Sevgilimle aynı yerde oturuyoruz bir kaçkişiyle konuşmam oldu kısa süreli iki üç kişiyle ise sadece telefonda çıkma gibi birşey oldu sevgilim bunları sorun edip ayrılmak istiyor ve sürekli bir geçmişi kurcalama çabasında neden erkeklerin bu psikolojisi aşkından daha baskın?
Cevabın nedir?
Şöyle birşey geçmiş zamanında birşeyler arıyan erkekler genellikle kendi geçmişinde de bir takım şeyleri düşünür bazıları da geçmişinde ne yaptıysan o algıyla sana yaklaşır ama geçmişinde yaptığını şimdiki kişiye yapmazsan onun gözünde farklı birisi olursun hani ona var bana neden yok gibi o yüzden geçmişinde olan şeyleri anlatıcağın kişiye veya seçiceğin erkeğe göre değişir hani bir erkek benim görüşüme göre geçmişle değil gelecekle ilginene ve ilişkisini en üst seviyede tutması zaten erkeklerin büyük bir çoğunluğu geçmişe bakarak çıkar onlara da aynısını yapmaları için ama dediğim gibi eğer geçmişini kurcalıyorsa bence ayrılmanız en mantıklısı olur ilişkide hiçbir zaman geçmişe değil herzaman geleceğe bakılır yoksa ilişkili ilke zamanlarında zarar görür benim düşüncem bu ama yine de anlatmak istediklerin olursa elimden geldiğince dinlemeye çalışırım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kizlarin goruslerine baktimda sanki dunya uzerinde kadin birtek bizim turk kizlari kalmis gibi ego tavan yaomiscasina yazmislar birak gitsin falan zaten oyle ne istediginizi bilmeden en ufak seylerde surekli ayrilip bir baskasiula oldugunuzdan gecmisiniz hep en son erkegin bir oncesi oluyor. Valla merak ediyorum rus kizlarindaki guzellil fizik falan sizde olsa erkek soykirimi baslatirmiydiniz?
024 Yorumla- +1 yıl
ayrılmak cözüm degil her yerde bu tipler mevcut lakin olgunluk aklı basındalık burda ortaya cıkıyor yargılamakla sorgulamakla eline ne gececek cok ayar oldugum bir durum cidden kendi ne her haltı yesin sora kafasını yerden kaldırmayan kuzu gibi herseye razı biriyle evlenilsin al sana mutsuz evlilikler mutsuz çocuklar
- +1 yıl
Ben kendi her halti yesin kuzu gibi biriyle evlensin demedim ki. Olabilir anlasamayabilir bosanirda ama yorumlarda hic gordunuzmu akli basinda soyle olursa boyle olur diyeni? Ukala ukala sanki evlenmek ya da sevgili olmak cocuk oyuncagi salla gitsin yol ver falan bu halemi geldi artik turk kizlarinin aska sevgiliye ya da evlilige bakislari ben buna ayar oldum
- +1 yıl
Arkadasim ben bir erkek olarak artik turk kizlarlarindan onyargilarindan egolarindan ve pervasizliklarindan nefret eder oldum. Inanin asklarida guvenmeleride yalan. Hani erkekler ac gozlu abaza doyumsuz falan diyorlar ya halbuki bir erkek erkekle yaomiyor demi bu pislikleri sonucda baska bir kizla yapiyor peki kizlar saglan olsa gizliden gizliye her halti yapmasa bu kadar egolu kaprisli olmasa sonuc ne olurdu
- +1 yıl
Ben birsey yasamadim aksine kizlar hakkindaki bu dusuncem sosyal alanlarda sergiledikleri bu tavir yuzundendir. Gecmise yasananlara cekilen acilara verilen emeklere buna karsi gorulen nankorluge en cok karsi olan tarafim. Sanirim siz benim neyden sikayetci oldugumu anlayamadiniz ortak oaydada bulusmakda sorun degil iliskisi icin herturlu emegi veren sadik olupda aldatilan erkekleri goz onune alirsak kadinlarin heosine birden bu damgayimi vuralim? Neyse bir laf bir insanin ne yasadigini bilmeden hakkinda on yargili olursan soykedigin sozleri yutmak zorunda kalirsin diye bu yuzden bir kisinin yasadigini bilmeden sahis icin konusmuyorum ben sadce bu kadar basite indirgenmesine erkeklere abaza sapik yaftasi vurulmasina kiardaki bu ahlaki erezyona karsiyim
- +1 yıl
inan basit gelmezdi yapıcıyımdır kendi kararlarımı yaşarım kendi ilişkim bittikten sonrada güclü durdum kimse acısın fikir versin istemedim müsade de etmedim kötü sözde söyletmedim. karsılıklı güven saygı böyle belirli kıstaslar var ilişkilerin temelinde biri eksik kalıyorsa bina zemini sarsılır denge sorunu cıkar yıkıma kadar gider
- +1 yıl
Yazinizin ozeti hersey sebep sonuc iliskisi etkenler ve tepkiler sonucta yasanmisliklara saygi ve dik durus bu takdire sayan iste ama suda boguldugu icin su icmekten vaz gecen olmadigi gibi yasananlar yuzunde herkesi bir sinifa koymakda o denli sacmaliktir. Hayat secimlerikizden vuku bulur verdigimiz kararlarin bir sonucu mutlaka olacaktir iyi ya da kotu ama asl olan kendine olan saygiyi yitirmemek vicdana hesap verebilmektir.
- +1 yıl
Sizin adiniza sevindim uzun soluklu bir iliskiydi sanirim bitisi bu kadar hafiflik hissi verdiyse baya sabr etmis katlanmis duzelmesini umut ettiginiz bir iliski olmali ama sonuc onemli ve sanirim simdi ozguven ve kendinize inanciniz tavan yaomis ve mutlusunuz onemli olan da bu👍
- +1 yıl
Demistim insaari yasanilanlari anlarim on yargilarim yoktur ve hayattan hicbirseyi kinamamayi ogrendim sadece muzdarip oldugum seyleri anlatmaya calismistim. Oysaki insana dair herseyi anlayacak goruste oldugumu bilmenizi isterim sanirim sonunda ortak bir noktada bukusabildik?
Gizli Üye(30-35)+1 yılVala iş rus kızlarına geldimi geçmişe falan bakmıolar. Bahane kızım onlar. E tamam aşırı derecede geçmişi bozuksa onu kimse kabul etmez kız olsun erkek olsun ama 2-3 kişiyle konuşmuş birinden ne olacak abartıo seninki ya da ayrılma bahanesi arıyor. Sen ona kendin söyle ayrılalım diye ben senin gibi cahil biriyle olamıyorum desene. Cidden bak bunu yap zoruna gidecek. Önce tamam falan der ama içine oturur. Kendinizi ezdirmeyin böyle salaklara
10 Yorumla
şimdi şöyle düşün, bir şekilde hem sevgilin hem de önceden konuştuğun kişi aynı ortamda ve ortak bir tanıdık da var. " bak bu benim eskinin yenisi " tarzı bir muhabbet çıkarsa...
ayrıca kafalarında şöyle bir soru da beliriyor; benimle olduğu gibi onunla da oldu mu06 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu düşünceleri var ama ben açıklıyorum zaten o bu kız bana ait gibisinden konuşsa kimse sesini çıkaramaz ona diye düşünüyorum ama kldıramam diyo 🤔
Soran+1 yılEn azından tanımıyorsun vs diyo ben o insanlarla aynı ortama giriyorum diyo bilmiyorum durumu nasıl düzelticeğimi
Soran+1 yılDaha çncede buna benzer şey yaşadık gitmedi önüme sürmedi normalde eyvallahı yok kimseye dört yıllık ilişkisini bitirmiş bir insan nedn defalarca şans versin dimi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
33Cevap
+1 yılTürk erkekleri geneli bakire bir kıza sahip olmak ister. Çünkü partnerine ilkleri yaşatmak her zaman daha kalıcı ve özeldir. Biraz da sahiplenme kıskanma durumundan kaynaklanıyor. bir düşünsene senin erkek arkadaşın daha önce biriyle ilişkiye girmiş ve onunla ten uyumunu yakalamış onu unutamamis olabilir. Bu erkek seninle yaşadığı özel anlarda eski partnerini arayip, hayal edebilir bunu ister miydin?
01 YorumlaYani sen iyisin o konuşmalar sırasında (canım, cicim, aşkım) v. b gibi tabirler kullandın mı kullanmadıysan sıkıntı yok fakat kullandıysan bu seven bir erkeğin ağırına gider kendimden örnek verecek olursam ben en ufak bir fiziksel temas yaşamamış biriyim ve karşımdakinide aynı şekilde isterim herhangi bir fiziksel teması olmadan
#Hükümdar00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Cunki kiz namusdur veeee bence hic bir erkekle konusmamis kiz yoktur erkeklere sesleniyorum siz once kendi gecmisinize bakin ve sonra gelin karsima ve bir kiza cikma teklifi yapmadan once arastitin bunlari be sonrada la la bahane uydurmayin oncesinden kimmis neymis kiminle konusmus ne yapmis onceden ilgilenin yeter ya
00 Yorumlakimse masum değil ne kendisi ne de sen ama önemli olan ilişkin sırasında nasıl oldugun ben sevmiyorum bu durumu cidden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendi geçmişinde ihanete uğramış olabilir. Bu yüzden sürekli insanlardan şüphe ediyordur. Akla ilk bu geliyor.
10 Yorumla
+1 yılçünki birisi arkasından konuşmasın diye geçmişin geleceğini tetikler diye bir insan 7 sinde neyse yetmişinde odur diye
11 Yorumla
+1 yılErkeklerinde geçmişi onemli. Surekli geçmişini kurcaliyorsa o iliski saglikli olmaz. Sen ayril.
10 Yorumla
+1 yılkizim sen sevgilinin neler ysptigini biliyomusun ama baskalarinin kizina pis hareketler yapinca iyi bence boyle bir erkegi asla hayatina alma baska erkek mi yok sonucta
07 Yorumla- +1 yıl
ve erkeklerin gecmiside onemli kesinlikle pis erkekler kabul edilmiyor opusmemis bile olcak hatta hic sevgilisi olmicak erkekk
- +1 yıl
ancaa oda belki
- +1 yıl
aman banane sevgiliye karsiyim zaten
- +1 yıl
ben sana diyim genelde boyle erkeklert orospuu kizlari koynuna aliyor 😂😂😂
- +1 yıl
yani karilarida orospuuj oluyor bak bunu sana hatirlatirim zamani geldiginde😂
- +1 yıl
ben sana diyimm senin sevgilin ayrildi ya simdi senle ahada buraya yaziyorumm orospuuu bir kizi karisii yapmasaa bende neyim😂
- +1 yıl
iyiki kurtulmussun kizim bisversene😂
Ben gecmisi onemsemedim uzer ama takilamam. Ozellikls bozuk mal falan anlamiyorum. Hayatinda hata yapmis olabilir birsuru sey var. Herkesi ayni kefeye koyamazsin
00 YorumlaTakma sorun etmeyen birisiyle konuş ayrıca kendine güvenen senden faydalanmaya çalışan bir erkek değilse sorun etmeyecektir..
00 YorumlaAynı yaşadıklarını sevgilin yaşasa sen ne yapardın?
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaşadığım sadece konuşma en ileriside çıkma fiziksel bişi yok başınınyere eğdircek bişi yapmadım demem o ki sadece konuşma geçmişi neden bu kadar tepki gösterttirdi?
Soran+1 yılAyrılmak istese kestirip atardı bu bana verdiği ikinci şans tabi kendi kuruntuları.. Demek istediği onlarla aynı ortama giriyorum kalkıp biri adını ağzına alırsa kötü şeyler olur?
Soran+1 yılBöyle diyenlere kana kana hep geçmişim kirlendi konuşarak bu bile sıkıntı oldu gerçekten sevdiğimi yeni anladım olgunlukla , ve boşverceğimi sanmıyorum düşünceniz için teşekkürler
O erkek arkadaşından ayrıl... ulkemizin gerçekleri ile yaşamiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendine güvenmeyen erkek sancıları. Herkesin geçmişinde iyi ya da kötü yaşadığı bir şeyler var. Bu konu da önemli olan, bazı şeyleri aşmış insanları tercih etmek.
10 Yorumla
+1 yılGeçmişini bilmediğin bir insanın geleceği olamazsın.
01 Yorumla- 1 yıl
Yok hepsi kişilik meselesi
Aşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. Sapık zihniyetli olduklarından hepsinin canı cehenneme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Onu bende bilmiyorum ama insan özel olmalı ağır olmalı
00 Yorumla
+1 yılGaliba doğamızda var bu bizim bunları çok takıntı yapıyoruz
01 Yorumla
+1 yılSen merak etmez misin sevgilinin geçmişini
12 Yorumla
Soran+1 yılEderim dakat bu kadar yıpratmam onuda erkek psikoljisine veriyorum
- +1 yıl
E oda var tabi
O bırakmadan sen bırak eminim bir gram üzülmeyeceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişini merak etmeyen sadece seni kullanmak icin herseye tamam onemli değil diye gecistirir..
21 Yorumla
+1 yılHerkesin geçmişi önemli. Öyle herkesle sevgili olunmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpatlakmı deilmi nasıl anlasılcak gecmis önemli olmasa?
227 Yorumla
Soran+1 yılUlan canım geçmişten anladığın patlaklık mı zihniyetini... malı
Cevap sahibi+1 yılulan çaktırıyoniz çaktırıyonuz sora buraya soru soruyonuz *mkodumun s*lakları
Cevap sahibi+1 yılajsjdkfkkgkkgkg
Cevap sahibi+1 yılsendemi patlaksın :D
Cevap sahibi+1 yılbabanımı
Cevap sahibi+1 yılsen inmiş lastik bile olamasın patlağa bırak
Cevap sahibi+1 yılkes lan orspu cocugu
Cevap sahibi+1 yılo zar için *nanı bile satarsın
Cevap sahibi+1 yılsanki sen abaza deilsin bütün gün elini s*kiyon
Cevap sahibi+1 yıltamam yavrum
+1 yılinsan ister istemez karşısındakinin geçmişini merak eder bu içgüdüsel bir şeydir mesela geçmişte çok ilişkisi olmuş insanlara önyargılı yaklaşılır bu tamamen toplum psikolojisiyle alakalı
00 Yorumla
+1 yılAraba alırken bile kac km yapmış diye bakıyorsun... geçmiş önemli olmaz mi
01 Yorumla
+1 yılanlatma ozaman ayrilalim diyorsa
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrılalım dedi ben konuşunca biraz tamam anlatcaksın herşeyi o zaman karar vericez dedi. Hayır demedim diyemedim çünkü saklicak başımı yere eğicek bişi yapmadım
- +1 yıl
Him uzul dum ya 😏😏 ozele glsene konu hkkbda bilgi vericem dertlsmk iyidr
+1 yılSen birseye sahip olmak isterken sıfır mi alırsın yoksa ikinci el mi tercih edersin?
00 Yorumla
+1 yılEvet erkeklerde bu tür psikoloji biraz daha baskın koklanmış gülü pek sevmezler
012 Yorumla- +1 yıl
Gülde neden diken var herkez koklamasın diye onu da sen ayarlıyacaksın
- +1 yıl
Bence onun şüpheleri var ondan yapıyo
- +1 yıl
Sen ferhat gibi bir aşık arıyosun heralde öyle yok malesef
- +1 yıl
Sen baya kızmışsın😉
- +1 yıl
Tabi ya insan kendisinin dostudur mutluğun daim olsun takma kafana
- +1 yıl
🙏🙏🙏🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinci el durumuna düşüyor ama boşa yani çabası sıfır kız kalmadı pek
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılyalan yok geçmişi temiz olmalı yoksa bende yol veririm
00 Yorumla O kişinin psikolojik problemleri var uzak dur bence
00 Yorumla
+1 yılKendini onun yerine koy.
03 Yorumla
Soran+1 yılKoyuyorum ve gereken cevabı o kişilere ben veririmm.
- +1 yıl
Cidden böyle diyorsan helal olsun kardeşim. Sana sadece şunu söyleyebilirim sevgilin seni seviyor sadece şu takıntısını yense çok hoş bir ilişkiniz olur inşallah.
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏻 yendirmeye çalışıcam küçüklük aklı işte konuşup geçiyosun pişmanım ama kötü bişi yapmadığım için bir şansım var diye düşünüyorum..
+1 yılBu sevdalar boşuna le boşuna sen bırak o gitmeden
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay olmuyo işte 🤔
- +1 yıl
Ozaman ağla güzelm çnkü o gidicek
Soran+1 yılbir şans daha verdi umarım gitmez
+1 yılMüslümanın sevgilisi olmaz
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen de ona geçmişini sor.
00 Yorumla
+1 yılyetersizlik duygusu..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin önemli değil mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes takılmaz o konulara
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre bana değil mesela
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYa yol ver dızonun tekiymis
00 Yorumla Takinti bende de var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBozuk mal almıyoruz çünkü
18 Yorumla
Soran+1 yılSadece konuşma ilişki yaşamak değilki ilk defa şuanki sevgilimi öptümde yani.
Cevap sahibi+1 yıl4 göze bak sen bana laf söylüyor 😎
Soran+1 yılCanım salla sen onu beyni gelişmemiş geri kafalı konuşmayı ilişki sanıyor işte zihniyeti bozuk
Cevap sahibi+1 yılAl çıktım gizliden ne yapacan gereksiz seni 😎
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılAllah kim?
+1 yılBu ne hız yerli motor gibisin
00 Yorumlabacım mu değil mi onda onemli
00 YorumlaBahaneeee
16 Yorumla- +1 yıl
Bencede bahane çak beşlik bendensin ✋
- +1 yıl
Takip lütfen rica. etsem
- +1 yıl
Şimdiden tskler
- +1 yıl
- +1 yıl
@efssun foto montajı iyi yapmışsın bu işler tam sana göre
+1 yılönemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefonda çıkma mı o nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerinde önemli
00 Yorumla
+1 yılBilmem önemli mi
00 Yorumla
+1 yılLastik yuzunden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılbenım ıcın önemsız
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih