#nirhammmm 🔴 🔴 🔴 🔴

Daha bu sabah kahvaltı için biber yıkarken bu konu aklıma geldi evliliğe dair tek hayalim evlilik teklifi idi yapmayacağını anlayınca dile getirdim yine de yapmadı hâlâ içim buruk bu konu da
Eskişehir'de Porsuk Çayında gondolda veya Espark AVM önünde, Eskişehir dışında deniz kenarı olan illerde sahil yolu üzerinde evlilik teklifi ederdim. Denizi olmayan illerde ise, en sevdiğim AVM önünde evlenme teklifi ederdim.
Benimle bir hayatı paylaşmak için yola çıkar mısın mutluluğu birlikte yaşamak için. Teklif bu olmalı..
Cevap
7Cevap
Balon içinde evlilik teklifi güzel olurdu gadası. Bu tarz durumlarda maddi durumları pek düşünmemek gerekiyor.
Böyle sevgilime kalsın isterdim o nasıl teklif ederse kabul ederdim ben uçakta evlenme teklifi etmek isterdim
Hayallerini öğrenip hayallerindeki şeyleri mümkün olduğunca kullanıp teklif etmek isterim
Ararım acele et biyere gitmemiz lazım derim doğru nikah salonuna oldu bitti de maşallah 😂😂
Ohaaa herif çilek bahçesinden çilekten yüzük çıkarttı direkt EVETTTT!
Uçakta evlilik teklifi yapmak istiyorum sevdiğim kadına 😊🥰
benim birkaç ayrı yerde olacak..
uçakta ve yatta ilk düşüncelerim..
Central parkta esim bana etmisti
Başbaşa iken bir sonbahar da güneş batımında yağmurlu ve kasvetli havada dışarıda yemek yerken
Gözümü kapatıyormuş bi acıyorum araba uff
Beklentim çok düşük
Sade ve içten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?