Sevgilim benden ayrıldı ve elinde açık uygunsuz fotoğraf ve videolarım var korkuyorum ve beni engelledi ne yapmalıyim?

Sevgilimle feysten aralikta tanişmiştik tam tamina 6ay oldu ve benden uygunsuz video aldiktan sonra engelledi beni watsaptan sonra engeli kaldirdi hicbirsey olmamis gibi hayirli cumalar dedi cok sasirdim sonra ayrilmak istedigini soyledi yapamadiğini soyledi sirf ben hastayim diye kaldiğini ameliyat olacam diye kaldığini soyledi. 2015aralikta yuksekten dusme sonucu belim kirildi ayak bilegim parcalandi 9 platin belde var platinleri cikarttirdik ayagimdaki fakat bu sefer de çurume başlamış bir yandan da bipolar hastasiyim psikolojim iyice bozuldu ölümü düşünür oldum. Benden ayrilmişti Mart ayinda tekrar geldi 1ay sonra kabul ettim hemen şimdi de yapmadığini başlarda seviyordum sonrasinda ne olduysa sevemiyorum yapamiyorum dedi 2gun boyunca yalvardim bizden bir cacik olmaz aklina sok dedi İstanbula calismaya gitmis ben onu uzakta olmamiza rağmen 2ayri şehirde olmamiza ragmen bekleyecegimi soyledim beni anlamadi dinlemedi kullandi bir peçete gibi atti bir kenara. İlişkimiz surecinde ben instagramdan baktim kizlari takip ediyor kizlari takip ediyorsun yok amcamin oglu giriyor dedi sonra instagram hesabimi sordu engellemis ve feysten de engellemiş geri dondugunde engeli kaldirir misin dedim kaldirdim bende engelli gozukmuyorsun dedi onu o kadar çok sevdim ki yaptiklarini gormezden geldim kuzenine yazdim o ilk ayrildiginda onun feysten instgramdan watsaptan bir de normal konuştuğu var 3kişiye de dunur gitti sevse gitmezdi dedi kor oldu sanki gozlerim butun bunlari gormezden geldim farkli bir instgram hesabindan takip ediyorum simdi adammiş gibi oyle şeyler paylaşiyor ki sinirlerim bozuluyor sinir krizi geçirecek gibi oluyorum vicdanliymiş gibi vicdanli adamlari sevin diye video paylaşiyor o kadar kotuyum ki aglayamiyorum bile. Benden 2 yaş kucuk olduğu halde onu sevdim ama o beni kandirdi ilk başta yaşini yalan soyledi sonra ust uste kandirdi beni bir de helallik istiyor hakkimi helal etmiyorum ona. Allaha havale ediyorum.
Sevgilim benden ayrıldı ve elinde açık uygunsuz fotoğraf ve videolarım var korkuyorum ve beni engelledi ne yapmalıyim?