Meal olarak: " Senden daha iyilerini çok rahat bulurum ben. " anlamına gelmektedir bu tırnak içindeki söz. :D
Tartışma sırasında " Elimi sallasam ellisi. " sözünü söyleyen sevgiline ne tepki verirdin?

Meal olarak: " Senden daha iyilerini çok rahat bulurum ben. " anlamına gelmektedir bu tırnak içindeki söz. :D
Tartışma sırasında " Elimi sallasam ellisi. " sözünü söyleyen sevgiline ne tepki verirdin?
Bir insan bana karşı gelip elimi sallasam ellisi senden daha iyisini bulurum diyorsa Ben de o saatten sonra tamam istediğini bulabilirsin derim Bir daha da o kişiyle görüşmem yani bence hiçbir insan sevdiği kişiye bu kelimeyi kullanmaması gerekiyor, madem eline sallasan ellisi oluyorsa benimle niye berabersin niye benimle bir şeyler yaşıyorsun git o zaman senin değerini bilmiyorsam senin değerini bilecek daha iyisi varsa ona git Ben de senden iyisini bulurum derim herkesin bir alternatifi olur dünyada kimse vazgeçilmez değildir derim hiç eyvallahım olmaz.
Zaten bizim Türk erkekleri bu kadınları bu kadar şişiriyor aman gitme aman yapma senden vazgeçemem sensiz olamam sensiz yaşayamam ondan sonra da bunlar da kendini bir şey zannediyor
Niye benden önce sallamadın çok üzüldüm. Şu yıpranmış halinin farkında mı değilsin acaba. Yok yok hala kendini 20 lerde sanıyorsun anladım. Diyebilirim ya da salla da gelsin angaralı diye dalga geçerim 🤷♀️ kendi tepkimi hesaplayamıyorum 🤦♀️
Gerçekten de o an nasıl tepki verilir bilinmez ama mümkün olduğunca zekice cevaplar vermek onun beynini yakarsa daha iyi olur. 😁
Bu konuda yetersiz kalırım kesin.
Salla elini gelsin ellisi derdim. Ben de ona el sallardım ajsjshs
" Bir tane bile gelmedi, çok özür dilerim. " dese ne yaparsın? dfgdfg
Cezalısın tek ayak üzerinde dur derim ahahaha sjshshs şaka olarak gördüysem tabii, gormediysem "Ben acincaya kadar sessiz moda alindin" derim 😂
Sallamaya başla o zaman derim.
Sonra " Şaka yaptım. " diyip poşet çay sallıyormuş. djdj
Cevap
7Cevap
Ellisi bir ben etmez. Salla da gelsinler, ben yokum, derim.
Güzellll 😂
He biliyom 😃
Ayrılırdım direk uğraşamam.. yolu açık olsun derim git 50 tane bul da eklerim sonuna
"Git pis elini yıka o zaman" derdim sonrasında yüzü düşüp ağlayıp giderdi 😎😂
Son göreceği sol elimin sağa ve sola doğru simetrik hareketi olur.
oooo yollusun yani : )
Eski sevgilim*
Bir an önce sallamaya başla o zaman
Yolun açık olsun
Kafa atarım ağzına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?