Ben çok hareketliyim eşim sakin bir yapıda?

Yaradılış geregi hareketli ve cıvıl cıvıl biriyim enerjik ve çılgınım. Yorulmak bilmem :) iki tür lob vardirya insanda sağ sol ben sağ lobum duygularıyla hareketen eden , enerjik cilgin vs kocam tam tersi sol lob sakin benim kadar hareketli degil mekanda bile sakinlik seven , benim kadar konusmayi sevmeyen biri.. sol lob oldugu icin mantigi hep on plandadir hep daha olgun benden :) çünkü duygularına dur diyebiliyor.. Benim aşk ve sevgi konusunda sınırım yok doyumsuzum severkende sevilirkende.. filmlerdeki destanlardaki aşk olabilir içimdeki hislerin tasviri.. kocam ise benim icin herseyi yapan cok anlayisli kibar bana göre hareket eden beni onemseyen ve cok sevdigine emin olduğum bir yapıda. Fakat ona hep beni sevmiyorsun vs vs diyorum deliriyor madem sevmiyorum nasil evli kaliyorsun benle vs diyor. Ama benim dedigimi anlamiyorsun ben böööyle yürüyüşüne bile hayranim diyorum benfe sana aşığım cok mutluyum iyiki benim karim sensin ama herkesin yansitma bicimi ayni olamaz ya da hisleri bilemezsin nerden biliyorsun benden agir bastığını diyor. Bu sebepten kavga ediyoruz hep bana akil verin ben kaşınıyorum degil mi çünkü etrafımdaki herkes cok sever kocami ve onun bana davranislari beni sevişine gıpta ile bakar ama ben doyumsuzum...
Ben çok hareketliyim eşim sakin bir yapıda?