"Elimin tersiyle bir koyarım fukara sümüğü gibi duvara yapışırsın" diyen sevgiliye verilecek en içten cevabınız ne olurdu?
Kızdırmışsın, hiddetlendirmişsin, ateş çıkartıyor gözünden, kulağından, burnundan. Birden elini havya kaldırıyor ve o müthiş sözü söylüyor "Elimin tersiyle bir koyarım fukara sümüğü gibi duvara yapışırsın" işte bu yaa... Hiddete bak hele, yiğidim benim :D Kadın arkadaşlara sesleniyorum, resimdeki gibi çemkirmeyin mazallah duvara sümük gibi yapışma ihtimaliniz %85 Evet gelelim verilecek o nacizane cevaplara. A- Koy aşkım bir daha koy senin vurduğun yerde gül biter B- Kime artistlik yapıyorsun lan sen zübük C- Sümüğün olurum anam yapıştır beni duvardan duvara D- Anında camdan atlar giderim annemin evine E- Aşkımmm gelsene sen şöyle diyerek yatak odasına götürürüm F- Kerim aşkın ızdabını der basar giderim, ama neresine basarım bilinmez.
"Elimin tersiyle bir koyarım fukara sümüğü gibi duvara yapışırsın" diyen sevgiliye verilecek en içten cevabınız ne olurdu?
senin o fukara sumugu gibi duvara yapistiririm lafindaki o fukaranin sumugune kurban ol lan sen hayvana bak kendi sumugun gibi yapistirsana duvara sumugun mu yok sumuksuzmusun lan sen derdim😉
Şimdi erkekse bunu diyen haddini bil derim bir eğer vurursa da onun ömrümü sökerim vallahi he kadınsa çok da ciddiye almayın vursak da acitamiuoruz zaten😀
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Elimin tersiyle bir koyarım fukara sümüğü gibi duvara yapışırsın" diyen sevgiliye verilecek en içten cevabınız ne olurdu?
En İyi Cevaplar