bir kaç gündür çok sorumsuz davranıyordu günde taş çatlasın 10 mesaj bile atmıyordu bende en sonunda ağzıma geleni söyledim. Hep zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyordu her şeye bahane üretiyordu bende sıkıldım. Sizce? Haklı mıyım bitirmekte?
Sevgilimle 1 hafta mesajlaşmadığımı hatırlıyorum 2 gündür de mesajlaşmıyoruz giriyor ama yazmıyor ama ben yinede saygı duyuyorum önce neden mesaj atmadığını dinliyorum genelde mazeretleri hep mantıklı geliyor erkekler içlerini açmayı pek sevmezler keşke önce ona güzel bir dille sorsaydın cevabı tatmin etmezse yazsaydın
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım mantıklı bir sebebi olsaydı emin ol bende beklemeyi bilirdim ki kaç gündür de bekliyordum zaten. Ama baktım hep aynı bahane çalışıyorum yoğunum bilmem ne en azından lavaboya giderken bile bir boşluk bulup arayabilir demi ama yok. İnstagramda aktif olup bana yazmamasını açıklayacağı bir durumu yoktur bence. Kaç kere sordum ben böyleyim değişemem bilmem ne
İnstagram her zaman doğru göstermiyor aktifliği ama için böyle rahat edecekse en doğrusunu yapmışsındır ama biraz sabırlı olmak gerekiyor eğer kararından memnunsan bana, bize bişey söylemek düşmez
Canım mesela WhatsAppa giriyo mesajımı okumadan başkalarına cevap verip çıkıyo. Sabah gene giriyo bir günaydın yok bir şey yok hep ben yazıyorum. Bazende okuyup cevap vermiyo bir insanın hiç mi vakti olmaz hep bahane. İnstagramda napıyosun diyorum işle ilgili mesaj geliyo diyo buna 5 yaşındaki çocuk bile inanmaz
Benimkisi de öyle ama ilişkiler hep teknoloji yüzünden bitiyor benimkisi sabah attığım mesaja kaç kere girip çıkmasına rağmen bakmadı ama buluştuğumuzda çok iyi olduğumuz için mesajları önemsememeyi öğrendim artık
İyi yapmışsın seni değerli bulsaydı bu sorunlarını bilirdin zaten herhalde ya da kendini zamanında göstermek istemiştir. Neyse sen daha iyi bilirsin ama Ramazan’dan sonra bir yetmişlik rakı içip seni arıyacak görürsün
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
😂 Çünkü hep Totişe tekmeyi vuran yaraniyor Kendini bir halt zannetmesinden sıkıldım her şeye bir bahane. Yazmıyor sorunlarım var aramıyor çalışıyorum oh ne güzel dünya bende burda s a l a k gibi onu bekliyim olduuuu. Aramasın bence ya çünkü daha beter rezil ederim
bir karaktersiz daha karaya vurmuş😏 bir çarpıcan ağzına bon boyloyom miş. Boşver kızçe herkes ederi kadar.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Boşverdim valla gülüm. Kaç gündür düzelir diye bekliyorum ama baktım ki ben sessiz kaldıkça bahanelerin ardı arkası kesilmiyor bendeki sabırda bir yere kadar sanki tek sorunu olan o
Biraz anlayışlı olsaydın keşke bizde msjlaşamiyoruz yoğun çalıştığı için senin yine 4 saatmis bende o bile yok günde 3 mesaj bir arama öyle gün bitio
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım sen en azından seni sevdiğine dair bir umutla bekliyorsun bunda oda yoktu ben Aşkım canım diyorum o ben söyleyemem ben böyleyim sevgimi belli edemem havalarındaydı
Canım mantıklı bir sebebi olsaydı emin ol bende beklemeyi bilirdim ki kaç gündür de bekliyordum zaten. Ama baktım hep aynı bahane çalışıyorum yoğunum bilmem ne en azından lavaboya giderken bile bir boşluk bulup arayabilir demi ama yok. İnstagramda aktif olup bana yazmamasını açıklayacağı bir durumu yoktur bence. Kaç kere sordum ben böyleyim değişemem bilmem ne hep böyle yani
Kendini bir halt zannetmesinden sıkıldım her şeye bir bahane. Yazmıyor sorunlarım var aramıyor çalışıyorum oh ne güzel dünya bende burda s a l a k gibi onu bekliyim
Kendini bir halt zannetmesinden sıkıldım her şeye bir bahane. Yazmıyor sorunlarım var aramıyor çalışıyorum oh ne güzel dünya bende burda s a l a k gibi onu bekliyim
En İyi Cevaplar