Asagida biyerede yazdım aynısını kopyala yapıştır yapıyom kardeşim sakın açıkla nolcak aman kabul etmez ve unutursun yalanına kanma sonra onunla konusunca tekrar aşık oluyosun aha benım yaptıgım hata "O yöntem hiçte işe yaramıyo daha kötü oluyor ben söyledim ve şu an arkadaş gibiyiz bir sevgilisi var ve ben sanki onu sevmiyormuşum gibi onunla konuşuyorum siz siz olun yapmayın sonra sevgisiyle ilgili bile olsa mesaj atcak diye bekliyom ve anladım tek şey benle olmasada o kızla mutlu olmasını isteyebileceğim kadar onu çok sevdiğim." 2 sene oldu halada deliler gibi seviyorum olmuyo yanı birisiyle cık olayı asla dogru degil hem karşındakine yazık onun ne günahı var hemde kendini kandırırsın gecmiyo eger asksa bu duygu gecmiyo olsende gebersende o istediği kişiyle çıksın isterse bunlar onunde olsun onun mutlulugu yetiyo boşver diyosun ağlıyosun içine atıyosun yani unutamıyosun kalbin hep yarım kalıyo
71 Yorumla- +1 yıl
Ben de 5 senedir aşığım ama olmuyor unutamıyorum sen de haklısın ❤️🥰😭
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutulmaz ki, unutulmuyor. Hele de gözünün önündeyse, her gün karşına çıkıyorsa, gülümsüyorsa yüzüne öldür unutamazsın.7 ocakta bir yıl olacak ona aşık olalı. Aklımdan çıktığı, onu düşünmediğim tek an bile yok. Ama gel gelelim ki haberi bile yok onun bundan. Koca bir günlük var her gün nerede nasıl karşıma çıktığını, ne konuştuğumuzu, neler hissettiğimi yazıyordum hep, bir iki ay oldu bırakalı. Unutmaya çalışıp fotoğraflarını siliyorum yarınına kendime kızıp yeniden yüklüyorum bilgisayara. Böyle işte, ben unutamadım.
60 Yorumla
+1 yılKarşılıksız sevgi, çok can acıtan histir. Bünyeye göre değişir bazı insanlar unutmaya çalıştıkça daha çok yaşarlar, zamana bırakılır ise sadece üstü örtülür ve güçlenmiş birisi olursun ama hala içinde kalıntıları vardır, bu kalıntılar ise kendisi değildir yaşananlardır, şu şekilde düşüne bilirsin onca şeyi beraber yaşamışsın ve aklına bir anın geldiğinde onun karakteri yok olmuş bir durum ile karşılaşmış olursun, tahammül edemezsin ama canın emin ol ki artık acımaz ve hissiz birisi olduğunu zannedersin ama hislerinin tekrar tazelendiğinin farkına varmazsın.
66 Yorumla- +1 yıl
kalp istediğini ister diye bir kaide yok. Yeter ki sen iste açıklarına bakmalısın, nasıl biri olduğunu iyice yargılamasın ve bundan sıkılmış ondan soğumuş bir hal almış olacaksın sonucun artık onu düşünmeme olacak ve sevgini yitirdiğinin farkına varacaksın.
- +1 yıl
demek ki hala eksikler var ki içinde sevgi kalmış. Bence biraz daha yargılamalısın emin ol unutmayı değil de sevginden vazgeçmiş olacaksın.
- +1 yıl
Aynı şeyleri ben yaşadım ve kendime ders çıkartım bundan. Gerçekten bazı şeylerin üzerini gidip daha fazla yargıladığında ipi kopmuş bir çamaşır ipi gibi oluyorsun.
Lütfen'den sonraki Kısım aklıma gelmişti :) bence eline bir kağıt bir kalem alıp kağıdı ortadan ikiye bölmeli sağ kısma kötü Yönleri sol kısma iyi Yönleri yazılmalı. Baktın hiç tanımıyorsun ya da çok az iyi yönü var ya da kötüler iyileri baya baya geçmiş. Bu kağıdı yırtmadan telefonla resmini Çek tekrar sevmeye başlar gibi olduğunda bakıp bakıp sevgini dizginlersin. bir süre sonra unutursun. Mecusilerin bile 2000 bin yıl yanan Ateş'i söndü senin mi kalbimde ateş Sönmeyecek?
100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Ben 4 sene boyunca platonik bir şekilde sevmiş bir kişi olarak söylüyorum. Sevdiğim kiz bana umut verir gibi oluyordu sonra saçma sapan sebeplerden dolayı bende uzalasiyordu. Sonra ben nasil unuttum faslina geçersek hacı valla benim tavsiyem sana gözünü aç ve etrafındakileri bir gör etrafında ne anasının gözü insanlar var sevmeyi hakeden bir suru insan var bide boyle düşün benim boşu boşuna 4/yılın gitti ama kendimi licligr vurdum valla şu an çok rahatim hayatbbirine kopek gibi aşık olmak için çok kisa
100 YorumlaTek ihtiyacın olan şey üzgünüm ki Zaman. Hiç sevmem bu lafı iyi de niye söylüyorum dimi ama gerçekler acıdır, acıtır,
Zaman Herşeyin ilacıdır, önce kahrolursun, duygusal şarkılarda ölür bayılırsın, sonra bı bakmışssın karşına birsey çıkmış ve sen unutmussun,
üstünde durma dıyecem, duracan daha cook takılacaksın , yaşa ve deneyımle ;)
sevgıler30 Yorumla
+1 yılBen de pltonik oldum çünkü cocugun sevgilisi varmış cok sonradan ogrendim benim için unutmak biraz zor oldu çünkü asik olduğum tek erkekti. çözümse
Ona dair ne varsa silmek
onu görünce görmezden gelmek (nefsin hakim olmak zorluyor cidden )
Aklına gelince hemen kafanı başka konulara odaklamaK
mutlu şarkılar dinlemek , hüzünlü sarkılar dinlememek
not: biraz zman alabilir ama unutma ki o sana layık değil ki hayatından çıkıyor60 Yorumla
+1 yılDimi dimi hep oyle yapiyo ukala egoist pisliklerrrrr madem beni sevmiyosun niye ümit veriyosun madem cıkmıycaksın niye kendine asık etme cabalarin niye uzak dur abi yakisiklisin biliyosunki sana asik olabilecek birsuru kiz var askini sec ona kur yap bana niye yapiyon yarin bigun bu kiz nolur 4 sene bos bosuna seni dusunur diye dusunme zaten cunku 4 sene sinra senin soyadin neydi diyecek kadar uzakmisiz aslinda offf asasgsd icimi doktum kanka saol
40 YorumlaIste sana umit vermeklede yanlis yapmis bence bir an once. Birseyler yap birini bul yeni birileriyle tanis ama unutucaksin meraketme bir sure sonra hatirlayip guluceksin cunky adi ustunde platonik ama yanliz onla konusup onu gormeye devam edersen yapamazsin zorlastirirsin tamamen bagi kopar
10 Yorumlaplatonik aşk dediğin 13 14 yaşlarında bayan öğretmenler tahtaya yazı yazmak için domalınca erkeklerin fantezileri hormonlarının tavan yapmasıdır artık ergenlik çağında değiliz gerçek aşk zamanıdır
13 Yorumla8 sene 3 ay 25 gün oldu 🙄 bir kaç kere anlattı bana sevgililerini en son sevgilisini evime getirdi çoçuk akrabamız kızla mecbur konuşmak zorunda kaldım kız bana evlilik hayellerini anlattı 2 senedir onu sevdiğimi biliyor ilk olmaz akrabayız dedi sonra pişmanım öyle söylediğime dedi aşkım dedi durduk yere ertesi gün eski sevgilisiyle barıştı bir gün beni önemsiyor gibi davranıyor 1ay umrunda değilim değer verdiğini söylüyor ama gram belli etmiyor daha neler neler tam bitirdim diyorum bir yerden ulaşıp yazıyor aklıma geri sokuyor kendini 😏
00 YorumlaBarış Çubuğu Dene :D
https://www.youtube.com/watch?v=w--ngAw6bI4&spfreload=111 Yorumlaben platonik aşkımı 2 yıldır unutamadım hala ne yapsam unutamadım hala da seviyorum ama bir yandan da düşmanım olarak görüyorum bana çektirdiği acı kalmamıştı
123 Yorumla- +1 yıl
nereme eki düzen vereyim? estetiğe gidip tipimi mi değiştireyim yoksa ameliyatla boy mu uzatiyim? kısa erkeklerin kızlar tarafından en nefret edilen erkek tipi olduğunu bilmiyo musun sen bile sevmiyosundur kesin. adam dürüst efendi konuşması düzgün ama boyu kısa olmaz tabi. pehhhhhh
- +1 yıl
Ben 1.60 işte o kadar da kısa değilsin normal bir boy ama kadınlar illa zürafa dolaştırcaklar yanında boşver takma sen onları dış görünüşün yüzünden sevmiyorlarsa hiç sevmesinler hem böylece kimin seni gercekten sevdiğini bilmiş oluyorsun ki abarttığın kadar kötü değilsindir bence.
- +1 yıl
sana dış görüntüm yüzünden sevilmediğimi nefret edildiğimi kızlara karşı düşman olduğumu kanıtlarım heryerde bu oluyosa artık umudu kaybetmemek biraz saçma olur. beni sevenin hiç bir zaman çıkmayacağı %100 ve kısaların sevilmediği de kesindir bunu da kanıtlarım kimse kimseyi kandırmasın dış görünüşüm olduğunca kötüdür.
- +1 yıl
Ne kadar oldu sen şunu yazalı inan bilmiyorum ama hesap açtım cevap vereceğim diye ben bir çocuğu seviyorum 2 sene oldu. Oda 165 belki değil benimle aynı boyda. Öyle yakışıklıda değil çevremdekiler öyle söylüyorlar lakin benim için mükemmel. Yani toplumun yakışıklı anlayışına uymuyor diyelim sivilce küçük dudak vs. Herneyse demem o ki kendini çok şartlamışsın. Söylüyorum ama inanmıyorlar. Tipin cidden önemli değil benim gibi biri çıkar görürsün seni sen olduğun için seven. Mesela isterse o 100 kilo olsun isterse yüzü yansın çirkinleşsin gram umrumda değil şu an olmadığı gibi. Onu o olduğu için sevdim çünkü. umarım anlatabilmişimdir. İyi ve güzel bir hayat yaşaman dileğiyle..
Bak beni bir cok kiz platonik olarak sevdi farkettim ama pek caktirmadim ve biraz gaddarca olsada asiri derecede cumlelerimde onlara sevgililerimden bahsettim kanka diye hitap ettim kizlarda hemen bu cocuk bana gore değil dediler sende oyle yap kotu yanlarini fark et cocugun
10 YorumlaMerhaba mine ben 1 ay önce bu duygudan kurtuldum ve 6 yıl boyunca platonik bir ask yaşadım ama sonucu hüsran oldu ve kendine en yakın olan ve kişilik ve karekterleriniz en uygun olan bir arkadaşın ile yakınlaşma yasa ve ona hediyeler alıp sadece onu dusunmen lazim yoksa kurtulamassin
10 Yorumla
+1 yılUnutamazsin Allah senin belani vermis demektir o an. Bende belami buldum 3 senedir gebermedigim aci cekmedigim günler kalmadi. Ah bee neymis benim yazim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaalesef bende aynı durumdayım bide babası 11 senedir ölmüş biri. Üstüne annesine ondan daha çok aşığım. Unutmak için hiç yüzüne bakmıyorum. Hatta evlerine bile girmiyorum diyebilirim. Kendisi 4. dereceden akrabadır. 4. dereceden olduğundan çocuk hastalıklı doğma oranı aşırı düşüktür. Bu zihnimde düşündükçe daha çok çıldırıyorum. Bide 13 kardeşler , 7 erkek 6 kız, 7 erkekten 5i evli, 2si hala bekar, kızlarından 2 kız bekar diğerleri evli, o sevdiğim bir de kardeşi bekardır. Erkek kardeşleriyle başım belaya girecek diye daha çok çıldırıyorum. Elimden değil, napayım olmuyor. Bir türlü unutamıyorum. Sen bişeyler yapabildinmi unutabildinmi? Adım bu arada Ceyhun. Not: bende unutabilmek için meditasyonlara hep başvurmak zorundayım.
00 Yorumla
+1 yılBak platonik asklarin cogu hoslandigimiz bedene aklimizdaki karakteri oturtmakla olusuyor. Bu durumu cozersen asik olmadigini anlayacaksin
50 YorumlaPlatonik kalmasın git yzüne açık açık konuş seviyorum uleyyn de ya da mesaj at bir şekilde itiraf et Allah ın bildiğini kuldan ne saklıycan kaybedecek neyin var ki git söyle cesur ol o kim ki :))
11 Yorumla- +1 yıl
O yöntem hiçte işe yaramıyo daha kötü oluyor ben söyledim ve şu an arkadaş gibiyiz bir sevgilisi var ve ben sanki onu sevmiyormuşum gibi onunla konuşuyorum siz siz olun yapmayın sonra sevgisiyle ilgili bile olsa mesaj atcak diye bekliyom ve anladım tek şey benle olmasada o kızla mutlu olmasını isteyebileceğim kadar onu çok sevdiğim.
+1 yılonu düşünmekten vazgeç hepsi bu. düşündüğün sürece unutamazsın her konuda böyledir bu.. kendine bir uğraş bulmanı tavsiye ederim..
10 YorumlaOnun seni sevmesini sağlamaya yönelik çabalar göstermek. İlgisini çekmek, sevdiği şeyleri hoşuna giden şeyleri yapmak. Bunları yapıncada olmuosa olmuyodur zorlama başka birini bul anca öyle unutursun
10 Yorumlaemin olki üstüne gittikce daha cok senden uzaklasıcak seni basit görecektir en güzelimi biraz cek kendini ama öyle 1 gün 2 gün değil dersini alana kadar baktın olmuyo bak işine bos ver seninle isteyen ler senin le gelsin giden gitsin bir eş ariyosan kendine ömürlük olsun
10 Yorumlaevet bu durum bir kac kez basima geldi ve sunu soyleyebilirimki en iyi yol yeni birini bulmak onu unutmanin en guzel yolu bu yeni bir ask seni ondan sogutur ve yeni kisiye odaklanirsin
10 Yorumla
+1 yılKalbime gömerim o zaman gömdüğüm yerde çürüyüp ölmesini beklerim ölünce unutmuş olurum.
10 Yorumla
+1 yılBende 6 ay birini sevdim platonik sonra söyledim ama başkasını sevdiğini öğrenince 1 günde unuttum bunu yapmak zorundaydım çünkü
10 YorumlaErdal demirkıranın sen şimdi gidiyorsun ya cehenneme git adı kitabıni aliykrsun. Kitapta bagir taşi var onu bagrina basiyorsun ve kitabi okuyorsun tamam mı
10 Yorumla
+1 yılUnutmak için onunla ilgili bağlantıları kes. Face arkadaşın ise face den sil vb.
20 Yorumlazaman gerek, ondan nefret etmeni sağlayacak şeyler yapabilirsin :)
10 Yorumlayeni aşka yelken açmayı denerim.. geçmişine takılıp kalırsan bugününde ayağın hep takılıp düşersin
10 Yorumla
+1 yılBiraz uzun suruyor ama baska islerle ugras yeni insanlarla tanis dostluklar kur aliskanliklarini degistir onu sana hatirlatanbazi etmenlerden uzaklas sakin onu unutucam diye baskasinda arama o sevgiyi daha cok uzulursun
10 Yorumla
+1 yılben 3 yıl o dugula yaşadım onunla konuştukça asla unutamazsın hayatına başkalarını sokamazsın
10 YorumlaCanım ben bu acıyı 4 yıl çektim inan en samimi duygu, en güzel duygu ve malesef unutulmuyor.
10 Yorumla
+1 yılbir başkasnı severim ama tabi o da platonik olur :D belki o sever be
10 YorumlaGerçek bir ilişkiye başlamalısın hemen platonikliğinin gitmesi için
10 Yorumla
+1 yılPlatonik aşkların unutulabildiği bir dünya yok maalesef
10 YorumlaBen söyledim sonra nefret ettim işe yarıyor dene dicem abazaysa spnun kotu
10 YorumlaKafani meşgul edecek şeylerle uğraş bir sure. zaten onu dusunecek firsatin kalmayinca yavas yavas ona olan ilgin d biter
10 Yorumlaahahhaha ne yap biliyomusun hiç bişey yapma :) zamanla biter ama düşünmeyi bırak
10 Yorumla
+1 yılTabiki en önemli etken 2 tane 1cisi uyumak 2 cinsi müzik dinlemek bagirarak söylemek yeni müzikler keşfetmek iyi aksamlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAramayi birak. Gercek ask bulur o zaman seni, sen de platonigini unutursun. En kolayi bu.
10 YorumlaNumarasını sil. Her türlü sosyal medyadan onunla olan iletişimini kopar. Daha sonra bir başkalarına bakmaya başla. Yenilerine geçmeden unutmazsız.
00 Yorumlaunuttuysan banada söylermisin banada aynısı oldu ümit verdi sonra beni ortada bıraktı ama ben hala salak gibi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılyeni manita şart şöyle etrafına göz at sana iş olan var mı diye.
10 YorumlaBaska biri... benle baslayabilirsin tamamen unutman acisindan baska bir amacim yok :))
00 Yorumla
+1 yılOnun için uğraştığın ya da uzuldugun süre içerisinde neler kaybettigini düşün daha mutlu olacagini düşün ve vazgeç
10 Yorumlakitap okumak. spor yapmak. ya da bir etkinliğe katılmak.
kendini bol bol işine vermek.
ailene zaman ayırmak.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir formülü yok ki keske söylesem4 senedir yasiyorum hayaliyle. Yordu ama bitmiyor herhalde son çare evlenince geçecek
10 Yorumla
+1 yılBirşey ya vardır ya da yoktur birşeyi ya istersin ya da istemezsin o yüzden ne olması gerektiğine şimdi karar vermelisin.
Demelisin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO evlendiğinde gün be gün unuttum be belki de öyle sandım...
10 Yorumla
+1 yılhayat devam edior aci ile kivraninca geri mi gelcek?
10 Yorumla1. Onun cevresi ile görüşme. 2. Çikilota ye :) 3. Sosyal faliyet yapabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuvallete asılıyormsn ki düşünüyorns :D D: d boşver olm yaa açıl ona olmuyorsa asıl tekrar unutrsn
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle platonun düşünce sistemini gerçeği nasıl tanımladığını iyice öğrenip kendine doğru olmadığını kanıtlaman ve kendini inandırman lazım. sonrası çorap söküğü gibi gelir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Platonik karşılıksızdır bu ümit veriyor ! Platonik aşkı unutmak kolay onun olmadığı yerlerde dolaş göz gormezse gönülde görmez sevmez
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç ole değil , göz görmeyince daha bir ulaşılmaz, daha bir kıymetli.. Unutulmuyor ole kolayca gormesen de. İnsanlar kolay unutur yapısı itibariyle, ama unutmak için de sevmiyor insan... Hiç bir şey olmadan, ole kendi kendine sevip sonra yine kendi kendine unutmaya çalışmak, çok koyuyor... Tek başına bir ilişki gibi
her şeyin ilacı zamandır unutmazsın da acısına alışır hale gelir sıradanlaşır gider merak etme
10 YorumlaSevecek biri elbelt çıkar deyip yoluma bakardım adam mı bitti dünyada
00 Yorumla
+1 yılbırak platoniği boşver
32 Yorumla- +1 yıl
bana alış ozaman :)
+1 yılAllah onun belasını versin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardı bir platonik canım istediğinde takılıyordum onlarin işi de zor surekli stepne hep stepne olmaz ki ya s. visirken beni niye sevmiyorsun derdi seviyorum ya iste derdim ne gunlerdi be
00 YorumlaUzaklaşmak mümkündür. Ama unutmak değil...
11 Yorumla2 sene çektim l*n ben o aciyi
10 Yorumla
+1 yılBaşka birine bakardım. Olmaz ugrasamam ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBol bol incir reçeli ye :)
20 Yorumla Senin olmayacağını kabullenmek
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne