Eşimin arkasından ilk defa kötü bir şey yaptım ve çok pişmanım, ne yapmam lazım?

Esimle 1senelik evliyiz. Birbirimizi cok seviyoruz. Buzamana kadar hic bir erkege yan gozle bakmamistirim ve esimden baska kimseyi gozum gormedi (olmasi gerekende bu). Neyse benim sorunum bundan bir kac ay once nasil oldu bilmiyorum eski erkek arkadasim aklima geldi senelerdir ortada yoktu birden kaybolmustu ve gizli hesap actim nasilsin diye sormak icin. Baska hic bir kotu niyetim veya dusuncem yoktu. Konustuk biraz ardindan benim kim oldugumu cozmeye calisti. Ismimi veremem ben evliyim Şu an sana yazmam bile dogru değil dedim. Zorladi aramaya basladi falan. Sonunda dedim su yere gel beni orda gor kim oldugumu diye. Mesaj arkasi ismimin gecmesini istemedim elinde kanit falan olmasin diye. Bir diyer taraftanda konusmalarimizi sildirmek icin bulustum. Neyse geldi bindim arabaya az konustuk evli oldugumu mutlu oldugumu soyledim ama asiri huzursuzdum orda olmaktan. Bizim mahalle kucuk oldugu icin tanidiklar gormesin diye ordan uzaklastik beni tuhaf biyere goturdu. Oturduk orda sohbet ettik az. Ve nasil oldu bilmiyorum beni opmeye basladi tuttu bagirdim birak beni evliyim ne yapmaya calisiyosun diye. Zorla beni kendine cekip opup koklamaya basladi. Agladim yalvardim birakmasi icin yalandan hamile oldugumu soyledim. Sirf seni merak ettim baska bir amacla sana yazmadim ve burda olmadim dedim, o bile fayda etmedi neyse zorla kurtuldum beni olmam gereken yere birakti ve istedigini alamadigi icinde asiri sinirli bir sekilde cekti gitti. Kendimi cok kotu hissediyorum esimle bir kac defa konusmaya calistim ama anlatamiyorum olanlari basta benim ona yazmam cok buyuk hata olmustu cunku. Bana akil verin arkadaslar lutfen bu durumla yasiyamiyorum 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Burda asiri tepki verenler ve bilip bilmeden yorumlar yapan olmus. Kismen hak veriyorum yaptigimin yanlis oldugunun bilincindeyim, fakat kendimi acindirmak veya temize cikarmak yapacagim enson seydir. Kendimi asla affetmeyecegimi biliyorum hele ki 4yillik tertemiz bir iliski icinde olan kadin icin su yasadigim durum elbet dönup dolasip evliligime yansiyacak. Keske salak olmasaydim 😞
Eşimin arkasından ilk defa kötü bir şey yaptım ve çok pişmanım, ne yapmam lazım?