Nasıl bir evlilik teklifi yapılmasını isterdiniz veya nasıl bir evlilik teklifi yapardınız? Şöyle bir yerde en sade en tatlış şekilde mis gibi olur 🫠

Nasıl bir evlilik teklifi yapılmasını isterdiniz veya nasıl bir evlilik teklifi yapardınız? Şöyle bir yerde en sade en tatlış şekilde mis gibi olur 🫠

Sen organizasyoncusun süslü şeyleri seversin mantığı var genelde ama ben sakin sessiz sade şeyleri daha çok seviyorum bizim için anlamlı olan bir müzik ile büyük şeylere ihtiyaç olmadan bir çiçek ve yüzük içten bir gülüş ve sevgi dolu gözler yeterlidir ya 🙃 tabi bunlar sadece hayal.
Nedenn
Ne seven var nede bizim sevdiğimiz kalbimizi buzdolabına çevirdiler
Cidden yaa yeterr
Bu tekliften önce hazır olup olmadığımızın konuşulmuş olmasını isterim muhakkak. Sonra hoş bir yere gittiğimiz vakit yine konuşur bir şekilde teklif edilmesi beni çok mutlu eder. Yani diz çökmeymiş, eksantrik teklif hazırlığıymış, ansızınmış falan bunlar hiç bana göre değil. 😅
Böyle etraf süslenmiş olsun havai fişek etraf güllerle mumlarla ışıklarla süslenmiş olsun ama çok para harcamasına gerek yok normal şekilli mumlar var güller falan yani imkanınca alıp süslemiş olsa ve orada teklif etse çok isterim 🤲😶
Bunlar az para mı ki
Sade mumla var satılan uygun fiyata ayrıca hepsi bir arada olmak zorunda değil birazını yapabilir birde ışık her şekil yapılır uygun fiyata ışıklandırmalarda var isteyen yapar her türlü
Umarım istediğin gibi olur her şey
Seninde aynı şekilde sadece gerçekten romantik olsun istiyorum bu zamanda romantik kişi azaldı
Hayır var aslında fakat insanların gözü çok yükseklerde
Yani biraz haklısınız ama insan sevdiğine uygun olarakta güzel romantik şeyler yapabilir😊
Durumu yoktur belki. İnsan sevgisini parayla mı gösterir sadece?
Sadece ne ya olmadı o çıkar onu 😅
Para değil izin alır bahçeden çiçek getirir kendisi bunu illa hissettirir
Ama sen öyle diyorsun 🤷🏼♀️
Evlilik teklifi için biraz özensin ama mum olsun ışık olsun gül hangisi uygunsa hangisi rahatsa
Pekii umarım öyle birini bulursun. Ki zor değil
Sen nasıl bi evlilik teklifi istersin 😊
Sade. Aniden. Belki bir piknik yaparken belki öylece gün doğumunu batımını ya da yıldızları izlerken böyle yeşilliklerin doğanın içinde aniden hiç beklemediğim anda 🫠🫠 offf çok güzelll
Hayırlısıyla olur En güzel şekilde İNŞALLAH
En mutlu şekilde olsun
Bir şiir dinletisinde kendi şiirimi okurken herkesin karşısında onu sahneye çağırıp evlilik teklifi etmek isterdim.
Cevap
13Cevap
Sahilde yürürken bir banka oturduğumuzda veya bir sinema çıkışı evlensek mi denilerek alma isterdim
Ay bir hayal ettim de bayılırım benn
Ben romantik bir evlilik teklifi yapardım sevdiğim kadına tabi ki de
Önce davranışlarıyla ve sevgisiyle evlenecek biri olduğunu kanıtlasın sonra teklifi düşünsün lütfen 😅
İkimiz yanyan otururken kalabalik olmayan bir ortamda yapilmasi tercihim boyle ortami balonlarla falan suslemesin cok cringe sadece cicek alabilir birde yuzuk
Aiyy evet çiçek olmasa da olur 🥰
manevi açıdan ikimiz içinde önemli değerli şeylerle yapabilir gerçekten romantik olsun isterim beni çok istediğini anlamak inanmak isterim bir kez daha
Hak edecek birini bulalım sonrasını sonra düşünürüz
Çok sade isterdim ve yalnız olmamızı isterdim
Ben bir çölde ya da bir gemide de olabilir ve supriz evlilik teklifi isterdim 😂😂😂
Sahilde günes batarken edilebilir mevsim farketmez ama sahil bos olmali😂😂
sakin bir yerde romantik bir evlilik teklifi isterdim
Bu hayalleri kuralı.. bulutların üzerinde gezmeyeli uzun yıllar oldu.. düştük o bulutlardan.. o pembe panjurlu evler viran oldu..
A neden
Evlenir evlenmez kendimizi odamıza attığımız sapsade bir evlilik olsun istiyorum. Maceraya aksiyona gerek yok. Ben sadece karımla güzel muhabbetler edip, sevişip başbaşa kalacağım
sade olsun yüzük falan istemem kolye çiçek kendi kaleminden bir şiir ile yapılan evlenme teklifi benim için muazzam ötesidir
Ay çok aminnn
Ben evlilik teklifi etmezdim kimse de bana etmesin
Yok knk sen et
Yok knk ben etmicem en iyisi sen birine et
tamam
Normal düz söylerdim, nasıl bir teklif bekliyorlar ki.
Odunnnn
Öyle dümdüz denmez aa
Sade ve romantik 🥰
Aa neden
Anlamadım? Düğün şart değil ki 🤷🏼♀️
Ah ah 🥹🥹
1 dk da bir yazmışsın durdukça gelmiş herhalde ahahaha. O konuda haklısın maalesef ki. Milletin gözü cebe bakıyor tek
Parça parça filozof sanki düşündükçe geliyor hahaha
Hehe dii 😁🤭
İyi akşamlar ne gecesi
Ay rica 💅
Ben evlilik teklifi yapmak istiyorum😀😀hahaha bana teklif etmesinler 😀😀
Aniden sakin bir yerde
🥳 yenge şanslı
Umarım bulursak
Hayırlısı olsun 🥰
Amin 😊
Kadın paraşütle önüme inip diz çökerek bana evlenme teklif etmeli
Başbaşa samimi bolca çikolata ve abur cuburun olduğu bir ortamda abartıdan uzak mütevazi
Şöyle havuz kenarında🥺😍güzel olurdu
Ay evet evet böyle göl kenarı olur deniz kenarı felan
Bilmiyorum düşünmedim hiç. Kalbi kırık biriyim 💔
Noldu kıss
2 yıllık uzak mesafe ilişkim vardı bitti
Sen bendensinn. Olsun hayırlısı değilmiş. Uzak mesafe zor biliyorum ama geçiyor 🫂🫂🫂
Sizin de mi öyle oldu.. Ne zaman geçiyor acısı çok kotuyum. Katlanamıyorum ağlamaktan :(
Maalesef. Kişiden kişiye değişir bebik. Bende başlarda ağlıyordum habire yemeden içmeden kesilmiştim. Şimdi hatırlamıyorum nasıl biri olduğunu.. boş geliyo
Kaç yıllıktı aşk kadın? Ben de bazen diyorum ki nasıl olsa sonumuz hep uzak mesafe olacak. Daha yaşımız genç evlilik gibi bir şeyimiz de yok ki. Amaçsız olunca daha zor.. Haksız değilim bence :(
Değilsin değilsin erkekler kalpsiz 😁
Elbette kalpleri vardır da.. Oynamasını istemedim daha fazla yani :((
Nasıl
E sonu gitmiyor hiçbir yere duygularımla oynuyor bence..
Belirsizlik varsa evet
Valla istemezdim açıkçası
Neden
Beceriksiz im o konuda
Bu olayın abartılmasına karşıyım
Deniz kenarinda olmasini isterim
Bilemedim) yalnızken olsa güzel olur ama
Bilmİrem
Aaaaa
düşünmedim ya bide erken bunlar için
Ay onu biliyorum kız soru olsun 😛
Evlenmeyin daha iyi
Neden
Doğru ama iyi olanda var yaaa
Neyse dur daha evlenmiyorum hele hahha
Böyle şeylerin hayalini kurmayı bıraktım.
Güzel tatlı bir butik kafede okeydir
Sade birsey olsun.
Evlenmek istemem
Istemem
Bekarlar kafa yorsun
Y uz erken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?