kutum kapalı takipleştigim kimse de yok böyle yapa yapa düzelmeyi umuyorum. Teşekkür ederim🙏
+1 yılicinde kabaran birsey var yani anladin sanirim onuda dizgiller isen gercek sevgiye de kavusursan zamanla gecer vijdan yapiyorsan egerbozaman sevgili yapma eglencene bak
00 Yorumla
+1 yılBenim en yakın arkadaşım da öyleydi şu an birisine aşık ve şu an erkek sineğe bile bakmaz sende zamanla düzelirsin umarım.
00 Yorumla
+1 yılBakışıyorsan yeter, ama ileri gidersen sıkıntı. O içinden gelen birşey biraz düzelmen zor sanırım. Flörtleş önemli değil ama sınırın o olsun...
00 YorumlaDüzeltmeye çalışıyorum ne demek insanın doğası bu sadece kadın değil erkek içinde geçerli sen ise bu konuyu sanki hastaymışsın gibi gösteriyosun az silkelende kendine gel ve gzüelliğinin tadını çıkar
00 Yorumlabence en iyisinı yapıyorsun.. haklısın baglanmak olmuyor ama şöyle yaparsan daha iyi... ayrılınca başkasını bulmak en guzelidir
00 Yorumla
+1 yılbak bunun farkında olup degismeye calısman bile büyük bir adım.. soruna gelince hayır senin ilgiye açlığından oluyor nefsini terbiyye et mesela oruc tut veya aksini yap içinden gelen kötüşeylerin.
08 Yorumla- +1 yıl
burcun ne
Soran+1 yılİkizler
- +1 yıl
çok sadık olur ikizler ve saplatılı sever diye biliorum
Soran+1 yılCapkın olur ikizler
- +1 yıl
ok kaybol
Soran+1 yılOk kaybol mu? Ergen misin? Şu tipe bu ego ahahah
Soran+1 yılOrman kaçkını gibisin valla bide takım elbise giyip şık olmaya çalışmış😂
- +1 yıl
sanane la kezo sen nesin kendini göster
Ait olmayı beceremiyorsanız sevmeyin.. Evlenmeyin..
Kandırmayın kimseyi.10 Yorumla
+1 yılSevgilinin gösterdiği ilginin sana yetmediğini ona söylemelisin bence
10 Yorumlabende diyordum bir bende var bu sorun demekki başkalarıda benim gibi bende çok seviyorum ama sağdık deiğilim çok oğraştım duzelmek için ama bir güzel çekici kız gördummu dayanamıyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibilerin olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..
Soran+1 yılHic aldattinmi
Soran+1 yılYok o varken baska sevgili filan yapmadim tabiki
Soran+1 yılhayir
Soran+1 yılSen?
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. ayda 1 nedir ya bişeyde yapmıyorsnuz sebep ne ki öyle olmanıza?
00 Yorumla
+1 yılkendıne kendın yardım edeceksın. olay sende bıtıyor
00 Yorumlaİlgiyle alakası yok. sevgilin seni fazla seviyor o yüzden böylesin
00 Yorumla
+1 yılKlişe ama sevseydin gözün görmezdi bence. Ya da ilişkinde bir şeylerden memnun değilsin
00 YorumlaCok seviyor ama gonku sksyor senden cok var bole piyasada uzulme yanliz degilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal diyorum her kız ilgi çekmek ister. Peki başkalarıyla da konşuyormusun yoksa sadece bakışmaklamı yetiniyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmamaya çalışıyorum tabiki. Bir iki kere arkadaşça napıyosun gibi konuşmalar oldu baktım karşı taraf ilerlemek istiyor hemen engelledim.
Cevap sahibi+1 yıliçinden aslında engellemek geçmiyor devam et diyorsun ve sonrasında duruyorsun değilmi
Soran+1 yılKonusmak istedigim zamanlar oldu ama engelledim kendimi
Cevap sahibi+1 yılsen öyleyse oldukça tutkulu arzulu şehvetli ve istekli ama sınırlarını iyi bilen inatçı birisi olmalısın
Soran+1 yılSanırım öyle
Cevap sahibi+1 yıldoyumsuzluk ta varmı?
Soran+1 yılBunların sordugum soruyla ne ilgisi var? Sonradan gizlendigine göre var sende bir b*kluk yürü.!
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey olmaz ya bundan. Sadıklıkla alakası yok bunun. Birden çok erkeğe ilgi duyup sevmen, sevgi dolu olduğunu gösterir. Ben kötü bir şey görmüyorum burda.
00 YorumlaGüzel ahlak edin edepli ol bu kafa seni kötü yola götürür
00 Yorumla
+1 yılDemekki gerçek anlamda sevmiyosun. ya da ruhunda var bir bozukluk.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin yapinda var flortoz yapın olduğu için engellemen mumkun degil kimsede kabahat arama cok iyi biliyorum çünkü bende senin gibiyim
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle bir yapım var maalesef😒
- +1 yıl
Elimizde değil böyleyim ben seni çok iyi anliyorum. sana tavsiyem uzun bir süre evlenme. daha detaylı yazacam ama buradan olmuyor sen anla
Soran+1 yılNeden evlenmiyim?
- +1 yıl
Özelden ulasirmisin
Yazdıklarınla alakası yok, senin karakterde sorun var düzelmez maalesef. :)
Sen gibiler sevmesin.00 Yorumla
+1 yılbence sevgilini sevmiyorsun..
veya aşık değilsin..
öyle olsa başka kimse umrunda olmaz..00 Yorumla
+1 yılSey sevgilin sana yetmiyor. Ilgisiz ve bos birakmis normal
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bu yuzden ve hemen hemen ayni kaderi yasiyoruz sanirim
02 Yorumla
Soran+1 yılSendemi böylesin
- +1 yıl
Aynen ve kendime engel olamıyorum
Sen cok cekicisindir eminim ayda bir bulusup oturmakda iş degil zaten sacma
03 Yorumla
Soran+1 yılherkes öyle oldugumu söylüyor bir ortama girince gözlerin bende olmasına alıştım ve cok hoşuma gidiyo keşke olmasa diyorum artık keşke kimse beğenmese beni, bakmasa ki bende bakmasam.
Soran+1 yılYok kalsın iyi günler.
Biseyler eksik.. O da sende sakli kendine itiraf et cikar ortaya )
00 YorumlaCok acik sozluluk iyi degildir. Yaptigin ac gozluluk
00 YorumlaBoşver sadık olup napacaksın ki zaten çok sevseydin sadık olurdun ✋🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende biz napalım?
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzelicem bilmiyorum ve benim gibi olanlar var mı merak ediyorum
- +1 yıl
Var :D
+1 yılozaman sevmiyorsun canm psikolojin bozuk
21 Yorumla
+1 yılHuylu huyundan vazgecmez
10 Yorumla
+1 yılSevseydin ondan başkasını görmezdin 😊
00 YorumlaSevgilin yeterince ilgi gösterse geçer heralde
00 Yorumla
+1 yılYa pişmansın zaten düzelir bence
00 Yorumla
+1 yılSenin çeşitli bir kişilik bozukluğunun var bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsen boşanman olası. Çözümü bilemedim.
06 Yorumla
Soran+1 yılBuna deginen tek kişisiniz gerçekten çok korkuyorum bu durumdan. Aldatmak gibi birsey yapmam tabiki ama evlilik daha ciddi bir durum o zaman da bu bakışmalarım vs devam ederse vicdan azabından ölürüm..
- +1 yıl
İlla ki ileri gider ilişkiler. Bakışmalar yazışmalara onlar da sevişmelere gider.
Soran+1 yılÖyle birşey olmayacagından eminim. Tesekkürler..
- +1 yıl
Peki. Ben tecrübelerime dayanarak söyledim. Umarım olmaz.
Soran+1 yılBir dakika sizde mi böyle bir durumla karsilastiniz
- +1 yıl
Ben değil ama böyle olan kadınlarla karşılaştım diyebilirim.
+1 yılHormonların fazla çalışıyordur
00 YorumlaMaymun istahlisin anlasana
10 Yorumla
+1 yılDemek ki çok sevmiyorsun.
20 Yorumla
+1 yılGözlerini oyarım senin.
02 Yorumla
Soran+1 yılGel oy ya, cidden.
- +1 yıl
Yanımdayken bir başka erkeğe bakacaksin. bırak gitsin erkeği. Ayrıl.
+1 yılYaz bana aynı durumu yaşadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba ben Sadık 😂😂
00 Yorumla Karakter kişilik sorunun var senin..
00 Yorumla
+1 yılCesur bir itiraf kadin halim gibi
00 Yorumla😁 manyak mıısn sen kafan mı güzel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılÇok tatlısın asdfahsja
10 Yorumla
+1 yılİnsansın çok yüklenme kendine
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBoşver mi diyorsun?
- +1 yıl
Malzeme bu yapacak bişey Yok diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı taraf
Demekki istedigin ilgiyi vermiyor03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki de öyledir aynı şehirdeyiz ayda bir buluşuyoruz ama sürekli mesajlaşıyoruz.
- +1 yıl
Bn arkadaşlsrımla ayda bir buluşuyorum sevgili 3 4 günde bir buluşurdum
Soran+1 yılEvet biliyorum sevgiliyiz ve ayda bir buluşuyoruz çok fazla bir zaman dilimi bu bende rahatsızım bu durumdan. Belki de bu yüzdendir gerçekten..
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat