Gelecekse senden gelsin... Başım gözüm üstüne... Bazı hüzünleri sevinçlere tercih ederim ben...
Hüzünler paylaştıkça azalır derler ya o sebepten...
#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903 ✓™
Gelecekse senden gelsin... Başım gözüm üstüne... Bazı hüzünleri sevinçlere tercih ederim ben...
Hüzünler paylaştıkça azalır derler ya o sebepten...
#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903 ✓™
Bunun adına nankörlük derler ama kimseyi üzülecek kadar sevmiyorum artık hayat bana iyi bir ders verdi çok insan tanıdım yüzlercesini bir çoğu canlı bile değildi sadece nefes alıyordu ve tek başına çok çey başardım, korkularımı yendim hayata meydan okudum savaştım yaralandım heryerim yara bere içinde kaldı ağladım ama kimseden yardım istemedim kimseyede anlatmam içimdekileri orası ayrı bir dünya bir okyanus kadar derin, hayat böyledir işte bazıları doğuştan şanslıdır bazıları ise şanssız o yüzden her şey umut ettiğimiz kadar güzel olmayacak korktuğumuz kadar da kötü olmayacak sadace biraz cesaret yaşamak ve mutlu olmak için tek ihtiyacın olan şey içindeki çocuğa sahip çıkmak.
Ben üzüntüsünü hırçınlaşarak gösterenlerdenim. Anlık olarak içimdeki her şeyi yüzüne kusarım genelde o kişinin... Çok büyük bir zarar değilse çok kısa süre içinde de unuturum. Büyüklüğe göre değişir unutma sürem ama ilk kusma harici bir daha konusu açılmadıkça da o konu yokmuş gibi devam ederim 😅
Daha fazla kırmak için hahahahahaah 😂
Teşekkürler 🌸🌸
Ricalar 🌹😊
Bitmiş, tükenmiş, koca bi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum. Zaten en sevdiğimden zarar gördüğüm için kimseye karşı güvenim kalmadı güvenimide aldı götürdü.
Rica ederim ortağım ✌🌹😊
Cevap
15Cevap
İnsana zarar en sevdiğinden gelir zaten çünkü insan sadece sevdiklerine yenik düşer ,
İlk başta yıkılıyor insan bir boşlukta hissettiriyor sonra güçlü olduğunu ve bunun üstesinden geleceğini hatırlıyorsun ve herşeyi geride bırakıp bir anda silip atıyorsun öyle bir şey işte...
Üzülürüm elbet fakat hayatımdan çıkarmayı da saniye olsa dahi düşünmem.
Yani çok zarar verdiyse aynen çıkarılır.
Olması gereken.
En çok da sevdiğim bir insandan zarar gelince kırılıyorum ben, ona değer veriyorum çünkü, ona güveniyorum, başkalarına değil.
Üzücü yani.. ne denilebilir ki. En çok sevdiklerimizden görüyoruz ya zaten zararı.
Demek ki nefret edilmiyor.
Bence biz sadece bazı durum ve şartlar altında "Ateşkes" insan gibi insan olabiliyoruz.. ölüm de, cenazede ve hastalık da... Sağlıkta "Savaşa devam" hepimiz düşman gibiyiz bir birimize
Çok sevdiğim bir söz var "İnsan kaybedeceğini bildiği şeylerin kıymetini ve değerini ancak kaybettiğinde anlar"
Zaten insanı en çok sevdikleri yıkıyor. İlk önce ateş gibi yanıyor yürek, sonra da bumbuz oluyor soğuyor ve onlarsız da devam ediyorsun yola.. Yani senden ne gelecekse gelsin güzel dedikçe de, gelip bütün dikenleri bize batırıyorlar. Ve güller başkalarına düşüyor. O yüzden sevmeli ama feda olmamalı.
Üzülürdüm hiç beklenmeyen bir şey hayal kırıklığıa uğrardım.
Sevdiğim insanda ban gelen "zarar" genelde kırılan bardak, çanak, çömlek bozulan buzdolabı makina falan filan kırdıkları hariç hiç birinde onun suçu yok :) :)
Soruyu isteyerek ve bilerek yanlış anladım :)
Arkadaşlar elimden geldiğince İNSAN hakkında ve İNSANLIK hakkında onu sıradan insanlar olarak "HAKİM" karşısında savunan bir avukat gibi KS de savunmaya ONUN suçsuz olduğuna inandırmaya çalışıyorum lakin sanki başaralı olamıyorum birde NARKOZSUZ deneyelim şu operasyonu diye. Soruyorum.
Sevdikleriniz ya da sevmedikleriniz NEDEN HASTAHANE KÖŞESİNDE CANI İLE CEBELLEŞİR İKEN sizler OLAMASI GEREKEN İSANLAR haline de oluyorsunuz?
Onlardan geldi ve biz hiçbir şey yapmadık, sadece onların yaptıklarının sonuçlarına katlandık.
Bu çok kelimelerle anlatılacak kadar basit bir his değil sanki. Çok incitici. Nasıl desem evim yanmış gibi evim yanmış ta ben içerde kalmış çıkmaya çalışıyorum lakin evime de üzülüyorum gibi
Diğer soruma da geldin gizli. Merak ettim seni.
Sorunuz güzeldi geldim :)
Gizli olunca merak uyandırdı
Sıradan biriyim. Çok fazla arkadaşlık isteği geliyor diye gizliden yorum yaptım
O zaman dikkat çekici bir üyesin takip çok geldiğine göre 🤣
Değilim yeniyim :) saçma sapan istekler geldiği için kapatıyorum
Aaa evet görmemişim 😊
:)
Benim sorularıma tırı vırı insan gelmez. Gizlenmene gerek yok. Takip atan olmaz öyle 😊
Peki :)
Düşmanın adı var. Kötülük görünce ee normal çünkü düşman diyorsun. Ama sevdıgın zamanında ıyı olduğun birinden böyle bir kötülük görünce insan yıkılır
Tüm insanlardan zarar görmüş, sevilmiyor gibi hissediyorum anlık
Sevdiğim kadar sevilmediğimi hissettiriyor ve hissediyorum 😀
Boşluğa düşmüşüm gibi oluyor çevremdeki diğer kişilerden gelse etki etmiyor da sevdiğimden gelince afallarim baya
İşte böyle...
Sevdiğim bir insandan zarar gelirse o artık benim sevdiğim insan olmaktan çıkar o yüzden gelirse kendi kaybeder.
Bu durumla çok karşılaştım hepsinde kendime kızdım ki bu m@lları nerde buluyorum
Üzüntü ve hayal kırıklığı duygusundan öte insanlara karşı güvenimi yitiriyorum.
Seni seven kalbimi seveyim yak yakkk vgjhgjnh
En çokta bu koyuyor, sevmediğim insan zaten umrumda olmuyor...
Üzülürüm kırılırım ağlaya da bilirim duruma göre
Üzülüyorum, kırılıyorum... kendi içime çekiliyorum.
Sevdiğim insan tarafndan uçuruma itilmiş hissediyorum
Yakından gelince yıkılıyor insan
Sırtımdan vurulmuş gibi oluyorum.
Üzgün, kırgın ve kızgın..
Hayal kırıklığı yaşıyorum.
Yaralanmış gibi hissediyorum.
Çöküntü içine giriyorum ister istemez.
Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama alıştım🙃
Hissedemiyorum
Soğuyorum ve hayatımdan cikariyorum
Koyuyor insana bu arada
Kalbimiz ağrıyor çok fena