Platonik aşkımdan artık vazgeçmeli miyim?

9 ay boyunca sevdim onu. Gözlerine bakmaya kıyamıyordum. Bu yüzdende ilgimi belli edemedim. Aylar sonra instagramını bulmuştum takipleşmiştik , bir süre sonra mesaj attığımda ilk mesajımda soğuk davrandı. Nasılsın dediğimde sadece iyiyim demişti bende görüldü atmıştım. İlgimi kestim kızdan kesmek zorunda kaldım daha doğrusu. şu an hala takipleşiyoruz hikayeme falan bakıyor kız. Eskisi kadar karşılaşmadık hiç ama arada bir karşılaştığımızda bakışlarını yakaladım kızın. Ne yapmalıyım yardımcı olun ne olur arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Kıza bugün yazdım arkadaşlar sinav hakkinda falan konuştuk ama kızın dersleri benden daha iyi sanırım olmaz bu iş sınıf farki oluşacağından. Çok teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar o kızla artık sevgiliyiz :) Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin ben bunu öğrendim. Sizinle de paylaşmak istedim durumu belki birinize faydam olur sabır konusunda. Çok teşekkürler görüşleriniz için :)
Platonik aşkımdan artık vazgeçmeli miyim?
Cevapla