Henry Miller bir sözünde şöyle der: "Kadınlar ile ilgili yapılabilecek üç şey vardır. Onu sevebilir, onun için acı çekebilir ya da onu edebiyata çevirebilirsin." Miller'in en son dediği edebiyata çevirme olayına değinmiş olacağız aslında. Evlenme arefesinde olduğunuz eşiniz çıkıp 'Bana herkesten farklı bir cümle ile evlenme teklifi et' dese ve sizden böyle bir istekte bulunsa ne yapardınız? 'Bana herkesten farklı bir cümle ile evlenme teklifi et' diyen sevdiceğinize nasıl bir evlenme teklifi ederdiniz? #EvlenmeTeklifi #TeklifEdiyorum
"Bana herkesten farklı bir cümle ile evlenme teklifi et" diyen sevdiceğinize nasıl bir evlenme teklifi ederdiniz?
Bundan vazgeçebileceğini sanmıyorum. ;) ahahha Lafını yapmıyorum. Başka yerlere çekme 😂 İşte diyorum ki sevince her şeye rağmen seviyorsun.. Ötesi yürümez zatenn
Hadi kalk gidiyoruz... Mezar da bile ruhlarımız aynı yerde kalabiliyor ise bedenlerimizin de bir ömür aynı yerde kalmasına ve benimle evlenmeye var mısın?
⌛bundan böyle hep aile çay bahçelerine gidelim olmaz mı sevgilim? ⌛ kardeşimin karısının eltisi olmanı istiyorum - bir an hiç sormayacaksın sandım... oh evet evet eveeeeet!!!😂😂
Allah beni başına dert verdi 😂 benimle seni sınıyor eğer bana katlanırsan Allah sana açacak cennetin kapılarını 😂 benim gibi bir bas balasıyla evlenip cennete yaklaşmaya var mısın 😂😂
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Bana herkesten farklı bir cümle ile evlenme teklifi et" diyen sevdiceğinize nasıl bir evlenme teklifi ederdiniz?
En İyi Cevaplar