evlilik neye benzer?bir çan çin çon atasözler ki; Evlilik bir kale gibidir. Dışarıdakiler oraya girmek için, içerdekiler de çıkmak için uğraşır dururlar.
Evlilik neye benziyor, onu bir şeye benzetseniz bu ne olurdu?
Ben bir soz duymustum bu aralar evliligi anlatan. En hosuma giden o oldu ve de hep soylerim Diyoki... savasmak evlenmekten daha iyi. Cunku sonda ya yasiyorsun ya da ölüyorsun Ama evlilik oyle degil. Ne yasayabiliyosun ne de olebiliyosun.😀😀 Cogu evlilerin icinde bulundugu durum bu. Ne şiş yansin isterler ne de kebap
Arada bir hamama gitmek ve güzel bir kese attırmak gerek bence 😂 Hayatımda hiç hamama gitmedim ben gerçi ama bir ara gitmeyi düşünüyorum Sahi konu ne ara hamama geldi 😅😂
Sakiza benzer, çiğnemeyi bilirsen iyi ve faydali, çiğnemeyi bilmezsen can sıkıcı ve sinir bozucudur. sakiz ilk zamanlar ağiza ferahlik verir ve hoş olur ama zamanla çürür ve tadı acılaşır.
Evlilik bir kanser hastalığı gibidir evlenirsen hızlı yaşar sın ahh herkes delirmiş hiç etliknlikler etik değil hem biz pisliklere itildik Bizi bitirmiş ilişki bilemezdik ne içti dahada dur hele ne içtik? Şehir kurtları tedirgin!
En İyi Cevaplar