Evet arkadaslaaar herkese merhaba 😊 soru gayet açık detaya gerek duymuyorum. Cevaplarınızı merakla bekliyorumm.🌼
Herkese iyi geceleeer 👋
Herkese iyi geceleeer 👋
Benim icin uzak seyler bunlar ama yani.. Ben yapisal olarak cok da sey etmem bole uc gun surer en cok benim yasim sonra toplarim kendimi acarim roman havasini vururum dibine gecer gider hersey kimsenin de ne yaptigina hic bakmam isteyen cehenneme direk😂😂😂
Hahahahah 😂😂 ilahi sen yanii
Edilir. Ben eski sevgilime kız beğenmiştim. Sana ayarlayabilirim demiştim. Ama kız bakmamıştı mala tabi hahaha
Ayy cok kotu bir durum nasilda canin yanmostır kıyamamm. O erkek arkadasinda cok kötüymüs
Beter olsun o zaman 😊 heep mussmutlu ol kuzum 😘🌼
Amin ecmain 😊
İster istemez üzülürdüm. Ama sorun şu aramız bozuk mu eğer bozuksa ben haklıysam pek üzülmem.
Allah'ın adaleti er ya da geç tecelli edecektir
Pekala
Acisi katlaniyor insanin. O zaman anliyorsun canindan fazla sadece aileni sevmen gerektigini.
Cevap
2Cevap
Yapıcak bir şey olmuyor. Onu seven aklımı severim. 😄
😄😄😄 pekala
Sen üzgünken mutlu olabiliyorsa demek ki umrunda değilsin. Bu durumda onun da senin umrunda olmaması gerekir. Şimdiden kolay gelsin, istersen unutmalı şarkılar atabilirim.
Cankuş konunun benimle alakası yok 😅 aklıma geldi merak ettim sordum sağolasın 🌼
Bu uzun süre devam etti mutlu mesut yaşadı.
Acıyı ben çektim
olan yine bana oldu
Kıyamammm Rabbim hayırlı mutluluklar versin sana cankuş 😊
Basima geldi ve o kisi sonradan öyle bir aci cekti ki hala düsündükce mutlu oluyorum😊
😄😄 kız milleti işte bana gelen ona da gelsin düşüncesindeyiz
Püü şefesz.. allah cezasını versin diye bekleri asdf
😅😅 kimseye bela okumayalim da üzülürsün yani anladiğım kadarıyla
Ben gördüm beni aşağıladı küçük gördü ve benim için bitti karaktersizmiş dedim
Kıyamamm ne kadar kötü biriymiş ne kadar zordur senin için. Bosver kuzum unutmaya calis Rabbim insaAllah iyi insanlarla karsılastırsın
Mutluluk geçici yaşayıp göreceğiz derim sanırım ondan gider bana geçer hesabı 😏
Hiç sadece kendime acırım😐
Doğru. Yapabilecek baska ne olabilir ki zaten
mutlu olsun olabildiği kadar
Seven insan görüşü😊 güzrl kalpli kız sende heep musmutlu ol 🌼
Yaptığı davranım akla hayale sığmaz hoş olmazdı
Üzülür müydünüz?
Üzülmek mi daha fazlasını yaşardım kahrolurdum
Rabbim yaşatmasın o zaman 😊
Umarım kimseye yaşatmaz amin
En İyi Cevaplar