+1 yılNiye korkuyorsun? Niye çekiniyorsun? Niye sorguluyorsun kendini?
Erkek dediğin sonuna kadar mücadele eder. Ne yapıp edip o kızın gönlünü kazanır.
Şapşal yerine düşmektenmi korkuyorsun? O sadece aşık olduğunu gösterir, kızlarda bunu beyenir alışa alışa. Karakterine anlayana kadar. Vs vs...
Yani hiç korkma. Soru işaretleri oluşturma o kafanda.
Aşık olmada sınır yoktur. Kendini anlarsın. Keşf edersin. Yaşadığını anlarsın. ...
Bırakma asla. Yazmasa bile devam et.
Tabiki, akıllıca. Bir manyak gibide deyil 🤣00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Bak şöyle düşün kaybediceğin hiç bişe yok.. git yaz deki sen platonik nedir bilirmisşn sekiz aydır seviyorum seni bakmaya kıyamıyorum.. kabul edersen senle bir buluşmak bir tanışmak bana bir şanş vermeni istiyorum..
Cevap vermek için kendini kasma düşün fikrini söyle...
Ağa yaz bunu kabul ederse süper etmezse zaten yapıcak bişe yok yoluna bakarsın zaten bunun dışında yapmıcan bişeyin sana bir faydası yol bu konuda kaybediceğin bişe yok rahat ol...37 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı ya en iyi yollardan biri bu sanırım. Sınavdan sonra yazmayı düşünüyorum kıza
Soran+1 yılÇok zaman aldı sabır en önemli şeymiş kardeşim gerçekten. Aslında o da herşeyin farkındaymış ama kızlara güven vermek gerekiyor. Zamanla oldu çok teşekkür ederim sanada
Soran+1 yılBen çok ciddi duran bir tiptim. Zamanında onda gördüğüm ufak adımları hep kuruntu olarak yorumlamışlardı ama öyle değilmiş onunda aslında gözü bendeymiş. İlk mesajımda konuşmadı bile nerdeyse benimle ama bikaç ay sonra sınav muhabbeti falan oldu aramızda ufak ufak konuşmaya başladık. Onun öncesinde ben bikaç kere ilgimi kestim artık olmayacak diye bu sefer bu adım atmaya falan başladı mesaj beğendi bişeyler yaptı. Ben hiç zorlamadım ama kızı rahatsız ettiğimi düşündüğüm an ne mesaj attım ne bişey yaptım. Daha sonra sınav sonucunu öğrenmek için o yazdı o yazdıktan sonrada yavaş yavaş konuşmaya başladık işte. Şimdide bu durumdayız sevgili olduk. Kızlar çekingen olabiliyor. Ben de çok çekingenim gözlerine bakamazdım ama yanında çok rahatım artık bilmiyorum çekinmiyorum nedense. Olayları önceden çok kurma bide tavsiyem bu zaten yanına gidince unutuyorsun herşeyi. Doğal ol önceden düşünürsen çok heyecan yapıyorsun hepsini yaşadım. Varsa sorun sor özet geçtim 1 yıl çünkü tamamen anlatamam:)
Soran+1 yılYardımım dokunduysa ne mutlu kardesım
Bence geri çekilme senle ilgilenmese git başımdan der iyim demez bir daha düşün derim hikayelerini takip etmez ve görmezlikten gelir bakmaya tenezül etmez yani belki sen görüldü atınca konuşmadı tekrar dene bişey kaybetmesin umut bağla demiyorum dene şansını sadece ümit bağlarsan hayal kırıklığına uğrarsın bazı kızlar vardır senden nefret ettiğini düşünürsün ama sana aşıktır bazı kızlar vardır aşık sanarsın aslında öyle bişey asla olmamıştır anladın umarım..
23 Yorumla
Soran+1 yılAnladım tekrar normal şekilde yazayım ben ona nasılsın gibisinden konuşursa bakarız artık konuşmazsada en azından net olurum
Soran+1 yılİnşallah. Çok teşekkür ederim
Mesaj attığında konuşmayı uzatmak istememişse seninle ilgilenmiyordur ya da seni deniyordur. Eğer gerçekten konuşmak isteyen erkek ne yapar eder konuşmayı uzatmaya çalışır. O yüzden ilgilendiğiniz kadına ikinci mesajı atın beyler yoksa böyle acı çekersiniz, aklınız onda kalır.
178 Yorumla
Soran+1 yılYani o zamanlar acaba dikkatini çekmişmiyimdir diyorum zaten o zaman ilgilenmediği belli ama. Bende rahatsız ettiğimi düşündüm yani o yüzden konuşmadım taciz eder gibi. Tekrar yazayım bakalım belkide konuşur
- +1 yıl
Şunu diyeyim dikkatini hiç çekmesen seni kale alıp yazmaz. Allasen her gün istisnasız her kadına mesaj geliyor. Hepsine yanıt verdiğimizi mi düşünüyorsunuz? Hayır sadece bir şekilde ilgimizi çekene cevap veriyoruz. Sen konuşmayı uzat bakalım eğer hala soğuk cevap veriyorsa tam umudunu kesersin. En azından kafan rahatlar sürekli acaba diye düşünmez önüne bakarsın.
Soran+1 yılSınavdan sonra tekrar yazayım ben madem bakayım ona göre çaresine
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Bir kiz olarak bu yöntemi bilmiyordum. Teşekkur ederim. Benzer bişe yapıyordum. Ama bunu bilmiyodum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yıl9 ay ne ki? Yıllar boyunca sevip bırakanlr var aslında bu psikolojik bir şey sen onu istedikçe o seni istemedikçe inatlaşmış oluyorsun ve illa olacak psikolojisine giriyorsun. Sonuç olarak da eğer çıkarsan iki hafta aonra istediğine ulaştığın için sıkılıyorsun 😅
27 Yorumla
Soran+1 yılUlaştığında sıkılma olayı doğru ya gerçekten sıkılmakmı denir bilmiyorum ama bir rahatlama olduğu kesin. :D
- +1 yıl
İşte bunun psikolojik olduğunu da düşünmelisin bu yüzden bırak gitsin her şey yolunu bulacaktır inan ki
Soran+1 yılÖyle tabi zamanla oluyor herşey ama bırak dediğimdede pat diye bırakamıyorum
- +1 yıl
Tabii ki ama kendini alıştıra alıştıra düzene koyabilirsin görmemeye çalış stalklama
Soran+1 yılBunu başarıyordum tam 2 hafta falan stalk ı bıraktım. Bundan 2 hafta öncesine kadar işte. Arkadaşımla durakta otobüs bekliyordum. bir anda arkadaşım senin kız geliyo sana bakıyor çok belli ediyor dedi. Yüzüde gülüyor yanındaki kıza birşeyler söylüyor dedi. Acaba diye aklıma takıldı 2 haftadır her an aklımda yine ya
- +1 yıl
Ah bu arkadaşlar ! Hep kafayı karıltıranlar da onlar... o an bir espiri yapmıştır başka tere bakmıştır bilmezsin. Ama cidden kurtulmak istiyorsan gidip açıl sonra pişman olursun. Kız seni yiyecek değil ya 😅
Soran+1 yılTekrar açılayım ben sınavdan sonra falan içimde kalmasın ya. O an bakmıştım kıza espri falan değildi göz göze geldikte ben çevirdim kafamı geri refleks olarak
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKıza 'nasılsın' demişsin 'iyiyim demiş. Daha ne demesi gerekiyordu. İlk mesajda hemen yakın mı davranması gerekiyordu. Cesaretini topla ve açık açık söyle hislerini. Onda karşılığı yok ise vazgeçersin.
34 Yorumla
Soran+1 yılTekrar normal bir şekilde nasılsın gibisinden mesaj atmayı düşünüyorum?
- +1 yıl
At tabi. Kızlar çok hevesliymiş gibi gözükmeyi istemezler. Onun için sen tekrar şansını dene.
- +1 yıl
Rica ederim.
Ne insanları dinle ne beynindeki düşünceleri. Yüreğini dinle güzel kardeşim. En iyisini o söyler sana. Yüreğin vazgeçme diyorsa ulaş ona, çık karşısına. Ters tepki alırsan da olsun denedim der yoluna devam edersin. Hayatın sonu değil
22 Yorumla
Soran+1 yılTekrar yazıcam ya. Çok teşekkürler
+1 yılİlk mesajda zaten canımlı cicimli konuşmasını bekleme. Nasılsın sorusuna karşı iyiyim demesi gayet normal. Biraz daha yakın davranmaya çalış bakalım, zamanla anlarsın verdiği karşılıklardan.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece ondan değil görüldü atarak konuşuyordu saatde 12 oldu en son iyiyim diyene kadar ondan dolayı yazmadım kıza. Rahatsız ettiğimi düşündüm
dostum herkes kendi mizacıyla açıklayacaktır olayı. önemli olan kızın ne düşündüğü. Hiçbirimiz müneccim değiliz ama belli ki senin cesaret almaya ihtiyacın var ve kızın ilgi gösterdiğinden emin olmak istiyorsun. Bunu da sormadan anlayamazsın. Kızlar gibi dolaylı yollardan öğrenmeye çalışma, direk belli et hoşlandığını.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani dışarıda karşılaşma ihtimalim yok artık tekrar normal bir şekilde yazayım diyorum?
Bence konusmak istemeseydi hic cevap vermezdi o yuzden seni deniyor tekrar mesaj at ilk cevaptan sonra goruldu atma ama biraz uzat yine aynisini yaparsa boşver 😃
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler tekrar yazıcam kıza :)
- +1 yıl
Anlamadım ben şimdi nasıl oluyor biraz daha açık anlatır mısınız?
- +1 yıl
@Write_HelloWorld neyi anlatalım
+1 yılSöyle gitsin oda senin gibi insan böyle için içini yiyeceğine söyle kurtul olumsuz cevap alırsan ozaman yoluna devam edersin
26 Yorumla
Soran+1 yılTekrar normal şekilde mesaj atmayı düşünüyorum sonra duruma göre bakarım artık
- +1 yıl
Bence fazla uzatma güzel birşekilde anlat
Soran+1 yılTekrar mesaj attığımda konuşursa birazcık anlatırım yaşadıklarımı hislerimi
- +1 yıl
tamam öyle yap ama muhakkak söyle
Soran+1 yılTamam çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim🙂
+1 yılErkeklerin cogu vazgecer senin tuhaf bende 2 bucuk sene asik oldum 1 sene gormedim hala salajk gibi sevdim simdi gerceklerin farkinda vardim cok sukur gozunu ac
11 Yorumla
SoranVazgeçmesemde bunu belli edemiyorum zaten vazgeçmişim gibi algılanıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa kız senden adım bekliyor sen her seferinde geri çekiliyorsun. Senin gibilerin sonu atilla ilhanın 3. şahsın şiiri oluyor
114 Yorumla
Soran+1 yılAdım beklediğini bilsem yani emin olsam anında atıcam ama belkide beni umursamadığından böyle davranıyor ne bileyim
- +1 yıl
Sen erkeksin. Senin adım atman gerekir 9 ay süründürmüşün kızı. Git çikma teklif et. İstemiyorsa zaten kabul etmez. Biz kizlar alışkınız çıkma tekliflerine. En fazla kabul etmez. Seni öldurecek değil. Ama o da hoşlanıyorsa güzel bir birliktelik başlar.
Soran+1 yılKızın pek umrunda olduğumu sanmam ya 9 ay boyunca. Direk de çıkma teklifi etmek kötü olmazmı sence? Normal bir mesaj atsam baştan nasılsın gibisinden tekrar?
- +1 yıl
Zaten 9 aydır aynı seyi yapmıyor musun. Bir dokuz ay daha uzar sonra kız başkasıyla çikinca da çok üzülürsün icip ağlarsın. Bu ülkede kızlar kaçar erkekler kovalar racon boyledir. Gidipde kız teklif etmez unut bunu. Baktıysa umut vardir. bir teklif et ölmezsin. Zaten istemiyosa kabul etmez. Sen de yolunu kesin cizip işine bakarsın. Sonradan çok uzüleceğine şimdi az üzülürsün. Merak etme kimse biri ona çıkma teklif etti diye imdat sapık var diye bağırmaz ya da çantayı kafasına indirmez. En fazla hayır senden elektrik alamadım der ya da sevgilim var falan der. Kizlar çıkma tekliflerine alışkındır. Merak etme. Nihayetinde sapıklik yapıp kizı taciz etmiyorsun. Hoşlanıyorsun beğenmişsin ve onun erkek arkadası olmak istiyorsun.
Soran+1 yılHaklısın ya sınav geçtikten sonra direk yazayım ben kıza dışarıda görme şansım yok zaten anca mesajla olacak. Nasılsın gibisinden girmeyecem artık direk sınavın nasıl geçti der konu açarım konuşacaksa konuşur zaten
- +1 yıl
Emin ol biz kızlar neleriyle karşılaşıyoruz. Ne salaklarla karşılaşıyoruz. Afedersin salak salak edepsiz resimler gönderenler, hayasızca şeyler yazanlar reelde afedersin sağımızı solumuzu ellemeye kalkanlar, laf atanlar, takip edenler... bunların yanında çıkma teklifi çok masum ve efendice. Kızlar çıkma reklifine kızmaz. Sapıkliga kizar. Al küçük bir hediye git duygularını anlat ve teklif et. Sen yapamıyorsan araya arkadaşlarıni sok. Onlara söylettir işte... senden hoşlanıyor onunla çıkmayı düşünürmüsün şeklinde. Eskiden utangaç erkekler böyle teklif ederdi. Hoşlanîyorsak kabul ederdik. Ama şimdi çoğunlukla ters tepiyor. Kızlar o niye soylemiyor cesareti mi yok deyip kabul edeceği varsa da etmeyebiliyorlar. Sen git düzgun bir şekilde çıkma teklif et. Ama ayak üstü değil guzel bir kafeye gotür hediyeni ver ve arkasından teklif et.
- +1 yıl
Mesajla telefonla etme. Sinir olabilir. bir şekilde yüzyüze et o zaman. Şimdi gördum yazdıklarıni. O zaman ayaküstu et napalım
Soran+1 yılİşte tek şansım mesaj yani ortak arkadaşımız falanda yok normal bir mesaj atayım konuşursa zaten biraz ilerletiriz daha sonra dışarıda davet ederim kızı
- +1 yıl
E olur bak
- +1 yıl
Ama ilerletmeyi fazla uzun tutma. Zaten 9 ay bekletmişin. Daha da bekletme. Çünkü kız biriyle çıkar üzülürsün
Soran+1 yılİnşallah konuşursa zaten ilerletirim
- +1 yıl
Hadi bakalım inşallah 😊
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılOkul iş yeri aynı site ya da birbirine yakın evler vb. ortak bulunduğunuz yerler var mı ona göre yardım etmeye çalışayım?
110 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece sabahları otobüste karşılaşıyorduk artık oda yok
- +1 yıl
İnstagram da resim paylaştığında beğeniyor mu
( beğenmesi senden hoşlandığı anlamına gelmez ama önemsediği anlamına gelebilir )
Soran+1 yılHiç fotoğraf paylaşmadım daha onla takipleştikten beri
- +1 yıl
1) Güzelce giyin güzel bir resim çekil fakat gerçekten güzel olsun diğer resimlerden farkı olsun ( bir kızla çekilip koyarsan daha etkili olur ama resimdeki kızla çokta samimi bir poz olmasın resmi beğenecektir ilgi duyuyorsa )
2) daha sonra iki hafta civarı bekle eski atığı resimlerden 2 ya da 3 tane beğen ama aksam üstü ya da öglen saatleri yap gece ya da sabah erken saate yaparsan kız yanlış düşünebilir
3) kısa cümlelere instagramdan mesaj at bayram geliyor hazır ramazan bayramını kutla biraz sohbet kur konuscak konular bul ve kıza ne tür filmlerden hoşlandığını sor konuştuktan sonra iyi geceler veya görüsürüz de
İse yarar mı bilmiyorum ama senden hoşlanıyorsa kabul etme ihtimali yüksek
4) sinemada olan filmlere bak onun hoşlandığı türde bir film bul kıza mesaj at biraz konuş sonrasında gitmek istediğim film var ama arkadaşlarım o filme gitmişler bende yalnız gitmek istemiyorum senin içinde uygunsa... gün giderimi de ( ama hafta sonu olmasın yaz tatili geldi zaten ) - +1 yıl
Mesajları arka arkaya atma dediğim gibi tavsiyem 2 şer hafta ara ile yaz eğer o mesaj atarsa daha iyi olur
Not : İşim var Uygun değilim Tatildeyim Gün başka bir gün Vb. bir cümle yazarsa sana ilgi duymuyor olma ihtimali yüksektir önemli bir şey konuşman gerektiğini söyle oda olmasa mecbur tek ihtimal hoşlandığını söylemek mesaj atarak - +1 yıl
Bu arada ise yaradı ya da yaramadı gibisinden haber verirsen sevinirim eğer kız sana ilgi duyuyorsa sinemaya gitmeyi kabul edecektir
( Sinemaya giderseniz ilk gidişte hesapları sen öde sinemadan sonra starbucks gidin film hakkında konuşursunuz sohbet eder arkadaş olursun sinemaya gelirse ondan hoşlandığını hemen söyleme )
Soran+1 yılRamazanda değilde bunları sınav geçtikten sonra yapmak daha mantıklı sanırım. Sınav geçsin kafamız rahatken kıza hem sınav bahanesiyle yazabilirim diye düşünmüştüm.
- +1 yıl
Aynen sınavlar bitsin tatil gelsin öyle yazarsın daha iyi olur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim verdiğin örnekler için. Gelişme olursa güncellerim soruyu
Soran+1 yılMehaba kardeşim kıza daha yazmadım ama geçen hikaye attım yine baktı yazsam konuşacak gibi galiba sence :D
- Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan git konuş. Öyle uzaktan olmuyor. Sadece acı çekersin. En azından reddetse bile içinde bir ukte kalmaz.
26 Yorumla
Soran+1 yılYani tekrar adım attığımda normal bir şekildemi gireyim mesaja yoksa direk hislerimi mi yazayım ?
- +1 yıl
Mesajla değil bizzat karşısına çıkıp göster kendini. Cesur ol. Bazı kızlar cesur erkekleri sever.
Soran+1 yılDışarıda karşılaşma şansım yok artık
- +1 yıl
O zaman mesaj at. Ve niye mesajla açıldığını belirt. Ne bileyim denk gelemiyoruz artık falan dersin.
Soran+1 yılTeşekkürler mesaj atıcam
- +1 yıl
Rica ederim. Inşallah hakkında hayırlısı olur.
+1 yılÇok zor kalbin ona ait gibi hissediyosun ama vazgeçmek unutmak zor ama yapmak zorundasın bir süre sonra canin yanmaya başlıyor çünkü ☺️
112 Yorumla
Soran+1 yılNet bir olayda yaşanmıyor o kötü. Yani istemediğini kesin olarak bilsem hayatta düşünmem artık ama işte..
- +1 yıl
Yüz yüze konuşsana en iyi o şekilde anlarsın sana karşı olan hislerini 😊
Soran+1 yılİmkansız. Artık karşılaşmıyoruz kızla. Yani tek şans mesaj
- +1 yıl
Ama mesajla biraz zor olur buluşmaya ikna etsen 😊
Soran+1 yılBunun içinde ilk mesajlaşmamız lazım yani kız olsam ben hemen buluşmazdım :D
- +1 yıl
Bak kız eğer seni seviyosa daha ilk mesajında kalbi ısınır güvenir ben yaşadım aynısını 😄
Soran+1 yılİlk mesajı çoktan geçtik işte o zamanlar kızın 1 gram birşey hissetmediğini biliyordum zaten. Ama şu an için acabalar var kafamda onun içinde 1 ay sonra tekrar yazmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Sen bekleme seviyosan hemen yaz kaybedersin sonra
Soran+1 yılşu an diyecek birşeyim yok ama kız soğuk yapsa ne diyecem nasıl uzatıcam? Sınavdan sonra sınav bahanesiyle falan yazarım diye düşünmüştüm
- +1 yıl
Bilemiyorum nasılsın diye sor soğuksa sevmiyordur 😊
Soran+1 yılYani :D Çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek inşallah sevdiğine kavuşursun ne diyelim 😊🌼
+1 yılBakmak birşey değil öncelikle bunu diyim. Benim de sevdiğim çocuk tam 6 aydır bakıyor ama Hiçbir halt olduğu yok.
110 Yorumla
SoranBen adım atmayı da denedim işte ama naza mı çekti yoksa rahatsız mı ettim bunu anlayamadım. Bu mesaj olayından sonra otobüste yanıma falan oturmuştu kız rahatsız olsa yapmazdı heralde birde 2 durak kalaydı yani.
- +1 yıl
O zaman hoşlanıyor derim. Bir oluru var. Çünkü sevmeyen ve imkan vermeyen kız siler atar. Yanına oturmak br yana otobüse binmez bak valla oluru var. Bir kere daha dene derim inş olr
Soran+1 yılYani bende öyle diyorum ama bir taraftanda kız hiç takmıyor , umrunda bile değilim o yüzden rahat davranıyor diye düşünüyorum. Buda olamazmı yani?
- +1 yıl
Tabi bilemicem ama unutmuş ya da umursamamayı seçmiş olabilir üzülmemek için
Soran+1 yılÜzülmemek için derken anlayamadım orasını?
- +1 yıl
Yani olmicak diye ümitlemnemek için öyle tavır takınıyor olabilir kendimden biliyorum
Soran+1 yılOlabilir biraz daha bekleyeyim bakalım sınavdan sonra bakayım çaresine
- +1 yıl
Peki inşallah olur
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim beni mutlu haberlerle bilgilendirsin inşallah
+1 yılAçıl. Kabul ederse flörtleş. Sonra söz yapın. Sonra nişan veee sonra mutlu son evlenin 😍❤️❤️
23 Yorumla
Soran+1 yılHayal ettiğimiz gibi olsa keşke :D
- +1 yıl
Olur olur inşallah
Soran+1 yılİnşallah. Çok teşekkürler
Bence onu bu kadar uzun süre ve çok sevdiğini bilmeli
17 Yorumla
Soran+1 yılDirek yazmakmı yoksa tekrar nasılsın diye girmekmi mantıklı
Soran+1 yılAslında yine böyle durum yaşanırsa neden yazdığımı söyleyip hislerimi anlatayım direk ya
Soran+1 yılGörme şansım yokki
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler
+1 yılVazgeçmek sence bu kadar basit mi yani ben sana vazgeç desem vazgeçecek misin?
17 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçmek değilde rahatsızlık vermek istemiyorum kıza taciz eder gibi. Yani ufacık bir şansım var mı bunu öğrenmek istedim sadece
- +1 yıl
Mezuna kalabilirsin ve çok iyi yerlere gidebilirsin kesinlikle bu algıyı unut öyle şey mi olurmuş nice insanlar var o farka rağmen nasıl mutlular. Herkes sevdiği dalda iyidir ve o dalda kendini eğitirse çoğu meslekten daha iyi bir yere gelir şöyle düşün normal bir doktor mu yoksa işinde çok iyi bir müzisyen mi? Bence pes etme, ama kız da seni istemiyorsa zorlama fakat bu düşünceyi sil aklından önüne farklı farklı insanlar çıkacak daha
Soran+1 yılYani benim hedefim ilk 80 k onunki 20 k olunca kendimi kucumsedim acikcasi. Yani ben artik yapacagimi yaptim ya bana konuşma sırasında iyide sen beni nereden tanıyorsun falan dedi aha dedim sı*tım sonra anlattim iste boyle böyle görüyordum seni rahatsiz etmek istemedim özür dilerim diye anladim deyip sonra sen hangi bölümü istiyosun diye konusmaya devam etti. Bakalim artik ben yapacagimi yaptim artik o mesaj atmak isterse atar ona gore devam ederim
- +1 yıl
Hedeflerini sende yukarı da tutabilirsin :) kendini küçümseme hele de bir kız için, sıkma canını umarım herşey istediğin gibi olur
Soran+1 yılBenimde hedeflerim var tabiiki ama bu çok iyi bir üniversite değil daha sonrası için :D Kız için küçümsemiyorumda sonuçta referans noktası gibi bişey oluyor o kızla bakacak olursam
- +1 yıl
O zaman gönlünden geçtiği gibi davran:)
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılOna açılmalısın bence bir şansını dene ilgini belli et
12 Yorumla- +1 yıl
Çok sevindim 😊
Soran+1 yılÇok teşekkürler :)
+1 yılGözlerine bakmaya kiyamamak.. seviyorsan yaz tabi 1 değil 10 mesaj yaz ne kaybedersin ki
16 Yorumla
Soran+1 yılSorun mesajlaşmanın devam etmemesinde. İlk mesajı attığımda görüldü atarak konuştu kız 1 er saat görüldü atıyordu her mesaja en son nasılsın diye sorduğumda sadece iyiyim dedi bende rahatsız ettiğimi düşündüm ve görüldü atmıştım. Şimdi tekrar yazarsam yine aynı olaylar olurmu diye çekiniyorum
- +1 yıl
Dene bir iki kez daha illa ki renk verecektir..
Soran+1 yılÇok teşekkürler tekrar yazıcam kıza
- +1 yıl
Haber ver merak ederiz 😃
Soran+1 yılVeririm tabi 😊
Soran+1 yılMerhabaa :D Daha yazmadım kıza ama geçen gün bir hikaye atayım dedim kız yine baktı sınavdan sonra yazınca konuşacak galiba ya baksana takipte hala
bırakmalısın bence, o sadece senin ilginin kendisinin üzerinde olmasindan hoşnut eğer sana karşı bir şeyler hissediyor olsaydi bir adım atardı..
30 Yorumla
+1 yılSeviyorsan eminsen kendinden vazgeçme kardeş
Seviyorsan git konuş bence
Nasılsın sorusuna iyiyim diyecek ya ne desin
Hemen seni seviyorum deme zaten ama konuşmaya çalış yavaştan reelde belli et aşkını11 Yorumla
Soran+1 yılReelde görme şansım yok artık kızı karşılaşmıyoruz
+1 yılHic ugrasma kardesim kadınlar birinden hoslandıysa kendileri adim atıyor sana olumsuz davranmıs kendini paralama bosa
20 Yorumla
+1 yılSevgine karşılık alamıyorsan deli gibi sevmenin bir anlamı yok bu yüzden kendini daha fazla üzmene ve yıpratmana gerek yok. Bence vazgeçmelisin.
20 Yorumla9 aya hemen vazgeçerim ama benimkisi 3 yıl oldu yeni yeni vazgeçebildim
13 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim derken bile düşünüyorsundur aslında
Soran+1 yılYapacak birşey yok o zaman hayat devam ediyor seninde çıkar inşallah hayırlı birileri karşına
Konuşmaua çalış sana karşı ilgisinin kesin olmadığına inandığın zaman vazgeç. Sadece iyiyim demiş belki daha önce hiç konuşmadığınız içindir bu
13 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabi bende direk görüldü atınca iyice ters tepmiştir
Soran+1 yılKarşılşmayız artık da mesaj atayım ben teşekkürler
+1 yılİyi ya da kötü olarak atılan bakışlar vardır unutma , yine geliyi mal deme ihyimali de bir o kadar yüksek
13 Yorumla
SoranHaklısın sadece o olsa tamamda hikayeme falan da baktığı için acaba dedim. Şu malın hikayesine bir bakalım demiştir gerçi ondada :D
- +1 yıl
Hikayeye bakmak nedir ya, sende biliyorsun ki baştan açarsın hikayeleri izleyerek gidersim kim geldiğini bilmezsin bile sırada
Soran+1 yılEn azından rahatsız olmamış benden bunu biliyorum. Ama senin de söylediğin gibi iki ihtimalli durum ve kesin birşey yok
+1 yılarkadaş olmayı dene ondan adım alırsan ilgini belli edersin sakın sevdiğini hemen söyleme sonra boka sarıyor çünkü
10 YorumlaSeviyorsan git konus verecegi cevabi kaldirabilirsen tabi beklersen kaptirabilirsin dostum en azından niyetini belli et korkma asla
10 Yorumlaseviyosan git açıl
insanlar hayatta en çok yapmadıkları şeylerden pişman olur
kaybedecek bişeyin yok
zaten senin degil10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVazgeç sana ilgisi olsa zaten az da olsa belli ederdi benim de vardı platonik aşkım sık karşılaşmamıza rağmen bakışmaktan ileriye gitmedi karşıdan da hiç birşey gelmeyince bende bıraktım şu an çok daha mutluyum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çok alıngan davranmışsın. Biraz daha baskın olursan kızı elde etme şansın artar.
159 Yorumla
Soran+1 yılTekrar yazayım kıza ben
Cevap sahibi+1 yılBence de yaz ve baskın ol biraz. Kızlar kendini ağırdan alırlar. Çok isteseler de hemen kabul etmezler.
Soran+1 yılÇok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılSınıf farkı diye birşey yok. Öz güvenin olsun biraz.
Soran+1 yılYani artık elimden geleni yaptım terslemeden konuştu iyi geceler diyerekde bitirdik artık bidaha mesaj atmayı düşünmüyorum o atmadikca
Cevap sahibi+1 yılSenin yapman gereken normal arkadaş olmak. İlk etapta sevgili olmayı unut. Kızla iki arkadaş gibi konuş hatta iki arkadaş gibi buluşup vakit geçirin. Kız seni terslememiş sana kötü birşey dememiş neden vazgeçiyorsun?
Soran+1 yılDirek sevgili olma düşüncem zaten yok evet terslemedide hatta nerden tanıyorsun beni dediğinde bidaha konuşmaz sanmıştım okula giderken görüyordum rahatsız ettiysem özür dilerim dedim oda anladım deyip sen nerde okuyosun hangi bölüm istiyorsun diye devam da etti ama ne bileyim tekrar tekrar yazmam olur mu acaba. Kırmamak için öylesine konuştu gibi geldi bana
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünüyorsun. Eğer kız seninle konuşmak istemese hiç cevap bile yazmazdı veya okula giderken görüyordum deyince tersledi seni. Arkadaşça konuşmaya devam et. Kendine azıcık güven. Yoksa ömür boyu yalnız kalabilirsin, demedi deme.
Soran+1 yılYani oda var. Bakalım artık hikaye üzerinden paslaşmaya çalışırım hikaye atarsa falan yanıtlarım artık
Cevap sahibi+1 yılSende hikaye at nasıl olmuş diye sor. Herşeyi ondan bekleme.
Soran+1 yılZaten hiçbir şey yapmadiki o yapmasinida bekleyemezdim ama simdi oda atabilir abi bakalim artik hikaye atarim konusur belki o atarsa ben zaten yazarım
Cevap sahibi+1 yılO yazmaz senin yazman lazım. Hikaye at onunla ilgili yorum sor.
Soran+1 yılÖzeldenmi atayım diyosun hikayeyi yoksa normal atıp yorumunumu sorayım
Cevap sahibi+1 yılÖnce paylaş sonra nasıl olmuş diye sor veya paylaşmadan önce bunu paylaşsam nasıl olur diye sor.
Cevap sahibi+1 yılNe yaptın başkan. Konuşabildin mi kızla?
Soran+1 yılYok abi hikaye atacak bahanem olmadı oda atmadı zaten. Bide ben hikaye atmadan nasıl olmuş diye sormam ileri gitmek olmazmı kızla neredeyse muhabbetim yokya o bakımdan. Ben baştan normal bir hikayesinemi cevap atsam acaba?
Cevap sahibi+1 yılKız senden mesaj bekliyor güven bana. Hemen birşeyler yap.
Soran+1 yılPek sanmıyorum ama umarım öyledir :D
Cevap sahibi+1 yılElini çabuk tut ve güven bana. 50 kişiden fazla konuştuğum ve birşeyler yaşadığım oldu. Tecrübeme güvene bilirsin.
Soran+1 yılTekrardan dümdüz girmek istemiyorum konuşmaya ki girsemde pek sürmez zaten. Geçen gün yazdığımda kendimde hata buldum. Ben rahatsız ettiysem özür dilerim falan dediğimde kız anladım deyip devam etti sen nerde okuyosun dedi ben yine kısa cevap verdim hangi bölüm istiyosun diye falan devam etti salak gibi onada cevap verip hayırlısı falan deyip bitirdim gelecekteki hayallerini falan sorsam ne güzel devam edecekti konuşma. Şimdi hikaye üzerinden yürümeyi bekleyecem biraz mecburen. Yani siz bekliyor diyosunuz kesin olarak?
Cevap sahibi+1 yılKıza rahatsız ettiysem özür dilerim demen en büyük hatan olmuş. Kıza karşı öz güvenin yüksek davranmalısın. Bugün mesaj at. Sürekli konuşacak birşey ara. Mesela canım sıkılıyor sohbet edelim mi de. Uzun süre mesaj atmazsan korkarım kız ümidini keser senden. Lütfen elini çabuk tut.
Soran+1 yılBahane buldugum an yazarım tabi ama acele etmemek en iyisi şimdi yine gidip napıyosun falan yazsam konuşmayacak eminim en doğru zamanda yazmak önemli
Cevap sahibi+1 yılAcele etmen gerek. Acil bahane bulman gerek. Canım sıkılıyor du konuşmak istedim de. Birşeyler söyle.
Soran+1 yılAcele etmeye çalışıyorum bakalım artık çok teşekkür ederim abi yardımların için
Cevap sahibi+1 yılNe zaman olursa buradan yazabilirsin abicim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim abicim
Soran+1 yılAbi kız 2 gün önce gece eski konuşmamızdan bir mesajı beğenmiş geri çekmiş sanırım sonra ya da benım sıldıgım konusmadan bir mesajı begendi tam bilemiyorum orasını olacak gibi sanki bu iş
Cevap sahibi+1 yılKız senden mesaj bekliyor, kız umudunu kesmeden konuşmaya başla.
Soran+1 yılKonuşmak istiyorum ama bahane bulamıyorum bir türlü konu bulamadim ya
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bahaneyi unut. selam yaz devamı gelir.
Cevap sahibi+1 yılselam yazarak kendini konuşmaya mecbur bırak.
Soran+1 yılYazdım kıza kız değişik ya ben başka konuşuyorum o başka yaptıklarına bakıyorum mesaj atıyorum konuşurken saçma sapan soğuk davranıyor yazmiyacam bidaha
Soran+1 yılOlaydan 1 saat sonra hikaye atiyorum hazirda bekliyoe ilk o bakiyor saniyesinde ne yaptigi belli degil ya kizin anlayamadim yani. Bugun mesaj attigimdada kizdim artik konusmayi bitirdim
Cevap sahibi+1 yılSakin ol öncelikle. Direk kucağına atlayacak bir kızı eminim sende sevmek istemezsin. Kız kendini ağırdan alıyor. Olması gerektiği gibi davranıyor. Kız seni istemese cevap bile yazmaz. Olabildiğince sakin davran.
Soran+1 yılÖyle abi ama 3. mesajım artık bu yani ben gülerek şaka maksatlı şeyler yazıyorum konuşma azıcık zevkli olsun diye o beni resmi knouşmaya itiyor bildiğin. Anlamazlıktan geliyor bide
Cevap sahibi+1 yılBir müddet sende resmi konuş. Esprili konuşmaya o ne zaman başlarsa sende o zaman başlarsın.
Soran+1 yılBirdaha konusabilir miyiz bilmiyorum abi sanırım konusamayiz artik
Cevap sahibi+1 yılYarın öğlen ne konuşacağım diye düşünmeden selam yaz. Kendini konuşmaya mecbur bırak.
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey düşünmeden selam yaz sadece. Selam yazdıktan sonra ne konuşacağını düşünürsün.
Soran+1 yılBunu dün demiştin işte abi yazdım kıza hemen ben başka birşey diyorum o başka cevap veriyor soğuk soğuk konuşuyor en sonda atar yapıp salla dedim işte kestirip attım tekrar yazsam yine konuşmıcak işte ya çok istiyorum konuşmayı ama o hep geri duruyor ya
Cevap sahibi+1 yılVazgeçme sakın. Tekrardan Selam yaz ve konuş tekrardan. Şimdilik günde 5 dk da olsa konuş. Kız sana alışırsa sen hiç konuşmasan bile o sana saatlerce yazar.
Soran+1 yılSence benım yaptıgım bu son tavırdan sonra hala konusma ıhtımalı var mı abı? Atar yaptım bildiğin salla dedim kestim konusmayı. Gerçi 1 saat sonra hikaye attıgımda sanıyesınde baktı ama bu neyı degistirir bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKız sana soğuk davranmış sende tepki göstermişsin, gayet normal bir durum. Kesinlikle yaz kıza. Cevap verecek bence.
Soran+1 yılBakalım artık abi emın olamıyorum artık 3. mesajımdı bu hala boyle davranması biraz saçma gelıyor bana
Cevap sahibi+1 yıl3 mesaj fazla değil abicim. 12-13. Mesaj dan sonra ancak alışır sana.
Soran+1 yılPeki mesaj atarsam o gecekı konuya değineyimmi şundan dolayı böyle böyle dedim sana diye yoksa hiçbirşey olmamış gibimi devam etmek daha doğru?
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey olmamış gibi devam et. Eğer sorarsa yanlış yazdım falan de. T9 hatası falan de.
Cevap sahibi+1 yılAnlaştık mı abicim?
Soran+1 yılBirşey olmamış gibi yazarım abi o zaman sorarsa t9 falan demek yerine direk söylerim ya sen böyle yapınca bende o anlık öyle yaptım diye
Cevap sahibi+1 yılAbicim sen bilirsin.
Cevap sahibi+1 yılNasıl rahat hissedeceksen öğle konuş
Soran+1 yılÇok teşekkurler abi
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Gelişmeleri öğrenmek isterim.
Cevap sahibi+1 yılUmarım başarılı olursun abicim
Soran+1 yılİnşallah abi haber veririm
Cevap sahibi+1 yılÇok sevindim abicim. Allah hayırlı
etsin. Allah kötü nazarlardan korusun.
İnşallah evlilikle sonuçlanır.
Soran+1 yılCok tesekkür ederim abi allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılSenden de abicim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle uzulcegine acaba niyetini ciddi ciddi belli etsen mi ki belki olumlu olur
13 Yorumla
Soran+1 yılTekrar mesaj atıcam ama ne diyeceğim kıza. Yani yine soğuk konuşursa 1 saat görüldü ata ata yazarsa devam ettiremem konuşmayı diye yazmaya çekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni en azından bir kez daha dene hoşlandığını ve ciddi düşündügünü soyle eğer o da olumluysa olur olmuyorsa zorlama bosver önüne bak hakkında hayirlisi
Soran+1 yılİnşallah. Çok teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapıyorsun sorusuna. yemek duası mı okusaydi kız hahahahahaha ilahi
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğini açık açık söyle olmazsa vazgeç ve üzülmee
10 Yorumla Hayatın sonu değil hislerini açıkça belli et pişman olmaktansa
10 YorumlaHayatında biri var mı diye sor. Yoksa itiraf et ona göre vazgeç
10 Yorumla
+1 yılNe diyek acil kiza soyle yani oyle uzaktan uzaktan olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bir kez soğuyunca hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Çok tatsız olur. Sürdürmenin de anlamı yoktur.10 Yorumla
+1 yılTekrar mesaj atmayı dene, vazgeçmek için çook erken. Bir kaç adım daha at onlarda karşılıksız kalırsa boşver.
13 Yorumla
SoranPeki bu mesajı sınavdan sonra mı atayım? Malum 1 aydan az kaldı onun içinde benim içinde en mantıklısı sınavdan sonra atmak sanırım
- +1 yıl
Bence şimdi atmalısın ufak bir sohbetten sonra düşünceli biri olduğunu göstererek dilerse sınava kadar yazmayacağını belirt
Soran+1 yılUfak bir konuşma olacağını bilsem hiç durmam ama. Kıza attığım ilk mesajda görüldü ata ata konuştu yani 1 er saat durdu hep. Bide üstüne rahatsız ettiğimi düşünerek ben görüldü attım kıza. Olaylar çıkmaza girdi gibi.
Bize söyleyeceğine gitt açll böyle kendini yiyeceğine nett bir tavır alırsınn
10 Yorumla
+1 yılBence ikinci mesajı atmalısın onunla ilgilendiğini belli etmelisin
13 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir şekilde atayım demi yine nasılsın gibisinden
- +1 yıl
Aynen nasılsın diye sor
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler
+1 yılgit açıkça söyle kabul etmezse bir daha da uğraşma değmez sana bakıp ilgini çekmeye de çalışıyor olabilir. birilerinin kendinden hoşlanması sevmesi hoşuna gidiyordur bir çok erkegede aynısını yapıyordur. karşılık vermezse hiç uraşma kendini yıpratırsın öyleleri kardeşim olur
00 Yorumlaoda sana en az senin ona hissettiğin kadar bisey hissetseydi her türlü belli ederdi bence.
10 Yorumla
+1 yılHala onu seviyomusun diye kontrol etmistir kizlar böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu yaşadım sonra kız sınıfın kapısına geldi ben konuşmadım
24 Yorumla
SoranAdım atmak istiyorsun birdaha ama yapamıyorsun refleks gibi ya.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle oluyor ben onun yüzünden okulumu değiştirdim ikimizde seviyoduk ama olmadı
Soran+1 yılHayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin hepimiz için
Bir iki defa daha yaz yine soğuk davranırsa anla ki öyle bir niyeti yok...
10 YorumlaPlatonik olmadım hiç ama kavuşamamak kötü.. bir muhabbet açmayı dene olmuyorsa silmen gerekiyor
20 Yorumlaharbi sakatsin az çabala arkadaş sogukmus cvp seven insan çabalar
10 YorumlaKeşke beni de seven olsa, ne şanslı kızlar var
35 Yorumla
Soran+1 yılVardır belkide
Soran+1 yılOlur ya hayırlısı olsun her zaman
+1 yıl9 aylık mi😄 Millet yıllarca seviyor kahrindan ölüyor
116 Yorumla
Soran+1 yılKıyasa girme sebebin neki
- +1 yıl
Yani 9 ay kısa bir süre ve samimi degil
- +1 yıl
@Helinxx avukatımısın?
- +1 yıl
@Hlkdündar süreleri kapıştırak mı ahshhsh
Soran+1 yıl@Hlkdündar Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun şimdi burda :D
- +1 yıl
@Hlkdündar aynen😊 Gören de diyecek sanki yıllarca sevmiş ve vazgeçemiyor 9 ay bir kere olsa olsa insanlarin birbirlerini tanıma zamanı kadardir ama yine de saygı duyarim
- +1 yıl
@Helinxx sidik mi yarıştırıyosun git ötede oyna
Soran+1 yıl@Hlkdündar Gece gece hasan sabbahın kızıyla boş yapmaya gelmişsiniz ya :D
- +1 yıl
Biseyi kanıtlamiyoruz sadece abartıyorsun
Soran+1 yılAbartmıyorum sadece ne yaşadığımı söyledim kimseylede kıyasa girmedim farkındaysan ben daha çok severim bilmemne diye. Neden bu kadar alınıpda 9 ay ne ki diye olaya girdiniz ben onu anlamadım
+1 yılYa korkma söyle sonra çok acı çekersin
23 Yorumla- +1 yıl
Bence de. Kız başka biriyle çiktimi daha cok aci ceker
- +1 yıl
Evet yaşadım biliyorum
Soran+1 yılSınavdan sonra yazıcam hemen
+1 yılikinizin burcu neydi😂
110 Yorumla
Soran+1 yılBen oğlak kızı bilmiyorum
- +1 yıl
himm keske bilseydin ya
- +1 yıl
ama vazgec bence
Soran+1 yılSınav bahanesiyle falan yazsam nasıl geçti diye denesem son kez?
- +1 yıl
yani yazz ama kizi sıkma
Soran+1 yılZaten o yüzden bu haldeyim ya çok titiz düşünüyorum
- +1 yıl
himm konus bisey olmaz😂
Soran+1 yılKonuşayım bakalım teşekkürler 😊
- +1 yıl
tamam konus kizi rahatsiz etme ama
Soran+1 yılYok zaten öyle biri değilim azıcık olsam 9 ay beklemezdim. Gerçi benimkide mallık ya çok uzatıyorum ama açılamadım işte. Selam falan diye girmicem bu sefer geçen sefer girdim konuşma uzatamadım. Direk sorarım nasıldı sınav diye konuşursa zaten her türlü konuşur o an
O bakışlar yalan kardeş sen öyle bakışa falan kanma az bekle sana değer veren birini sev eminim bu şekilde çok mutlu olacaksın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke hemen geri çekilmeseydin, sevgi emek ister
17 Yorumla
SoranO an saat gece 12.30 olmuştu 1 er saatte görüldü atıyordu başka bir kız arkadaşıma sormuştum ne yapayım bu durumda diye yazma dedi bende yazmamıştım. Zaten rahatsız ettiğimi düşündüm.
- +1 yıl
Daha sonra tekrar yazabilirdin. Geçen müsait değildin heralde falan diye
Soran+1 yılİşte rahatsız ettiğimi düşündüğüm için ilgimi kesmiştim. Daha sonra hikayeme falan bakınca uzun zaman sonra dışarıda karşılaştığımızdada bakışlarını görünce tekrar kıvılcımlandı hislerim. Şimdide sınavdan sonra yazmayı düşünüyorum artık
- +1 yıl
Bence de yaz. İlerde en azından ben yeterince çabaladım dersin
Soran+1 yılPeki tekrar yazdığımdada normal bir şekildemi gireyim nasılsın falan diye?
- +1 yıl
Aynen direk senden hoşlanıyorum falan diye girme
Soran+1 yılTamamdır tekrar yazayım ben çok teşekkürler
Merak uyandıran durumlar at
11 Yorumla
SoranNasıl yani
+1 yılbence mesaj atıp konuşmayı ilerlet biraz
15 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir şekilde nasılsın diyerek gireyim demi tekrar?
- +1 yıl
evet ve uzat konuşmayı
Soran+1 yılSınavdan sonra yazayım diyorum bahanem olur en azından sınavını sorarım
- +1 yıl
Oluuur mantıklı
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılbisey yapma o sana yazsin
27 Yorumla
Soran+1 yılBeklersem yazmaz sanırım. En son ben görüldü atmış bulundum kıza daha tanışamadan
- +1 yıl
ona ragmen hala takipte ama bilmiyorum sansini binkez daha mi denesen?
Soran+1 yılDenicem ya olmayacak böyle. Her an düşünüyorum en azından kafam net olsun. Hala takipte dışarıda bakışlarını yakalıyorum hikayeme bakıyor otobüste yanıma oturmuştu bu olaylardan sonra yani rahatsız olsa yapmazdı en azından.
- +1 yıl
adımı senden bekliyor belli
Soran+1 yılAtalım bakalım birdaha ne olacak
- +1 yıl
hadi hayirlisi
Konuş açıl en azından o bilir ne olduğunu
19 Yorumla
SoranYani tekrar mesaj atmak istediğimde ne yazabilirim kıza? En son normal bir şekilde girmek istedim konuşamadık bile. Şimdi direk hislerimi mi yazayım?
Soran+1 yılİyiyim sen nasılsın falan demedi diye. Yani bide 1 er saat görüldü attı hep. Ben de istemediğini rahatsız ettiğimi düşündüm. Gerçek hayatta karşılaşamıyoruz artık. En son 2 hafta önce dışarıda gördüm kızı arkadaşım yanımdaydı o uyardı benide sana bakıyor çok belli ediyor falan dedi yanındaki kıza bişeyler söylemiş gülüyormuş. Ertesi gün hikayeme bakmıştı.
Soran+1 yılTekrar yazayım ben aynısını yaparsa net konuşurum artık olmazsada içimde kalmaz en azından
Soran+1 yılAynen öyle. Çok teşekkürler
+1 yıl9 ay hiçvirşey değil ben 6 yıldır platoniğim.
30 Yorumla
+1 yılSoğuk davransa da devam etmeliydin
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke etseydim ama o an rahatsız ediyorum diye düşündüm zaten saat gece 12.30 olmuştu kız görüldü ata ata konuştuğu için
Zor ama artık yeter. 9ay.
20 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat