AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Hayatına devam etmelisin, o yokken nasılsan ondan sonra iyileşmelisin.
Yakıyo insanın boğazını ciğerini bir süre
İnan en iyisi sağlam birini bulmak bu herşeyi kolaştırır.
Caresi yok. Zamani gelince kendine gulecegin bu durum icin bugun aci cekiyorsun. Hayat garip.
Kendini değersiz hissetme. Kendini değersiz hissettiğin an daha da dibe batarsın.
Kendini oyalayacak şeyler yap.
yaşadıklarına karşı güçlü ol zamana bırak yeni bir sayfa aç ve yeni şeyler keşfetmeye açık ol..😉😉
Belkide sorun sende değil kendisinin psikolojik sorunları var? Hatayı illa kendinde arama yani :)
Su akar yatagını bulur zamana bırakmak lazım hobilerinle ilgilenip kafanı dagıtabilirsin
Ya insan bir kalemde onca yılını bir çırpıda bitirir mi ya
Çocuğun yarasına tuz bas ama olur mu? 😂😂😂
Destikce aklina getirdikce ssrki dinledikce devam eder
kardeşim bana ulaş mesaj at benmde 1.5 senelik ilşkim bitti yeni 6 ay oldu seni ben anlarım bana güvenebilirsin
Allah terk etmedi ya kardeşim seni boşver diğerleri varsın gitsin
Yeterli o terk etmesin sabret
hocam tek çaresi zaman zaman herseye care başka ortamlarda ol ondan uzaklas
Demekki senden ayrılmadan birkaç ay önce muhtemelen başkasını sevmeye başlamış
eger sevmissen ki sevmissim anladigim kadariyla acini yasa diycem kendine ediyorsun cekme diycem elinde degil birak zamana unutmicaksin ama. alisicaksin alismak istemiyorsa birakma da o seni birakmis galiba baskasina gonlu kaymis
O ayrilgin yukunu sirtlanmis seni birakmis gitmis sen hala oldugun yerdemisin kendine eziyet etme
Kimseye kendinden fazla değer verme üzülmezsin hiç yoktan
Bahaneler giden için zaten sewse gitmezdi... Sende kabullenmelisiniz yoksa ağır gelir..
Tecrübeden değil ama atalarımız çivi çiviyi söker demişler
Çare sensin. Seni bir paragrafa sığdıranı sen kurduğun cümleye bile dahil etmeyeceksin..
Çaresi zaman o seni terkettiyse o kaybetti deyip yoluna bak bence tabi ki insan üzülüyor ama hayırlısı böyleymis
Seninki zahmet etmis bir paragraf yazmis ben 3 cumleyle terk edildim. Ilk aşkımdı onun verdigi kalp kirikligi derin olmuştu. Ama unutuyorsun merak etme su an cok da fifi diyorum.
Zamanla geçer, herşeyden hayır vardır. kendini değersiz hissetme
Beni de terk etti ama bu şekilde değil en acısı onu kaybetmek zamanla alışıyor insan:)
Anılarınızı taşıyan eşyaları gözünün önünden kaldırmalısın.
Benim bir bencem var. Onu okuyabilirsin. Belki bir faydam dokunur
Zamanla anlarsın kendi kıymetini. Üzülmeye değmeyeceğini de göreceksin.
Evet haklisin ona deger vermis olabilirsin bak hemen seni ufak sebepten bıraktıysa boşver uzulme kafani baska seylerle yor kimse vazgeçilmez değildir
Sevdiğin için hâlâ canını yakıyor olabilir ama kimse unutulmaz değil. Zaman geçtikçe anlayacaksın saçma olduğunu ama depresyon haline de girme
Zor ne desek boş tabi ama zaman biraz daha hafifletir ve bu arada seni de bitirir.. Yeni bir ilşki de hiç doğru değil ayrıca
Zaman dostum zaman... bunun dışında hiçbir şey... ölüm ile ayrılığı tartmışlar elli dirhem fazla gelmiş ayrılık... seni çok iyi anlıyorum
Önce depresyon sonra sana herseyi sana unutturabilicek bir kankanın olması lazım 😀
Saçma sapan sebeplerle ayrılan biri seni ne kadar sevebilirdi ki.. Boşgeç takma
Bu konuda hiç bir allah in kulunun yardımı olamaz size bu acı bile tatlı bunu ilerde kavrayacaksiniz ama yine de sadece zamana bırakmayı ve bundan sonra aşka kendinizi bu kadar kaptırmamayi öğrenin derim.
Yok malesef bunun ilacı daha bulunmadı kitap oku faydasını görürsün
Zamana birak tek care o sana ekstra öneriye gerek yok.
Zaman.
Kardeşim benim kız arkadaşım da bnden ayrıldı 5 yıldır çıkıyorduk ve gerçekten dayanılmaz bir kalp kırıklığı bu acılardan kurtulmak için yapman gereken tek birşey var oda yeni hayaller kurup geleceğinin peşinden koşmak
Unutmuyorsun, ama acısı azalıyor. Bununla korkaklar gibi savaşma, unutturacak şeyler yapmaya çalışma. Kabullen.
Akla getirmemek ve senin için bir şey yapmadığını kafaya koymak
Ramazandan sonra güzel bit alkol masası çıtırdan bir klarnet sesi bir güzel deniz havası tamamdır özündesin dostum 👍
Kardeşim yanlız kalma sürekli arkadaşlarınla beraber ol çık dolaş kafa dağıt bişey yap vs vs zamanla bu duruma alışacaksın
eyer kıytırık bir sebekten ayrılmak istediyse zaten o doğru kişi değildir bence bir su içmeye bile değmez hayatına kaldığın yerden devam etmelisin
Zamana bırakacaksın, yeni insanlar tanıyacaksın hayatına odaklanacaksın Onu onsuz da seve bileceğini düşüneceksin.
Kendini ezdirmeyeceğin aklına gelsin postiv olmaya bakacaksın.
Allah yardımcın olsun zor gerçekten. Belliki çok değer vermişsn öyle olunca giderler genelde
daha önce yapmadigin seyler denemeye bak uzun yürüyüsler yapabilirsin abur cubur erkekte de etkili olabilir yeni flört yeni arkadaslarda cözüm olabilir
Whatsappdanda sılmıs mı pekı bende ayrıyımda avaba sılersem uxulur mu dıye soruyorum
Allah korkusu vicdan. merhameti olmayann kiz erkek. icin degmez.. üzülmrye
Başkasına aşık olmuştur sıkılmıştır takma ona aut her şeyi at başka birileriyle konuş gez eglen
Inanılmaz güzel bir türkçen var
Yeni hobiler edin spora başla sürekli sosyal aktivitelere katıl onu hatırlatan şeylerden uzak dur zamanla unutursun
Zaman herşeyin ilacıdır biraz zaman ver kendine hatırlamayacaksın bile o derece
Giden gitti gittiği gün bitti kendini kahredip durma
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir bu kadar kardeş gerisi teferruat boşver
2bucuk senedir cekiyorum o acıyı. Hikaye aynı yok yere cekip gitmeleri
Ciddimiydiniz bn ciddilige artik inanmiyorum cunku ama atlatirsin herkes ayriliyor yani takma kafana
Unutmaya calis guzel seyler dusun en iyisi gelecek diye dusun
Ilerde
Insallah
Hayatına devam etmelisin.
Sadece zamanla. Başka hiçbir şey hafifletmiyor.
Zamanla unutuyosun mecbur olarak
Kendine bak , bakımlı ol
Atlatamazsın, atlattığını düşünürsün.