Ben sana kendimi adamak istiyorum! Ömrümün geri kalanını sana adamama müsaden var mı?
❤
#çokamaçokbegendim :)
❤
#çokamaçokbegendim :)
Bir ömür hayat yolunda el ele , omuz omuza, her zorluğa birlikte göğüs gererek mutluluğa benimle birlikte yürümek için hayatlarımızı birleştirmemize ne dersin gönlümün sultanı, aşk mabedimin aşk tanrıçası... İşte evlenme teklifi böyle olur.
Aşkım kalbimin hiç gelmeyen treninin tek yolcusu olarak geldin hoş geldin hadi valizini herşeyini koy kalbime birlikte yapalım küçük bir saray sevgi benden aşk senden olsun bu sarayımızın adı mutluluk olsun benimle evlenir misin
Sözlüm bana ikinci olan kısımla "Ömrümün geri kalanına sana adamama müsaaden var mı '' diyerek Galata'da evlenme teklifi etmişti😇
Çok romantik 💕
Cevap
11Cevap
Dün sana bunun adını sormuştum galiba skicem sanıp cevap vermedin, neyse dizi izlemiyorum zaten.
Vatanım sensin. bazen yorumlara bakmıyorum kusıra bakma. bu kadar terbiyesiz olmana gerek yok.
@jezey Korkuttun beni. Şu an titriyorum nasıl yazayım
@jezey Çin çin çingenesi zurnanı g*tüne sokturtma
@jezey Düğüne geç kalmadın mı acele et trafik vardır
@jezey Fakirlerle muhabbet edeceğimi sanmıyorum. Dar gelirli Çinçinli
@jezey Sigara kokan gömleğin ta oradan burnumun direğini kırdı. Bir de yakından görsem neler olacak
@jezey Fiskeye yeltenirsen Zehra'nı zorla elinden alırlar. Bu da sana sözüm olsun. Hadi iyi akşamlar, sigara kokan adam.
@jezey Olm çok korkuttun napcam ben
@jezey Kıza hava atcam diye böyle şeylerle uğraşma boş ver. Gidin huzurlu şekilde çocuğunuzu sevin. Belaya bulaşıp yoldan çıkarsan Zehra'yı başkası sever. Hayatın gerçekleri var. Benimle uğraşan çocuğunu sevemez.
@jezey Biraz mantıklı düşününce senin de kafana yatacak. Şimdi diyelim ki hapse girdin 1 3 5 yıl ceza her neyse. Ne olacak? Zehra'yı başkası götürecek. Yalansa yalan de.
@jezey Bir de şu var zaten hapisten çıktıktan sonra eve leşini gönderirler
@jezey Her ihtimali değerlendirmek lazım sen varoş semtte büyüdüğün için düşünemezsin ama ben eğitimli adamım. Ben düşünürüm.
@jezey Zehra bayağı etkilendi hadi iyisin. Korudun onu.
@jezey Beşiktaş düşmanı olup Beşiktaş tribünlerinde açılan pankartı kapak fotoğrafı yapan masum Ankaragücülü
@jezey Neyse halden anlarız biz de bir şeyler hissettik, kerata
@jezey Kimin kız kimin erkek olduğunu buradan anlamak zor. Görmeden sen de inanma bence
Zehra sevgilin hem yaz yaz diye zorluyor yazınca da engelliyor bi' ilgilen şu çocukla
Bak bu defa da engeli kaldırıp mesajları kapattı. O kadar da heveslenmişti halbuki
@jezey Noldu Zehra'dan ayrıldın mı
@jezey Profilin boş
Zehra mesaj atar mısın bir şey konuşmamız lazım
bazen değişik tarzlar gerçekten çok hoş oluyor. buda harika bence
Benimle evlenirmisin zaten çok basit bir söz diz çöküp yüzük uzatmak falan benim hayalimde ki evlilik teklifi çok başka
Kız Annene söyle Damat lazım mı? Da olur 😅
Ayyy kusucam 😂 sakın öyle bir teklif yapma 😂
Ben yazarken bile kustum yaparmıyım hiç 😂
😀😀
Ben sevmiyorum ya duygusal sözler ajhsja odunluğum
sabah sabah tesekkurler
Rica ederim
Mesela ömrüm olur musun? ☺️
Değil seni seviyom bana çık de :)
Benim le evlenir misin derim evlenir zaten
Hayır cezbedici değil kız ayool
anan anam olsun mu