Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasına neden olan tutum ve davranışlar arasında yer alan ilgisizlik, evliliğin boşanma ile sonuçlanmasına sebep olabilmektedir. Son yıllarda en fazla görülen boşanma nedenleri arasında ilk sırada yer alan ilgilisizlik durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?
İlgisizlik gerçekten boşanma sebebi midir yoksa halledilebilir bir problem midir?
Her iki eş de birbirlerine olan ilgilerini taze tutmalidirlar. Aksi takdirde araya giren soğukluk eşlerin bosanmalarina kadar gidebilir. Eşler birbirlerini her zaman diliminde keşfetme oyunu oynamalidirlar bence. İlişkinin uzun ve saygıdeğer olması eşlerin birbirlerine tam olarak kendilerini açmamalari bunu zamana bırakmalılar bence. Böylelikle merak canlı kalacaktır.
şimdi ilgisizlik ne demek boşunma sebebi her daim yeni evlilik gibi olmaz belli süre gecince yavaş yavaş ilgisizlik olabir ama bu ilgisizlik degil artık birbire ilgi vermeye degmez zaken ben onu seviyorum sistemi ... bu ilgi ne ya resmen insanlar cok cabalıyor yok ilgelnmiyor heleki kızlar yahu bebekmisin ilgilene
İlgisizlik gecici olursa sayet misal kendi icinde halletmesi gereken sorunlar problemler stresler olabilir bir kac zaman idare edebilir ama bu ilgisizlik aylarca devam ettigi surece ya hayatinda biri vardir ya da vardir fazla kasmaya gerek yok duzelmez bosanma sebebidir👍🏻
O cözüm buluna bilir ornegin sinirledigi biseyi yapmamak ne kadar soguk olsada karşı cins biraz mutavazi oluna bilir onun ilgisini cekecek giyim yemek ya da abartmadan süpris vs buna benzer cozumler
Halledilebilir. Birinin ilgi gösterebilmesi için diğerinin ilgi görecek davranışlar sergilemesi gerekir. Yani her iki tarafın da problemi. Eğer bunun dışındaysa yapacak birşey yok. Yollar er geç ayrılabilir
Çözülebilecek bir durum ise bosanma sebebi degildir kesinlikte evlilikte ben mucadele edilmesi gerektiğine inanirim. Yüz yüze konusarak cozulmeyecek hicbir mesele yoktur🙏🙏🙏🙏
En İyi Cevaplar