Nekadar istemesemde unutmak zorunda olduğum bir kız var uzaktan sevdim onu aylardır sessiz sakin. Onun için her gece ağlıyordum ama onun haberi bile yok belkide benim ismimi bile bilmiyor. Artık imkansız olmaktan onu çok sevmeme rağmen çaresiz olmaktan çok yoruldum onu nasıl unutacağım?
İnsan bazen görmeden dokunmadan deli gibi seviyor Görerek herkes sever ya görmeden sevmek dokunmadan uzaktan? Sırf iyiliği için terk etmek Hayali bile güzel bence sevdiğin kişinin
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
En kötüsüde ne biliyomusun onun hiçbirşeyden haberi yok ve hiçbi zamanda olmayacak ben ölsemde onunla konuşamayacağım unutsamda unutamasamda böyle olacak ben onun için her gün ağlarken o belkide başkası için onunla 1 cümle konuşmak benim hayalimdi
Biliyor musun aynı duyguları ben bu aksam yaşadim Hemde kendim bırakarak.. Seni çok iyi anlıyorum emin ol Olsun be uzaktan sevmekte güzel Dokunamadan sırf onun iyi olduğunu bilerek
Onu başkasıyla konuşurken gördüm buna hazır değildim biliyordum birgün göreceğimi ama şimdi değildi şimdi olmamalıydı onu seviyordum ben gerçekten seviyordum uzaktanda olsa şimdi ne yapacağım ben
O belkide benim ismimi bile bilmiyor beni neden sevsin ben o beni tanımasın diye gözüne bile bakmıyorum biliyordum birgün başkasıyla göreceğimi ama şimdi değildi olmamalıydı onu bukadar sevmişken bu kadarı fazla
Onun için herşeyi yaparım ama hiçbirşey yapamıyorum ama konuşmuyorsamda konuşamıyorsamda onun için. Ben onun için her gece ağlarken o belkide başkası için ağlıyor alışmıştım aslında uzaktan sevmeye neden böyle oldu bilmiyorum unutmaya mahkumum anlıyacağın nekadar istemesemde
En İyi Cevaplar