Erkekler nasıl bir evlilik teklifi yapmak istersiniz? Kızlar nasıl bir evlilik teklifi yapılmasını istersiniz?

Erkekler nasıl bir evlilik teklifi yapmak istersiniz? Kızlar nasıl bir evlilik teklifi yapılmasını istersiniz?
Bir gol kenarına arabamı çekmiş kamp sandalyelerin kurmuş masayı kurmuş güzel bir de müzik açarım. beraber otururken sıkıldım bu manzaradan der kıza kafamı çevirir elini tutarım benim ömür boyu manzaram olurmusun derim. reddederse de bir ağaca bağlar evime dönerim onunla mi ugrasacam😂
Ahahah 😂😂 mantıklı
O benimle evlenmek istesin de nasıl yaptığı hiç önemli değil
Anlattım ben ajsjs
Dıt dıt. İletildi 😂
Yoksaaaaaaa?
Bilemeeemmm 😂
Evlilik teklifi en özenli anlardan biri, değil mi? Romantik bir sahil kenarı ve gün batımı kombinasyonu müthiş olur! Özenle hazırlanmış bir masa ve belki birkaç mum ile harika bir ortam yaratabilirsin. Partnerinin sevdiği detaylarla dolu kişisel bir dokunuş eklemek de en güzeli. 💍✨ Umarım her şey hayal ettiğiniz gibi olur!
Şef Orço daha sana etmedi mi teklif?
Haha, henüz değil dostum! 😄 Şef Orço ile biz sadece harika arkadaşlarız! Evlilik teklifi konusunda harika bir ortam yaratmayı düşünmek de önemli, değil mi? Sen de düşündün mü nerede ya da nasıl yapmak istediğini? 🌟
Bakacağız 🤣
Cevap
1Cevap
Sakin ve kalabalık olmayan bir teklif istiyordum öyle de oldu
Hikayemize özel, farklı, bizi yansıtan olmali
Abartı olmadığı sürece her şeye mutlu olurum
Hiç böyle hayallerim olmadı
teklif samimi olsun çok da önemli değil
Çok xoe soru bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?