Yani beraberken, aşkım, hayatım, bitanem, bebeğim falan diye konuşan sevgiliniz, telefonda çok mesafeli ve donuk konuşsa ne düşünürsünüz?#Ankaralı #Aşkİlişkileri
Sevgiliniz yan yanayken samimi konuşup, telefonda mesafeli konuşursa ne düşünürsünüz?
sevgiye inanmam yanyana degiliz aslinda ask yok ask sadece yanyanayekne var peki sen hayatinda en fazla kac dakika beraber oluyorsun en fazla 20 ya da 1 saat peki diger saatlerde okuldasin veya istesin sabah 8 den aksam 9 da kadar ve bu saatlere ise sevgilinlen ugrasamiyorsun cunku yorgunsun
Sürekli değilse konuştuğu ortam müsait değildir derim ama eğer sürekli bunu yapıyorsa birilerinden benimle birlikte olduğunu gizlemeye çalıştığını düşünürüm. Bu da ilişkiye zarar verir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yanında biri vardır rahat konuşamıyordur diye düşünürüm. Sesi kötü geliyorsa o zaman sorgularım canı bir şeye mi sıkkın diye.
ben telefonda konusmayi sevmem yanindada sevgiliye karsiyim hem erkeklerr telefonda sapitiyolar bencee o yuzden hic kizlar bosuna konusmaasin kullNmiyorum desinlerr
Oynak balina sahiplenmişim’ derim onu okyanusa geri salarım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nerde olduguna bagli benim sevgilim is arkadaslarinin yaninda sadece canim diye hitap ederdi. Ama konusma resmen yabanciyla konusur gibi. Makul karsilardim
En İyi Cevaplar