Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle suçlusun bilerek ve isteyerek yazışmışsın çünkü 1 defa yazdım tamam ama sen sürekli yazışmışsın. Sonrada kalkmış buluşmuşsun yoksa mesajları silsin diyeymiş bu bir yalan buna aklı olan kimse inanmaz. Neyse öpüşmüşsün vs vs.. Bir ilişki gerçeklemedi demişsin pek inanmadım ya neyse. Zaten evlenmeden öncede pek çok erkek arkadaşı olan birisin. Eski alışkanlıklar gereği başka erkeklerede pas atmışsın. Lakin vicdanın susmuyor çünkü suçlusun. Çözüm ne demendeki kastın cümlenden de belli duyulması yoksa yaptığın hatadan değil. Ya söylerse ya şantaj yaparsa derdindesin sen. ortaya çıkana kadar devam edersin sonrada duyulursa eşin seni boşar sonuna kadarda haklıdır. Çocuk yapma bari yazık çocuklara sırf kendi hayatınızı düşünüp yaşamısınız çocukları helak etmeyin :(((((((
63 Yorumla
Soran+1 yılSen benim gecmisimi nerden bilebilirsin? Olan biteni oldugu gibi yazdim. Burasi sor sormak sorunlari paylasmak icin bir yer neden kendi vicdanimi rahatlatmak icin veya olayi baska bir seklide anlatayim? Ben esimden gizli sakli buzamana kadar hic birsey yapmadim herseyimi bilir. Kac defa konuyu acmak istedim anlatmak icin cevremdekiler durdurdu olmus bitmis hata sende ama birdaha yapma dediler o sekilde durdurdum kendimi lutfen kendi dusuncelerine girerekten yargilama.
Cevap sahibi+1 yılçevrendekilere uyma o vakit. Çünkü o adamla sen yatıyorsun git konuş. bahaneler üretme
Soran+1 yılBulusma sebebi sirf o konusmalari silmek icindi. Bizim mahalle kucuk herkes birbirini tanir eski erkek arkadasimda benim cevremi bilir tanir elinde kanit olmasin diye gittim ve gorsun kim oldugumu mesaj arkasi ismim gecmesin diye yaptim bunu ama hersey kotu sonuclandi baska hic bir kotu niyetim yoktu biliyorum bunlari demeklede kendimi temize cikaramam er ya da gec esimle konusmam lazim
En İyi Cevaplar
Kanına bir kere bu heyecan karışmış. Bir kaç ay bununla idare edersin sonra tekrar görüşmek istersin. Bu kaçınılmaz bişey hatta ilişki yaşarsın ve eşinin haberi olmadan yıllarca sürer. Yani eşinle evlendin kendini tatmin ettin ama aklın hep diğer seçenekte kaldı. Onunlada takılacaksın bununla ayrılmadan. Bu devam edecek yıllar sürecek. Sen kendini suçlu görebilirsin ama etrafındaki evli kadınların %80 durumu aynı. Evlenince heyecan bitiyor. Yasak başlıyor. Kadınlarda yeni biriyle devam etmektense kendisini tanıyan ilişki yaşadığı eski sevgilisine şans veriyor. Yasak olan herşey çekicidir. Hayat böyle yapacak bişey yok. Kimsede ben yüz numara namusluyum demesin.
04 Yorumla
Neden bunu yaptin evlenmeden once bulussaydin insan evlenince sonradan mi bulusur sacma yanlis yaptigini farkindasin dimi vede hala onu seviyorsun galiba madem onunla evlesenydin esinle konusman gerek dicem ama sana guvenemicek olcak insan ruhuna bagli belki anlatip sana guvencek gizlemedigin bana paylastigi bilcek tabi uzulcek kotu olcak kendi kotu hissetmekle buda var belkide sana guvenmicem guvenini kaybetcek anlatigin zaman hangisi dusunur bilmem ama hata sende bu asla iyi birsey degil keske bulusmasaydin merak etsende uzaktan kontrl edebilirdn ne yapip ne yapmadigini ozaman yuzyuze gormemek konusmamak olurdu yinede simdi ne yapcaksin hic iyi degil vcdanin varsa rahat durabilcekmisin evli olanlar gizlenmemeli
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. Pisman oldum ardindan zaten kac ay gecti olmus bitmis diyip önume bakamiyorum. Ben oyle birisi degilim. Neyin kafasini yasadim 😞
- +1 yıl
Hadi ornek ben birini cok sevdim hep sevdim ama ne oldu ayrildik bitti sonra baska bir erkege sevdim iyi guzel evlendik gidipte eski sevdigime adama bakmakmi unutamassanda bile gitmemeli gorusmemeli konusmamali ne gerek var yani. hadi ornek esin eski sevgilisine gitti gorustu bilmem ne sen ne hissederdin onuda dusun kotu hata sonra neden soguk oluyor evlilik neden ilgiaiz sevgisiz oluyor git gide kavga oluyor sacma sapan insan dusunurya akil var mantik var olsa ne olur diye anlamiyorm akil var olanlar nasil dusunemiyorlar bunu
- +1 yıl
Daha kötü olacak. Dürüst oldu paylaştı demiyorlar emin ol.
Çok salakça davranmişsın. Sizin gibiler evlenmesin bacım evlenmesin. Insanın gözü & yüreği bağlanmalı yahu evlenince. Eski sevgilisini merak ediyor bir de hey Allah'ım ya. Adama hiç kızaya hakkın yok uslu durmayan kaşına evli olduğunu unufan sensin. Kendine gel evli olduğunu unutma
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
şu an kendimi o adamcağızın yerine koyuyorum da çok kötü bir şey yapmışsın be güzelim yazıktır ya yeni bir hayata başlamışsın Allah ne güzel nasip etmiş sana niye yaparsın ki böyle bir şey elbette hepimizin bir geçmişi var merak ettiklerimiz var ama bir yerden sonra hele ki evlenip eşine layık olman gereken yerde böyle bir şey yaparsan gerçekten çok kötü bir şeye sebebiyet verirsin. Neyse ki çokta önemli bir şey olmamış. Yerinde olsam anlatmam huzuru bozmaya hiç gerek yok sadece daha dikkat edersen daha mutlu olacağını düşünüyorum Allah mutlu mesut etsin.
Tavsiyem bazı şeyler varken kıymetini bilin elden gittikten sonra çok geç olabiliyor.30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAkıl vericem. ama ben evliyim eşimi cok seviyorum
Yardim edilen ama mutlu bir evliligim var seni merak ettim
Akil verirdim de mesajlari silmen lazim buluşalım
Dur sana taktik vereyim evliyim ben esimi de seviyorum sahteydi hesap zaten
Akil vereyim mi sana
Evliyim ben sahte hesaptan eski ciktigima yazdim yetmedi buluştum yetmedi arabasina bindik gittik yetmedi öpmeye çalıştı oda yetmedi EVLIYIM BEN bu yaptığım yanlış. .
Ya bir gidin artık. .
Evlisin de evlilik seni tutamamiş.
Şey gibii
Adam abdestli namazli ama içki kumar gırila sorsan namazinda niyazinda..
Insani gunahtan hatadan uzaklaştırmaya hiçbir kurum duygu gercek değildir.
Evliligini sorgula neden yaptım acaba die..22 Yorumla- +1 yıl
Dohtor'luk bir durum yok.. malesef, nerede bir duygunun katili, hissin tetikçisi ve zamanin hırsızını görsem elim ayağıma dolanır böyle olur olmadik şeyler dökülüyor dimagimdan.. keske olmasa ya oluyor işte. . bir de pişmanlık var. Allah tan o duygu var.
Sen önce si... leme umursama
Görmezden gel aklinda. olmasin.
Kalbin titremesin
Iraden seni alikoymasin..
Pişman ol.. valla rabbim çok cömert oyle boyle degil.. ya da bizi yarattigindan mütevellit cokkk iyi tanıyor bılıyor ne. b.. k yiyip sonra affettirmek için atla. karayi seçeceğimizi...
Ben şahsım adına. 0 tolere ederdim. boyle bir durumu
Aksi bir düşünceyi kafamdan kovamam. supheylede yaşayamam.
Bundan daha azini ben yapayim ayni seyler geçerli. .
Mesele kişilik meselesi bence.
Doktorluk degil.
Bu işin doktoru kalp sıkıyorsa düzelt. . derler..
+1 yılİçindeki oraspı azmış. Ve belli ki eşine hak ettiği sevgiyi de saygıyı da verememişsin. Allah bilir sırf mühendis kel ve parası var diye evlenmişsindir ya neyse. İşin o kısmı bizi alakadar etmez. Ama eşine yüzde yüz sadık olduğun da söylenemez. O buluşmayı düşün. Bir şekilde çocuk içecek bir şey ısmarlasa ve içine azdırıcıı bir şeyler koysa, senin enerji bir anda yükselse ve tüm vücudunu alev kaplasa yine de karşı koyacak mıydın? Her neyse sen eşin için eşin de senin için doğru seçim olmamış. İçinde hala eski irkek arkadaşına karşı bir şeyler var ki durup dururken çok lazımmış gibi gidip görmüşsün. Üstelik o çocuğun buluşmaya niye geldiği de belli. Direkt olarak sana çakmak için gelmiş. E çakamayınca da sinirlenmiş. Yani çocuğun gözünde bir çakımlık bir şeysin. Bunu sen de biliyorsun ya yine de duramamışsın. mantık çerçevesinde iki seçeneğin var
21 Yorumla- +1 yıl
1. Seçenek: Kendini affedecek ve bir daha aynı ya da benzeri hatalara düşmemek için elinden geleni yapacaksın.
2. seçenek: Eşini ciddi mana da, yani hakikaten sevmediğin gerçeğini kabul edecek ve eşinin sana sunduğu maddi imkanlar dahil hepsinden vaz geçip adamı boşayacak ve hayatına başka yönde devam edeceksin.
Simdi sen o adami sikayet etsen beni taciz etti diye adamin hayatini karartirsin. Evliyse yuvasini yikarsin. Ama sana bisey olmaz. Burdada magdur edebiyatini guzel yapmissin. Ne guzel dunya. Mutlusun gozun baskasini gormuyo falan onlar hep fasa fiso. Yoksa boyle biseye kalkismazsin. Neyse Allah herkese hayirli es nasip etsinde kimseyi boyle sasirtmasin..
72 Yorumla
Soran+1 yılSenin kendi gorusun bu. Pisman olmasam onca ay gecmesine ragmen tanimadigim kisilere sorunumu neden paylasiyim? Yaptigimi kesinlikle onaylamiyorum olmus bitmis hadi önume bakayim diyemiyorum. Ama icimde bir gram duygu veya kotuluk olmadi.
Bak arkadasim hic kotu niyetim yoktu sacm aligiyla baslayan her is cumlenin sonuna ama koymak gibidir. Yani geri kalan cumlelerin hicbir onemi kalmaz. Senin durumunda bu simdi onlarca hakaret edilmis denilecekler denmis sana. Isin bana yardim edin boyutuna gelince vicdanini rahatlatmak icinde olsa sakin esine anlatma hersey biter. Kendini affetne durumun icinse bu once kendini kendine ispatlamandan gecer. Zana birajacaksin birak tekrar yapmayi asla tesebbus dahi etmeyeceksin. Bir anlik gafletti deyip tovbe edecek ve esinle nikahli kaldigin surece birdaha ona yanlis yapnayacaksin zananla bu vicdan azabin gecer. Buyuk konusup birsuru yargida bulunmamak lazim cunku su hayatta insanoglu yapmam deyip buyuk konustugu herseyi yaparak yasiyor. Akilli olmani tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılyaptiginin af edilir tarafi yok, hade ekledin konustun hevesini aldin, kapat gitsin
gidiyorsun bulusuyorsun, arabasina biniyorsun
cok degil bir iki ay icinde baskasini bulur bazir bazir yaparsin sende o potansiyel var
Sizi seven, evlilik gibi bir angaryayi goze alip sizinle evlenen adam bulmussunuz ama hala gozunuz disarida. bence en sert tepkiyi kizlar vermeli, boyle durumalr yuzunden erkekler sizinle sadece gonul eglendiriyor, ciddi dusunmuyor , bu yuzden sevgilisiyle degil , annesinin buldugunu istiyor00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilin ağır şerefsizmiş. İyiki zamanında ondan kurtulmuşun. Ulaşıp onunla buluşman yanlış ama onunla buluştugunda bir sey yaşamaman onurluca. Öpmüs ama sen istememissin ve çaba sarfedip kurtulmuşsun. Allaha sığın bu olayı bizlere anlattın içini döktün bununla yetin. Sakın kocana 1 kelime bile anlatma. Bu sonun olur. Evliliğin biter. Cinsel ilişkiye girmesen de adam bunu anlamaz kaldıramaz başka bir ihtimal yok. Allaha sığın Allahtan af dile burada paylaştığınla yetin ve unut bu olayı. Ucuz atlatmışın. Korkma o it kocana bişe diyemez. Erkeklerin dünyası bizim gibi değil. Biz en fazla yoluşuruz. Onların arasında kan çıkar onu da göze almaz teres ne diycek karına tecavüze yeltendim zor kurtuldu elimden mi diyecek. Canına susadıysa desin. Olmuş bir hata. Daha büyüğunden dönmüşün. Unut önüne bak. Kocana güzel yemekler yap. Sırtına masaj yap. Beraber yemeğe çıkın. Mutlu et onu. Aranızdaki bağ kat be kat güçlensin. Geçmiş olsun kardeşim ucuz atlatmışın.
133 Yorumla- +1 yıl
Sakin söyleme çok büyür olay. Onunla yatmadın hatta kendi çabanla kurtuldun ama yatmış bedeli ödersin. Sakın anlatma. Daha kötü olur. Daha boka sarar
- +1 yıl
Dalga geçme. Tamam yapmış bir yanlış. Ama hemen anlayıp geri dönmeye çalışmış. Mücadele gerekse de dönmüş. Adama yedirmemiş kendini. Erkekler için bunu anlamanın cok zor olduğunu biliyorum ama empati kur kendini onun yerine koy. Sadece 23 yaşındasın. Gençliğini yaşamadan evlenmişin bir anlık bir gafletle bir yere gitmişin kadın kötü niyetli ama yaptığın hatanın farkına varmışın ve devam ettirmemişin. bir de bunun için mücadele etmişsin sonra da müthiş bir suçluluk duymuşsun. Bir de kadın eskiden deliler gibi sevdiğin kadın. Afedersin sen bu kadarını yapabilir miydin. O kadını orada elini sürmeden bırakırmıydın. Bırakırdım desen de kimse inanmaz. Şeytana uyardın. Bu kadın uymamış. Sadece biraz empati dostum.
- +1 yıl
O kadarıni bilemem. O aklıma hiç gelmemişti.
- +1 yıl
Kadını tanımıyorum arar da diyemem aramaz da
- +1 yıl
Bana aramaz gibi geliyor. Ama dediğim gibi babamın kızı değil tanımam etmem nasıl bir karakterde olduğunu bilemem. Sadece o anlatır ben anlattığı kadarına yorum yaparım. Hepsi bu. Ama şu da var. İnsan tekrarlayacaği şeyden pişman olmaz. Bunu itiraf etmeyi düşünmez. Suçluluk duymaz. Yine de bilemem kimsenin karakterini.
- +1 yıl
İşte bir daha yapacak insan suçluluk duyup burada yuhalanma riskini göze almaz kocasına itiraf etme riskini de göze almaz. Bana hatasıni gerçekten anlamış gibi geliyor
- +1 yıl
Troll olma ihtimali bile var o da ayrı bir konu ama ben ciddiye alıp trollere de yorum yaparım. Çunkü bir konuyu burada paylaşan troll onu yaşamamış olabilir ama bir başkası yaşamıştır. Burada da soramıyordur. Belki başkasına faydamız dokunur
- +1 yıl
Ya hoş bişe değil trollük ama bakıyorum troller bazen o kadar mantıklı sorular soruyor ki biliyorsun troll olduğunu ama cevaplıyorsun. Çünkü birilerinin yaşayabilmesi muhtemel çetrefilli konuları soruyorlar. Benim burada bulunma amacım bir erkek bulmak değil. Dikkat ederseniz çok fazla konuya yorum yapıyorum çok mesajlaşan biri olsam bu kadar yorum yapamam. Benim burada olma amacım dinlendiriyor gençleri seviyorum onlara yardım edince kendimi iyi hissediyorum benim 20 li yaşlarımda bir ks yoktu. Çikmazlarımızı çözmek için fikir verecek çok sınırlı çevremiz vardı.
- +1 yıl
Ne sorunlarla boğuştuk. İste kız diyo ben çocuğu çok seviyorum çıkıyoruz ilgilenmiyor 2000 lerin ilk yarısı 90 ların sonlarında ben de onların yaşındaydım ve aynı sorunlarla boğuşuyordum. Bir çogumuz öyleydik. Ama o zamanlar böyle kendimizi gizleyip çözüm arayabileceğimiz bir ks yoktu. Deneye yanıla üzüle üzüle öğrendik. Kız buraya yazmış o yoldan ben de geçmisım sonucunu yaşamışim. Kıza anlatıyorum buradan. Belki dinliycek ve üzülmiycek. Ben çok seviyorum o yüzden böyle şeyleri
- +1 yıl
Olsun. Toplumsal bir şeyse örnek teşkil eder. O durumdaki kişilere yol gösterici olur.
- +1 yıl
Ben de sizi
- +1 yıl
Gerek yok aslında troll sorular sorup insanlarla dalga geçmenin alemi yok. Ama işte faydalı şeyler de çıkıyor.
- +1 yıl
Bu aramızda kalsın 😁
- +1 yıl
Madem giriyoruz buraya çoluğa çocuğa bir yararımız dokunsun. 😊
Aile & Toplum konusunda 981 cevap paylaştı. Bazen 1 anlık düşünce başımıza iş açar ucuz atlatmışsın. eşine anlatma bile bence hiç gerek yok bir daha böyle bir şey yapmazsın. Canını sıkmana değmez. Zaten pişmanlığın sana ceza olmuş. Evliliğine yansımayacak.
Bu olay ile yaşama ok. Canını sıkma. Allah yuvana mutluluk versin. Canını hiç sıkma :). Yaşamana bak.10 Yorumla
+1 yılBakıyorum kadınların hepsi namuslu ayağına yatmış mükemmel kadınlık duygularını anlatıyor korkunca her şey olur o da bu yaptığının sonunu bilseydi asla buluşmazdı yapmazdı ucuz kadınsın da şu bu sizene arkadasım kadın işsteyerek öpüşmüş mü hayır tedirgin olduğunu kaç kere belirtmiş çok yanlış düşünüyorsunuz önyargılarınızdan acilen kurtarın kendinizi ve size gelince eşinize anlatmayın her şeyi anlatmak zorunda değilsiniz içinzde bir sır olaraktan kalması çok daha iyi olacaktır :)
11 Yorumla- +1 yıl
Yaptiginin yanlış olması yetmiyor demi, illa yanlışı baska bir yanlış olan ihanet yalan takip etmeli öyle mi olmalı,
Evet pismanlik denen gerçek bir duygu işlemiş yüreğine kendiyle yüzleşmek titretmis kalbini belli o ama bu her şeyin başına dönüp sevdigi evlendigi kocasi olduğu kisiyi aklindan kalbinden çıkarıp ihanetin esigine kadar gelip başka bir erkekle helal olmayan erkekle buluşması konuşması hatta bir şeyler olmasi bilemiyoruz ki
Kim inanabilir eşini unutup eskisine bulusma soyle boyle araba falan mevzularina kadae gelmiş birinin baska bir sey olmadığına. ya da kim. onemsiyor olup olmadığına ben şahsen önemsemiyorum.
Ben sadece hislerin sevginin ve sadakatin kirletilmis olmasına tepkiliyim.
Bir kadin erkek fark etmiyor.
Eşi veya sevdigi birini unutup yok sayıp adına türlü turlu bahaneler ekleyerek baska biriyle buluşması. ... buradan sonra gelen her sey bahanedir. tarifi yok malesef.
Güven denen duygula ya tanismadiniz ya da hiç tatmadiniz demektir bu.
Ötesi zaten hiçlik
- Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılO ilk mesajı atmamalıydın. Içinde ondan bir parça kalmış ama eski eskide kaldı. Acaba diyerek merak edip yazmasan böyle sorunlar içine düşmezdin. Eğer eşin anlayışlı biriyse onla konuş derdim ama merak edip yazan sensin. Hatan çok büyük. Allah kolaylık versin.
10 Yorumla
+1 yılmobile.donanimhaber.com/kadinlarin-bircogu-boyle-iste-aga-ssli-ve-linkli--133214065
Donanim haberden geldik11 YorumlaKendi huzurunu kendin kaçırıyorsun güzelim evlisin kocan yetmiyormu seni memnun edemiyormuda macera aradın bakiym direkten döndüğüne şükret kuzum kocanın haberi varsa kocan haklı bu durumda anlatamazsın elin adamını ara sonrada kaçmaya çalış ağrımayan başına çaput sarma o adamın öpmesine karşı koyamasaydın yatakta bulursun ve devamıda gelirdi
10 YorumlaSadece düşün, neden böyle bir şey yaptın? İrdele biraz, merak ettim falan değil bu. Yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğu kesin. Tamam, herkes merak eder ama hiç kimsede tutup buluşacak cesaret yoktur. Son anda vazgeçersin, napıyorum lan ben dersin ama kesinlikle buluşmazsın. Evliliğinden memnun değilsindir belki, kocanın da net "hata" sını yakalamadığın için ona karşı vicdan azabı duyuyorsundur. Ama evliliğinden mutlu değilsindir. Ya da belkide psikolojik açıdan kafana bir şeyi taktığın zaman onu öyle kolayca çıkarıp atamıyorsundur. İçinde büyümüştür o merak. Eğer böyleyse bir psikologla dertleşmek burada dertleşmekten daha faydalı olabilir. Hatta böyle değilse yine git görüş bir psikologla derim. Çünkü sırf merak gibi eğer vicdan azabı da içinde böyle büyürse daha kötü şeyler yaşanabilir. Bunu istemeyiz değil mi?
00 Yorumla
+1 yılÇocukça davranmışsın oyun mu oynuyorsun sen gel gör kim olduğumu diye. Yani eski sevgilin de abaza galiba bu ne böyle uzun zamandan sonra görür görmez ne yapmaya çalışıyor. Hata senin unutmaya bak. Eşine hesap açtım yok gel gör dedim o öpmeye kalktı dersen kötü olur.
00 Yorumla
+1 yıl1. nefsine yenik düşmüş kocana ihanet etmissin. 2. nefis denen yine seni alet etmis 3. adam adam degilmis herkes birilerini merak eder... 4. kadinlarin annelik sevkatini kullanarak yol almissin ama hata yapmissin. 4. ölü bir gecmisi önüne koymussun 5. hata her türlü yapilir onemli olan tekrarinin olmamasi... 5. tek care tobe edip dip kuyuya atip ustune toprak at ve mutlu hayatina bak hic olmamis gibi.. sadece yaradana el ac ve dile bunun diainda yapacaklarin sana hata yaptirir ve onune tas koyar... sevgiyle kal
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle cok zor bir duruma girmişsiniz bundan kurtulmak icin eski ya da yeni numarayi silmeniz lazim ona son kezde olsa bitirmeden once eşimi seviyorum mutluyum bebek bekliyorum senle bu saatten sonra olmaz diyip daha makul bir şekilde hayatinizdan koparmaniz lazim yoksa evliliginiz hüsranla biter
00 YorumlaEğer söyledikten sonra iliskinizin zarar göreceğini dusunuyorsan söyleme ama yok ben bu duyguyla ölene dek gizli saklı duramam diyosan git soyle bence kocanın bu saçmalığı bilmesi hakki adam seni terketse haksiz diyemem kocana ama bata sende sen neden adamla buluşmaya gidiyorsun hesabı kapat zaten herşey gidiyor mesajlar filan anlamıyorum yaa bir de su yönden bak empati yap kocan boyle bir şey yapsa ve sana soylese senin tepkin ne olur bu yönden düşün ona gore söyleyip soylemeyecegine karar ver.
00 Yorumla
+1 yılEvli bir kadinsin zaten gizli hesap acip yazman yanlis, hadi onu gectin bulusman yanlis, onuda gectin onun arabasina binip gidip öpturmen dahada yanlis bildigin aldatmissin kocani yazik adama, aklini basina al birdaha yapma böyle seyler
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaptihinla eşine saygisizlik yapmissin bir empati yapinca durum senin basinada gelse. Bu gibi bide 4senedir taniosun kac yillik evlisin peki umarim solemez cocuk eşine bitirir yoksa evlilihini öpmeden ileri gitmemis gerci isteseydin gderdide neyse cevrendekiler en yakinlarin biliyomu arkadaslarin mevzuyu onlar ne diyo
00 Yorumla Ucuzsun kizim beyinsiz ve ucuz bakkala gitmek icin bile izik aliyormuyor orayada izin alsaydin madem cok iyisin mk salagi sizin yüzünüzden bizde kltü oluyoruz kizlar olarak orpsuluk yapmayi nekdar cok sevip merek ediyonuz
50 Yorumla
+1 yılEvli bir kadının ne işi var eski sevgilisiyle? Olayı öyle bir anlatmışsın ki sanki gram suçun yok helal olsun valla.👏👏
52 Yorumla
Soran+1 yılSenin kendi gorusun bu. Pisman olmasam onca ay gecmesine ragmen tanimadigim kisilere sorunumu neden paylasiyim? Yaptigimi kesinlikle onaylamiyorum olmus bitmis hadi önume bakayim diyemiyorum. Ama icimde bir gram duygu veya kotuluk olmadi.
- +1 yıl
Kardeşim sen ne diye merak ediyorsun eski sevgilini, ne diye buluşmaya gidiyorsun? Onu da geçtim arabasına binmendeki amaç ne? Evli barklı kadınsın eşine, evine odaklanman gerekirken durduk yere eski sevgiline mesaj atarsan ben bunun altında bir art niyet ararım kusura bakma.
Sende ki pişmanlık değil kocanın kulağına gider diye göt korkusu!
71 Yorumla
Soran+1 yılNerden bileceksin. Kendi dusuncen bisey diyemem. Pisman olmasam olmus bitmis der yoluma bakarim ben oyle degilim.
Yani kusura bakma ama sen biraz aranmışsın.
Hadi heyecan arayıp yazdın.
Ne diye görüşmeye gidersin.
Hata tamamen sende.
Eşine söylemek olayı büyüyecektir.40 Yorumla
+1 yılİçimden sana kötü şeyler söylemek geçti ama söylemeyeceğim. En iyi dersi hayat sana vermiş. Neyse ki ucuz yırtmışsın. Umarım aklın başına gelmiştir. Bu diğer kızlarımıza da kulaklarına küpe olur umarım.
21 Yorumla
+1 yılMalasef yasmak zorundasın eşine anlatman hata olur çok. büyük bir yanlışlık yapmissin niye anlamıyorum mutlu bir evlilikte boyle bir ise kalkışırsın keske sun. evli olduğun ka degilde diğeriyle evlenseydin
Esin adına çok üzüldüm04 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmaya calistim biraz bir defa olsa boyle bisey zorla olsada affederdim ama ikinciye asla demisti
- +1 yıl
Esin insafliymis ben olsam affetmem çünkü beni sevmediği açıkça ortada hadi kafan karıştı diyelim mesaj attın eyvallah buluşmak nedir hadi buluştun onada eyvallah arabasına binmek. başka yere. götürmesine izin vermek yani bence anlatma eğer bir defalığına affederim dediyse bidaha konu açma affetmiş iste
Soran+1 yılBulusma sebebi sirf o konusmalari silmek icindi. Bizim mahalle kucuk herkes birbirini tanir eski erkek arkadasimda benim cevremi bilir tanir elinde kanit olmasin diye gittim ve gorsun kim oldugumu mesaj arkasi ismim gecmesin diye yaptim bunu ama hersey kotu sonuclandi baska hic bir kotu niyetim yoktu biliyorum bunlari demeklede kendimi temize cikaramam er ya da gec esimle konusmam lazim
- +1 yıl
Umarım konuşmanız olumlu olur ama bence ayrıntı anlatman durumu kotu yapabilir
Way be ıyı cesaret , keske bize sorsaydın buluşmadan.
Olayın psikolojık boyutu şu alınmaca gucenmece yok.
-canın çok sıkılmıs , çunku monoton bır evlılıgın var
- macera yasamak istemıssın bunu sana sağlayanda bılıncaltın
Hanı intihar etmeye karar verırsın de o an pişmanlık duyarsın ya senınkısı bugun gibi bısey.
Not: Sağlığın için yapacağın tek şey kıçının ustune oturup susmak ve başına bela olmasın dıye dua etmek.00 YorumlaÇok büyük bir halt yemişsin ve tecavüzden kurtulmuşsun.
Tövbe et ve asla birdaha böyle birşey yapma.
Bu olaydan kocan dahil hiç kimseye bahsetme eger kocan duyarsa hiç birşey eskisi gibi olmaz ve evde huzurda kalmaz iş boşanmaya kadar gider.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende yapiyon yapiyon nasil oldu bilmiyom yaziyon mübarek bilmeyerek bunlari yapiyosan bilerek ne yaparsin bilemiyorum
56 Yorumla
Soran+1 yılBak ben bakalla gitmek icin bile esimden izin alan herseyimi soyleyen bir kadinim 4senedir taniyorum esimi bir gunden bir gune yalanim olmamistir her otumu bkmu biliyo.. esime bu durumu bile anlatmak istedim cevremdekiler beni durdurdu salakmisin sen tm kotu bisey yaptin ama orda sende eski erkek arkadasina dahil olsaydin ozm kotu olurdu unut gitsin dediler kac ay gecti hala kotuyum. Icimde hic bir kotuluk yoktu aldatacak olsaydim o anda o pisligin yaptina ayak uydururdum ve suanda pisman olmazdim ama ben oyle bir insan degilim
- +1 yıl
Neden bulustun peki eski sevgilinle , sosyal medyadan faln baksaydin hepimz yapiyoz eski sevgilimize bakip metak ediyorzda, e evli oldugun halde bulusmak isteynce adamda o niyetle bulustn sanmistr
Soran+1 yılAyni mahallede yasadik ve onun cevresindeki tanidiklari benimde tanidiklarim sirf eline koz gecmesin konusmamizi millete gostermesin diye gittim kendimi gosterdim. Salakca belki ama baska cagrem yoktu. Mesajlarda kotu konusma yoktu ama benim ismimi yazmisti sensin biliyorum diyordu
- +1 yıl
Gecmis olsn ne deyim yakinda tehditle yanina cagrirsa kocana solerim diye hic sasirma
Soran+1 yılBeni ekledi hayirli olsun diye mesaj atti esime soyledim. Sil ugrasma dedi.
- +1 yıl
tamam sende hayrli olsn diye yaznca sohbet ettim biraz faln de yolda da tesadfrn gördm de de bari beyaz bir yalanla soylemis ol esine
+1 yılSen neden buluşmaya gidiyo Sun adamla, olabilecek şeyleri tahmin edmeyecek kadar cahil değilsin herhalde,, şimdiki devirde millet mesajda bile neler yapıyor sen adamın ekmeğine yağ sürmüşsun resmen kusura bakma da sen biraz haketmissin bunu
00 Yorumla
+1 yılBu memlekette en pahalı şey şerefmiş bir kez daha anladım bu hikayeyi okuyunca
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı. Gitmen hata ama kendini kurtarman da elinden senin duruşunu ve iffetli oluşunu gösterir. Sana diyecegim bu konuyu anlatacaksan psikologa anlat öteki türlü eşine anlatırsan konu farklı boyutlara ulaşır.
00 YorumlaSenin canın ekşili cekiyormuş ki sahte hesap açarak o adam suçlu sen sütten çıkmış ak kaşık👏👏👏
32 Yorumla
+1 yılolan olmuş zaten artık bunu düşünme bence eşine anlatma konusuna gelince ben olsam bunu paylaşmam ama içim rahat etmiyor dersen ayrıntıya girmeden hikayeyi değiştirip anlat derim yanı o seni bulmuş önünü kesmiş gibisinden
00 Yorumla
+1 yılYüzlerce kez çiftleştiğin bir adam seni öptü diye endişe ediyosun. Çok komik
32 Yorumla
Soran+1 yılCiflesmedik birlikte olmadik hic birzaman bilip bilmeden konusma.
- +1 yıl
Eski sevgilim demedin mi?
+1 yılYaşama. Evin bakın var. Kocan belki karım şimdi evde bize yemek yapıyordur diyordur. Ama karısı ne çeviriyor. Adama acıdım.
20 YorumlaBaşkasının adına konuşmak çok kolay. önemli olan kendini onun yerine koyup yorum yapabilmek. Şahsi fikrim: Zaten pişman olmuşsun. Tövbe et bir daha yapmam de. Eşine de bir şeyler söyleme, çünkü söylersen çok daha kötü olacağı kesin. Bu hatayı tekrarlamazsan herkes unutur gider. eşinle ve çocuğunla mutlu bir hayat yaşarsın.
00 YorumlaUlan... hem adımı vermedim diyosun hem de elinde kanıt olmasın gidip sileyim konuşmaları diye görüşmeye gittim diyosun. Ulan adını vermediysen neden gidiyosun. Sen canımsın da bizi de mi salak sanıyosun? Kendi yalanına kendini inandırabilirsin de bizi inandıramazsın. Sen basbaya başka işler için gidip pişman olmuşsun. Sonra gelmiş buraya vicdanını temizlemeye çalışıyosun. İnşallah kocan öğrenir de gt gibi kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılbuna sadece aptallık diyorum site izin verse söverdim sana yaşama lan yaşama.
24 Yorumla
Soran+1 yılLaflarina dikkat et ben burda bana hakaret et saydir diye sorunumu paylasmadim.
- +1 yıl
ama hakediyorsun kusura bakma evlisin sen ya evli kendine gel sonra arkadan kötü laf atınca hemen o olduk zaten diyorsunuz
Soran+1 yılBak ben bakalla gitmek icin bile esimden izin alan herseyimi soyleyen bir kadinim 4senedir taniyorum esimi bir gunden bir gune yalanim olmamistir her otumu bkmu biliyo.. esime bu durumu bile anlatmak istedim cevremdekiler beni durdurdu salakmisin sen tm kotu bisey yaptin ama orda sende eski erkek arkadasina dahil olsaydin ozm kotu olurdu unut gitsin dediler kac ay gecti hala kotuyum
- +1 yıl
senin o yanlışa kalkışmaman gerekiyordu hadi fake hesaptan mesaj attın neden kafeye çağırıyorsun neyse ya tamam ben gidiyorum sana kolay gelsin.
Sakın anlatma pişmansın bidaha yapmazsın eğer anlatırsan hep gözü arkada kalıcak sana güvenmicek sonra da hep huzursuzluk
10 Yorumla
+1 yılSen heycan aramissin bulmussun ne diye duzenini bozuyorsun ne batti sana o ne derse desin sakin anlatma kocana aciyorum adam yikilir yoksa sana ne olursa olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılBak ben bakalla gitmek icin bile esimden izin alan herseyimi soyleyen bir kadinim 4senedir taniyorum esimi bir gunden bir gune yalanim olmamistir her otumu bkmu biliyo.. esime bu durumu bile anlatmak istedim cevremdekiler beni durdurdu salakmisin sen tm kotu bisey yaptin ama orda sende eski erkek arkadasina dahil olsaydin ozm kotu olurdu unut gitsin dediler kac ay gecti hala kotuyum. Icimde bir kotuluk yoktu yoksa o pislik bana yaklastigi an pas verirdim ama ben oyle bir kadin degilim
- +1 yıl
Boş konuşuyorsun hiçbir şekilde sana acınmamalı eski sevgiline telefonda kim olduğunu söyleyebilirdin buluşmanıza gerek yoktu bile veya hiç söylemeyip o raddeye kadar getirmemeliydin.
Soran+1 yılKendimi burda acindirmak icin yazmadim sorunumi. Cevremdekilerin laflari bile bana fayda etmedi herseyi unutmam icin burdaki yazanlarinmi edicek? Ne yaptigimi gayet iyi biliyorum hatami farkindayim ve buyuzden onca ay sonra daha bu haldeyim.
- +1 yıl
O zaman sus kendini affetme ama kocana sakin anlatma
- +1 yıl
Eski sevgilini unutmamissin hadi onu anladik ne saniyordun bulusunca ne olacagini adam aklindan gecirmis bana vermeye gelmis diye
- Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılSen kasinmissn evli barkli kadinin ne isi var adamn yaninda
Ahlak. siz20 Yorumla Aha burayada yazıyorum, Siz yine arayacaksınız onu.
45 Yorumla
SoranAsla yapmam okadar ucuz bir kadin olsaydim kendimi Şu an bukadar kotu hissetmeadim olmus bitmis derdim
+1 yılkendı kaşınan ağlamaz yıne buluşursun sen merak etme
64 Yorumla
Soran+1 yılAsla bulusmam.
- +1 yıl
buyuk konuşma bence
Soran+1 yılBir insan ayni hataya tekrar dusuyosa demekki hatasindan ders alamamistir
- +1 yıl
evlı bir kadın durduk yere eskı sevgılıye yazıyorsa buda yetmeyıp buluşuyorsa bu kadın ne kadar guvenılırdır
İnsanın başına ya meraktan demişler canım Kusura bakma da merak edicek ne var zaten güzel bir hayatın varmış konuşmuşsun bari kapat hesabı buluşma
00 Yorumlaİyi bir psikolog bul. Onların kullandığı bazı teknikler var. Anca uzman yardımıyla atlatabilirsin bu durumu. Eşine anlatmanı tavsiye etmiyorum. Evliliğin bitebilir , anlatırsan.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,1b cevap paylaştı. ciddiysen yazdıklarında eşine bişey deme. bitirirsin evliliğini. daha kötüsü olmamış sende unut ve bidaha kimseyi merak etme
00 Yorumla
+1 yılBal gibi de aldatmışsın, konuyu süsleyip püsleyip suçsuzmuş gibi anlatma..
20 Yorumla
+1 yılKendini bunkadar suclama her kadin boynuzlaniyor ama bence kendi hissettiklerini baskiliyorsun arabasina binmissin seninde canin cekmis belli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Bu ne yahu samanyolu dizisi gibi, internete giren evli kadının hazin sonu...
10 Yorumlahak etmişsin sana çare bulan kişi ermiş olmalı birde zaten eşni çok seviyorsan neden eski sevgilinle buluşuyorsun çok garipsiniz cidden
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılEşine anlat gün geçtikçe daha da kötü olursun kızar belki ama barışırsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmaya calistim biraz bir defa olsa boyle bisey zorla olsada affederdim ama ikinciye asla demisti
- +1 yıl
Yani affederdi?
+1 yılSöyleme bence birdaha yapma böyle devam et. Söylersen çok kötü şeyler olabilir yani. Bence sus. Ve adam gibi yaşa. Adamında başını belaya sokma. Adamı katil eder bu karı milleti
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCidden hata yani erkeklerin zaten tiyinetini bilmen lazım sağa sola çekip amaçları o ne diye arabasına binersin ki neyse birdaha yapma kendine gel evlisin hatalar bizler için ama tekrarı olmadan
00 Yorumla
+1 yılSırf seni yaşatacağım diye kaç tane ağaç oksijen üretiyor farkında mısın?
Ayrıca çocuk yapmayın siz. Sizlere sözümüz yok ama çocuklarınız çok can sıkıyor!!!00 YorumlaArapça'da bir ata sözü var, herkes kendi cebinden öğrenir diye ! artık yapacak bir şey yok bu bir ders'ti bence anlatma huzurunu bozma ve zamanla senin piskolojin duzelir yapamazsan bir piskologa gorunebilirsin
00 Yorumla
+1 yılPardon da hani tamam böyle bir halt işledin. Neden gelip burada kendine acındırmaya çalışıyorsun? Yaptığın hiç affedilir değil. Git bir kenarda otur ağla şimdi.
22 Yorumla
Soran+1 yılKendimi acindirmak icin tesellimi boyle bir yerde arayacak degilim. Cevremdekiler bile beni sakinlestirememisse unut bosver demelerine ragmen aklimdan cikmiyosa burasi ne alaka ozaman.
- +1 yıl
Çevrenden kimseye söyleme. İnsanların ağzı boş. Aranız bozulur yumurtlayıverirler kocana. Paylaşacaksan bir tek sadece ve sadece annenle paylaş. Anneler insanın kotülüğünü istemez hiç bir zaman ama yeri gelir kanından canından öz kardeşın bile kuyunu kazar. Arkadaşlarına söylediysen de bir daha o konuda bir şey deme. Onlar açarsa. Benle ilgilenmiyordunuz canım sıkıldı öyle bir yalan attım de. Bunu söylerken yüz ifaden ciddi olmasın. Önemsemiyormuş gibi söyle ki inansınlar.
sen bile bile özellikle kasınmısın kendin istemişsin herseyi bahane üretme.
11 Yorumla
+1 yılKendin kaşınmışsın kızım sen evlisin neyine gerek eski kırıkların.
30 Yorumla
+1 yılEn baştan merak etsen bile arayıp sormayacaktın. Yanlış yaptın.
00 YorumlaAllah yardım etsin bence söyle yalan atma hep içinde bir kurt olacak söylemezsen
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat