Gerçekten aşık olunca hayatımızı bile feda edecek aptallığa sahip oluyoruz maalesef fakat o hatayı genelde insan ömründe bir kez yapar her insan 1 kez aşık olur. Çünkü ne kadar kötü sonuçları olan bir gözü körlüğe kapıldığını fark eder.
Hayatta kendime koyduğum kuralarımı feda edebilirim. Yok hayatta olmaz dediğim şeyleri yapabilir, mümkün değil katlanamam dediğim şeyleri idare edebilirim...
var mı öyle sevdaya düşürecek bir bayan ya da sevgiyle bağlanacak erkek şu an için herkesin söylediği bla bla tarzında olacaktır iddia ispat gerektirir ondan dolayı büyük konuşamam ama olsaydım söylerdim.
Ben diyorum ki her erkek bir kadını gerçekten sevdiğinde kendini feda edebilir, tüm hayatını feda edebilir, bu o kadın için işinden vazgeçmek, bir kadın için spor yapmaya başlamak, bir kadın için tavrını değiştirmek, bir kadın için yemek yapmaya başlamak, bir kadın için ülkesini terk etmek
Koşulları belirler ve duygularım mantıktan ağır basıyorsa ve bunun sonucunda mantık buna tepki olarak koşumsuz ingeleme yapıyorsa hayır duygularım mantıkla edimsel koşullanma yapıyorsa sonuç olarak koşulum arasında denge varsa sonuna kadar evet
Allah o durumlara düşürmesin sevdiğimle bir ömür mutlu olmayı nasip etsin. Allah herkesi iyiliklerle güzelliklerle mutlulukla sağlıklı günlerle sınasın inşallah.
Ben ailemi almistim karsima sirtimi ona dayamistim. Sonra birden hayatimdan cikip gidince devrildim. Anladimki bana ailem kadar deger verecek kimse yok bu dunyada
Hak ettiğine inanıyor isem, bir çok şeyi esnetirim..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Değmeyecek biri için en güzel yillarimi gururumu iyi niyetimi zamanımı feda ettim yaratabildim mı hayır şimdi ailem vermeyecek son olarak ailemi de feda edip gitmiycem tabiki
En İyi Cevaplar