Düşünmüş, taşınmış "ben bu kadının/adamın elini nasıl tutarım" demiş ve el falı öğrenmeye karar vermiş.
Tepkiniz ne olur? 😄

Tepkiniz ne olur? 😄

O nasıl bir mantık hey kurban olduğum derim yüzüne karşı. . Ama içimden de keşke sinemaya bilet alsaydi kesin tutardi (malum artık cift kişilik koltuklar moda).. fal biraz düşündürücüu.. inanmak güvenmek vs her şey gelir akla benim gelir en azindan.
Bak bakalım ne varmış kaderimde diyip verirdim elimi.
Kaderimde buda mı vardıı, sevdiğimi başkalarıylaaa
, göreceksem eğer kör olsun bu gözleeeer görmeyim bidahaaaa 😀😂
😅😄
@Mustafa0619o3 :D :D
@Mustafa0619o3 Hahah, o şarkıyı söylemem umarım böyle bir şey olursa :D
Benden hoşlanan kişilerden uzak durmaya çalışırım genelde.
Yani soğuk davranırım.
Çünkü benim de ondan hoşlanma garantisini veremem ona.
Ya şimdi bu çocuk neyden cesaret bulup da elimden falıma bakacak?
Tepkim"Kalsın, teşekkürler."
Çocuk o kadar fal bakmayı öğrenmiş hemen reddet zaten 😂
Ama ben senden başkasını kabul edemem.:/
Yerim 😍😄
Aç mısın?😶
Açım ya :/
Bu saate kadar :/
Hı hı :/
Yesene bir şeyler:/
Üşeniyorum 😄
Ona üşeniyorum, buna üşeniyorum yeter be😣
Ayy bağırma 😣
Yedin mi bari😣
Yedim aşkım 😄
Aferin
Afiyet olsun😌😇
Teşkürler 💙😋
Ricalar😍💙
Değiliz çok şükür
Allahın soracağı soruları niye soruyorsun abi :/
"Bugün fal bakmayı öğrendim elini tutabilmek için son bir defa boynuna sarılıp gitsem..." 🎶
Huzuru koklasam Ege'de. Aşk nereden nereye.. 🎶
Cevap
89Cevap
Fal derse kaybeder gadasi
Neden ki
Ooo.. Lakin genelde çapkın kişiler tarafından sıkça kullanılan bir yöntemdir, yani filmlerden vs görüyoruz 😂 Tanıyıp tanımadığıma göre değişir kendisini, eğer tanıyorsam ve bu zamanda benim için, ellerimi tutmak için kalkıp gidip fal öğrendiyse, "sanırım bu kızla evlenmeliyim" diye düşünmeye başlarım.. Çünkü şimdi herşey çok hızlı yaşanıyor, kimse kimse için zamanını harcamıyor, en paçozu "elimi sallasam ellisi" kafasında.. Hep sosyal medya yaptı bunları böyle heeeep..
Çok güzel çünkü bende el falı bakmayı biliyorum en ufak hatasında söylerim insanların içinde değil tabi ayrıca elimi tutmak için el falı öğrenecek kadar seviyosa beni tanıyıp kimsenin elini tutmadığımı bilmesi gerekir
Ayyy biz onu küçükken ilkokulda yapardık 🤣😂 yetişkinlerde mi yapıyomus
Çocuk ruhluysa demek ki 😅
Olmaz.
Öyle her falcıya el uzatılmıyor işte, sonra böyle aksiyonlar falan =(
Eğer öyle fal baktırırsan "bugün elini veren, yarın kalbini verir" diye düşünecek ve umut vermiş olacaksın. :/
Falcılar da cozuttu işte naparsın sdfhf
Fala inanmam, fal bakan insanla işim olmaz deyip elimi çekerim 😂Yok böyle cool hareket😅
😅😂
Fal bakmayı öğrenmesine gerek yok kafasına göre sallasa bile inanırım zaten bilmiyorum AS:DA
😂😂
Öyle şeyler şarkılarda olur sadece, derim. :D
Fal olayı olması iyi olur aslında. Hem sevdiğinin elini tutmak için önce kalbini tutup fısıldamak lazım sevgisini. Kalp o zaman rızasını gösterip uzatır elini bir ömür bir yola çıkmak için.
Büyük hata yapar..
1- Karşı cinsşn nikahı olmadan elini tutmam..
2- Fala inanmam, baktırmam.. Günah..
#Vesselam
Beni kesinlikle etkilerdi fala inanmam işim olmaz ama benim için emek harcayan biri var karşımda saygıyı hak ediyor
Amacı sırf el tutmak ve bunun için düşünüp taşınıp fal bakmayı öğreniyor... Yapılabilecek tek şey :Ayağa kalkıp alkışlamak ve evlenmek. Haha
Sevinirdim yani :) benim elimi tutmayı basit görmemiş, bir şeyler yapmayı istemiş. Ama fal bakmasını istemezdim. :)
Fal öğrenirse dinen haram olan birşeyi öğrendiği ve uygulayacağı için elini tutma şansı varsa oda gider zaten
O nasılmış el tutmanan falmı öğreniliyor, yoksa bir şeylermi hissediliyor 😂 Saçma şeyler faşa inananlara sesli gülüyorum 😂
Böyle kişilerle diyalog kurmak sıkıntılıdır. Türlü türlü oyun denerler. O yüzden açık sözlü dürüstler tercihimdir.
Olur neden olmasın, falda birde kendini anlatıyorsa 😂😂 tam bir Türk filmi senaryosunun ortasında buluruz kendimizi.. KESTİİİKKK 🎬🎬
çabanı takdir ediyorum ama önce beni tanımaya çalışsaydın fal baktırmadığımı bilirdin derdim. ama çaban için teşekkür ederim derim...
:'D sevdiğim kişi böyle biri değil ama :D böyle olsaydı da hem şirin gelirdi hem de gıcık olurdum direkt olamıyor diye. :d
Fala inanmam ama falsızda kalmam, dermişim 😂😂😂😂 Ya gerek yok böyle şeylere fal bakmak filan hurafe 😀
Bunu yapan insan kifayetsizlik derecesinde zavallıdır.
özellikle kadın burclari öğrendim ve kişilik analiz uzmanı oldum sırf kız tavlamak için fal baktığım oluyor... para teklif etti yürü git dedim.. ama hep doğru çıkıyor 3 tane özel fal bakma yöntemim var ama hala kız tavlayamadim
Boyle bıse yapan bırısını bulsam o eli tutmusken elele nıkah salonuna gıderdım herhalde
Fal bakması iyi değil ama benim için bu kadar uğraşıyorsa çok çok hoşuma gider :)
Öğrendiysen banane derdim sevmiyorsam 😒
İnsanların bana dokunmasından çok hoşlanmıyorum
He illa bir dolambaçlı yol aramış yani. İstemez kalsın..
Her el isteyene el vermem. Zoraki olursa elimi çekerim. Çizgisini korumalı insan.. Her anlamda..
Kahve falını tercih ederim derim:D el falına inanmadığımı söylerim
Memnun olurdum, ilk sorum kaderimde kendisinini olup olmadığını sorardım. : ))
Fala inanmam ama hevesini de kırmam. Elimi tutmak isterse de söylesin ne gerek var fala :D
Ömrümü bana anlatsana derim...
Daldan dala gezmesin ama ha..
abe atasın bir beş kuruş ben bakaym onun eline.. ay pardon falına:)
Ben falara inanmam ama oylesine bak bakalim ne goruyorsun derdim
Bak derdim. atacağı yalanlarıda içimden gülerdim 😂😂😂
Bu beni ziker bu kafayla diyip kaçarım oradan kikirdeyerek
Fala inanmam falsız da kalmam.😶
Eh , madem böylesi bir çabaya girişmiş ben de oyunbaz bir şekilde karşılık verirdim sanırım - eğer ben de hoşlanıyorsam kendisinden- .
Bir kızın elini tutmak için kullanilan en masumane ve sonuç verici yontemdir, erkeklere ip ucu olsun:))
Hiç şansı yok. Çünkü dalga amaçlı da olsa hazetmem faldan
böyle iq seviyesi 15 olan kadınlar benden uzak dursun
Bende hoşlanıyorsam elimi uzatır ve bak bakalım elimdemisin derim
Ver ulan şu elini tutayım dese daha iyi olurdu ne falı lan der çekerim elimi😂😂
Benim fala inanmadigimi bildiginde ne yapar acaba🤔
Öğrenmesine gerek yok desin tuttururuz millet şeyinin pesinde o elimizi tutmak istemiş bu zamanda bundan güzel ne var ki
Çabasını takdir ederim😂
evlenirim onunla
yemin olsun.
öyle birini bulsam daha ne isterim.
Hoşuma gider, her fırsatta fal baktırırım. Emek verenin emeği boşa gitmesin ❤️
G. tüme bakmak için ürolog olsaydında bir b. ka yarasaydı derim
Bana sıradan gelirdi ya. Doğru bakıp bakmadığını söylerdim direk yüzüne :D
Bana falcı değil medyum lazım derdim bir işime yarar en azından :D
el tutmak için fal bilmeye gerek yok her türlü tutulur o el
Aaaa valla mı öyle mi cidden mi :) falıma baktirirdim
Sırf elini tutmak için bu kadar çabalamışsa tutsun ya.
Bula bula bunu mu bulmuş, hiç yaratıcı değilmiş 😃
Başka bir şey düşünsün madem 😄😄
Ne kadar düşünceli 😄
Fala inanmadığım için öyle bişey yapsada yemezler.
Fal bakmam. Boşa kürek
Fallara inanmıyorum derim 😄
bu ne salak adam derim.
şaşırıırdım ama aslında şnanmam
Hahaha çok hoşuma gider bu taktik
Tepkimin ne olacağını kestiremem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar